1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

неділю, листопада 09, 2014

87. Віктор Суворов: режим Путіна впаде рівно через рік - 23 липня 2015

Президент РФ розігрів атомний казан всередині Росії, якщо Путін піде з Донбасу - розчарує багатомільйонне бидло, що піднялося в патріотичному чаді "Крим наш!" і "Новоросія!", заявив виданню "ГОРДОН" розвідник-утікач ГРУ, відомий письменник Віктор Суворов.
Колишній співробітник Головного розвідувального управління СРСР Володимир Різун прославився під літературним псевдонімом Віктор Суворов, автор книги "Криголам", наклад якої по всьому світу складає кілька мільйонів примірників. Суворов стверджував, що головною причиною Другої світової війни стала політика Сталіна, який планував захопити Європу влітку 1941 року.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Ще до виходу роману Суворов став широко відомим і в вузьких розвідувальних колах, коли в 1978 році разом з дружиною й дітьми несподівано зник зі своєї женевської квартири, а пізніше об'явився у Великобританії. За словами екс-розвідника, за втечу з ГРУ його було заочно засуджено до смертної кари.

Понад 35 років Суворов живе в англійському Брістолі, пише воєнну публіцистику й уважно стежить за історичною батьківщиною. Причому не лише російською, а й українською, адже батько й дід письменника родом із Черкащини.

- Після збитого бойовиками Донбасу Boeing 777 відбулися засідання Ради безпеки ООН, та Ради ЄС. Підсумок один: Захід знову "стурбований" конфліктом на сході України, але на жорсткі заходи по відношенню до Росії не готовий. Чому?

- Я по натурі скептик, цинік і песиміст, тому вважаю: Європа поговорить-поговорить, трохи розширить санкції, але на круті заходи проти Росії не піде. Трагедія з Boeing швидко забудеться, незважаючи на те, що сьогодні політикам дедалі важче відбиватися від громадської думки й ЗМІ, які відразу заявили: катастрофа малайзійського авіалайнера - терористичний акт.

Мавпи, які здійснили теракт, не на дорозі гранату знайшли й випадково смикнули кільце. Навпаки: велика-превелика мавпа своєї волохатою лапою дала безмозким мавпам на Донбасі страшну зброю. Зараз найголовніше й найскладніше - знайти безперечні докази, хто саме віддав наказ і пригнав зброю, що збиває літаки на висоті 10 кілометрів. Вочевидь, що такий злочин не міг відбутися без участі вищого керівництва Кремля.

- Тобто Захід обмежиться жорсткої риторикою і все?

- У мене перед очима англійська газета The Daily Mail, в якій є цікава стаття про те, як один чорний дядько накоїв стільки злочинів, що йому дали довічний термін. Через деякий час його відпустили за зразкову поведінку. На волі дядько знову стільки натворив, що йому винесли другий довічний термін. Він посидів-посидів, і, будете сміятися, знову вийшов на свободу, потім сів з третім довічним...

- І знову вийшов?

- На щастя, ні. Але цей випадок є чудовим прикладом неймовірного розкладання Заходу через горезвісну гуманність і політкоректність. В Англії цілком серйозно жахаються, що не в усіх тюрмах є басейни.

- Не зрозуміла, які басейни?

- Для плавання! Не смійтеся, серйозна дискусія йде. Ви знаєте, що в Англії навіть ув'язнених з довічними термінами відпускають на вихідні? Торік 38 людей, після "відпустки на волю", не повернулися за ґрати. Англійці навіть конгрес зібрали й обговорювали питання: як удосконалити в'язниці, щоб ув'язненим хотілося в них повернутися після такого звільнення? Домовилися мало не шеф-кухарів у тюремні кухні запрошувати! Ось і робіть висновки, як подібні "гуманісти" поставляться до країни, винної в трагедії Boeing.

- Дивно, а більшість аналітиків запевняють: справа не в гуманності, а в прагматичності Європи, яка залежить від російського газу.

- Я стверджую: м'якість Заходу, в тому числі стосовно Росії, викликано культом гуманності й політкоректності, який дійшов до граничного ідіотизму! Європа й США втратили інстинкт самозбереження. Подивіться, скільки там оселилося емігрантів, що не поважають місцеві традиції й закони. У великих містах по запаху можна визначити квартали, в яких живуть азійські люди. Потрапили б ви туди, було б абсолютне відчуття, що це не Англія, а країна третього світу - бруд, сморід, злочини. Ніхто з цим боротися не бажає, а емігранти все їдуть і їдуть.

- Росія теж втратила інстинкт самозбереження?

- Путін безсумнівно втратив. Але найголовніше, він втратив контроль над бандитськими угрупованнями на сході України. У Росії завжди була й буде імперська модель влади: нагорі цар, навколо нього бояри, внизу - чернь. Зараз цар втратив контроль над підданими, яких заслав в Донецьку та Луганську області, бо дав їм занадто багато влади. Це загрожує розпадом Росії.

- Який зв'язок між безконтрольними бойовиками на Донбасі й розпадом Росії?

- Я колись служив в ГРУ, куди набирали хлопців з різних видів збройних сил СРСР. Один з них служив на атомному підводному човні й розповідав, що коли надходив наказ негайно підняти якір і повний вперед, команда розігрівала атомний реактор не відповідно до інструкції (занадто довго), а народними методами. Це ще до катастрофи на Чорнобильській АЕС було.

- До речі, ваш, вибачте, колега по ГРУ Ігор Ґіркін-Стрєлков заявив, що в Boeing не було живих пасажирів: нібито вороги зумисно напхали лайнер трупами й збили його, щоб дискредитувати "ДНР".

- Росії потрібен був божевільний дядько, який би очолив божевільну операцію на Донбасі. Не судіть про воєнну розвідку по одному ідіоту. Ґіркін - відморозок, у мене немає даних, що він справді працює в ГРУ. Але навіть якщо це так, зайве свідчення того, що в Головному розвідувальному управлінні РФ повне розкладання.

- Продовжу про розпад РФ. Путін розігрів атомний казан всередині самої Росії, там піднялася жахлива хвиля мерзенного патріотизму й шовінізму: "Крим наш!", "Русскій мір!", "Новоросія!". Зупинити цю хвилю неможливо, вона вже накриває російське керівництво. Якщо Кремль дасть задній хід чи пригальмує - табун з російських ура-патріотів розтопче Путіна за зрадництво.

- Але ж президент РФ, щоб остудити гарячі голови, може запустити пропагандистське гасло: Захід хоче втягнути нас в Третю світову, але задля миру на Землі ми готові відмовитися від Новоросії...

- Для такого сценарію потрібно мати мізки, а в Кремлі немає жодної людини, яка б усвідомила, як далеко зайшла Росія. Як би Путін не крутився, реакцію запущено, російський народ інших гасел просто не почує. Більше того, наймані ватники на сході України вже відчули силу зброї й запах крові, вони сп'янілі повною безкарністю, ходять по Луганську й Донецьку, як королі. Рано чи пізно вони повернуться в Росію. Спробуйте після донбаського досвіду змусити їх дотримуватися закону. Чхати вони хотіли на зміну пропагандистського гасла, вони вже відчули смак влади.

- Свого часу Кремлю вдалося змусити чеченських бойовиків дотримуватися закону...

- Чечню заткнули мільярдами доларів! За цей видимий спокій Росія щороку виплачує данину. Кремль посадив на місцевий трон урку й сказав: мовляв, чеченських бойовиків приструнити, а ми й бабла дамо, й Грозний заново відбудуємо. І відбудували: таких хмарочосів, як в чеченській столиці, в Москві немає.

- Може, Кремль і від бойовиків на Донбасі відкупиться? Наприклад, визнає їх ветеранами війни з Україною й призначить пенсію як учасникам бойових дій.

- Якщо кожного разу використовувати такий "ефективний" інструмент, можна й без штанів залишитися. Путін, звичайно, і всьому Донбасу може грошей запропонувати, але де їх взяти, якщо в Росії все розкрадено. При цінах на нафту в 110 доларів за барель країна не може нормальну дорогу до Якутська протягнути. Влада РФ сама визнала: пенсійні накопичення росіян витрачені на Крим.

Доречі, атомна реакція пішла тоді, коли Кремль поліз до Криму. Я відразу сказав: Путін влип, як гнойова муха, яка кружляла-кружляла навколо солодкого й прилипла однією лапкою. Крильцями б'є, виривається, але вже й друга лапка прилипла... Немає в Путіна виходу. Якщо він відмовиться від Донбасу - розчарує багатомільйонне російське бидло, що піднялося в патріотичному чаді відродження "великої імперії".

- І коли, на вашу думку, впаде режим Путіна?

- Рівно через рік. Зателефонуйте мені 23 липня 2015, я наллю собі горілочки з перцем, візьму сало й відповім вам.

- Але Україні треба прожити цей рік...

- Головний секрет великих полководців у тому, що вони вміли відрізати супротивників від баз постачання. Як б не критикували Кутузова - мовляв, Москву здав! - він все зробив правильно. Армія відійшла на південний схід, зробила великий гак і зупинилася на дорозі, по якій з Європи йшло постачання французьких військ. Я говорю про Тарутинський табір. Наполеон - найбільший стратег! - відразу зрозумів, чим йому це загрожує і, ще до всіх зимових холодів, побіг з Москви.

Будь-якому бур'яну потрібно обрубати корінь. Бойовиків на Донбасі потрібно відрізати від постачання, тобто негайно закрити кордон з Росією. Українські полководці, які зараз відроджуються, чудово це розуміють без моїх порад. Так що бажаю вашій армії тільки успіхів. Слава Україні!

джерело: http://gordonua.com/publications/Suvorov-Rezhim-Putina%20padet-rovno-cherez-god-23-july-2014-goda-33003.html

Статті в тему:

64. Третя світова війна. Початок і пророцтва

 http://zemlj.blogspot.com/2014/08/64.html

71. Пророцтво про тактичну атомну зброю 

http://zemlj.blogspot.com/2014/09/71.html

 83. У 2026 році Україна стане однією з найсильніших держав світу, - пророцтво монаха Германа Будзінського

 http://zemlj.blogspot.com/2014/10/83-2026.html

 84. Пророцтва про Україну: Україна залишиться єдиною, а Росію чекає жорстока розплата, – екстрасенс

 http://zemlj.blogspot.com/2014/10/1.html

85. Що було, що буде, чим серце заспокоїться? Прогноз і програма до весни 2017 року

 http://zemlj.blogspot.com/2014/10/85-2017.html


5 коментарів:

  1. Якщо ти так впевнений, що у нас досі бандерівці живуть, тоді чекайте на них, вони вже йдуть,ватники!

    ВідповістиВидалити
  2. ну давай свой ящик водки выставляй... ностардамус новоявленный несостоявшийся.....

    ВідповістиВидалити
  3. Відповіді
    1. Психологический портрет Лилипути. Аналитические материалы политического психолога http://zemlj.blogspot.com/2014/04/blog-post.html

      Видалити