1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, вересня 22, 2020

Юдейська анафема Хмельницькому, московитська анафема Мазепі




Шановні пані, панове!

Окупанти щиро обурюються спробам окупованих звільнитися. Особливо, якщо окупанти жовті азіяти-московити, а окуповані білі європейці-українці. Так виникла незаконно накладена так званою Московською церквою, так звана "анафема" на Їхню Світлість Гетьмана Руси Івана Мазепу. Президент України пан Петро Порошенко добився Томосу для України. Так звану незаконну анафему знято. МПЦ ФСБ виявилася самозваною. І скоро її розпустять і заборонять в Україні.

Потенційні окупанти щиро обурюються спробам окупованих звільнитися. Особливо, якщо окупанти гарячі близькосхідні хльопцы, а окуповані білі європейці-українці. Так виникла незаконно накладена в молитвах їхніх ортодоксальних сімей фраза про тих, що "пережили жахливі часи Хмельницького та Гітлера" (цитата із серіалу "Неортодоксальна"). 

Цікаво, що вони не згадують

- ні жорстоку різанину ще під час придушення повстання Бар-Кохби римлянами

- ні періодичне кровопускання у середньовічній Європі

- ні лютого антисіоніста Сталіна:

Чому Й.Джугашвілі (поганяло Сталін) був лютим антисіоністом?

https://zemlj.blogspot.com/2020/01/blog-post_29.html
Ми, Міжнародний аналітичний центр права, маємо гіпотезу, чому вони так істерять при згадці про Їхню Світлість, Гетьмана князівства Руського Богдана Хмельницького та Коліївщину:
Хрестоматія іудеєзнавства. Навчальний посібник 
https://zemlj.blogspot.com/2019/09/blog-post.html 
А тепер гарячі близькосхідні хльопцы, дорвалися до влади в Україні. Спробуйте вгадати з трьох разів: чи бажають вони нам добра, чи ні? На наш погляд, з ними варто вчинити так само, як і з МПЦ ФСБ.
Цікаво, а які ще окупанти щиро обурюються нашим спробам звільнитися? 
Слава Україні!