1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, травня 25, 2019

150. Уроки та висновки після виборів Президента України 2019 #ж2


Уроки та висновки після виборів Президента України 2019 #ж2

"Яке їхало, таке й здибало!" - ж2 цю тезу нам інтенсивно почала навʼязувати через свої, контрольовані ЗМІ. Так чому ж ЗєіБєня виграло вибори, причини?
1) 72% - це прояв втручання хакерів азіятів-росіян, що намалювали цифру, шахрайство?

143. НЕЛОХ або секрет успіху передвиборчої кампанії ЗЕЛЕНСЬКОГО
https://zemlj.blogspot.com/2019/04/143.html

2) Нас, українців, й справді лишилося менше 25%?


3) Феномен В.Черчіля, котрий виграв війну, проте програв вибори після війни? 
4) "Соціалізм є сінематограф плюс електрифікація всієї країни". В.Ульянов. Поганяло - Лєнін. Біснуватий фюрер, ман'як і вбивця. Ще давно він зрозумів важливість промивання мізків, а ж2 має в своїх руках усі провідні ЗМІ. 25 років промиває нам мізки. Це, можливо, і є причиною?

Уроки та висновки після виборів Президента України 2019 #ж2

"Розділяй і керуй" - ось поведінка ж2 в Україні. 
За 25 років не з'явилося жодного олігарха-українця. Всі ті ж самі кошерні писки.
За 25 років не з'явився телеканал для українців (UA: Перший ним так і не став). Якому б вірили всі ми. Варто такому з'явитися, як його тут же нищать. 
Нищить хто? 
Ж2!
Для прикладу згадайте історію ну, наприклад, з телеканалом ZIK, що став набувати всеукраїнського значення. І прізвища його нових власників. 
Тому не факт, що в убивстві пана В.Чорновола винна доморощена 5 колона. І не ФСБ. А, якщо врахувати почерк, то тут винен Моссад. 

Той же Цукербергберг, як один з них, розуміє, що Україну можна контролювати й через Фейсбук: ж2 українського походження донесла йому цю ідею. Саме тому регіональний центр ФБ й досі перебуває в Кацапстані. Не в Києві.

147. Чому Порошенкоко програв вибори 2019? 
https://zemlj.blogspot.com/2019/04/146-2019.html

Саме тому в нас і досі не затверджено законодавчо офіційне звертання "пані", "пане", "панове".
Саме тому в нас і досі в паспортах відсутня національність.
Саме тому в нас Загальна декларація прав людини ООН і її Стаття 2 "Кожна людина   повинна   мати   всі   права  і  всі  свободи, проголошені цією Декларацією,  незалежно від раси..." й досі порожній звук: ж2 у контрольованих ЗМІ не вживає загальноприйнятих політкоректних формулювань таких, як білий українець, жовтий українець російського походження, чорний афроукраїнець, українець іудейського походження тощо.

1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога
http://zemlj.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

Саме тому в нас Загальна декларація прав людини ООН і її Стаття 4 "Ніхто не  повинен  бути  в рабстві або у підневільному стані; рабство і работоргівля забороняються в усіх їх видах" і досі порожній звук: за висновком МВФ 2018 року Україна є найбіднішою країною Європи. Рабовласники, нагадую, ж2. Раби, нагадую, ми - українці. А називається це явище внутрішньою окупацією.

Уроки та висновки після виборів Президента України 2019 #ж2

Для початку запитайте
себе: навіщо ж2
так прагне нашого
президентства?
Ви ЗєіБєнуті? Ви вірите, що ЗєіБєня хоче щастя й добра нам, українцям? Процвітання? Все по Шевченку, як у Кобзарі? У вас все гаразд з головою?

Що каже історія про русько-ж2івські стосунки? Ще Їхня Величність Князь Руси Володимир Великий покарали злодійкуватих такі да за шахрайства при торгівлі сіллю. 

Або під час спроби відновлення державності Князівства Руського Їхнєю Ясновельможністю, Гетьманом Богданом Хмельницьким. Тоді на наших окупованих ляхами землях повсталі русини винищили велику кількість такі да. За весь той біль, горе і знущання, які завдали такі да русинам-українцям колаборацією з окупантами-ляхами. 

Саме цей період такі да й досі вважають одним з найтрагічніших у своїй історії. Не активності пана Адольфа Шикельгрубера (Гітлера) з його концтаборами й газовими камерами, що були збудовані й тривалий час функціонували на повну потужність як на німецькій, так і на польській територіях. 

