1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, червня 25, 2019

Завдання побудови громадянського суспільства в Україні #ж2

Громадянське суспільство — це сукупність суб'єктів (особа, сім'я, громадські об'єднання та політичні партії, трудові колективи тощо), які не входять у структуру держави й вступають у різноманітні суспільні відносини, в тому числі і з державою, але існують як відносно незалежні суб'єкти для задоволення своїх потреб та інтересів. 


Громадянське суспільство — це насамперед сукупність громадян одного суспільства, одного регіону, однієї країни чи регіонального об'єднання.

Шановні пані, панове!

Свого часу другий Президент України пан Л. Кучма заявив, що українська національна ідея не спрацювала. А національна ідея є одним із проявів життя й розвитку громадянського суспільства. 
Виникає питання: хто і як з нею працював?
Їй навпаки, шалено опиралися всі 25 років від часу відновлення державності.
Хто?
Про це далі.

Больові точки українського громадянського суспільства. Під ними потрібно розуміти факти нерозвиненості нашого громадянського суспільства.
Як їх шукати?
Порівнюючи громадянські суспільства наше й розвинених країн світу.
Наприклад: у нас і через 25 років від часу відновлення державності немає законодавчо затвердженого національного звертання, що відповідає національній ідентичності: пані, пан,  панове. В наших паспортах, на відміну від паспортів провідних країн світу, відсутня графа для національності, расового походження громадянина.
Тощо.

Для створення громадянського суспільства потрібне спілкування, зв'язки, комунікації. Сьогодні це телебачення і інтернет. До цього газети. До газет були кобзарі й лірники. Їх розстріляли окупанти-азіати щоб зупинити розбудову українського громадянського суспільства в Україні.

Тоді вони досягли мети.

''Соціалізм є сінематограф і електрифікація всієї країни".
В. Лєнін
Цей кривавий вбивця чудово розумів як впливати на людей. Нині телебачення замінило сінематограф.

Хто не дає створити громадянське суспільство в Україні?
Відповідь на питання дає, як це не дивно, впливовий бізнесовий американський журнал The Wall Street Journal у статті "Розуміння єврейського президента України": "Після того, як Володимир Зеленський виграв на президентських виборах України, отримавши більшу кількість голосів за Порошенка в квітні цього року, його країна стала єдиною, крім Ізраїлю, де і президент, і прем'єр-міністр — євреї".

Статистика показує, що всі провідні телеканали перебувають у власності соплемінників Зеленського. Власники телеканалів змовилися і цілеспрямовано агітували за нього. Це єдина причина чому він виграв вибори. Зрозуміло, що поки не буде порушено цю монополію давати українцям дозовану й фільтровану інформацію з метою маніпуляцій в інтересах чужинців, не може бути й мови про розбудову громадянського суспільства в Україні. Перебування провідних ЗМІ в руках у згуртованих українофобів є синонімом розстрілу українського громадянського суспільства в Україні.

Зараз вони досягли мети.

Треба розуміти, що 73% українців, виборців новообраного президента стали жертвами ефективного засобу промивання мозку й маніпуляцій. Замовчування походження новообраного Президента, і не лише його, і не лише походження, зіграло свою роль. Отже, було порушено ст. 34 Конституції України, де передбачено право кожного вільно збирати, зберігати, використовувати й поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб і не обмежувати її. 

Ці ж чужинці дискредитували й нівелювали діяльність антикорупційних органів. Статистика вказує, що економіка, політика, ЗМІ, уряд України повністю в їхніх руках. А цей факт кваліфікується вже як рабство. МВФ визнав Україну найбіднішою країною Європи в 2018 році. 
Ми, українці, й справді бідні.
Бідність зумовлена чужинцями.
Наша бідність заважає розвивати наше громадянське суспільство.

Виникла реальна загроза втрати державного сувернітету України.
Виникла реальна загроза втрати самого українського громадянського суспільства.

