1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, вересня 09, 2014

76. Дослідження: чому окупанти-росіяни поводяться, як монголо-татари? Аналітичні матеріали політичного психолога

Проблеми зазирання в шпаринку, підглядання у щілинку замка, дізнатися більше з видимого, позаяк невидиме недоступно, завжди хвилювали партійного боса, політичного оглядача, пересічного українця. Точно складений провідними фахівцями психологічний портрет свого часу дозволив “звести в могилу” біснуватого фюрера Саддама Хусейна з синками, розгромити “імперію зла” - покійний СРСР, натиснувши на вождьків-окупантів. У цій роботі описуються мотиви поведінки росіян як психотипу. 

141. Вова — аватар Коломойши, Юля — аватар Ліліпуті



Розкриваються деталі й способи їхнього мислення, подаються приклади й надаються рекомендації, висновки і лінки, конкретні історичні факти, що дозволяє різностороннє розкрити тему.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Цей аналіз варто підшити й користуватися ним, разом із задокументованими фактами, свідченнями очевидців, протоколами допиту співучасників та їхніми добровільними зізнаннями, очними ставками, результатами судмедекспертиз у спеціальну пам”ятку для укранців, що збираються працювати з описуваними в цій статті суб”єктами.
Аналітичні матеріали політичного психолога пригодяться як професійним українським політтехнологам, керівникам українських партій та рухів, телерадіоканалів, періодичних видань, вищому керівництву української держави (проукраїнського Президента та його команди), міжнародним дипломатичним службам, так і широкому загалу небайдужих українських читачів, що власними свідомими поглядами й зусиллями рухають Україну до свободи.

Шановні пані, панове!

Ви знаєте, чи може закінчитися ідея заночувати в племені людожерів?
Просунути руку в клітку з тигром?
Погладити отруйну змію?
Залишити свої валізи постерегти злодійкуватому суб”єкту?
Сісти грати в карти з шахраєм?
Повернутися спиною до вбивці з ножем у руці?
Заходитися розбирати атомну бомбу?

Правильна відповідь на всі ці питання — погано. Не варто цього робити.

А якщо Ви зробите все навпаки, Ви добре усвідомлюєте, до яких наслідків призведе Ваша нерозсудливість? Ви впевнені, що добре знаєте росіян? Частково це незнання пояснюється причинами, які я описав у статті:

Проблеми промивання мозку українцям. Аналітичні матеріали політтехнолога

З початком АТО наші ЗМІ почали поширювати свідчення українців про неприйнятну, як на їхню думку, поведінку окупантів-росіян в Україні.

Ось лише низка заголовків:

“Росія передала бойовикам списки біженців, аби ті змогли забрати їхнє житло”.
“РФ видала “план Путіна” за офіційний документ ООН”.
“Російсько-терористичні війська не дотримуються умов перемир”я згідно з протоколом, підписаним 5 вересня у Мінську та продовжують напади і обстріли позицій і блок-постів українських військ на території Донбасу”.
“Аби приховати втрати, російські військові скидають тіла загиблих у шахти”.
“Російська артилерія розстріляла українських військових, які виходили через так званий “гуманітарний коридор” з Іловайська”.

Отже, питання: чому росіяни поводяться як монголо-татари?

Зрозуміло, що їм самим промивають мізки.
Як?
Я вже описав це в статті:

Проблеми зомбування росіян. Аналітичні матеріали політтехнологій

Тому ось правильна відповідь: ТОМУ, ЩО ВОНИ ТАКИМИ Є!!!

Все, крапка, годі їм дорікати.
Сприймайте представників цієї екзотичної східної народності з екзотичною мовою такими, якими вони є. Годі нав’язувти їм нашу мораль, нашу етику, наші звичаї.

“Не убий, не вкради, не чини перелюбу” — у них інше уявлення про все це.

То й що, що вони зовні схожі на нас, європейців? Менталітет їхній як був азійським багато сот років тому, ще до того, як ми почали їх колонізувати й ослов’янювати (а від себе додам ще й споювати), так і залишився азійським.

Росіяни - не європейці.

РОСІЯНИ — АЗІАТИ!!!.

