1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

неділю, березня 13, 2016

111. Психологічний портрет української льотчиці пані Надії Савченкоко. Аналітичні матеріали політичного психолога

Проблеми зазирання в шпаринку, підглядання у щілинку замка, дізнатися більше з видимого, позаяк невидиме недоступно, завжди хвилювали партійного боса, політичного оглядача, пересічного українця. 


Точно складений провідними фахівцями психологічний портрет свого часу дозволив «звести в могилу» біснуватого фюрера Саддама Хусейна з синками, розгромити «імперію зла» - покійний СРСР, натиснувши на вождьків-окупантів.

ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

У цій роботі детально описано різні аспекти психотипу громадянки, яку називають «українською льотчицею Надією Савченкоко». Розкриваються деталі й способи її мислення, подається деталізований, по пунктах, аналіз її як особистості, надаються реальні інструменти з прогнозування її поведінки в майбутньому, розкриваються способи маніпулювання й впливу на неї в теперішньому.
Цей аналіз варто підшити й користуватися ним, разом із задокументованими фактами, свідченнями очевидців, протоколами допиту співучасників та їхніми добровільними зізнаннями, очними ставками, результатами судмедекспертиз у досьє на Савченкоко, що збираються різними зацікавленими особами й організаціями. Аналітичні матеріали політичного психолога пригодяться як професійним українським політтехнологам, керівникам українських партій та рухів, телерадіоканалів, періодичних видань, вищому керівництву української держави (проукраїнського Президента та його команди), міжнародним дипломатичним службам, так і широкому загалу небайдужих українських читачів, що власними свідомими поглядами й зусиллями рухають Україну до свободи.

Шановні пані, панове!

Складений свого часу й поширений «Психологічний портрет Яйцевінковича»
http://www.zemlj.blogspot.com/2014/01/30.html
викликав неабияку цікавість. Його формулювання, а особливо висновки й прогнози поведінки виявилися правильними. Я не знаю, чи використовував хтось цю роботу, але подивіться, що сталося через три місяці з Яйцевінковичем. Зважаючи на такий успіх, Міжнародний аналітичний центр права склав «Психологічний портрет Ліліпуті». Ми щиро сподіваємося, що й з Ліліпутею через три місяці станеться те саме, що й з Яйцевінковичем.
http://zemlj.blogspot.com/2014/03/blog-post_697.html

Психологічний портрет Савченкоко продовжує цю низку розвідок.

Телебачення, преса, Інтернет щедро постачають нам терабайти інформації. Оскільки я як автор у цьому житті не мав жодних контактів з суб’єктами дослідження, увесь цей аналіз побудовано на відкритій і доступній усім інформації, яку кожен зможе переглянути на ютубі чи відтворивши в пам’яті політичні події минулого. Для нефахівця аналіз може видатися заважким, деталізованим, дуже об’ємним.

Аналіз засновано на загальних закономірностях поведінки людини. 

1. Домінантний хронічний емоційний фон суб’єкта дослідження.
Провідним мотивом, основою поведінкових реакцій досліджуваного суб’єкта є емоція гніву.

Коментар: у людей яскраво проявляються два емоційних тони: хронічний і соціальний. Соціальний тон безпосередньо залежить від освіти та виховання. Це те, якою людину навчили бути, її звична роль. Хронічний тон - це хронічний стан, в якому перебуває людина. Хронічне перебування в низькому тоні завжди є наслідком психологічного насильства, і супроводжується хворобами й проблемами. Схоже, що в пані Савченкоко хронічний і соціальний тон майже один і той самий, або вона вже почала перебувати в хронічному тоні гніву значно довше, ніж у соціальному, що однозначно говорить про проблеми з психологічним станом суб'єкта дослідження.

2. Поведінка й фізіологія.
Здатний на руйнівні дії.

3. Психіатричні показники.
Психотик.

Коментар. Психотик: людина, в якої значною мірою відсутній контакт з оточенням, що існує в теперішньому часі, і яка не здійснює розрахунків щодо майбутнього. Цей стан може бути гострим, коли людина стає психотиком щоразу всього на кілька хвилин і лише іноді за певних обставин (наприклад, коли в неї бувають напади гніву чи апатії), або ж це може бути хронічний стан (тобто такий, у якому людина ніколи не співвідносить свої дії з теперішнім і майбутнім). Коли шкода, якої психотик завдає іншим людям, стає дуже помітною, таку людину вважають небезпечною й ізолюють від суспільства. Психотик, шкідливість дій якого не так очевидна, завдає не менше шкоди своєму оточенню і є психотиком не меншою мірою.

