1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, липня 13, 2019

Гайдамаки-2#ж2



Офіс Президента
МЗС
МВС
РНБО
КМУ

Гайдамаки-2


...А гайдамаки мовчки ждали,
Поки поганці ляжуть спать.
Лягли і в голови не клали,
Що вже ніколи не вставать.
Ляхи заснули, а Іуди
Ще лічать гроші уночі,
Без світла лічать бариші,
Щоб не побачили злі люди.
І ті на золото лягли,
І сном нечистим задрімали,
Дрімають, навіки бодай задрімали...

Гайдамаки
пан Тарас Шевченко

Шановні пані, панове!

Україна вступає в драйвову епоху, котру ми з ентузіазмом вирішили назвати Гайдамаки-2. Принаймні так вважаємо ми, колектив неприбуткової громадської організації "Міжнародний аналітичний центр права". SAM SFPY5, NCAGE UA18324774219, DUNS 498564332. Ідентифікаційний код юридичної особи: 42539207. Ніколи ще українське громадянське суспільство не розвивалося так динамічно й драматично:

Завдання побудови громадянського суспільства в Україні
https://zemlj.blogspot.com/2019/06/blog-post_25.html?m=1



Під терміном Гайдамаки-2 ми розуміємо ситуацію, коли повсталі, як під час Помаранчевої Революції і Революції гідності, білі українці, втілюють у життя омріяні відплатні акції на адресу українців близькосхідного походження, які можуть видатися надмірними. Тобто, коли громада потягне до гілляки ЗЄ, Бєню, Афакофа, Пінчукака, бабу Юлю тощо, а ми не зможемо їх захистити. 

Та й немає в нас такого бажання. 

Тому ми, Міжнародний аналітичний центр права, вважаємо своїм правозахисним обов'язком попередити громадян України близькосхідного походження й рекомендувати їм негайно залишити нашу землю в бік Землі Обітованої. Адже автобусів, часу й літаків на всіх може не вистачити. 

"Болівар не вивезе двох!" 
Чому?

Тому що чимало українців, близько 300 000 УБД, що навчені вільно володіти як холодною, так і вогнепальною зброєю, мають час, натхнення і можливості попрацювати понаднормово й отримати від цього справжнє естетичне задоволення від відчуття чогось великого й значимого в своєму житті: від своєї потрібності й причетності до оборони й розбудови Руси-України взагалі, і до державотворення зокрема.  
   
Причина в тому, що новоспечений президент, громадянин України близькосхідного походження російськомовний пан Зеленський (і його соплемінники), допускав прояви зоологічної українофобії в минулому, і допускає прояви тваринного україноненависництва тепер. 

У цьому ЗЄіБєнуті набагато перевершили втікача пана Януковича. Тому неминучий соціальний вибух ми прогнозуємо вже цього року. З тією відмінністю, що втекти їм вже не вдасться. 

Не дадуть!

Українська влада візуально й на слух стає дедалі менше українською, стрімко втрачає українське обличчя як у прямому, так і в переносному розумінні: екзотичні іноземні типажі й прізвища з іменами персонажів анекдотів муляють очі, а їхня російська їздить по наших вухах. Завоювання Майдану нівелюються. 

В Україну повертаються покидьки й наволоч. Вони пруться в нардепи! 
Відбувається нівелювання й неприкрита зневага до наших, українських цінностей, до того, що є самою суттю поняття Україна, глумління й висміювання азіятомовними.    

У 20-х, 30-х роках минулого століття за завданням НКВД-ОГПУ громадяни СРСР близькосхідного походження масово інфільтровувалися в країни Європи, Великобританію, США, де займалися вербуванням і шпигунсько-терористичними акціями. Цікаво, що історія повторюється: нині вони інфільтруються в Україну й так само діють методами ГРУ-ФСБ.  Особливо щодо антисіоністських провокацій.

Якщо тенденція продовжиться, то скоро все буде, як у пана Тараса Шевченка в поемі Гайдамаки:

...Яремо, герш-ту! Хамів сину!...

Історія так нічого й не навчила недолугих: той самий апломб емігрантів, хупса, безапеляційне нахабство чужинців. І все це має кумулятивний ефект.

Зрозуміло, що відплатні акції українців, які можуть видатися надмірними, потенційно можуть розпочатися вже наступного кварталу.  

Наприклад: соплемінник громадянина України близькосхідного походження російськомовного пана Зєлєнського, громадянин України близькосхідного походження, з екзотичним іноземним прізвищем неукраїномовний пан Шефір мав нахабство заявити, що в Україні, як виявляється, забагато українського: "Я очікую перегляду квот. 90%  це багато. Закон про мову треба скасувати і схвалити нормальний закон". 

Про це ми вже попереджали українську громадськість про ознаки спроби початку остаточного вирішення "українського питання" за сценарієм ЗЄіБєні:

Один порівняно чесний спосіб використання #ж2 в геополітичних інтересах України
https://zemlj.blogspot.com/2019/06/2.html

Наприклад: свіжоспечена речниця Президента України громадянина України близькосхідного походження неукраїномовного пана Зєлєнського, з екзотичним іноземним прізвищем й не менш екзотичною зовнішністю російськомовна близькосхідного походження пані Мендель, мала нахабство  заявити, що, як виявляється, "українські військові, які відповідають на провокації окупантів, здійснюють обстріли цивільних об'єктів на Донбасі".  

Наприклад: громадянин Ізраїлю, громадянин України близькосхідного походження неукраїномовний пан Коломойський вважає російську окупацію ОРДЛО "внутрішнім конфліктом", а дефолт дрібницею.

Наприклад: скасовано воєнний парад на честь Дня Незалежності. Янукович теж з цього починав. В Україну дозволено в'їжджати громадянам РФ віком від 18 до 65 років. Тощо. 

Відновлення нашої державності, здобутки Революції Гідності  усе це під страшною загрозою. Під страшною загрозою саме існування українців і нашої країни! Можна навести ще чимало прикладів огидної українофобії й виразно антиукраїнських дій цих та інших діячів і діячок. 

Відповіді на ці та на інші питання дає, як це не дивно, впливовий бізнесовий американський журнал The Wall Street Journal у статті "Розуміння єврейського президента України": "Після того, як Володимир Зеленський виграв на президентських виборах України, отримавши більшу кількість голосів за Порошенка в квітні цього року, його країна стала єдиною, крім Ізраїлю, де і президент, і прем'єр-міністр — євреї". The Wall Street Journal, як на нашу думку, наводить просто шокуючий факт. Тож якщо у випадку Януковича образ ворога, за винятком кількох ну геть вже одіозних особистостей, був якось розмитий, нечіткий, "режим". То в теперішньому ж випадку образ ворога точно конкретизований іменами, прізвищами, походженням, мовою й фізичною адресою.  

Адже ці двоє за найкоротший час встигли налаштувати проти близькосхідних цілий європейський народ. І це не палестинці!

Ніколи ще, як показує історія, взаємодія русинів-українців і цієї суєтливої, екзотичної народності близькосхідного походження, не була конструктивною. Вони, бачите, вважають себе богообраними:

112. Яхве против Баала - хроника переворота
http://zemlj.blogspot.com/2016/03/blog-post.html

Наприклад: ще Їхня Величність Князь Руси Володимир Великий покарали злодійкуватих гендлярів за шахрайства під час торгівлі сіллю. 

Наприклад: під час спроби відновлення державності Князівства Руського Їхньою Ясновельможністю, Гетьманом Богданом Хмельницьким. Тоді на наших окупованих ляхами землях повсталі русини винищили велику кількість близькосхідних. За весь той біль, горе і знущання, які завдали вони русинам-українцям колаборацією з окупантами-ляхами. Саме цей період вони й досі вважають одним з найтрагічніших у своїй історії. Не активності пана Адольфа Шикельгрубера (Гітлера) з його концтаборами й газовими камерами, що були збудовані й тривалий час функціонували на повну потужність як на німецькій, так і на польській територіях:  

150. Уроки та висновки після виборів Президента України 2019 #ж2
https://zemlj.blogspot.com/2019/05/150-2019-2.html  

Наприклад: громадяни близькосхідного походження в СРСР, котрим була тоді окупована Україна, організували Холокост українського народу у вигляді Великого Голодомору, відповідно до їхніх ортодоксальних релігійних вірувань, убивши понад 10 мільйонів українців.

PS: Можливо колись, у майбутньому, коли для України і українців усе щасливо минеться, ми всі посміємося над заклопотаністю Міжнародного аналітичного центру права правозахистом неукраїномовних громадян України близькосхідного походження. Проте, як на наш погляд, це не той випадок, котрий можна проігнорувати: "Береженого Бог береже!  сказала монашка, надягаючи на свічку презерватив". У цій ситуації ми вважаємо, що краще перебздіти, ніж недобдіти.

Українство за часів Яйцевінковича втратило Небесну сотню:

30. Психологічний портрет Яйцевінковича Аналітичні матеріали політичного психолога 
http://zemlj.blogspot.com/2014/01/30.html

Українство ж часів ЗЄіБєні генерує евфемізми:

#ж2 go home
https://zemlj.blogspot.com/2019/07/2-go-home.html

Ми, неприбуткова громадська організація Міжнародний аналітичний центр права  один із претендентів на звання "Праведники народів світу в Україні". 

Чому?  

Тому що ми вже вкотре застерігаємо громадян України близькосхідного походження: негайно їдьте з України. Рятуйте життя своє і своїх родичів. Своє майно, активи, набуту власність. 
Потім вже може бути піздно. (А де ми можемо отримати нашу нагороду?)

Відповідно до вищевикладеного пропонуємо:
1. Надати нам відповідь щодо нашої оцінки поточної ситуації з громадянами України близькосхідного походження.
2. Відповідальним особам з Уряду України надати нашій організації грант для фундаментальних наукових досліджень і подальшого вивчення небезпечної ситуації з громадянами України близькосхідного походження:
https://mon.gov.ua/ua/news/uryad-stvoriv-nacionalnij-fond-doslidzhen-yakij-davatime-granti-na-nauku-z-2019-roku
Слава Україні!  

  

5 коментарів:

  1. Материал на конкретную статью тянет. Вы больны, публикуя эти призывы к гайдаматчине-2?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Наш азіятомовний друг Владимир Кравченко не в зуб ногою в українській мові. Він нашу мову не розуміє. У цій публікації йдеться про акцію першого в Україні правозахисту громадян України близькосхідного походження. Трілик? Можливо!

      Видалити
  2. “Громадяни України близькосхідного походження“, мій любий друже антисеміте, мешкають на теренах 28-річної держави Україна від початку 3го сторіччя від різдва христова, тобто за багааато, багато століть до того як перший українець взагалі вперше промовив “я українець“. Це так, лише заради інформації і з надією на те, що може нарешті почнете справжні і розумні книжки читати замість того, щоб людям черговими погромами загрожувати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. "мій любий друже антисеміте," - рекомендую подивитися на мої фото в розділі про автора.

      "28-річної держави Україна" - з надією на те, що може нарешті почнете справжні і розумні книжки читати замість того, щоб людям наклепи зводити:
      23. Кого слід вважати засновником української державності? До 2700-річчя Кия-царя
      http://zemlj.blogspot.com/2014/01/23.html

      Видалити
    2. Хрестоматія
      іудеєзнавства.
      Навчальний
      посібник
      https://zemlj.blogspot.com/2019/09/blog-post.html

      Видалити