Історично на наших теренах “кацапи” (перша історично зафіксована а архівах самоназва), з”явилися ще на початку нашої ери. Вони втікали з Сибіру звідки їх гнали китайці.

Втікаючи, щоб звільнити собі для життя життєвий простір від інших народів, вони так нищили все на своєму шляху, проявляли таку жорстокість, що була шокуючою навіть по мірках тих часів.

Тому арабський історик у своєму літописі, де, власне, вперше з”являється згадка про них, і дав їм назву “кацапи”, що в перекладі означає “м”ясники”.

Кацапи спричинили “велике переселення народів” - досить, приміром, подивитися на мапі де були волзькі булгари й білі хорвати і де вони мешкають тепер. Колишні сусіди китайців, як на перший погляд етнопсихолога, сучасні росіяни зберегли чимало спільних з ними азійських рис — ксенофобію, крайню закритість суспільства від чужинських впливів, бажання триматися гурту, готовність слухатися одного лідера.

Історична довідка: очевидно, не всі знають, що Кацапстан - це перша назва територіального формування, що вживалася ще до назви Московське князівство, Залісна Орда, Мала Татарія й Улус Джорди (Золота Орда).

Тому пізніше, тепер вже “батько історії” Геродот пращурів московитів називав андрофагами:
- “Вони належали до войовничого племені й ніколи не дотримувалися ніяких норм права. Андрофаги – це особливе й далеко не скіфське плем”я. Серед усіх племен найдикіші звичаї в андрофагів. Вони не знають ні судів, ні законів і є кочівниками. Мова в андрофагів зовсім інша, аніж у скіфів. Це (андрофаги) єдине плем”я поблизу землі скіфів. Андрофаги східні сусіди неврів. Землі їх обмежують Скіфію з півночі. Андрофаги відмовили скіфам у допомозі проти персів. Це дике й жорстоке плем”я, яке харчується людським м’ясом”.

А ще пізніше на ці землі прийшли монголо-татари, Золота Орда. Й все це змішалося. Бачите яка вийшла гримуча суміш?

Самозванець, Петра 1 Кривавий, прорубуючи “вікно в Європу”, чудово розумів, з яким народом він має справу і як європейці його сприймають. Тому й наполягав на змішаних шлюбах між найближчим європейським народом русинами (українцями) з одного боку, й азіатими-московитами (сучасними росіянами) з іншого.

Нині ми можемо зробити висновок, що експеримент цього ботаніка зі схрещенням закінчився невдачею.
Сучасні російські історики якось туманно й плутано пояснюють перебування у Європі князя Московії Петро 1, чому і як він там опинився (а московські князі традиційно ніколи не їздили за кордон), що він там буцімто інкогніто й слухняно вчився будувати кораблі в Нідерландах. Насправді Петро 1 відбував покарання за те, що посмів замахнутися на рівність з європейськими монархами. Невідомо, як він “откінулся”, очевидно зека викупили за шалені гроші, але саме після відбуття покарання за відсутність знатного родоводу, гідного європейських монархій, він і заходився після відсидки “прорубувати вікно в Європу”.

Це був комплекс заходів.

Під хрестом Московської православної церкви був півмісяць — щоб якось спробувати об”єднати християнство та іслам. Питання було однозначно вирішено на користь християнства (бо європейці християни). Треба розуміти, що питання перенесення Патріархату з Києва (Русь) до Москви (Московії) теж було вирішено у суто московський спосіб — уповноважену делегацію з Константинополя зачинили й морили голодом і холодом, і, слабкі плоттю, вони дали дозвіл на це перенесення.

Нині це має релігійний конфлікт — канонічний Патріархат у Москві, Владика Вселенський Константинопольський відмовився визнати канонічною УПЦ(КП), (Українську Православну Церкву Київського Патріархату). РПЦ та її псевдоцерковне утворення на території України РПЦ(МП) вимагають (!) від уряду України припинити реєстрацію УПЦ(КП), а храми передати РПЦ. Вже є заява першого українського священика УПЦ(КП) про самоспалення, якщо таке відбудеться.