4. Медичні показники.
Захворювання, пов’язані з ендокринною системою, й неврологічні захворювання.
Захворювання, пов’язані з відкладенням речовин (артрити). Артрит - захворювання, що викликає запалення, біль і нерухомість суглобів; загальна назва запальних процесів, а в широкому сенсі — будь-яких хвороб суглобів. Якщо запалення одночасно охоплює кілька суглобів, виникає т. зв. поліартрит.

5. Емоції.
Гнів.

Коментар. Гнів — бурхливий вияв злості, спрямований на ближнього; злісний стан душі, почуття сильного обурення; стан нервового збудження, роздратування.

6. Прояви любові, симпатії.
Ненависть, люта й виражена зовні.

Коментар. Перегляньте інтерв'ю пані Савченкоко, її поведіку на судилищі, влаштованому азіятами, допит окупантами — це очевидно навіть не фахівцю.

7. Зір.
Спотворення вхідних зорових сприйняттів, що надає їм неправильне значення.

8. Слух.
Спотворення вхідних звуків, що надає їм неправильне значення.

9. Біль.
Анастезія в теперішньому часі відносно болю.

10. Мова: як говорить.
Говорить тільки про смерть і руйнування. Ненависть.
Коментар. «Якщо ви сюди приїхали, значить, ви вже не повне гі**но. Але як солдати, запам'ятайте - ви поки - повне гі**о. Ця війна надовго. І поки нас не переб'ють, може, ви чогось встигнете навчитися”, - з такими словами Надія Савченко звернулася до новоприбулих добровольців батальйону "Айдар" у травні 2014 р.”

Джерело: Українська правда. “Куля проти Кремля. Як льотчиця Надя Савченко стала символом українського опору». Анастасія Рінгіс. http://www.pravda.com.ua/articles/2016/03/11/7101750/

Мова: як слухає.
Слухає тільки про смерті й руйнування. Знищує інформаційні канали, по яких надходить позитив.

11. Як людина поводиться з письмовими або усними повідомленнями при їх передачі.
Перекручує повідомлення, перетворюючи їх на негатив, незалежно від початкового повідомлення.
Зупиняє повідомлення, які несуть позитив. Передає негатив і спотворює його.

12. Реальність (згода).
Руйнування протилежної реальності. "Ти не правий". Не погоджується з тим, що реально для інших людей.

Коментар. «Їй було неможливо щось заборонити, якщо вона вже прийняла рішення”, - говорить командир вертолітної бригади Яременко, де служила Надія”. Там же.

13. Спроможність згадувати минулі інциденти.
Згадує минуле, ніби суб’єкт є одним з батьків, який панував, або ніби та людина, що є прикладом для наслідування. 

14. Прояви колишніх важких травм, психотравмуючих ситуацій.
Дослівно драматизує епізоди колишніх важких травм, психотравмуючих ситуацій з погляду того, хто в них переміг.

15. Статева поведінка. Ставлення до дітей.
Згвалтування, секс як засіб покарання. Жорстоке ставлення до дітей.

Коментар.
«Коли хлопці напивалися, теж іноді до мене в кімнату за «великим коханням» приходили. Тоді я їх прибаюкувала на своєму ліжку, коли уговорами, коли прикладом автомата, все від типу кавалера залежало, і йшла спати на їхнє місце.
Колись був кумедний випадок. Заходить один:
— Я до тебе!
— Ну добре! Ти лягай, я зараз в душ — і повернуся!
Забрала автомат і пішла (автомати ми завжди із собою носили, навіть срати з ними ходили). Йду. Назустріч другий:
— Я до тебе!
— Ну добре! — кажу, — «Заходь хвилин через 15 в кімнату, я якраз з душу тебе чекати буду!»
І пішла собі десь по базі тинятися (любила я ночами по базі гуляти, як кішка себе відчуваєш) :) На ранок ходять обидва, дуються на мене… «Ну ти й стерво!», — виявляється, що вони обидва цілуватися почали, аж доки не зрозуміли, що обидва не бриті! :) Але подоброму посміялися і забули… Хлопці нормальні попалися…
».
Джерело: офіційний сайт газети Ратуша. Книга Савченко (уривок "Ірак" з книги Надії Савченко з ілюстраціями її сестри) http://ratusha.lviv.ua/index.php?dn=news&to=art&id=4203

«Але я знаю, якщо буду мати дітей, у мене не вистачить здоров'я стати льотчиком. А якщо буду льотчиком, то у мене не буде здоров'я народити дітей. Думаю, якщо я не народжу, демографічна криза Україні не загрожує».
Джерело: ФАКТИ. Надія Савченко: «Можу п'ять днів; не спати і сім днів не їсти». Галина Кожедубова. http://fakty.ua/21406-mogu-pyat-dnej-ne-spat-i-sem-dnej-ne-est

16. Контроль над навколишнім світом.
Руйнує й нищить всіх і все навколо. Якщо це не вдається, може знищити себе. Спосіб дій, притаманний фашисту.

Коментар. «У грудні 2015 року, виступаючи в російському суді, глава Центру звільнення полонених Володимир Рубан (якого називають людиною Віктора Медведчука) сказав, що чотири рази приїжджав до Луганська, щоб домовитися про обмін Савченко, але в підсумку її не проміняв з формулюванням - "поводилася занадто зухвало й не ламалася».
Джерело: Українська правда. “Куля проти Кремля. Як льотчиця Надя Савченко стала символом українського опору». Анастасія Рінгіс. http://www.pravda.com.ua/articles/2016/03/11/7101750/

«Загалом Надія провела у голодуванні понад 83 дні, схудла на 25 кілограмів”. Там же.

Ми в жодному разі не намагаємося начепити на суб’єкта дослідження такий ярлик. Просто кожна політична партія, рух має певне емоційне забарвлення, спосіб дій, тому й приваблюють специфічну публіку. Просто цей спосіб дії «може знищити себе» притаманний саме фашисту.

17. Дійсна цінність для суспільства порівняно з видимою цінністю.
Нещирий. Серйозний тягар. Здатний на вбивство. Навіть якщо відкрито заявляє про свої хороші наміри, результатом є руйнування.

«У цій фразі для мене вся Надія, - каже Дикий. - Лицар без страху і докору, жорстка, незручна, прямолінійна як кут будинку». Там же.

18. Етичний рівень.
Аморальний. Активно здійснює нечесні дії. Руйнує будь-які прояви етики.

“Зараз про це майже не згадують, але відповідно до армійського статуту, Надія Савченко все ж дезертир - "військовослужбовець, що самовільно залишив місце служби”. Там же.

19. Як людина поводиться з правдою.
Відверта брехня, яка несе руйнування.

20. Рівень сміливості.
Безрозсудна хоробрість, яка звичайно шкодить самій людині.

Коментар. «Коли в 2013-му почалася революція, військовозобов'язана Савченко їздила на Майдан під час відпустки”. Там же.

21. Здатність нести відповідальність.
Бере відповідальність для того, щоб руйнувати.

«У березні 2014 го Савченкоко зрозуміла, що як льотчиця найближчим часом вона не потрапить на передову. Вона повернулася в бригаду і написала рапорт на перехід у піхотну частину.
Але чекати рішення не стала. Фактично порушивши процедуру, повернулася добровольцем в "Айдар", де вже перебувала велика частина 18-ї сотні». Там же.

22. Наполегливість у досягненні мети.
Наполегливість у досягненні руйнівних цілей: сильно розгорається, але швидко гасне.

23. Буквальність у сприйнятті сказаного.
Сприймає буквально тривожні зауваження. Жорстоке почуття гумору.

24. Метод поводження з людьми.
Використовує погрози, покарання й брехливі тривожні повідомлення, щоб панувати над іншими.

25. Вплив колишніх нав’язаних директивних вказівок.
Надзвичайно сильний вплив мають минулі психотравмуючі ситуації, що містять емоційний тон гніву. Найбільший вплив мають фрази контролю.

Коментар. Неоптимальна поведінка спроможна передаватися з покоління в покоління: її сестра теж в Айдарі. 

26. Теперішній час.
Суб’єкт не в теперішньому часі.

27. Пам’ять.
Під час терапії варто використовувати згадування легких психотравмуючих інцидентів, де є спроби інших людей контролювати суб’єкта.

28. Приємні моменти.
Справжні приємні моменти важко знайти. Реактивне задоволення від руйнування.

29. Уявні інциденти.
Уявні способи відплати дадуть уявлення про те, що було зроблено суб’єкту.