Уроки та висновки після виборів Президента України 2019 #ж2

Ні!
А хмельниччину й коліївщину! 

Саме так записано в їхньому Інституті національної пам'яті!

Або 1932-1933 роки. Голодомор. Ж2 його організувала як помсту нам за хмельниччину й коліївщину.

9. Меморандум мисливцю за комуністичними злочинцями-антиукраїнцями  
https://zemlj.blogspot.com/2014/01/9.html

Такий їхній принцип від Мойсея для співіснування з іншими: око за око, зуб за зуб! 

Тому ще раз запитайте
себе: навіщо громадянину
України юдейського
походження ЗєіБєні
президентство?

Уроки та висновки після виборів Президента України 2019 #ж2

Треба розуміти, що за хирлявою фігурою ЗЄні маячить згорблена спина релійного фаната Бєні. Цілком можливо, що Бєня угледів сприятливий момент і через ЗЄню хоче раз і назавжди вирішити "українське питання". Для цього руками жовтих росіян утнути аншлюс України (як Гітлер утнув аншлюс Австрії), й геноцид українців. 
А попередньо пограбувати нас і нашу країну. 
А Україну довести до дефолту: інфляція, бідність, злидні, страждання українців. "Глупые хохлы! Развели как котят! Гы-гы-гы-гыыыыы!".

Якщо судити з риторики Бєні про "внутрішньоукраїнський конфлікт", "павстанцефф", то Бєня домовився з Ліліпутею. А розмінною монетою в домовленостях обрізаного з азіатом є ми з вами, українці, й наша країна Україна. 

Правда прикро, що ці істоти ще й досі ходять, ворушать губами по обличчю й гадять на нашій землі?


Ж2 все ще випереджає нас на крок.
Проте!
Ми відновили свої навички організовуватися.
Ми відновили свої навички творити революції.
Ми відновили свою звичку воювати й перемагати. Тому навіщо нам ще один Майдан у такий критичний час? Є чимало вишколених українців з твердою рукою, гострим зором, цейсівською оптикою, надійною машинкою і навичками правильно вибирати позицію.

Для об'єднання нам потрібен всеукраїнський телеканал. Наш за формою й змістом. Якому б ми довіряли. 

Телеканал, де дотримуються міжнародних стандартів журналістики, де все називають своїми іменами, а не замовчують, як вказано вище. Де не домовляються, що я не буду показувати те, а ти не будеш показувати се. Політкоректний і дууууууже упереджений в захисті українства. 

Як називати речі своїми іменами?
А ось так: серед кандидатів у Президенти України є ЗЄ і баба Ю. Але ці двійко є такі да. Обоє є представниками одного скандальновідомого світового фінансово-релігійного клану. Обоє походженням з однієї близькосхідної й вкрай екзотичної країнки. Обоє обрізані як на вибори Президента 2019. 
Перший — буквально. 
Друга — фігурально (хоча хтозна які там порядки у цих близькосхідних).

Обоє азіятомовні. Вони не виховують дітей мовою метрополії. В обох акцент ріже слух будь-якому носію української навіть без філологічної освіти. Особливо баби Ю: "люби маи!" (любі мої по-нашому)". Так у нас говорять лише ті, що говорять і думають мовою колишньої колонії Руси-України — Московії. 

ЗЄ аватар Бєні й вирішує його внутрішньоукраїнські питання.
Баба Ю аватар Ліліпуті й вирішує його зовнішньоросійські питання.   

Як ви вважаєте: невже після таких роз'яснюючих телепередач ЗЄ отримав би 72%? 
Ні. 
Його рейтинг був би ф зопі! 

Уроки та висновки після виборів Президента України 2019 #ж2

Жоден! 
Я наголошую! 
Жоден провідний всеукраїнський телеканал не пояснював і роз'яснював нам, українцям, хто такі ЗЄ і баба Ю. І наслідки від їхнього президентства. Чому не пояснював? Тому, що ж2 володіє цими телеканалами, а втім, як володіє всією Україною.

142. ЗЕ група з особливими інтересами
https://zemlj.blogspot.com/2019/04/142.html

А телеканал такий скоро з'явиться!
І тоді з'явиться й всеукраїнська партія. 
І всеукраїнський провідник. 

І мене в сем’ї великій,
В сем’ї вольній, новій,
Не забудьте пом’янути
Незлим тихим словом.
Тарас Шевченко "Заповіт"

Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар