1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, червня 21, 2014

56. Паспорт: графа національність, раса, натуралізація


Все йде до того, що звільнення Абхазії, Криму, Придністров’я та низки земель Далекого Сходу й Сибіру від російських окупантів відбудеться одночасно. Разом з поділом РФ.

У РФ, де за те, що кинув лимоном у поліцая дають три роки зони, а за групове згвалтування дають теж три роки. Росіяни з сумом жартують, що тоді вже краще згвалтувати поліцая.

Режим в РФ робить людям боляче. Не просто боляче, а дуже боляче. "Затягують гайки" постійно. Це як ніби нога раптом піднялася, й боляче вдарила в голову. 
Факт: пересічний росіянин і забитий і заляканий.
Люди не люблять болі й прагнуть до задоволеня. Можливо й сумнівного, але задоволення.
Факт: алкоголіків з наркоманами помітно більше, ніж послідовників львів’янина Захера Мазоха.

Тому режими, що роблять громадянам боляче довго, за історичними мірками, не живуть: розгром РФ не за горами, поділ відбудеться ще на нашій пам’яті й досить скоро.

Політика - це як шаман, що викликає дощ.
Б’є в бубон.
Забирає гроші у мирян.
Всі з цим погоджуються.
Ллє дощ.
  
Політики створюють суспільну згоду, що РФ йде до краху.
Б’ють у ЗМІ.
Забирають гроші у РФ.
Всі з цим погоджуються.
Факт: крах СРСР.

Крах РФ скоро.   

Україна вже ввела ембарго на поставки зброї й компонентів зброї до РФ. Такі ж ембарго ще й у фінансовій сфері починають вводити ЄС і США.

У нас є цивільні, що працюють в українських міністерствах і продовжують фінансувати українську теле-радіомережу, через яку зараз російські окупанти налагодили трансляцію мозкопромивальних сюжетів. Чи українська міліція, військові, що без бою здають військові частини й техніку зі зброєю та ще й коментують: "У нас з ними (окупантами) повна згода й розуміння. Ми зробили все правильно!".

Цікаво, що російські окупанти чудово розуміють, що часу їм лишилося, у кращому разі до осені, коли з дерев і кущів спаде листя, й ніде буде ховатися. Ситуація нагадує афган: влітку душмани ховалися в "зеленці", взимку відходили в гори. 

Українські бійці АТО можуть по-різному називати російських окупантів: духи (як і душманів), азіати (як американці чи європейці за географічним походженням), бандформування, проте остаточно АТО закінчиться взимку, позаяк на снігу добре видно сліди й духів легко відстежити. Тих, хто спробує відсидітися, здадуть місцеві мешканці, яких вони вже дістали.

Тих, хто спробує втекти назад, до Кацапстану, уб’ють самі ж кацапи - світ вже облетіла звістка про те, як російські прикордонники розстріляли "Газельку" повну духів, що проривалися додому, в Росію. Тому їхні очільники й найрозумніші з азіатів тікають вже зараз до зони окупації Крим. 

В Україні залишається маса людей, обдурених облудливою пропагандою Кацапстану.

Що з цим робити? Кого призначати на посади?

Очевидно вже наразі повернути до українського паспорту графу "національність".

В анкетах має бути розділ: "Чи є родичі за кордоном". Якщо є в Кацапстані, то зрозуміло, що ні про які посади в уряді, силових структурах тощо й мови не може бути.

Ще одне важливе зауваження про мову калинову.

Кандидат на державну посаду в сім’ї має розмовлять солов’їною, навчати нею дітей. Українська має бути рідною для обох з подружжя, якщо хтось з них бажає робити кар’єру в державних структурах (що до приватних корпорацій, не українських мільярдерів теж є певні підходи, що є темою окремої статті).

Мова є принципово важливою, позаяк я ще не бачив україноненависників з україножерами, та антиукраїнців з українофобами, що в сім’ї розмовляють українською, навчають нею дітей.

Безумовно, тут мають бути застосовані стандарти натуралізації прийняті у світі. 
Факт: під час 2 СВ у військово-морській контррозвідці США міг служити лише білий! американець у 5 (п’ятому!) поколінні.

Зрозуміло, що після справи Фемі й гострої реакції українського Омбудсмена для повного торжества прав людини потрібно додати ще й графу "раса".

6 коментарів:

  1. Германию, к ковровым бомбардивкам B-17, как раз вот это и привело. Вот такой вот подход. И Германии очень повезло в том плане, что советские танки бысто ездили. Если бы Черчилль и Рвзвельт были чуть напорестей, то не было б хиросимского набата. Вместо него был бы берлинский. И дрезденский. История бы сложилась по другому и за посты с призывами к селекции просто сажали бы года на 2.

    ВідповістиВидалити
  2. Ще ніхто не скасовував Декларацію ООН проти расизму!

    ВідповістиВидалити
  3. Ти зовсим збренділ, це так нам строить нову краіну.

    ВідповістиВидалити
  4. Так - правозахист ще ніхто не скасовував!

    ВідповістиВидалити
  5. Я ЗА графу национальность! В Египте стать приезжему-ЕГИПТЯНИНОМ не просто. Почитайте их законы. И никакая ООН тому не препятствует. Не нужно врать. У египтян нет проблем с национализмом, как в Украине. У них НЕ ЕГИПТЯНИН не допускается на государственные посты, не разрешают им голосовать. и т. д. Почитайте -будет интересно!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. для повного торжества прав людини потрібно додати ще й графу "раса".

      Видалити