30. Ступінь піддатливості гіпнозу.
Люто відкидає зауваження, але вбирає їх.

31. Рівень дії розуму (приблизна оцінка).
Аналітичний розум частково вимкнено, підсвідомість частково діє.

32. Ступінь негативного заряду в підсвідомості.
Сильно заряджено низку легких психотравмуючих інцидентів. Є важкі інциденти з втратами. З трьома чвертями інцидентів неможливо встановити контакт.

33. Здатність відчувати задоволення в теперішньому часі.
Рідко відчуває будь-яке задоволення.

34. Цінність як друга.
Безперечно, тягар для інших.

«Яременко жартує - вона "складнопідрядний підлеглий». Там же.

35. Наскільки навколишні люблять людину.
Більшість не люблять, не приховуючи цього.

Коментар. «Офіцер повинен вміти підкорятися, але саме це Савченко давалося з великими труднощами. В "Айдарі" її запам'ятали, як одну з небагатьох людей, хто сперечався з комбатом Сергієм Мельничуком». Там же.

36. Стан речей, які належать людині.
Часто зламані. У поганому стані.

37. Наскільки добре людину розуміють.
Постійно не розуміють.

«Незважаючи на пристрасне бажання стати льотчицею, Савченко одного разу спробували виключити з вишу з формулюванням, як вона потім пояснювала в одному інтерв'ю: "Важкий характер для неба”. Там же.

38. Потенціал успіху.
Звичайно, невдача.

Коментар. Суб'єкт дослідження весь час шукає себе: «Після закінчення школи в 97-м, вона отримала спеціальність модельєра-дизайнера. Потім ще рік провчилася на спеціальності "журналістика", але на початку 2000-х все ж зробила крутий поворот у своїй долі й підписала контракт з ВСУ, оформивши радисткою в залізничні війська.
У 2004-му в складі 95-ї аеромобільної бригади півроку прослужила в Іраку, в щойно сформованому контрактному батальйоні. Повернувшись з миротворчої місії, Савченко вступила до Харківського університету повітряних сил. Правда, тільки після того, як отримала дозвіл від тодішнього міністра оборони Анатолія Гриценка». Там же.

39. Потенціал виживання.
Рання смерть.

Коментар. «Ви все одно повернете мене в Україну - живою чи мертвою", - сказала вона в своєму недавньому зверненні». Там же.

40. Як людина поводиться з рухом.
Намагається зупинити його, утримати.

41. Виживає.
Нехай усе на світі загине, крім мене.

42. Правота.
Я правий завжди, навіть коли не правий.

43. Повністю відповідальний.
Ти відповідаєш за все.

44. Володіє всім.
Я володію людьми й руйную все матеріальне.

45. Джерело руху.
Я повинен зупинити рух.

46. Істина.
Уся реальність спотворена. Плітки.

47. Віра.
Я ненавиджу людей. Я надто хороший, щоб мати з ними справу.

Коментар. «Ігор Яременко, командир 16-ї бригади армійської авіації, згадує: "Про те, що у Наді крута вдача, знали всі. Якось приходить до мене і каже:" Дайте молоток, я кватирку хочу полагодити». Там же.

    Я, як автор, підполковник резерву, військовий льотчик-винищувач, один з п'яти авіаційних психологів України, буду відвертим: у цій психологічній характеристиці зображено ідеального військовослужбовця. Таким, яким він має бути. Чоловік чи жінка, байдуже. Такий, що рветься в бій, зневажає смерть і ворога, здатний на самопожертву, стійкий в обороні. Солодка мрія генералів, клопіт командирів, живе втілення Рембо. І ти, мій читачу, що дійшов до цього рядка, належиш до левової частки тих українців, що не рвонулися на барикади, не кинулися добровольцями на фронт.

    «Диванна сотня!». Насправді до неї належить левова частка людства. Це звичайні люди: хороші батьки, добрі друзі, чудові співробітники. І лише невелика частка суспільства нарвана, зла, й погано скінчає.