Але як йому піднятися по роду до славних європейських монархій? Можна, якщо одружиться на європейській принцесі. Але він був в очах європейців тим же сарацином, і такий шлюб був немислимим, навіть за шалені гроші. Коло замкнулося. Безвихідь.

І знову було винайдено безпрецедентне, суто московське рішення — “гусарик” Петро 1 вкрав історію Руси-України!!!

З 1713 року він наказав писати, що Московія відтоді не Московія, а Росія (через поголовну неграмотність тодішніх московських писарів назву країни “Русь” написали неправильно, тому й вийшла назва “Росія”, замість “Русь”). А сам він “с понтом” має шляхетне походження від руських князів, і, отже, є рівним європейським монархам. Наказ включав заборону вживати назву Московія — тільки Росія, книжки спалювалися, документи переписувалися.
Саме в 1713 році й було народжено в підлості “Ґосударство Російскоє”.
Саме з 1713 року Московське князівство перестало називатися Московським князівством і стало називатися Російською імперією (тому що наша з вами Русь-Україна, панове, в давнину була імперією).

Саме тому не було ніякого підписання Переяславського пакту між Україною й Росією у 1648 році. У ті часи ці країни називалися Князівство Руське і Князівство Московське.

Саме тому “Київ мати міст руських” а не “русских”! Простіше кажучи цей вислів означає “Київ - метрополія”.
Через поголовну безграмотність згодом виник ще один історичний казус - за європейським зразком стали називати народ московитів великоросами, а русичів-русинів-українців малоросами. У тому розумінні, що ті великі, величаві, значні, а ті маленькі, жаліднюгі, вторинні. Тут все переплутано з точністю до навпаки.

Великою Грецією називали грецькі колонії, а Малою Грецією — власне, саму Грецію-метрополію. Великою Британією називали колонії Британії, а сама Британія — це острови, це метрополія. Тому Британія з усіх сил намагається закрити домен .gb також і для того, щоб не нариватися на плату по позовах народів, які британці жорстоко колонізували і відхреститися від цієї частини своєї історії.

Із суто дикунською обмеженістю тепер вже самозванець Петро 1 (та його наступники) наказав скуповувати, красти, спалювати в Європі карти, де Русь зображена Руссю, а Московія Московією, щоб стерти історичну пам”ять. Натомість ці карти замінювалися фальшивками, де замість двох країн Русі й Московії було зображено одну — Росія. Європейські письменники за гроші фабрикували замовні книжки, де стверджувалося, що Московія це Росія. Це досягло таких масштабів, що пізніше навіть великий Вольтер не гребував брати гонорари за написану брехню від самозваної цариці Катерини.

Зрозуміло, що освічених європейців це не могло обманути.
З плином часу наступні, тепер вже не московські, а російські (бо помінялася назва) самозванці-царі й самозванки-царівни (бо формально незалежності Московському князівству Його Величність Князь Київський не давав, і в архівах жодного подібного документу нема) зі шкіри геть пнулися, щоб довести так звану вищість “велікарусскаґа насєлєнія” і нижчість всіх інших й активно переписували й фальшували історію.

Більшовики у 1917 р дещо змінили формулювання брехні - “Русь є колискою трьох братніх народів”.

У сучасній РФ цьому аспекту пропаганди привладний режим дав зелене світло по-справжньому широкомасштабних фальсифікацій і перекручень.

Так, ми забрали в них все, що лише можна забрати в колонізованої народності, залишивши їх живими: їхню рідну уйгурську мову – надали псевдослов”янсьий секонхенд (давно вже доведено, що шляхи розвитку української і російської різні, й вони не походять з одного джерела), культуру, частку своєї історії, легенд, билин, культури. Московську писемність створила професура Києво-Могилянської академії на прохання самозванця, Петра 1 Кривавого. Причому в такий спосіб, що неможливо було грамотно писати московською мовою, не знаючи руської (української) мови, на що скаржився ще В.Бєлінський.
Колонізація зайшла настільки далеко, що вони вже вважають себе слов”янами, як і чорні африканці з Французького Алжиру, що говорять і вважають себе вже французами.

Ми насадили їм свою релігію – християнство, адже ще в XV столітті Московія була суто мусульманським улусом, де був сухий закон, жінки сиділи в гаремах (теремах), а п”ять разів на день усі москвичі молилися Аллаху:
- ”Ла ілляхі іль ілляху Мухаммадун расуллю Люіс Ллях, тобто Нема Бога крім Аллаха, і Мухамед пророк його!

Ще 1271 року ординський правитель Ногай воював з Константинополем за морські протоки, цар Візантії Михайло запросив миру й видав свою дочку Єфросинію за Ногая. При цьому звів Ногая в царі, а Орду - в статус царства, а гербом Орди став двоголовий орел. 

Москва роздає своїм сусідам кольори ТОЧНО за національними нормам Орди відносно назв Орд за кольорами сторін світу! Не з'явилося у нас ніяких помаранчевих, зелених, жовтих та інших Русів. А з'явилися тільки з подачі Москви Русі Біла (Білорусь), Червона (власне Русь-Україна) й Чорна - що означають у татар географічно Захід, Південь і Північ і рівнозначні аналогічним назвам Орд. Східної Синьої Русі не виникло в цьому ряду просто тому, що на схід Москви Русі не було.

Олександр Невський, за успіхи в придушенні антиординських повстань, був названий ханом Батиєм другим кровним сином, а самого його прирівняно до роду Чингизидів! 

На монетах Дмитра Донського і його сина Василя тонкою арабською вяззю було написано: СУЛТАН ТОКТАМИШ ХАН, хай тривають літа його”.

Відомий Іван Сусанін був мордвином і не розумів російської мови. А в болота він заводив воїнів ВКЛ, Великого Князівства Литовського, литвинів, сучасних білорусів.

Пост-колонізаційні впливи видно й до сьогодні. Росіяни й досі вважають татарські трійку, балалайку й самовар, та фінські лапті своїми “слов”янськими”. У них залишилася традиція, властива лише східним народами, з вічливості випускати повітря крізь зуби: дас-с-с, слушаюс-с-с, ізвольтєс-с-с. Незнищенний у них потяг до суто східної гри шиш-беш (нарди). А найгірша в них образа й досі стосується противаги матері: “… твою мать!”.

У російському суспільстві залишилися традиційні для східних і мусульманських народів сімейні цінності де чоловік головний в сім”ї, а дружина слухається чоловіка.

Азіяти взагалі не мають жінку за людину.

Саме тому у першому статуті комсомольців - ВЛКСМ було записано: “...комсомолка зобов’язана віддатися комсомольцю на першу його вимогу...”. І від цього виникла проблема безпритульних дітей про яку так часто згадують у мозкопромивальних совдепівських фільмах про Громадянську війну не пояснюючи, проте, причини появи цієї проблеми - вони були позашлюбними, їх позбувалися “залетілі” комсомолки.

Як пише у своєму дослідженні “Психопатологія героїчного минулого і майбутні покоління” М.Решетніков, у 1992 році на Берлінському кінофестивалі було представлено документальний фільм і свідчення очевидців про те, як у 1945 році солдати окупаційної Радянської Армії згвалтували понад 2 млн. жінок у Польщі та Німеччині.
Деякі свідки, яким було тоді по 15-16 років, були згвалтовані по 100 разів. Згідно з опублікованими матеріалами, відразу після наруги росіяни розстрілювали деяких дівчаток, щоб не потрапити під трибунал.
Англійський історик Ентоні Бівор написав книгу, присвячену Другій Світовій війні, в якій він стверджує, що на початку 1945 року солдати радянської армії на території Німеччини згвалтували два мільйони німецьких жінок, повідомляє InfoNews з посиланням на BBC News.
Посилаючись на російські та німецькі архіви, автор стверджує, що тільки в одному Берліні червоноармійці згвалтували 130 тис. жінок, з яких 10 тис. після цього наклали на себе руки.

Вченими з Російської академії наук встановлено, що понад 90% усіх росіян мають “азійський ген”. Тобто належать до жовтої азійської раси, монголоїдів. Носії “азійського гену” відомі вразливістю до такої хімічної сполуки, як С2Н5ОН. Це хімічна формула етилового спирту, алкоголю. При вживанні залежність розвивається майже миттєво.

