1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

пʼятницю, квітня 12, 2024

Як виграти вибори? Або курси політтехнологів. Аналітичні матеріали політичного психолога

 Як виграти вибори? Або курси політтехнологів.  Аналітичні матеріали політичного психолога









Шановні пані, панове!

Проблеми зазирання в шпаринку, підглядання у щілинку замка, дізнатися більше з видимого, позаяк невидиме недоступно, завжди хвилювали партійного боса, політичного оглядача, пересічного українця. Точно складений провідними фахівцями психологічні портрети свого часу дали змогу  “звести в могилу” й розгромити “імперію зла” - покійний СРСР, натиснувши на вождьків-окупантів. У цій роботі описано мотиви поведінки наших екзотичних співгромадян, громадян Ізраїлю і України ЗЄіБєні, та йак вони збираються виграти вибори й уникнути Гааги.

Кожен, хто прочитає цю статтю, легко працевлаштується політтехнологом. Тому не забудьте поділитися дещицею за навчання.

Боги створили людей. Люди, як помічає уважний читач, не однакові. Не однакові виборці голосують не однаково. 

Тому потрібно знати як виборець голосує, чому обирає того, а не іншого кандидата, як вплинути на вибір. Для цього потрібно правильно експлуатувати природу людей, їхні психологічні властивості. 

Отже, які основні психологічні властивості людства як об'єкта маніпуляцій з погляду політтехнолога?

Почнемо з найгірших. Антисоціальні особистості. Анти означає «проти чогось».

Соціальний означає, що має відношення до здоров'я і щастя людей. Також це означає – доброзичливий, який добре ладнає з іншими людьми.

Антисоціальний описує поведінку, яка здебільшого шкодить щастю та благополуччю людей.

Особистість означає набір особливостей поведінки, які по діям і думкам людини.

Антисоціальна особистість – це людина, налаштована проти будь-якої людини, групи чи діяльності, які допомагають іншим людям покращуватись.

Існують певні характерні риси (хороші або погані якості, за якими можна розпізнати людину), які змушують близько 20 відсотків населення дуже активно виступати проти будь-якої діяльності чи групи, яка працює над тим, щоб допомогти людям і зробити їх кращими, щасливішими та здібнішими. Відомо, що такі люди мають антисоціальні нахили. Схильність – це те, як хтось поводиться відповідно до свого мислення. Наприклад, у антисоціальної особистості, як правило, завжди є схильність чіплятися до іншої людини.

Злочини та злочинні дії (злодійство, заподіяння шкоди іншим, зґвалтування, вбивство тощо) здійснюються антисоціальними особами. Люди, які є божевільними, і ті, хто перебувають у психіатричних установах , як зазвичай виявляється, опинилися у такому стані після контакту з такими особами.

Вони становлять

 17.5% +2.5% = 20% людства, а з цих 20 відсотків саме 2,5% по-справжньому небезпечні.

5% соціальні особистості. Соціальний означає, що має відношення до здоров'я і щастя людей. Також це означає – доброзичливий, який добре ладнає з іншими людьми.

Решта 75% звичайні люди.

Разом 100%.

Як ці 100% пояснюють українські вибори 2019 року:

Порохоботам: чому 73% проти? 

https://zemlj.blogspot.com/2022/01/73.html?m=1

Коротше:

5% соціальних особистостей і частина загітованих ними звичайних людей це порохоботи. Вони на фронті. Вони волонтери.

73% це частина звичайних людей в яку входять

 20% = 17.5% + 2.5% антисоціальних особистостей. Вони ухилянти. Вони проголосували за громадян Ізраїлю і України ЗЄіБєню.

Так зрозуміло?

З вищенаведеного зрозуміло, що основні маніпуляції, перекручення та брехню, політтехнологи громадян Ізраїлю і України ЗЄіБєні будуть спрямовувати на звичайних людей, тобто на звичайних білих українців.

Які ж тоді основні психологічні властивості звичайних людей з точки зору політтехнологічних маніпуляцій, шахрайств, обману?

Ну, почнемо з того, що певна частина звичайних людей взагалі перебуває в стані постійного легкого гіпнотичного трансу. Тобто легко піддається навіюванню. Такій людині можна сказати: топай звідси! У розумінні йти геть. Проте така людина розуміє все буквально, а сказане стає командою. Тому вона піде звідси топаючи ногами.

Серед звичайних людей чоловіки типові підкаблучники. 

За кожним успішним чоловіком стоїть його дружина. Це про них. Дружина не в проблемі, як чоловік. З боку видніше. Вона як тренер.

Клеопатра, розумна й освічена жінка, набирала коханців на одну ніч, за яку вони розплачувалися життям, саме зі звичайних чоловіків.

Багато звичайних людей легковірні, простодушні, їх легко обманути. Це про них висловлюються московитські злочинці: бєз лоха і жизнь плоха!

Крім того, значна частина звичайних людей позбавлена критичного мислення. 

Як ці властивості використовують політтехнологи для шахрайств, маніпуляцій, перекручень?

Для цього потрібно монополізувати ті джерела інформації, котрими послуговуються звичайні люди. Після чого топити за громадян Ізраїлю і України ЗЄіБєню, і фабрикувати чорнуху проти всіх інших кандидатів від білих українців.

Як подавати інформацію?

Лозунги. Коротко, точно, зрозуміло. 

Приклади:

Данбас паражняк нє гоніт

усталіатвайни

бізнеснакраві

адіннарот

мижебратья

путєнпамагі

хуже нє будєт, хоть паржом

Як це втілено в інших країнах?

Північна Корея і Російська Федерація — альтернативних джерел масової  інформації там не існує.

Як це втілено в Україні?

Телемарафон. Тролі й маніпуляції в соцмережах за громадян Ізраїлю й України ЗЄіБєню.

Як окупанти й наші екзотичні співгромадяни утримують у покорі десятки мільйонів білих українців?

Вони тупо вбивають наших керманичів, провідників, визнаних і потенційних керівників котрі, зазвичай, є походженням з тих 5% соціальних особистостей: пан В'ячеслав Чорновіл, пан Сашко Білий, пан Скрябін. 

Або усувають: генерал Залужнийлужний.

Ось це от екзотичне зло нам і треба поборювати.

Слава Україні!