    «В той самий час, коли героїню (вживаю це слово без жодного іронічного навантаження) було захоплено в полон і вивезено до Росії, в славетному місті Луганську т.зв. Міністерством державної безпеки ЛНР було заарештовано професора української філології Дмитра Ужченка. Ніколи про такого не чули? Та чому ж? Його було звинувачено в диверсійній діяльності. «Диверсія» полягала знаєте, в чому? Офіційне звинувачення виглядало так: «Распространение на территории Луганской народной республики украинского языка». Професору загрожував розстріл. Майже місяць він провів в камері смертників. Саме тоді Савченко вставили у список «Батьківщини» під № 1, а про професора - упевнений, мої читачі чують вперше. Та чому ж?!».
Джерело: UAPOST.US «#‎FreeSavchenko‬ - черговий продукт політтехнологів». Павло Правий.
http://www.uapost.us/blog/-freesavchenko-chergovyy-produkt-polittehnologiv/

    «Чому мовчать (здебільшого) її побратими з батальйону «Айдар»? Чому демонстративно не бажають розповідати про її «подвиги»? Кому з українців відомо, як вона опинилася у полоні? Чому журналісти воліють не писати про те, що Савченко порушила наказ і самовільно полізла у самісіньке пекло – нікого не повідомивши. В результаті сама опинилася в оточенні й шестеро бійців разом з нею. Чом би нам не повідомити, що, намагаючись витягти її та інших бійців з оточення, полягло 17 українських десантників? Шестеро з них, аби не потрапити в полон, підірвали себе гранатами. Савченко свою гранату не використала…». Там же.

    «Пані Юлія Тимошенко чітко знала: «Батьківщині» на виборах восени 2014 року загрожував «проліт» такий самий, як французький авіатор мсьє Огюст Фаньєр над Парижем. Треба було знайти щось таке, що «витягло» б партію Юлії Володимирівни з «болота», якийсь непересічний крок. І цей крок було знайдено. Фактично пані Тимошенко «на горбу» Надії Савченко пролізла тоді в парламент». Там же.

    «Дивіться самі. Суд над Сенцовим та Кольченком тривав 54 дні – менше двох місяців. Суд над Ходорковським та Лєбедєвим – 10 місяців. Суд над Тимошенко – менш ніж 4 місяці. А Савченко судять вже майже рік і вісім місяців і кінця-краю процесу не видно. Чому так? Тому, що це тиск на українську владу, зокрема на президента. Ми бачимо, як це відбувається. Савченко перетворено на зброю, причому на зброю в руках старої «парочки» Тимошенко-Медведчук». Там же.


    А Карпюк та Клих?

    Триває один з найкривавіших міжрасових конфліктів сучасності: між Європою й Азією, між білими українцями й жовтими росіянами. Значна кількість цитат від талановитих журналістів дозволила вичерпно розкрити тему.

    Це ще не кінець — буде мертвою чи живою суб'єкт дослідження, а політтехнологічні здобудки й вкладені в цей проект гривні ще довго будуть відгукуватися в українському політикумі!

8 коментарів:

  1. ))))во-во)) портрет савченки точно нарисован)))) настоящее опустившееся животное))А не человек! Впрочем,как и её "побратимы" айдар, пс, азов итд...Это- настоящие неофашистские чудовища!

    ВідповістиВидалити
  2. Честно говоря,не осилила. Но то,что это истеричка с признаками шизофрении - не вызывает сомнения.Кстати, больно жопа у нее толстая после "голодовки". )))

    ВідповістиВидалити
  3. Ольга Болюх Lonja Pidschibiy -+100% шизоидный тип Параноидальные мысли ,моральная извращенка ..без половых признаков, предатель и садист априори. ...Короче - стерво .По поводу "вытянула Батькивщину" ,..Опу она себе точно вытянула на Баткивщине .А вот без Батткивщины ее пользовали бы по всей линии фронта ,асли бы дожила ,А рейтинг не она вытянула Батькивщине,а Батькивщина ей .Был шанс Савченко человеком стать ,но из шариковвх человека не сделать .Вот теперь видно,кто кому Рабинович.Не Батткивщиа ее выбрала ,это она сама ,лично, на предложения всем партиям отказала ,это её ,Надьки слова, а Батькищину сама выбрала ,вернее политтехнологи и шеф Медведчук всунули ,для создания новой конкурентки для Тимошенко,героини , но обломалось ...... Ей до Тимошенко, как до неба ... Ум иметь нужно ,а не опу , как корму у корабля.. ...Так что психологический портрет " воина рамбо" Нади ,наверно ,вместе писали .Только Рембо киношный ,не имел за спиной трупы своих.А она ,между прочим ,даже не сожалеет о них.

    ВідповістиВидалити