The Wall Street Journal: "Після його обрання деякі представники єврейської громади хвилювалися, що якщо новий президент зазнає невдачі, то цапом-відбувайлом стануть євреї країни". Зважаючи на вищевикладене ми, Міжнародний аналітичний центр права вважаємо своїм правозахисним обов'язком рекомендувати їм залишити нашу країну. Тому ми є одним із претендентів на звання "Праведники народів світу в Україні". Адже реальні загрози державному сувернітету України від дій урядників їхнього походження й відповідні відплатні акції українців можуть видатися надмірними.

Ці вибори Президента України за мить відкинули українське громадянське суспільство на багато десятиліть назад.

Що можна зробити в такій відчайдушній ситуації?

Є декілька точних точкових дій на котрих варто зосередити всі зусилля:
1. Антимонопольний комітет має вчинити дії проти узурпації українофобськими чужинцями українського інформаційного простору.
2. Після цього мають бути створені справжні українські ЗМІ. Особливо це стосується телебачення.
3. Прийняти Закон України про введення в паспорт громадянина України графи національність, расова приналежність.
4. Прийняти Закон України про обов'язкове звертання, як свідчення української національної ідентичності: пані, пане, панове.
5. Прийняти Закон України про політкоректність у назвах, звертаннях і спілкуванні громадян України. Звертання на кшталт хохол, малорос, когут, рагуль тощо можуть бути потенційно образливими. Тому варто прийняти спосіб спілкування, що давно вже впроваджений у розвинених громадянських суспільствах провідних демократичних країн світу. Наприклад: білі українці, жовті українці російського походження, чорні афроукраїнці тощо.
6. Прийняти новий Закон України "Про вибори Президента України", де введені євростандарти у політичній галузі дадуть змогу обрати гідного Президента.
7. Прийняти програму подолання бідності в Україні.
8. Ініціювати процедуру імпічменту.
9. Зобов'язати антимонопольний комітет усунути монопольне становище чужинців в українській економіці.
10. Усунути не властиві українському громадянському суспільству словосполучення на кшталт "народ України". Для цього є слово українці. Замість російськомовні є російська діаспора. Замість росіяни-імперці — жовті російські неорасисти. Замість державники РФ — антисіоністи, українофоби. Тощо. 
11. Українське громадянське суспільство неможливе без української мови. Наш вихолощений нардепами-українофобами Закон "Про мови" не забезпечує й половини захисту як, наприклад, Закон "Про мови" Франції. Тому наш Закон "Про мови" має бути посилений і наповнений реальним змістом.
12. Прийняти новий Закон України "Про вибори народних депутатів України": окупанти вчинили низку геноцидів українців і демографічна ситуація нині просто катастрофічна й спотворена. Наприклад як у Прибалтиці, де окупанти теж пробували змінити демографічну ситуацію, врахували всі обставини й зробили красиво і демократично: є громадяни з правом вибирати, а є негромадяни, що права голосу не мають.
13. Українська мова має бути переведена на новий правопис і латинську абетку, що дасть змогу українському громадянському суспільству розвиватися в європейській парадигмі.
14. Українське громадянське суспільство понесло непоправні втрати від окупантів за майже 500 років окупації Руси-України. Держава має ініціювати судові процеси в міжнародних судах для компенсації цих збитків.
15. Українське судочинство перевести на правила прецедентного права з урахуванням рішень Євросуду. Це дасть змогу на 99% зменшити кількість очевидних шокуючих, корупційних і виразно українофобських  рішень суддів.

Українське громадянське суспільство хворе після 500 років безперервних диких геноцидів скоєних окупантами: азіатами і європейцями, близькосхідними й угро-фінами. 
І Зеленський є промовисним свідченням хвороби. 

Зрозумійте, суть не в ньому, суть у нас!

Не будь його з його екзотичним близькосхідним народцем, був би інший діяч. Й інший народець.
Спокута карми за наші колишні завоювання ще за часів Руси й до Руси, вочевидь, продовжується. 
Наше громадянське суспільство потребує захисту. Воно потребує тепличних умов і сотні років, щоб одужати.
Країна просто зникає на очах. 

Ще недавно українці сиділи й журилися, бо не знали як вигнати Януковича.
Тепер українці сидять і журяться, бо не знають як вигнати...
Справді, ЗЄ піде, не прийшовши. Таке маю відчуття. 
Слава Україні!























