1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

пʼятницю, грудня 24, 2021

Пояснення: що зара, в кінці 2021 року відбувається?










Пояснення: що зара, в кінці 2021 року відбувається?

Пояснення: громадянин України походженням з одного маленького, екзотичного, но очєнь гордого народця Бєня здає нашу країну жовтим азіатам в обмін на гарантії особистої безпеки від Ліліпуті й не видачу США й Шверцарії. 

Тлумачення: Ліліпутя однак Бєню здасть, воно марно сподівається)).

Коментар: громадянин України ЗЄ, походженням з одного маленького, екзотичного, но очінь гордого народця; його  використали як останнього лоха, от його й здадуть.

Висновок: ЗЄ аж ніяний «янєлох». Воно такі да є лох!

Додаткові преференції: дискредитація США, як Президента Байдена, так і країни, як гаранта Будапештського меморандуму, обґрунтування і виправдання атомних амбіцій Ірану й КНДР тощо.

Реально ж: недешеві понти, потуги створити підстави для стратегічного торгу.

Бажаний для окупантів перебіг подій: жовті азіяти-московити планують окупувати Україну. Убивствам, переселенню, репресіям вони хочуть піддати понад 20.000.000 білих українців. Списочки вже складено вашими дбайливими сусідами.


https://www.pravda.com.ua/news/2022/02/19/7324608/

 Значна частина тих 73%, що голосували за ЗЄ саме в цих списочках)).

Хто ці сусіди: жовті українці московитського походження, хохли й просто говноїди.

Говноїди Кацапстану

http://zemlj.blogspot.com/2021/06/blog-post_21.html

Хто виконавець убивств, переселення, репресій: казачки, що йдуть за бандформуваннями, що спробують смикнутися до аншлюсу нашої країни.

Хто ці казачки: це щось середнє між Sonderkomande SS й каральними загонами НКВД. Це покидьки. Після скоєного геноциду їх не шкода потім утилізувати. Причому всіх!

Навіщо азіятам ця спроба аншлюсу: жовтим азіятам потрібне гарматне м'ясо з жовтих українців московитського походження, хохлів, і просто говноїдів.

Невже після відновлення державності України такі ще знайдуться: знайдуться, і багато знайдуться. Про це явище буде пізніше окрема аналітика. 

Кого пресують: прокуратура генерала Забродського, обшук у квартирі Ореста Лютого, пресують білих українців, потенційних символів перемоги над жовтим московським неорасизмом.

Яке наше завдання: лiнчyвatu організовану злочинну групу ЗЄіБєні з усім кагалом, бажано руками європейців у сонячному й привітному місті Гаага, за злочини проти людства, тобто України взагалі, а українців зокрема.

Слава Україні!