ТРЕНІНГ

"ПОВЕРТАЙСЯ ЖИВИМ"

Технологія Повернення До Життя, Коли Життя Залишає Тіло, Як Вивести З Коми

Людина не має видимих пошкоджень не сумісних із життям - людині проведено повний комплекс реанімаційних заходів. Проте життя не повертається в тіло. Чи можна ще щось зробити? Чи можна з чистою совістю залишити все як є? А якщо й досі мучать докори сумління?.
Людина в комі. Перевертання, розтирання, масажі, процедури регулярно. Чи можна ще щось зробити? Чи можна з чистою совістю залишити все як є? Чи ще рано вимикати апарати для підтримання життєдіяльності тіла?
Значний час тому я не мав відповідей на ці питання. Мені не доводилося стикатися саме з такими випадками.
Я зміг допомогти жінці позбутися трофічної виразки. На гомілці, літній пані вже 78 років. Трофічні виразки взагалі погано загоюються. Я працював з нею технологіями асистів понад 50 годин. Виразка загоїлася.
Підвивихи хребта, грижі, сколіоз, остеохондроз - це мої професійні болячки. Чому? Тому, що я військовий льотчик-винищувач. Багаразові перевантаження під час польоту, стрибки з парашютом, учбові катапультування. Мені знадобилося в сумі понад 60 годин спеціального асисту, спрямованого на хребет. Плюс вирівняно атлант - перший хребець під черепом.
Це - духовна допомога. Допомога духу людини впоратися з проблемами тіла людини.
Ніхто достеменно не знає, чи можна конкретно цю людину вивести з коми. Саме тому призначається значний час до вимкнення апаратури, що підтримує життєдіяльність тіла. Тому є час, щоб спробувати надати допомогу.

ДЛЯ КОГО ЦЕЙ ТРЕНІНГ?
  •       Учасник АТО
  •       Комбатант
  •       Волонтер
  •       Реаніматолог
  •       Лікар, фельдшер
  •       Близький родич

ЩО ВАМ ДАСТЬ ТРЕНІНГ?
  •       Розуміння природи людини
  •       Ще один, точний і конкретний інструмент реніматолога
  •       Практичні навички: що робити, якщо людина в комі
  •       Володіння техніками асистів
  •       Усвідомлення того, що ви робили все, що від вас залежить, і ваша совість чиста
ЯК ПРОЙТИ ТРЕНІНГ?
Ціна тренінгу -  500 грн. Проводиться в 
Києві особисто, в групах, або по Скайпу чи 
Вайберу, чи по телефону.


 

СПЕЦІАЛЬНИЙ БОНУС:

Електронна книга з самодопомоги



Якщо ти перебуваєш у не найкращому стані після недавньої невдачі, потребуєш перепочинку, перезавантаження, то ця електронна книжка дозволить тобі надати самому-собі допомогу. Саме так! Самодопомогу. Спільним тут є бажання людини швидко отримати психологічну допомогу в
простій формі, й небажання посвятити когось в обставини причини, чому людині
потрібна така допомога.
Що може дати VIP-персоні моя е-книга?
Самостійно швидко отримати психологічну допомогу в простій формі, по яку через брак часу й коштів та з міркувань конфіденційності людина не наважувалася звернутися. Позаяк я сам військовий льотчик, я сам чудово знаю проблеми зі здоров'ям льотного складу. Тому цю е-книгу написано з використанням прикладів військових льотчиків та цивільних пілотів.
Підійде також усім VIP-персонам, хто має бажання поліпшити власне самопочуття, хто з розумінням ставиться до стресів сучасності й прагне розвитку та самовдосконалення. Коли звернутися до терапевта це надто складно, важко, це може привернути небажану увагу ЗМІ з усіма негативними наслідками публічній особі у великому бізнесі, політичній кар'єрі тощо.
Самодопомогу можна отримати прямо вдома, не залишаючи теплого, зручного й комфортного середовища. Часто можна уникнути вкрай важких спогадів з минулого, проте отримати таке бажане піднесення, звільнення.
З цим можна щось зробити!
Вирішуйте свої проблеми самі, конфіденційно!
Ваші таємниці залишаться при вас і ніхто про них не дізнається! 

СКАЧАТИ ЕЛЕКТРОННУ КНИЖКУ

Для учасників тренінгу безплатно.
100% ГАРАНТІЯ
Ви нічим не ризикуєте. Якщо вам щось не сподобається, напишіть мені і я поверну вам всю суму. Я все це перевірив на собі, тож впевнений в дієвості асистів на 100%.

P.S.: Завдяки тренінгу ви матимете такі потужні інструменти для допомоги людям, якими зараз мало хто володіє. Ви зможете робити конкретні й точні дії в ситуації, коли ніхто не знатиме, що робити. Ви зможете дати ближньому шанс!

2017 © Пошта для зв'язку: pidchybii@ukr.net