1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, жовтня 25, 2014

83. У 2026 році Україна стане однією з найсильніших держав світу, - пророцтво монаха Германа Будзінського

Пророцтво Германа Будзінського: Януковича вб’ють, Росія розпадеться, Україна стане сильнішою.

“На Московію впаде кара Божа за всі знущання, які вона зробила Україні протягом 350 років та іншим народам. Московію чекає розпад і повний занепад. З Володимира почалося і на Володимирі закінчиться”, –  напророчив  монах Герман Будзінський 1991 року.
Пророцтво  Германа  Будзінського 1991 року:
“Ні, ніхто не розуміє, що весь світ, а особливо Східна Європа, стоять на порозі страшних, кардинальних змін, як це було на початку двадцятого століття перед Першою світовою війною. Сьогодні відбувся народний референдум про незалежність України. Є величезна ейфорія у народу нашого, який 350 років стогнав і знищувався в московському ярмі, що ми на кінець станемо вільними.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Люди радіють і сподіваються, що все погане вже позаду, сподіваються на краще життя, на хороше майбутнє для себе і своїх дітей. Але на жаль, не все так добре буде в Україні та українців в найближчу чверть століття. Ще пройде одне покоління, поки Україна отримає свою справжню незалежність, тому сьогоднішня незалежність, це скоріше декларація, ілюзія, ніж реальність цього історичного факту.

Я хочу розповісти, що чекає наш народ у найближчу чверть століття. Ейфорія скоро мине, а з нею повернеться гірка реальність: люди поведуться на заклики лжепророків, закриватимуться заводи і фабрики, почнуться великі звільнення людей, почне зростати безробіття, гроші знеціняться і втратять свою вартість, люди почнуть масово виїжджати за кордон на заробітки, як це і було колись.

Почнуться нарікання від цих самих людей, які ще вчора раділи незалежності,  тепер вони ж будуть на цю незалежність дуже скаржитися. Так буде кілька років. За цими кількома роками життя трохи нормалізується економічно, але почнуться утиски і переслідування політичні. І так триватиме так 13 років до величезного зсуву людей в Києві, який буде  відповіддю народу на  спроби   політика зайняти владу в державі довічно.

Бог дасть нам шанс через 13 років на нове життя, але Божий шанс Україна втратить. Тоді знову в народі почне рости відчай і безнадія. І тоді Бог пошле нам страшну кару, до влади в Україні прийдуть треті «совєти» Це буде страшна бандитська орда. Це станеться через 15 років після мої смерті! ( Герман Будзинський помер в січні 1995 року).

– Отче, це будуть знову комуністи? ? (Комуністи в Україні, у грудні 1991 року були заборонені)

– Ні, це не будуть комуністи. Перші «совєти» прийшли до нас в 1939 році, інші прийшли в 1944 році, а треті “совєти”  прийдуть до нас через 15 років моєї смерті. А комуністи тоді вже будуть діяти легально і будуть їх союзниками. Це буде така двоголова диявольська радянсько – комуняцька гідра. Це буде нова орда на Україну, яка захоче перетворити наш народ на своїх рабів. І ця диявольська гідра дорвавшись легально до влади, почне страшні знущання над нашим народом.

Невинних людей почнуть важко переслідувати, патріотів будуть бити, садити в тюрми, навіть вбивати. У людей забиратимуть їх майно, над ними будуть неймовірно знущатися. Плач і відчай пануватиме по всій Україні, бо ці бандити будуть скрізь: в міліції, в прокуратурі, таємній поліції, судах, державному апараті. Скрізь буде страшна корупція і несправедливість. Всі хто зможе, будуть намагатися покинути Україну. Москва ж буде всіляко підтримувати цю радянсько – комуняцьку гідру і допомагати їй і мстити всім, хто захоче допомогти українцям.

Як покарання полякам, за їх тверду і послідовну підтримку українців і як попередження всім іншим народам світу, Москва повторить для Варшави другу Катинь. Це відбудеться через 70 років після першої Катині. (10 квітня 2010 року літак з польською урядовою делегацією на чолі з президентом Лехом Качинським, який   планував  відвідати Катинський цвинтар, розташований під Смоленськом зазнав катастрофи при посадці, – загинули всі, хто знаходився на борту літака).

