1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, червня 04, 2019

Один порівняно чесний спосіб використання #ж2 в геополітичних інтересах України



Шановні пані, панове!

В одній із свої нетлінок я вже згадував про один порівняно чесний спосіб того, як може бути використана #ж2 в геополітичних інтересах України. Це все тому, що ми з вами, панове, маємо нагоду вперше за багато сотень років спостерігати, як світовий релігійно-фінансовий клан ж2 втягують у русько-московитський конфлікт на нашому боці й на наших умовах, не питаючи їхнього на те бажання попри їхні прогнозовані колосальні збитки.


Як це, втягують?
Простий статистичний аналіз показує, що майже всі провідні так звані "українські політики" — обрізані. Так само обрізаними є всі 100% так званих "українських олігархів". Індекс інфільтрованості ж2 у політико-економічно-інформаційні структури національної держави Україна перевищує усі розумні межі, та на порядок перевищує аналогічний індекс у дикій, непередбачуваній та агресивній РФ.

Саме через цей індекс інфільтрованості, що зашкалює, в Україні нікому займатися порятунком постокупаційної, постгеноцидної української нації:

123. Мікстура для постгеноцидної нації
http://zemlj.blogspot.com/2017/05/123.html 

Тому, відповідно до власних ортодоксальних уявлень, світова ж2 однозначно зробила вибір на користь підтримки країни, одноплемінники якої володіють нею на всі 100%.

І справді, навіщо допускати аншлюс активів країни, одноплемінники якої володіють нею на всі 100%? Щоб цими активами потім користалися дикі азіати? Так ми це вже бачили в Криму — як красиво ті все обіцяли і як ловко кинули на гроші так "упоїтєльно" лохуватих місцевих ватників з дбайливо промитими "мацгамі"!

124. Навіщо Держдеп назвав війну АТО?
http://zemlj.blogspot.com/2017/05/124.html#more

Адже це  справжня сенсація! Ще донедавна ми, українці, були повним наслідком у взаєминах з цим екзотичним близькосхідним народцем. І не дивно. Адже ми були розшматовані між азіатами і європейцями. А ж2 завжди була колаборантами на користь окупантів. Так собі, принеси-подай. Вони називають себе богобраною нацією. І мають рацію: принеси-подай, гарматне м'ясо на побігеньках у одного з другорядних богів: 

112. Яхве против Баала - хроника переворота
http://zemlj.blogspot.com/2016/03/blog-post.html


Звикли прислужувати, коротше. Ось і ніяк не можуть зупинитися. Тому й стають колаборантами на службі в окупантів. 

Але Бєня релігійний фанат. Цілком можливо, що Бєня через ЗЄню хоче раз і назавжди вирішити українське питання. Для цього руками жовтих росіян утнути аншлюс України (як Гітлер утнув аншлюс Австрії), й геноцид білих українців. Всього-то зробити, що призначити Міністром оборони Апаршинаина: 

145. ЗЕ як співучасник готовності збройних формувань азіатів до останньої спроби аншлюсу України й частини Європи
https://zemlj.blogspot.com/2019/04/145.html 

Азіяти з їхніми антисіоністськими й українофобськими чорносотенцями є сумновідомими натхненниками й активними виконавцями погромів. Саме від цього ми й застерігаємо всіх такі да України! 

Проте, скорше за все, ж2 вважає, що досягла своїх релігійних цілей в окупованій Україні методом колаборації з окупантами-росіянами, коли ''гої їли своїх дітей'': це низка Голодоморів 1921—1923 роках, 1932—1933 роках, 1946—1947 роках.

Ж2 також усвідомлює, що скоро їхня Земля Обітованна буде окупована арабами. Тому їм потрібна якась країна, мешканців котрої вони могли б без проблем визискувати. Приблизно так, як тисячу років тому визискували в Хозарському Каганаті. Тоді Їхня Величність Князь Руси Святослав Завойовник розгромили цю ракову пухлину й зрівняли з землею тамошню столицю на річці Волга місто Ітіль. Вочевидь Великобританія, США й Франція їм перестали подобатися. Або усвідомлюють що, для того, щоб вижити, треба весь час розширюватися. 

Тут потрібно сказати, що з Україною вони сильно помилилися. Потрібно було ''брати'' Білорусь. Там ґлюпій хохоль, сексот КДБ-ФСБ товариш Лукашенконко майже вбив білоруську націю:

13. Проблеми вбивства білоруської нації. Аналітичні матеріали політтехнолога 
http://zemlj.blogspot.com/2014/01/13.html 

Як зрозуміло з вищеописаного, опору білорусів, на відміну від українців, не передбачається. Проте азіяти раніше, раніше ніж ж2 зацікавилися темою: патякають про якусь там ''саюзнаю дєржаву'' шибко однако. 
Ну-ну!

Суть у тому, що світова ж2 буде захищати внутрішньоокупаційну ''українську'' ж2 як від внутрішніх, так і від зовнішніх загроз. 

Ж2 вважає, що однією з внутрішніх загроз для них в Україні є ми з вами, панове-українці.
Однією з зовнішніх загроз для них в Україні є азіяти. 

Тому доки є загроза з Кацапстану, вони ж2 нам потрібні. 
Тому щойно Кацапстан буде знищено й дезінтегровано як було знищено й дезінтегровано СРСР, вони ж2 нам не потрібні.

Ворога варто знищувати поодинці. 

Зверніть увагу як світова ж2 принюхувалася до ЗЄ як до  ставленика Бєні: поїхав туди, поїхав сюди. І це ще до інавгурації! А після все щедро й у великих кількостях: зброя, кредити, підтримка, прийом у Трампа! 

119. Психологічний портрет Трампапа. Аналітичні матеріали політичного психолога 
http://zemlj.blogspot.com/2016/11/101.html

Як ж2 планує жити посеред нас?
Так, як вони прагнуть жити скрізь: сісти на шию, звісити ноги, із задоволенням і приплямкуючи пити нашу кров.
А як довго планує ж2 у такій спосіб жити по серед нас?
Вічно! 
Ха!
А в чому вони фатально помиляються?
Українці мають недавній досвід двох революцій і однієї війни.
Русичі-українці мають багатотисячолітній досвід знищення ворогів, що багаторазово перевищують нас як за кількістю, так і за потугою. 
Що стане причиною викиньштейна дакі да з України?
Їхня патологічна жадібність. Ж2 грошей не дає, ж2 гроші віднімає. Навіть ті ЗєіБенуті, що за них голосували, вже починають прозрівати. Причому значно швидше, ніж упорота вата в ОРДЛО й аншлюсованому Криму. Особливо після заяв ЗєіБєні про дефолт, Приватбанк і переговори з окупантами. 
Як буде діяти ЗєіБєня після того, як дорветься до влади в Україні?
1. Красти й віднімати.
2. Скрізь розставляти на високих і не дуже посадах своїх дуже кошерних і шибко обрізаних близькосхідних соплемінників з екзотичною зовнішністю й іноземними прізвищами: 
Всєх, кто кушает мацу, 
узнаю я по ліцу!
Задля справедливості потрібно зазначити, що ж2 ніколи й не припиняла спроб прийти до влади в Україні. Тому не факт, що в убивстві пана В.Чорновола винна доморощена 5 колона. І не ФСБ. А, якщо врахувати почерк, то тут винен Моссад.
Зафіксовано навіть першу, невдалу спробу ж2 на крові українців перехопити владу, для чого вони й просували до влади в нашій країні в розпалі Революції Гідності трійцю Сєню, боксера й стоматолога  серед них усі свої, якщо вірити Інтернету.
Яким буде сценарій початку видворення ж2 з України? 
Безпардонно красти й віднімати можуть в усіх країнах світу. Яйцевінкович і його банда, горіти їм у пеклі, тут не виключення. Особлива небезпека ж2 полягає в їхньому умінні віднімати тихо, без скандалів і насилля, суто банківськими, кредитними, заставними, офшорними методами тощо. Погугліть більше про Федеральну резервну систему США. 
Як красиво вони захопили банківську систему США! 
Тепер американці винні їм трильйони! 
Або про лондонське "Сіті". 
Вони спроможні зробити так, що якось прокинувшись одного дня ми виявимо, що наша земля вже не наша, будинки не наші, ми винні комусь невідомо за що купу грошей, а ми самі зайві в Україні. І якось все це зроблене ж2 в Україні випливе...
Які ознаки спроби початку остаточного вирішення "українського питання" за сценарієм ЗєіБєні?
- волання, що забагато українського в Україні
-нівелювання й неприкрита зневага до наших, українських цінностей, до того, що є самою суттю поняття Україна, глумління й висміювання
- спроби домовитися з так званими ДНР і ЛНР 
- штучні перепони на кшталт референдуму чи ще чогось про повернення до євроструктур і входження в НАТО
- патякання про постачання води й електроенергії в Крим
- пропозиції зняти блокаду з аншлюсованої АРК й ОРДЛО
- спроба знищити з середини силові структури своїми "кадрами"
- ну просто явно видні й кричущі нелогічності (і ще м'яко сказано) в оборонному плануванні, кадровій політиці, витрата бюджету, закупівлі, експорт-імпорт, зовнішня політика
- відкрити фронт за для сприяння окупації України азіятами тощо.  
Які ознаки спроби початку остаточного вирішення "українського питання" за сценарієм світової ж2?
- несподівана активація української біржі, колосальне збільшення об'єму торгів
- панічно швидке створення ринку землі
- елегантне удушення антимонопольного комтету
- витончене нівелювання антикорупційних органів тощо.
Як ж2 буде промивати мозок українцям?
Почнеться справжній ой вей і гевол. 
Чому гевол?
Тому, що всі ці Хаїми, Мордки й Срулики з Сарами люто нас ненавидять, бояться й зневажають.
Чому?
Історія.
Українцям буде дедалі гірше й гірше й гірше. Це називається дискримінація. Я вже пробував витурити ЗєіБєню з України через позов до Європейського суду з захисту прав людини в Страсбурзі:

Що робити? 
Проти ЗЄ. 
Запрошую всю чисельну Диванну сотню допомогти!
ІНСТРУКЦІЯ:
1. Не злазьте з дивана поки не скінчите)))
2. https://zemlj.blogspot.com/p/the-registrar-european-court-of-human.html

Не думайте, що я жартую. Дискримінація українців ж2 вкрай негативно відбивається на самих українцях. Ось як приклад дослідження про дискримінацію за расовою ознакою афроамериканців у США:

49. Расизм має токсичну дію
http://zemlj.blogspot.com/p/blog-page_5.html

Як нам вдалося визволитися від окупації росіян?
Розгромом СРСР у холодній війні. 
Азіати страшні своєю кількістю й опущеністю.
Як нам вдасться визволитися від внутрішньої окупації ж2?
Традиційно в усі віки це вирішувалося погромами. Проте це не продуктивно, не вирішує проблему повністю, не відповідає євростандартам. Ми повинні контролювати антимонопольний комітет. Відбити атаки на комісію з біржової діяльності. Стрімким натиском захопити комісію з цінних паперів. Ударом у фланг відвоювати комітет з питань аграрної політики та земельних відносин. Проте найважливіше  це ввести євростандарти в усі сфери нашого життя і, особливо, в законодавство про вибори. Тоді б українці змагалися за українських кандидатів, а ЗєіБєні, баби Ю, Бойкака й подібних їм мармиз там би й близько не було:

147. Чому Порошенкоко програв вибори 2019? 
https://zemlj.blogspot.com/2019/04/146-2019.html

І більше ніколи, в жодному разі не допускати чужинців до влади в нашій країні!

Ми, неприбуткова громадська організація "Міжнародний аналітичний центр права" SAM SFPY5, NCAGE UA18324774219, DUNS 498564332, є одним із претендентів на звання "Праведники народів світу в Україні". Готові взяти грант під цю тему: 

https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%B2_%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D1%83_%D0%B2_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96

Чому?  
Тому, що ми вже вкотре застерігаємо громадян України такі да походження: негайно їдьте з України. Рятуйте життя своє і своїх родичів. Своє майно, активи, набуту власність. Потім вже може бути піздно. 

Слава Україні!


Немає коментарів:

Дописати коментар