Кримінал є другим за своєю значимістю чинником політагітпрому в РФ.
Першим є алкоголь.
Алкоголь дозволяє привести біомасу до спільного знаменника на біохімічному рівні й утворити чудове підґрунтя для зомбування й кодування на рівні поведінкових реакцій.
Кримінал дозволяє привести біомасу до спільного знаменника на поведінковому рівні й утворити чудове підґрунтя для закладання директивних вказівок, щоб в цілому протягом початкового періоду життя людини завершити зомбування й кодування.

Суто по-східному вони безумовно підпорядковуються одному вождю й терплять від нього приниження й збиткування. Ці приниження й збиткування, як модель поведінки, вони потім переносять на ближніх, рідних, друзів, на всеросійське суспільство, так і на людей іншої раси: на білих (українців), на чорних (африканців) тощо.

Потрібно розрізняти керівництво РФ від пересічних росіян.
Серед пересічних росіян чимало соціальних людей, що вболівають за РФ, які розуміють, що країна котиться в прірву.
Серед керівництва РФ — суцільні антисоціальні особистості на чолі з Ліліпутею, який погрожує Україні застосуванням тактичної атомної зброї, що тягнуть світ до Третьої світової війни.


Керівництво РФ, від перших ханів Москви 

хан Батий (Саїн) — (1238—1250)
хан Сартак — (1250—1257)
хан Берке

й донині застосовує книгу:

Сунь-Цзи. Мистецтво війни.

http://ukrlife.org/main/minerva/war_china.htm

На це вказують низка особливостей у формі та передачі влади, способи прийняття рішення, ведення війни в середині й зовні країни, зовнішньополітичні стосунки тощо. 

Це - ключове дане цього дослідження, позаяк дозволяє з'ясувати точний шаблон принципів, за якими приймаються рішення, керується країна тощо й передбачити ефективні засоби протидії. 

Це помітив не один я. Дивовижне поєднання азійського менталітету й поганого психо-фізіологічного стану якнайкраще поєднуються з філософськими принципами викладеними в цій книзі, що робить їхнє суспільство автоматично "заточеним" на війну й агресію, а їх самих найбезжальнішими й найпідлішими вбивцями.    

Звісно, можна важати, що письменник Віктор Суворов (Богдан Різун) як явище — це спецоперація КДБ-ГРУ, щоб світ повірів у брехню, що це керівництво буцімто у них погане, а люди насправді хороші.

Так. Це — брехня. Чому?

Мало того, що ці, споєні нами росіяни, мають менталітет азіатів, вони ще й масово перебувають у вкрай поганому психо-фізіологічному стані. Психологічно цей стан можна описати як “прихована ворожість”.

Прихована ворожість — таємна неприязнь, сповнена ненависті, завуальована злобність, яка не проявляється явно. Людина не демонструє ненависть як таку. Вона може послуговуватися найрізноманітнішими видами хитрощів: може проголосити, що любить інших людей, що діє передусім в ім”я добра і водночас діє (несвідомо чи в інший спосіб) так, щоб нашкодити людині чи зруйнувати її життя й репутацію, особисту власність.

Людей у прихованій ворожості повно в злочинному середовищі, в спецслужбах, серед комуністів - така вже в них ідеологія.

Тут треба розуміти, що в самій РФ суспільство споконвічно просто просякнуто прихованою ворожістю до інородців, іновірців, братів, сватів, сусідів, до всього. Просто росіяни такими є. Таке вже в них суспільство. Тому, часом, навіть цілком адекватні росіяни проявляють у своїй поведінці деякі риси такої прихованої ворожості.