Вождь третіх “совєтів” буде бандитом і не маючи ніяких національних традицій та виховання, почне насаджувати в Україні найгірші радянські порядки колишньої імперії. Тоді настануть інші Крути, після яких відбудеться другий великий зсув народу. Це буде перше повстання проти третіх “совєтів”,  яке буде жорстоко придушене диявольською владою. Московія за допомогою третіх “совєтів” буде старатися втягнути Україну в нову імперію. Але врешті, марні будуть всі її зусилля, їй цього не вдасться зробити і за це вона буде покараний Богом. Почнуться переслідування і репресії проти всіх українських патріотів. Настануть нові сталінські часи. Новітнім енкаведистам буде дозволено все. Для них не буде існувати ні Бога, ні закону, ні моралі. Але не треба боятися, бо це буде тривати дуже недовго. Зло ніколи не переможе добро.

Бог помилує Україну і вождя третіх “совєтів” вб’ють. Він не добуде своєї каденції. Весь цей кривавий і жорстокий період буде дуже короткий і закінчиться другим великим народним повстанням. Цим другим повстанням, цей диявольський радянсько – комуняцькій режим буде зметений з лиця землі. Настане друга українська Коліївщина. Лють людей буде така страшна, що третіх “совєтів” та комуністів будуть хапати на вулицях і вбивати без суду і слідства. І цю помста народу нашого ніхто не зможе зупинити, бо злочини які зроблять треті “совєти”  та комуністи проти України і народу, будуть такі ж страшні, як сталінські.

Обидві банди, третіх “совєтів” і комуністів, будуть заборонені і розпущені, а проти них буде організований і проведений новий Нюрнберг. Міжнародний судовий процес, аналогічний Нюрнберзького трибуналу. Усе їхнє майно і гроші награбовані в Україні, будуть конфісковані, а ті треті “совєти” і комуністи,що залишаться живі, будуть покарані в’язницею. Тоді тільки, народиться дійсно незалежна Україна!

– Отче, а коли це все відбудеться?

– Це станеться між річницею незалежності та річницею народження Тараса Шевченка. Його недарма називають Пророком у нашому народі. Ці обидві дати мають для нас великий сакральний зміст. Шевченко ж, подіями минулого описував наше майбутнє. Тільки це розуміти треба, як і Біблію. Тому його так ненавидять вороги України.

Від сьогодні (тобто, від дати пророцтва - 1991 рік - Ред.), через 35 років (це у 2026 році - Ред.) Україна стане одніює з найсильніших держав світу. Такою, як зараз Америка. А на Московію впаде кара Божа за всі знущання, які вона зробила Україні протягом 350 років та іншим народам. Московію чекає розпад і повний занепад. З Володимира почалося і на Володимирі закінчиться. Така воля Божа.

– Отче, а можна щось змінити?

– Що написано на небесах, людина змінити не може, але все є в руках Божих і на нього у нас вся надія. Ми українці, повинні гідно перейти цю страшну сторінку своєї історії, завжди пам’ятати це, і мати, як урок на майбутнє, щоб це зло диявольське більше ніколи не повторилося на нашій землі. Свободи без боротьби не буває, але з нами Бог. А якщо з нами Бог, то хто ж тоді проти нас?

P.S. Отець Герман Будзинський (р.н. 1905 – р.с. 1995) – чернець – студит, греко – католицький священик, який пройшов більш 20 років тюрем і сталінських концтаборів.

джерело: http://www.volianarodu.org.ua/uk/Garyacha-tema/U-2026-rotsi-Ukrajina-stane-odniyeiu-z-naysylnishych-dkrzhav-svitu-prorotstvo-monacha-Germana-Budzinskogo

85. Що було, що буде, чим серце заспокоїться? Прогноз і програма до весни 2017 року

http://zemlj.blogspot.com/2014/10/85-2017.html

84. Пророцтва про Україну: Україна залишиться єдиною, а Росію чекає жорстока розплата, – екстрасенс

http://zemlj.blogspot.com/2014/10/1.html

64. Третя світова війна. Початок і пророцтва

http://zemlj.blogspot.com/2014/08/64.html

1 коментар: