1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, червня 10, 2017

125. Приховані натхненники Революції гідності

Після погрому студентів "Беркутом", укомплектованим переважно громадянами РФ, пан Мустафа Наєм кинув заклик у Мордокнизі й тисячі білих українців опинилися на барикадах. Пан Сергій  Нігоян став першим убитим з Небесної сотні.

Щось мало етнічних українців в українській національній революції вже від самого початку. Ну гаразд, давайте розбиратися далі.

Неправильно сказати: американці з європейцями проплатили Майдан проти азіатів.
Правильно сказати: сотні учасників Майдану були членами грантожерських організацій і добровільно були там. Це моя відповідь винним проазійським політикам, що чкурнули за східний "парєбрік".  

У якійсь момент склалася патова ситуація Майдану з режимом. Режим деморалізований і слабшає, а Майдан набирає всеукраїнської підтримки, проте керівництво ніяке.
Номінально, керівників троє.
Вони ніби то є представниками Майдану. Всі троє не були на Майдані від початку. Вони якось самопризначилися й зайняли вакантне місце Провідника. Причому відразу утрьох.

Насправді, на Майдані, крім вкрай засекреченого "Правого сектору", були справжні й усім відомі керівники.
І вони давали інтерв'ю.
І вони приймали рішення.
І вони керували.
Це саме для них я писав аналітику й поширював по всіх можливих сайтах, форумах, ємейлах, групах Фейсбуку, ксерокопіями на самому Майдані:

34. Євромайдан. Що робити-3. Аналітичні матеріали політтехнолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/01/3_25.html
33. Євромайдан: нєту у вас мєтодов протів Віті Яйцевінковича! Аналітичні матеріали політтехнолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/01/33.html
32. Що робити-2. Євромайдан Аналітичні матеріали політтехнолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/01/32-2.html
31. Що робити? Євромайдан Аналітичні матеріали політтехнолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/01/31.html
26. Погром Євромайдану. Аналітичні матеріали політтехнолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/01/26.html

Ці ж троє нічим не керували на Майдані. Їх не було допущено до святого-святих
до роботи штабу спротиву. Проте геть усі ЗМІ саме їх позиціонували як 100% майданівців. ЗМІ генерували картинки з ними. Продукували сюжети. Все йшло до ненав'язливо впровадженої простої тези, що саме ця трійця перебере всю повноту влади в майбутньому.

Згадаємо, хто в ті часи володів так званими "українськими ЗМІ" й запам'ятаємо. Бо й нині цими ЗМІ керують фактично одні й ті ж самі люди. 

Свого часу Їхня Світлість, Гетьман Князівства Руського Богдан Хмельницький, якось назвали трьох "керовників" польських окупантів: "перина, латина, дитина". Ця ж трійця є соплемінниками одного відомого світового релігійно-фінансового клану. Так само соплемінниками є майже всі 100%  власників провідних так званих "українських ЗМІ".

Висновок 1: зафіксовано першу, невдалу спробу соплемінників на крові білих українців перехопити владу, для чого вони й просували цю трійцю
серед них усі свої, якщо вірити Інтернету.

Проте трійця явно не тягнула на керманичів революції українців. Ні за зовнішністю, ні за "внутрішністю". Ну ніяк не тягнула. І це було видно й помітно всім.

Наприклад, українські політики в США традиційно зустрічаються з нашою діаспорою. Якось, один з трійці, Сєня, з нашою діаспорою зустрічатися не став. Натомість, начепивши шапочку на маківку, він притьмом помчав зустрічатися зі своєю діаспорою. Тамтешні одноплемінники його втішили, втерли сопельки, пообіцяли копійку грошей (можливо). То ж я не здивуюся, коли помічу блиск його окулярів серед струнких лав кандидатів у Президенти України.

Другий з трійці не міг відірватися від того, чим раніше займався:
122. Відставка Кличка
http://zemlj.blogspot.com/2017/04/blog-post_21.html

А третього просто "зникли".

Соплемінники, реальні власники України, в якійсь момент зрозуміли, що революція є, революція перемагає, але є реальний вакум революційної влади: "настоящіх, буйних, мало
вот і нєту вожаков!" (справжніх, буйних, мало ось і немає вождів) Владімір Висоцкій.

Якось немає харизматичних українців.
Правильно сказати
харизматичні українці є, проте їх окупанти або вбивають, або дискредитують, або вербують. Останнім часом соплемінники, власники так званих "українських ЗМІ", харизматичних українців "затирають" раз немає людини в телевізорі, два немає, три, й про нього всі забули. 

Для тренування порівняйте картинку із зомбоскриньки з особистостями із соцмереж. Порівняли? Тепер зрозуміло?

І тоді вони замінили цю трійцю новим, узгодженим кандидатом.

Хто такі ці соплемінникі? Це представники світового релігійно-фінансового клану. Вкрай згуртовані. Вкрай агресивні. Впевнені в собі. Впевнені у закордонній підтримці. Вітін синок якось спробував щось там у них забрати. І де тепер Вітя? І де синок?

Не треба думати, що соплемінники так гаряче підтримували Вітін режимчик.
Я вас умоляю!
Не смішіть мене "за здєсь"!
Ні, звичайно!
Соплемінники скрізь і завжди підтримують будь-який режим, лише б залишатися біля корита. І так само легко його зраджують. Вони завжди тримаються осторонь. Вони ніколи не ідентифікують себе ні з країною, де замешкали, ні з нацією, з якої живляться.
Демонстративно.
Проте так само легко можуть вдягнути вишиванку, чи ковбойський капелюх, чи ще щось, аби проканати за своїх. 

І тоді вони замінюють цю трійцю новим, узгодженим кандидатом, висунутим тепер уже зі своїх лав. Тим більше, що він і сам проявляв таке бажання, мав достатньо високу державну посаду й відповідний хист, зовнішність, прізвище, умів розмовляти солов'їною так, ніби то свій:
51. Психологічний портрет Порошенкоко. Аналітичні матеріали політичного психолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/05/blog-post_18.html

Зверніть увагу: Порошенкоко з'являється точно в той самий момент, коли ми ще не знали, що перемога буде за нами, коли шальки терезів коливалися.


Проте соплемінники вже точно знають, що перемога буде за нами тому, що самі прийняли рішення кого їм підтримувати, виходячи зі своїх, шкурних інтересів з надією залишитися біля корита: ось Порошенкоко на барикаді, ось він на чолі чогось там, ось на сцені, ось рішуче виступає. І першим починає подавати такі сюжети саме відомий плюсовий телеканал. Це вже потім за ним підтягнулися й інші телеканали. Проте плюсовий був першим. Одночасно змінюється тональність виступів комік-групи "Квартал 69".

А плюсам і комікам платить гривні Коломойша!

Це саме він очолює релігійно-фінансовий клан соплемінників в Україні.
Саме він дає команду соплемінникам плювати на Вітю й просувати Пєтю.
Він задає нове спрямування в роботі плюсів і коміків.
Дає команду створити власну армію й підтримати добровольців у критичний (і вирішальний) момент АТО.

Проте немає вже в Коломойші приватної армії. Та й Привату теж немає. Й Нафтогазу теж. І "Квартал-69" плюється отрутою. Його права рука Корбанан нині там, куди скоро подадуться всі його соплемінники й він сам, якщо встигне.
В цьому й полягають недоліки делегування повноважень. Коломойша ніколи не ідентифікував себе ні з країною, де замешкав, ні з нацією, з якої живиться.
Демонстративно.


От якби він солов'їною міг бодай нявкнути, та поголився б, а то нагадує своїх соплемінників, волохатих класиків марксизму, то він міг би спокійно все очолити замість Пєті.
А так просрав "такую страну"!
Я маю на увазі Хозарський каганат-2.
Хозарський каганат-1 на Волзі зруйнували 964 року Їхня Величність, Великий Князь Руси, Володар Святослав Хоробрий.


А Коломойша міг би все це відновити на Дніпрі.
Мені можуть справедливо заперечити, й ткнути мене носом у мої ж, власноручно написані  "нетлінки":
124. Навіщо Держдеп назвав війну АТО?
http://zemlj.blogspot.com/2017/05/124.html#more

Там я пишу, що "простий статистичний аналіз показує, що майже всі провідні так звані "українські політики" — обрізані. Так само обрізаними є всі 100% так званих "українських олігархів". Індекс інфільтрованості одноплемінників у політико-економічно-інформаційні структури національної держави Україна перевищує усі розумні межі, та на порядок перевищує аналогічний індекс у дикій, непередбачуваній та агресивній РФ".

Все так і є. І я від своїх слів не відмовляюся.
Річ у тім, що тенденції останнього часу однозначно вказують на стрімке зменшення ролі соплемінників в усіх сферах українського життя.
А все через повернення Руси-України до Європи після півтисячоліття окупації азіатами.


Однозначні й прозорі правила руйнують корупційні схеми казкового визискування соплемінниками білих українців. Саме тому ми, білі українці, такі злидні. Саме тому розгорнулася така боротьба між ГПУ й антикорупційними органами. А попереду ще переділ награбованого й робота антимонопольного комітету.

А все чому?
А все тому, що Коломойша й іже з ними не врахували, що Пєтя аж ніяк не хоче повторити сумний азійський маршрут Віті. Вітя звик до запаху в'язничної параші та до запаху життя за східним "парєбріком", що смердять майже однаково.


А от Пєтю, з його діабетом, від усього цього воротить. 
Пєтя хоче європейського маршруту. 
Пєтя не законсервує минулий статус-кво: "і будуть соплемінники при Пєті як і раніше при Віті жити-поживати й добро білих українців грабувати".
Ні!
Пєтя, на відміну від Віті, знає англійську. Тому Пєті аж свербить, а так хочеться увійти в історію. Вітя ж не доріс до таких високих категорій. 


І замаячіла на горизонті Земля обітована.
І вже час пакувати валізи, і зовсім не тому, що скоро "безвіз"!

Висновок 2: Революцію Гідності (втім як і переворот 1917 року) спрямували, першими постраждали, організували, інформаційно забезпечили, профінансували й очолили з другої спроби, на цей раз вдало, аж ніяк не білі українці, я вас умоляю!
120. Причина поразки Революції гідності
http://zemlj.blogspot.com/2017/03/120.html

Висновок 3: українцям варто наслідувати позитивний приклад соплемінників і настирливо лізти працювати на винних проазійських політиків, що чкурнули за східний "парєбрік" й платять хороше бабло, бо страшенно хочуть повернутися, на п'яту колону Медведчукака, та на кого завгодно, щоб бути заможніми, щоб плодитися й розмножуватися, щоб витісняти тих же соплемінників з азіатами, а у вирішальний момент опинитися в потрібному місці в потрібний час:
123. Мікстура для постгеноцидної нації
http://zemlj.blogspot.com/2017/05/123.html


Це я до того веду, що я не знаю, чи обрізаний Порошенкоко чи ні, проте всім українцям варто наслідувати його приклад у вирішальний момент опинитися в потрібному місці в потрібний час.
Ось такі, ось, висновки, але я однак напишу: Слава Україні!
     

Немає коментарів:

Дописати коментар