Ось низка рис людини, що перебуває в стані прихованої ворожості:
- Крайня сором”язливість. Задобрювання, віддалення від людей.
Задобрювання — (умилостивення), потреба отримати прихильність іншої людини на свою користь послугами, ласкою, примиренням, щоб не викликати гнів. Людина підлизується, робить подарунки, поступається іншим і приносить жертви.
- Як людина, що виступає як переповідач події, обходиться з письмовими чи усними повідомленнями: передає лише злостиві повідомлення, обриває контакти, не схильний передавати повідомлення.
- Нерозбірливий у статевих зв”язках, статеві збочення, садизм, статеві відхилення. Використання дітей з садистською метою.
- Немає контролю над розумом і емоціями, але є видимість контролю над органічними функціями тіла. Використовує підступні методи для контролю над людьми, особливо гіпноз. Спосіб дій притаманний комуністу.
- Статевий злочинець. Негативна етика. Виверткий, нечесний. Перекручує чесність без будь-якої причини.
- Винахідливе й зловмисне спотворення правди. Майстерно маскує брехню.
Інколи діє таємно, в усіх інших випадках проявляє боягузтво.
- Зневажає інших людей, зводячи їх до рівня, на якому їх можна використовувати. Застосовує підлі й жорстокі методи. Гіпноз, плітки. Прагне приховано контролювати.

Впізнаєте режим Донбабве й Лугандонії? А РФ? А телебачення РФ?


Повністю психологічні характеристики цього стану описано в статті:
Психологічний портрет Ліліпуті. Аналітичні матеріали політичного психолога                       

http://zemlj.blogspot.com/2014/03/blog-post_697.html

Описане вище дозволяє прогнозувати й передбачати поведінку окупантів наприклад так, як я це зробив у статті:

Прогноз дати початку спроби окупації: приниження як діагноз аншлюсу
http://zemlj.blogspot.com/2014/08/62.html

Які бюджетні й ефективні дії можна, для початку, прямо зараз застосувати проти РФ?

Як казав той же Віктор Суворов: “Потрібно застосовувати те, що в РФ заборонено”. Заборонені книжки, наприклад, у вигляді онлайн-бібліотеки, відео, аудіо, чого так боїться місцевий режим.

Поради:
- не треба сподіватися, що вони дотримаються раніше укладених домовленостей — вони їх порушать
- що повідомлять правду — збрешуть
- що не будуть перекручувати — перекрутять
- що не будуть провокувати — спровокують
- що не будуть красти — вкрадуть
- що не вб'ють — вб'ють, можете навіть не сумніватися!

Висновки:
- у спілкуванні з ними використовуйте метод: не вір, не бійся, не проси;
- якщо хочете чогось від них, то не намагайтеся переконати їх, натомість запасіться непереборними аргументами (горілка теж може бути аргументом);
- навіть не пробуйте опуститися до їхнього рівня або уподобитися їм, щоб виграти у такий спосіб; ви собі лише непоправно нашкодите;
- не треба воювати з РФ, адже тамтешні мешканці перебувають у настільки поганому стані, що війна для них — це своєрідне “благо”, вони тільки цього й чекають;
- правильною дією буде допомагати пересічним росіянам ставати кращими, підніматися, щоб вони самі розібралися зі своїми вождями з олігархами й теж звільнилися, як звільнилися ми.

Вважаю, що спроби білих українців нав'язати жовтим росіянам свої погляди, звичаї, оцінювати їхні дії з погляду нашої моралі, етики, як це вказано на початку цієї статті, можуть бути розцінені як прояви білого українського расизму.
Слава Україні!



9 коментарів:

  1. дело в том, что Китай уже обогнал ЕС и США. поэтому говорить, что монголо-татары некультурные или бедные нельзя, они и богаче и культурнее, чем восточная европа в 200 раз http://tomas-morr.livejournal.com/profile

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А при чем здесь Китай? Ордой и не пахло когда уже процветала цивилизация в Китае. Орда, как и кацапы, это грязные псы из канавы

      Видалити
  2. І ЯКИЙ ПІДАР ВСЕ ЦЕ НАЦАРАПАВ? У школі для недоумків та американських рабів учився?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. вата вищить і б'ється в істериці!

      Видалити
    2. Якась у вати нездорова тяга до капслоку, часто-густо вони паляться на цьому

      Видалити
  3. Непогана стаття але незрозуміло навіщо поряд із відповідним терміном "московит" , вживається суто московитський термін "росіянин"

    ВідповістиВидалити
  4. Чудовий аналіз та розкладка поЛицям!..Вдячний автору!!!

    ВідповістиВидалити