The Wall Street Journal присвятив статтю єврейству Володимира Зеленського і назвав її "Розуміння єврейського президента України".

Після того, як Володимир Зеленський виграв на президентських виборах України, отримавши більшу кількість голосів за Порошенка в квітні цього року, його країна стала єдиною, крім Ізраїлю, де і президент, і прем'єр-міністр - євреї. Це примітно, враховуючи, що євреї в Україні складають лише невелику меншість, і міжнародна преса вхопилася за цю тему. Проте, під час виборчої кампанії єврейство Зеленського не грало ролі як фактор.

За кілька тижнів до виборів Зеленський заявив автору публікації в The Wall Street Journal, що "той факт, що я єврей, займає 20-е місце в довгому списку моїх рис". Як комік, який іноді висміював політиків, які були відкрито релігійні на публіці, він не зацікавлений в тому, щоб робити віру частиною своєї політичної і національної ідентичності.

Зеленський народився 41 рік тому в родині інтелігентів в українському місті Кривий Ріг. Майбутній президент ніколи не був релігійним. Вадик Переверзєв, друг дитинства, розповів автору публікації Наталі Гривняк:" ми знали, що він був євреєм за національністю, але це не проявлялося в святах, в спілкуванні або в дотриманні шаббату. Його сім'я була абсолютно такою ж, як й інші ". Ставши дорослим, він залишився орієнтованим на сім'ю, але "те, що Володимир взяв зі своєї родини як традицію - це величезну трудову етику, а не релігійну ідентичність.  Дружина Зеленського - не єврейка, і його діти, як повідомляється, були хрещені в православній традиції, якої дотримуються близько двох третин українців.

"Зеленський - українець, - сказав голова Об'єднаної єврейської громади України Михайло Ткач. - Його вчили в родині, де вони знали, що вони євреї за походженням. Він розуміє, що таке шаббат. Питання про те, чи молиться він ... не є найважливішим". Ткач зустрічався із Зеленським і вважає його світським. "Як тільки ви стаєте президентом переважно православної країни, ви повинні поважати закони цієї країни. Ви повинні поважати традиції цієї країни. Такий наш єврейський закон. Тому я не сумніваюся, що Володимир буде поважати православ'я, християнство в цілому і будь-яку іншу релігію в Україні" .

Революція 2014 року на Майдані допомогла зміцнити українську ідентичність, яка об'єднала суспільство.

"В Україні під час Майдану трапився феномен злиття єврейських активістів з українською політичною нацією, - вказує Анна Вишнякова, яка консультує український МЗС з питань ксенофобії і антисемітизму. - Євреї брали участь у подіях на Майдані і боролися пліч-о-пліч на Сході ". Це згуртувало українців навколо політичної, а не етнічної ідентичності. Через п'ять років після революції єврейське походження Зеленського рідко обговорювалося під час кампанії. Зазвичай вона згадувалася лише побічно - наприклад, за чутками, він був близький з українсько-ізраїльським олігархом Ігорем Коломойським ", - пише американське видання.

Після його обрання деякі представники єврейської громади турбувалися, що якщо новий президент зазнає невдачі, козлами відпущення стануть євреї країни. Незважаючи на складну історію, сьогодні Україна може бути однією з найменш антисемітських країн в Центральній чи Східній Європі. Опитування , проведене Pew в 2018 році, показало, що тільки 5% українців "заявляють, що не приймають євреїв в якості співгромадян". Тільки близько третини відповіли так само на Росії і це є найнижчим показником в регіоні.

"Зеленський зараз, в основному, зосереджений на створенні нової політичної ідентичності. Сучасна Україна - толерантна і інклюзивна нація, яка залишила проблеми релігії та етнічної приналежності далеко позаду", - вважає політолог Костянтин Батозський.  Виборці думають про зміцнення правопорядку, поліпшення економіки і захист територіальної цілісності України. Якщо Зеленський зможе забезпечити досягнення результатів по цих проблемах - і покаже, що він - український патріот, якого найбільше цікавить побудова української єдності - питання про його походження і віру вичерпаються.

Немає коментарів:

Дописати коментар