1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, березня 08, 2014

42. Реванш жовтого неорасизму азіатів: зайди в АРК


Вже нині можна зробити короткі попередні висновки.
Вони невтішні.
Вкрай песимістичні.
Нам військову допомогу ніхто й не збирається надавати. Алабама ясно сказав: у разі анексії Росією Криму Вашингтон не визнає її, і проти РФ буде вжито додаткових заходів. Тобто анексія є, і якісь сякі-такі заходи. Але не військового характеру.
Нас обманули.
Це - Мюнхенська змова-2.
Будапештським меморандумом тепер можна підтертися чи використати на розпал для весняних шашликів. 

Український уряд тепер вже сміливо можна називати "так званий український уряд", оскільки він безхребетний, млявий, безініціативний, поразницький. Вони заціпеніли й не сміють почати розгром "російських братів". Ми, русичі-українці, традиційно громили московитів-росіян, навіть якщо сили більш-менш співставні. Прямо скажемо: вояки з азіатів ніякі.
Уряд сам складається переважно не з українців, тож якого біса їм відстоювати українську землю? Урядовці не розмовляють в сім'ї українською, тож якого біса їм відстоювати наші, українські, інтереси щодо мови культури, державності тощо?
Уряд говорить, що на війну немає грошей. 100% українських гнид й вошей (олігархів) насправді є обрізаними. Багато з них прямо сприяють окупантам або не перешкоджають їм. 

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

"Так званий український уряд" стримує народну ініціативу, добровольців. Роздайте людям автомати й по два ріжки!
Ні.
Мовчать.
І це при всьому тому, що українці можуть, вміють і хочуть воювати. В Україні є величезна кількість добровольців, а в РФ їх немає. 17% французького іноземного легіону на чолі з його начальником штабу - білі українці.  
Збройні формування РФ і військовослужбовців ЧФ РФ повернуто з навчань до місць постійної дислокації, отже формально-юридично – їх немає ні в Криму, ні в інших регіонах України! Ліліпутя привселюдно заявляє, що не знає, хто перешкоджає в'їхати місії ОБСЄ в Крим. І цим пора скористатися, але ж ніхто нічого не робить!
Є важлива деталь: збройні формування РФ без розпізнавальних знаків, що має далекосяжні наслідки. Проте це не використовується.
Над нашим східним кордоном нависла смертельна небезпека: там азіати концентрують війська. Є реальна загроза окупації не лише АРК, а й Лівобережної України.
А ось реакції на це "так званого українського уряду" - нуль.
Чому?  
Українським військовим в АРК заборонено стріляти й захищати себе. Це небачено й нечувано: над нами відверто збиткуються, принижують, а ми гімни у відповідь виспівуємо! Воїни-русичі, козаки, упівці в трунах перевертаються, коли дивляться на цю ганьбу!
Де пряме звернення до США й Британії про захист і військову допомогу?
Де вимога виконати Будапештський меморандум?
Через відкриті й прозорі кордони з Кацапстану до нас приїздять пачки «азійських тітушок», які знають, що кричати й чому вони тут: «захищають від бандерівців-фашистів-німців».
У нас не сформована ідеологія, ми не знаємо, що кричати, що казати, як це сформулювати.
Скрізь і на кожному кроці чужинська мова, чужинське радіо, чужинське ТБ, чужинські газети, журнали тощо.
Азіати кричать: «Бей жидов, хахлов!». Цікава деталь: у кожній ситуації вони намагаються нас принизити.
Не довести свою правоту чи ще там чогось, а саме принизити!
Це і є одним з проявів жовтого московського неорасизму.
Я - не расист.
Проте така поведінка жовтих росіян в Україні мені не подобається.
Невтішні висновки:
- Британія, США, РФ брешуть, зобов'язання захищати Україну в обмін на атомну зброю не дотримуються, зв'язуватися з ними від сьогодні й надалі не варто. Нам що, варто разом з новими атомними країнами почати розвивати атомну програму?;  
- ніхто ще не скасовував правила, за яким в уряді мають бути люди, плоть від плоті нації, патріоти, що говорять у сім'ї, виховують дітей тією ж мовою, послуговуються тією ж культурою, що й титульні нація;
- українська еліта політична, економічна, духовна в найближчому майбутньому, робіть що хочете, але має бути українською;
- позаяк формально-юридично збройних формувань РФ немає Криму, після 7 березня ситуація переходить в іншу площину: тепер це справа вже не військових, а міліції, УБОЗ, внутрішніх військ, ну і їхніх 200.000-300.000 добровільних помічників;
- з огляду на вищеописане можна маневрувати в АРК: вводити чи то надзвичайний стан, чи то військовий, адже відповідно до міжнародних правил ведення війни (це стосується збройних формувань РФ) на військовослужбовців без розпізнвальних знаків у військовий час (співробітників диверсійно-терористичних підрозділів) не поширюються міжнародні правила ведення війни і правила поводження з військовополоненими: їх розстрілюють на місці;
- закрити кордон, оголосити мобілізацію й розгорнути операцію прикриття східного кордону. Тут стануть у нагоді і сотні самооборони Євромайдану, й "Правий сектор", і добровольці;
- звернутися до НАТО про допомогу;
- перекрити постачання АРК водою, електроенергією, Інтернетом, телефоном тощо;
- почати активно створювати нашу, українську ідеологію, активно поширювати її через ЗМІ;
- заблокувати чужомовні ЗМІ;
- почати активну пропаганду проти жовтого московського неорасизму.
Позитив:
- зате як гарно ми, беззбройні, співаємо державний гімн перед озброєними азіатами!
- як чудово ми святкуємо ювілей пана Т. Шевченка, ніби й нема окупантів!
- як завзято ми вигукуємо "Слава Україні!".
Я чудово розумію, що можуть бути певні ще не оприлюднені домовленості, обіцянки, прогнози, гарантії, про які ми не знаємо. Проте все темне, залаштункове, підкилимне, призводить, зазвичай, лише до погіршення ситуації.
А все саме такий вигляд і має.
Слава Україні!
 

12 коментарів:

  1. Героям сала!!!!

    Долбаеб, с кем ты что воевать собрался? С каким Ираном объеденятся, Иран работает с Китаем и Россией.

    И никто не будет менять у Вас правительство, вас наебали как дураков, США и ЕС не нужна украина как страна, им нужна горячая точка под боком у РФ. Ну и Крым всегда был Русским, как Юго Восток - Новороссия. НАТО не будет воевать с РФ в открытую, разуй глаза. Майданов больше провести не удастся, платить никто не будет, вы уже свое дело сделали, теперь бомжуйте.

    А вообще диагноз тебе, иайдан головного мозга. ЗЫ: Майдан кст слово турецкое, означающее площадь где рабами торговали, как правило украинками.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. По периметру України-Руси 2/3 земель колись належали нам. Учи історію.

      Видалити
  2. просрали свою страну на майданах и теперь чет еще от других хотят...

    ВідповістиВидалити
  3. Кстати по поводу 3 млн гастарбайтеров. Надо бы их срочно домой отправить, со словами "разберетесь дома, возвращайтесь".

    ВідповістиВидалити
  4. Да ни хера ты не можешь бендера гнилая. Только волать "обидели мышку, написали в норку". Иди жалуйся своим хозяевам в америке

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Я - українець, християнин, білий. Чому треба мати "хозяевам в америке", щоб писати патріотичні тексти?

      Видалити
  5. Целую небесную сотню на тот свет загнали чтобы еврейский олигарх коломойский стал главой Днепропетровской области... ну и дебилы :):):):):)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. " еврейский олигарх коломойский стал главой Днепропетровской области"
      А росіянин - капітан військового корабля.
      Ну ми, українці, в цілому, позбавлені расових упереджень

      Видалити
  6. ни отца у нас нету, ни матери
    на свободу Майдана нагадили мы
    и с клеймом Обамы на заднице
    мы - не русские! мы - украинцы!
    Слава Україні!:-)

    ВідповістиВидалити
  7. Так і яка блядь після твоїх гидотних слівт є фашистом? Вірно, така падлюка як ти і твій недоносок і недоросток шизофринік путлер хуйло!!!

    ВідповістиВидалити
  8. Панове! Давайте так, щоб білі українці були політкоректними проти жовтих українців російського походження!

    ВідповістиВидалити