1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, вересня 07, 2019

Хрестоматія іудеєзнавства. Навчальний посібник #ж2





...А братія мовчить собі,
Витріщивши очі!...
Пан Тарас Шевченко, з поеми Сон

Шановні пані, панове!

Час нам, нарешті, дізнатися більше про одну екзотичну близькосхідну народність, один із представників якої став недавно свіжоспеченим презіком. Ми практично нічого не знаємо про цих чужинців, що з 300 року, як вони стверджують, замешкали в Русі-Україні. Історичні джерела й справді підтверджують, що ще Їхня Величність Великий Князь Руси Володимир Великий покарали їхніх злодійкуватих гендлярів за шахрайства при торгівлі сіллю. А найдавніша відома війна між русинами і іудеями закінчилася перемогою Їхньої Величності Великого Князя Руси Святослава Завойовника, котрі розгромили протоюдейське державне утворення Хозарський каганат, а столицю Ітиль на річці Волга зрівняли з землею. 


Це прикро, проте основне уявлення про них у нас формується з бридких анекдотиків, що клепалися спеціальним відділом КДБ, а тепер одним з новітніх відділів ФСБ. Завданням цих анекдотиків було сіяти міжнаціональну й міжрасову ворожнечу, щоб не дати окупованим народам покійного СРСР об’єднатися проти російських окупантів. Саме тому СРСР не “розвалився”, а отримав нищівну поразку й безумовну капітуляцію в Холодній війні.    

Люди так влаштовані, що за відсутності інформації вони починають її вигадувати. Й ці вигадки нічим іншим як брехнею назвати не можна. Звідси й походить зоологічна українофобія й печерний антисіонізм. Ми, Міжнародний аналітичний центр права цією хрестоматією прагнемо заповнити цей вакуум інформації. 

Вступ

На відміну від білих українців і жовтих росіян іудеї бувають:
білі
жовті
чорні

Білі іудеї європейського походження називаються ашкеназі



Чорні іудеї африканського походження з Ефіопії називаються фалаша.  



Ви не повірите, проте існують і жовті іудеї. Жовті іудеї китайського походження називаються кайфені. Про їх існування ми самі дізналися лише недавно. Про існування таких іудеїв стверджують Ден Равів і Йоссі Мелман, автори книжки “Історія розвідувальних служб Ізраілю” —  “...Правда, в цій країні є етнічні євреї, що називаються “кайфені”, до яких належав, зокрема, й відомий творець китайського економічного чуда Ден Сяопін…”.



























Ми ще не бачили, щоб якась нація складалася з представників трьох рас. Американські президенти звертаються до “американської нації”, як до конгломерату білих, афроамериканців, латинос, кольорових, що, власне, не відображає суті. Подібного не передбачає і Організація Об'єднаних Націй. Тому, як на наш погляд, політкоректною назвою для євреїв буде, наприклад, “релігійно-расова спільнота іудеїв”'. Де іудаїзм — це один із відламів християнства. 

Саме з вищеописаної причини в цій статті застосовано термін іудеї. 

Вони самі не знають як їх краще називати в Україні. Ще недавно їхній найкрутіший Бєня розкритикував наш вертеп: одна назва його героїв, як на його думку, не політкоректна. Так у тексті інтермедії до польсько-руської вертепної драми, що була опублікована в Записках НТШ паном І.Франком, фігурують такі національні персонажі: Козак, Москаль, Мужик (Іван, Хлоп), Лях (пан), Литвин (Білорус), Старий Циган, Циганчук, Жиди (перший, другий, ціла група). 

Тому цю ситуацію, що й досі не вирішена, ми вважаємо неприйнятною. 
Тому на наш погляд варто зараз дати їм тимчасову політкоректну назву поки все позитивно владнається. Ми пропонуємо: ж2. Ж2 — ця комбінація букви й цифри, що сама по собі нічого не означає. Проте ми будемо вкладати в комбінацію зрозумілий нам смисл: 
#ж2
https://zemlj.blogspot.com/p/httpszemlj.html

Навіщо щось вигадувати з назвами? Цій назві багато століть. І так зійде. 
Не зійде. 
І ось навіщо:
36. Навіщо американці всьому дають свої назви? Аналітичні матеріали політтехнолога

Які правові наслідки має це встановлене нами расове різноманіття ж2?
Правозахисні. 
Історична довідка: кожен медичний препарат повинен мати застереження як у цьому прикладі.
“Лізотіазид.
Расова приналежність.
Інгібітори АПФ можуть викликати більш виражений ангіоневротичний набряк у пацієнтів негроїдної раси, ніж у хворих європеоїдної раси".

Вони вважають, що своєю виключністю перед іншими націям вони завдячують тому факту, що вони є богообраними. Чи це правда?
Так, це правда. 
Як, наприклад, деякі народи Африки, котрі вважають, що вони походять прямо від богів. На Землі мешкає чимало богобраних народів: майя, єгиптяни тощо. Вони вважають, що їх обрав бог для виконання певної місії:
112. Яхве против Баала - хроника переворота

Як це відбулося в конкретно їхньому випадку?
Один із другорядних богів, а саме Яхве, нишпорив колись дуже давно по Близькому Сходу і Єгипту в пошуку одному йому відомих артефактів. Йому потрібні були помічники й виконавці. Їм він пообіцяв взамін, що сприятиме розмноженню їх по світу. 
Яхве не забезпечив їх територіями від Червоного моря до річки Євфрат, хоча й обіцяв. Тоді під чуйним керівництвом Яхве вони заходилися організовувати низку заходів, які іншим словом ніж геноцид і не назвеш, на території Землі Обітованої, що давно вже була заселена іншими народами, в тому числі й палестинцями:   

“... і знищиш всі народи, які Господь, Бог твій, дає тобі, не змилосердиться око твоє над ними і не служи богам їх, бо то пастка для тебе ...

І буде Господь, Бог твій, тих людей перед тобою народи ці мало-помалу; Ти не можеш знищити їх скоро, щоб [земля не став той Край спустошеним і] не помножила над тобою польова звірина; І дасть їх Господь, Бог твій, і приведе їх в велике сум'яття, так що вони загинуть; І віддасть їхніх царів у руку твою, а ти вигубиш їхнє ім'я з-під неба, не встоїть ніхто перед тобою, аж поки ти не вигубиш їх...".
Второзаконня, глава 7

"І впав Аврам на обличчя своє. А Бог до нього промовляв, говорячи: Я - Я ось із тобою, і станеш ти батьком багатьох народів, і не буде вже називатися Аврамом, але буде ім'я твоє: Авраам, бо вчинив Я тебе батьком багатьох народів і дуже-дуже розплоджу тебе, і вчиню тобі народи, і царі з тебе. І Свого заповіта поміж Мною та між тобою, і поміж потомством твоїм по тобі в їхніх поколіннях, покоління на вічний заповіт, що буду Я Богом для тебе й для нащадків твоїх по тобі і дам тобі і нащадкам твоїм після тебе землю, по якій ти мандруєш, всю землю Краю, на вічне володіння, і буду їм Богом".
Буття, глава 17

А потім Яхве покинув їх, адже знайшов артефакт, чи артефакти, що шукав, серед трофеїв після того, як вони для нього взяли місто Ієрихон. Після того від нього ні слуху ні духу. Після його зникнення високотехнологічний Ковчег Заповіту, всередину котрого під час процедури збирання сам Яхве помістив дві скрижалі: 



(відповідно до Талмуда саме такий вигляд мав кожен з двох скрижалів), 
що розсунув води річки Йордан, 



що зрівнював пагорби, 
що інколи ставав невагомим, 
що сам перелітав з місця на місце, 
що був обладнаний автоматичною системою захисту, 
нікому стало обслуговувати й налаштовувати, тому він перестав функціонувати нормально й, зрештою, як звичайна електрична лампочка перегорів. 

Іншими словами принеси-подай, гарматне м'ясо на побігеньках у другорядного Бога — це коротке й вичерпне пояснення того, як нам правильно розуміти їхній термін  “богообрані”.

Тому вони вирішили самі не сидіти склавши руки, а активно діяти й завоювати контроль над планетою Земля. Вони придумали проект "Біблія" (і, можливо, проект ''Коран''): накинути на людей надзвичайно рабське християнство на противагу своїй релігії, що зневажає й керує рабами: зважаючи на їхнє відчуття богообраності, а тому виключності перед іншими націями, в їхньому словнику є слово “гої”. Ізраїльський рабин, глава ієшиви “Од Йосеф Гань” Іцхак Шапіро видав скандальну книгу “Закони царя”, в якій досліджує право єврея на вбивство “гоїв” (не-євреїв). Зокрема, поставивши питання “Коли євреєві дозволяється вбивати гоїв?” автор відповідає, що робити це можна практично завжди, навіть якщо йдеться про зовсім маленьких дітей. Наприклад, на думку Шапіро, вбивати можна усіх, хто не виконує сім заповідей синів Ноаха (Ноя).

“Коли ми вбиваємо гоя, який порушив заповідь, на це немає жодної заборони”, — пише автор, але далі підкреслює, що вбивство у цьому випадку можливо тільки після відповідної судової постанови. Також, наголосив Шапіро, не-єврея можна убити, якщо він убив єврея. Рабин пише: коли не-єврейські діти виростуть, вони не зможуть укріпити єврейський народ. З цих міркувань, дозволяється вбивати дітей не-єврейських лідерів, щоб посилити тиск на батьків. Свої висновки Шапіро підкріплює цитатами з Танаха і Талмуда. Більше читайте тут: https://tsn.ua/svit/izrayilskii-rabin-vidav-posibnik-z-ubivstva-ne-yevreyiv.html

Кнесет Ізраїлю прийняв Закон під назвою “Основний закон: Ізраїль як національна держава єврейського народу”. Закон, крім іншого, визначає офіційний статус єврейського календаря, іврит визначає як єдину державну мову, підтверджено право всіх етнічних євреїв на репатріацію і необхідність підтримки зв'язків із діаспорою: “право на реалізацію національного самовизначення в державі Ізраїль є тільки в єврейського народу”. Противники закону називають його калькою з ідеї апартеїду, расистською ініціативою, що надає євреям переважні, а часом навіть виняткові права, порівняно з арабами, що складають 20 відсотків населення Ізраїлю.

(За єврейським календарем нині 5779 рік.
За давньоукраїнським календарем зараз 7527 рік від створення світу). 

Саме тому вони на державному рівні розуміють лише мову сили як і азіяти-росіяни. Звідси ж їхній біблійний принцип співіснування з іншими: око за око, зуб за зуб. 

 Вони ніколи не зважають на інтереси інших народів, серед яких замешкали. Ось типовий приклад здачі ними американських інтересів: таємницю створеної для США атомної бомби вченим близькосхідного походження геніальним Ейнштейном видало американське подружжя близькосхідного походження Розенбергів шпигуну з СРСР знову ж таки близькосхідного походження. 

А ось типовий приклад здачі ними українських інтересів: дозвіл до секретного стратегічного плану застосування Збройних Сил України отримали слідчі ДБР. Відповідне рішення ухвалив пріснопам'ятний Печерський суд столиці. Документ має гриф "Особливої важливості". В усьому Міністерстві оборони та Генштабі щонайбільше 7 чи 8 працівників мають доступ до таких текстів. І це при тому, що ні самі слідчі ДБР не мають допусків до роботи з такими документами, ні приміщення ДБР не обладнано для зберігання. Ухвала стосується одного з проваджень, які ініціював ексзаступник Банкової часів президента-втікача Януковича – патологічний українофоб Андрій Портнофф.

А ось ще один типовий приклад здачі ними українських інтересів: Бєня, ще донедавна оборонець України й ворог Ліліпуті, робить розворот на 180 градусів. Мовляв, Україні не потрібні НАТО, ЄС, МВФ, треба Кацапстан і 100 мільярдів американських доларів від Ліліпуті. Цікаво, що ті ж самі 100 мільярдів американських доларів від Ліліпуті фігурували як пропозиція Турчинову, потім Порошкнку за АРК і ОРДЛО. 

Ті відмовили азіату. Бєня такі да взяв?

Це одна з причин, чому поляки вважають, що Зеленський здає Україну. 

Вони видатні шпигуни, геніальні злочинці. Так, мова злочинців "фєня" має в своїй основі ідіш. Чому? Постійна рестимуляція релігійними діячами своєї богообраності налаштовувала їх вороже до гоїв. Проте неможливість відкрито говорити, демонструвати, використовувати це, змушувала до приховування. Тому їхню поведінку часто можна описати як "прихована ворожість". Це як? Ось так, на прикладі одного окремо взятого громадянина:
     
46. Психологічний портрет Ліліпуті. Аналітичні матеріали політичного психолога

З їхнього середовища вийшло чимало талановитих філософів, зокрема Маркс і Енгельс. Їхня третьосортна філософія інтернаціонал-соціалізму поборювала в Другій світовій війні таку ж третьосортну філософію націонал-соціалізму, до створення котрої також, до речі, причетні їхні філософи! Ця війна призвела, закріпила й посилила перерозподіл центрів влади в світі на їхню користь.   

Іудеїв як і мусульман обрізають. Мусульмани їдять халяльну їжу, іудеї їдять кошерну їжу (приготовану особливим способом). Отже вони народи-браття. Отже, йдеться про спільні витоки релігій і етносів. Цю тему досліджено недостатньо. 

Ти іудей лише тоді, якщо твоя мати іудейка. Є півкровки, чвертькровки тощо. Твоє юдейство встановлює й підтверджує, або не встановлює й не підтверджує спецкомісія. В Україні давно б вже звинуватили в расизмі. Там це буденність. 

Вони пишуть не так як ми зліва направо, а справа наліво: 
:הם כותבים לא משמאל לימין, אלא מימין לשמאל

Тора наказує їм у суботу спокій і припинення роботи та передбачає застосування смертної кари за порушення законів шабату (але це покарання виконує не людина, а надприродні сили). Це настільки жорстко дотримується, що в суботу всі ліфти їздять в автоматичному режимі, адже викликати ліфт це гріх. Двері їм  відчиняють і зачиняють палестинці, а в Україні їх обслуговують українці. Навіть чухати воші в голові їхнім святим людям у суботу це гріх. 

Анекдоти займають значне місце в їхній культурі. Анекдоти про себе вони створюють і поширюють:

Священники розповідають, як були свідками дива. Християнський. Взимку розпочинається буревій. Я молюся, гаряче молюся. Буревій вщухає. Це диво! Справжнє диво!
Мусульманський. Влітку починається пісчана буря. Я молюся, гаряче молюся. Буря вщухає. Це диво! Справжнє диво!
Ребе. Йду я в суботу по Тель-Авіву. Шабат. Бачу портмоне. Там пачка доларів, євро, кредитки. Підняти не можу, адже це страшний гріх. Я молюся, гаряче молюся. Це диво! Справжнє диво! Для всіх навколо субота, а для мене четвер!!!

В Україні є кілька місць паломництва. Одне з них - Умань, могила Цадіка Нахмана. Щороку туди прилітають десятки тисяч хасидів екзотичної зовнішності з екзотичними іменами й прізвищами, котрі ще й як дуууже екзотично пахнуть:



Отримана описана вище практика організації геноциду в купі з принципом око за око зуб за зуб не лише призвела до війни з усім арабським світом, а й призвела до низки неприйнятних щодо українства наслідків. Наприклад, їхні найбільші вороги не німці з їхніми концтаборами, як можна було б подумати з історії Холокосту а…, правильно, русини-українці.

Чому русини-українці?
Ці події відбулися під час спроби відновлення державності Князівства Руського Їхньою Ясновельможністю, Гетьманом Богданом Хмельницьким. 
Саме цей період вони й досі вважають одним з найтрагічніших у своїй історії, а не активності пана Адольфа Шикельгрубера (Гітлера) з його концтаборами й газовими камерами, що були збудовані й тривалий час функціонували на повну потужність як на німецькій, так і на польській територіях.  

"Ульріх фон Вердум в 1672 під час подорожі по Поділлю, залишив запис в своєму журналі, що нарешті козаки з гетьманом Хмельницьким стали на захист християнського населення, так як євреї, які мали в своїх руках всі корчми і тримали майно шляхти в заклад, знущались з українського населення і вільних козаків, кожний день вішали, били палицями, вбивали, попирали ногами християн і часто обходились з ними гірше ніж з собаками. Шляхтичі Речі Посполитої дивились на це крізь пальці, так як їх цікавили тільки гроші, які вони від євреїв отримували. Ульріх Вердум сам це все спостерігав і дивувався, що шляхтичі християни не ставали на захист населення. Євреї прийшли на спустошені татарами українські землі, поводились зухвало і часто мали більше прав ніж християни, їхні синагоги були збудовані в кращих місцях ніж церкви, часто вони не дозволяли українському населенню поселитись біля ринків, де вони тримали свої лавки, тому, пише він, козаки винищували єврейське населення і разом з тим забирали в шляхти Речі Посполитої те, що належало раніше українцям і через те шляхта збідніла. Українські землі були так спустошені татарами, що за 3-4 дні подорожі можна було не побачити жодного будинку". ВІКІ

Водночас якщо порівняти всю їхню європейську діаспору того часу з кількістю їх на окупованих Московським князівством і Речю Посполитою землях Руського князівства, то їх у нас замешкало не так вже й багато. 

То в чому ж справжня, прихована причина їх звинувачень?
На наш погляд повстанці Руху Опору випадково знищили їхній тогочасний Інститут національної пам’яті, або щось таке. Як матеріальні артефакти, так і хранителів усної традиції. Цілком можливо, що повсталі русини знищили вищезгаданий високотехнологічний Ковчег Заповіту, котрий було доправлено на окуповані землі Руси, де вони на нашій землі, як завжди підступно, коштом аншлюсу, планували створити їхню країну. 


у 1264 року Польський король Болеслав Побожний дарував євреям привілеї, які згодом підтверджували все Польські королі. підписаний ним "Калішський Статут" свідчив, що євреї - слуги самого короля. Навіть суд над вчинили злочин євреєм в Польщі міг відбуватися тільки в синагозі. Ви помітили, що Статут носить ім'я Богині Калі, відточив свою зброю?

"Калішський Статут", Під загрозою жорстокого покарання, забороняв полякам порушувати обвинувачення проти єврея в ритуальному вбивстві. Саме після хрещення Польщі на Україні всіх поляків звали панами - занепалими. В 1О69 році, в Києві покарали гендлярів за шахрайства. А з'їзд руських князів в Любечі, під керівництвом Володимира Мономаха, ухвалив заборонити євреям селитися на території Русі.

Другим зафіксованим фактом спроби створити їхню країну на нашій етнічній землі, є їхнє звернення до фюрера інтернаціонал-соціалістів Сталіна (Й.Джугашвілі) з проханням створити їм країну з окупованої частини України, в Криму.
Ого! 
Оце проханнячко!
Розглянемо й проаналізуємо низку історичних подій:

1) Одним із зафіксованим фактів, коли ж2 спробувала створити їхню країну на нашій етнічній землі, є їхнє звернення до фюрера інтернаціонал-соціалістів Сталіна (Й.Джугашвілі) з проханням створити їм країну з окупованої частини України, в Криму. 
Ще до 2СВ. 
Фюрер інтернаціонал-соціалістів подумав і відмовив (фюрер націонал-соціалістів планував там розбудувати мережу санаторіїв). 

2) Проте в окупаційній Кримській Автономній Соціалістичній Радянській Республіці (РСФРР) однак було сформовано два ж2 національних райони – Фрайдорфський (1931) і Лариндорфський (1935).
Таки сформовано.
Про всяк випадок.
На майбутнє. 

3) Співставимо негайне виселення татар з Криму ще до закінчення 2СВ й низку Холокостів українців у вигляді Голодоморів

Лише тепер це зрозуміло.
Лише тепер взаємозв'язок тих злочинів, які вчинила ж2 проти українців і татар стає зрозумілим.
Лише тепер можна реконструювати послідовність подій. 

Так нагально татар виселили з Криму не тому, що вони буцім то більше співпрацювали з німецькими окупантами ніж з російськими окупантами. 
Це нагла брехня, котру ж2 сама ж і поширює!

Висновок: так нагально татар виселили з Криму тому, що ж2 розчищала місце сама собі коштом аншлюсу Криму. 

Геноцидами ж2 ефективно розчищала собі життєвий простір.
"Lebensraum". Від українців і татар. Для створення їхньої держави коштом земель інших народів. Таємно готували чергову спробу.

За геноцид ж2 вже була раз засуджена українським судом:
https://mfa.gov.ua/ua/press-center/news/66381-genocid-v-ukrajini-v-1932-1933-rokah-postanova-apelyacijnogo-sudu

Тож буде засуджена й вдруге, коли суддя Міжнародного Суду ООН у справі про те, як хвацько ж2 утнула геноциди татар і українців, погодиться з таким висновком. І буде повна міжнародна ізоляція ж2стану. Й цілком заслужений за кілька тисяч років капєц. 

Тому малозрозумілою є співпраця нинішніх очільників татар з лютим антиукраїнським (і лютим антитатарським) режимом внутрішньої окупації України-Руси ЗЄіБєні. Режим ЗЄіБєні принципово забуває татар при формуванні списків на обмін з окупантами-азіятами.

Навіщо виселили татар і заселили саме росіянами? 
Росіяни значно поступливіші на відміну від татар й українців. 

Так чому ж ж2 не переселилася до Криму?
Тому, що по 2СВ було створено їхню державу коштом палестинців. 

Чому це так важливо для них?
Тому важливо, щоб ж2 вижила. Як показує уважне вивчення історії їхньої діяльності, їхні вожді мислять категоріями тисячоліть.
“Нізабудімніпрастім” це про них. 

Наприклад: вони в СРСР, котрим була тоді окупована Україна, організували Холокост українського народу у вигляді Великого Голодомору, відповідно до їхніх ортодоксальних релігійних вірувань, убивши понад 10 мільйонів українців. Проте ми, Міжнародний аналітичний центр права робимо висновок, що скорше за все, вони не вважають, що досягли своїх відплатних релігійних цілей око за око зуб за зуб в окупованій Україні методом колаборації з окупантами-росіянами, коли ''гої їли своїх дітей'': а це низка Голодоморів 1921—1923 роках, 1932—1933 роках, 1946—1947 роках. Завдяки голодоморам кількість українства зменшилася в рази! 



Каганович Лазар Мойсєєвич, найкращий друг українського народу, добряче такі да допоміг:

І справді: у 1931 році українців, окупованих СРСР, було 81 мільйон — це на кілька мільйонів більше, ніж росіян. За шість років зникло 55 мільйонів українців:
https://www.volynnews.com/news/society/u-1931-rotsi-ukrayintsiv-bulo-81-milyon-bilshe-nizh-rosiian/

Перші визвольні змагання (1917—1922) — спроби українців створити власну національну державу в умовах Першої світової війни. 

Чи допомагали вони розбудовувати Україну під час Визвольних змагань?
Ні. 
Якраз навпаки.
Вони тоді посилено поширювали соціалістичну ідеологію своїх соплемінників Карла Маркса й Фрідріха Енгельса. Під її згубний вплив потрапили і пан Михайло Грушевський, і пан Володимир Винниченко, і пан Симон Петлюра. Завдяки такій  підривній діяльності 1.000.000 українська армія була дезорганізована й зникла за безпосередньої участі чи згоди вищеназваних керівників. 
Так з’явилася причина для Крут. 
Так росіяни знову окупували Україну.

Російська партія більшовиків несправедливо приписала собі успішний жовтневий переворот 1917 року в Санкт-Петербурзі. Росіяни знову вкрали чужі заслуги й чужу славу. Насправді Велику Жовтневу Соціалістичну Революцію справедливо було б назвати Велика Жовтнева Єврейська Соціалістична Революція. 

Чому?
Тому, що саме їхні лихварі профінансували цей переворот, а їхні бойовики його здійснили. Вони тоді боролися проти національного гноблення й утисків у Російській імперії. Річ у тім, що заборони, що накладаються на відсотки лихварів ще римськими Папами за часів європейського Середньовіччя, згідно з якими стягувачі відсотків християни були відлучені від церкви, перемістили всю складність проблеми на них, яким дозволялося брати відсотки з людей іншого віросповідання. Останні з тих часів все більше перетворювалися на провідних банкірів світу. Це і є один з успішних для них проявів проекту "Біблія"! 

Тому нині вони володіють і контролюють світові фінанси, інформаційні й сировинні потоки. Тому трильйонний зовнішній борг США належить саме їхньому конгломерату банків.

Ще зі Старого Завіту їхні громади знали про те, що відсотки руйнують, при тривалому впливі, будь-який соціальний організм. Тому з давніх років визнавався “Святий рік”, прощення всіх відсотків і боргів приблизно раз на 7 років.

Другі визвольні змагання (1938—1950) — спроби українців створити власну національну державу в умовах Другої світової війни. 

Чи допомагали вони розбудовувати Україну під час других Визвольних змагань?
Ні. 
Якраз навпаки.
Вони становили лише 6,5% населення окупованої України в 1926 році. Але цифри, засновані на копітких дослідженнях в архівах Служби безпеки України, говорять про те, що на керівних постах в ГПУ УРСР в 1929-1931 роках їх було 38%, а в період Голодомору 1932-1933 років вони становили 66,6% серед усіх керівників каральних органів окупованої України. Коли в 1936-му присвоювалися нові звання у військовому відомстві держбезпеки окупантів, то серед верхівки НКВС УРСР з 79 осіб їх було рівно 60 (ті ж 66,6%). Є архівний документ — наказ НКВС СРСР від 8 січня 1936 го, де йдеться про присвоєння спецзвань капітанів ГБ (що відповідали загальновійськовому полковнику) співробітникам НКВС України. Серед 34 офіцерів - 25 вони.

Хоча окрім лікарів, у тій же УПА були вони — кравці, доглядачі коней, вояки. Є дані про випадки, коли бандерівці у Центральній та Східній Україні давали їм фальшиві паспорти або навіть переховували їх від німців. Поміж тих, хто рятував їх під час війни, були також члени ОУН. Серед них — дружина Головного командира УПА Романа Шухевича Наталія, священик Омелян Ковч (член ОУН з 1930-тих), віце-президент УГВР Федір Вовк, пізніше визнаний “Праведником народів світу” та інші.

Вони, колаборанти на службі в росіян, займалися шпигунсько-терористичною діяльністю проти повстанців українського Руху Опору. Тож не дивно, що вони в масі своїй необґрунтовано ставиться негативно до бандерівців. Це може бути опосередкованим свідченням, що саме вони, колаборанти в складі провокаторів НКВС, під виглядом бандерівців  спровокували й організували руками поляків геноцид українців на Волині: 

130. Українсько-польські стосунки: незручні питання

Треті визвольні змагання (2014—донині) — спроби українців захистити та розбудувати власну національну державу в умовах російської агресії.

Чи допомагають вони розбудовувати Україну зараз, під час третіх Визвольних змагань?
Ні. 
Якраз навпаки.

Саме з їхньої подачі в українських паспортах, що є порушенням прав людини, відсутні графи раса й національність як спосіб знищення українства. Тому українці й досі такі да на жаль не знають своїх ''героїв''. 
Саме з їхньої подачі Україна — єдина країна в світі, де законодавчо відсутні звертання на кшталт пані, пан.

Зафіксовано навіть першу, невдалу спробу їх на крові українців перехопити владу, для чого вони й просували до влади в нашій країні в розпалі Революції Гідності трійцю Сєню, боксера й стоматолога — серед них усі свої, якщо вірити Інтернету.

А з виборами Президента України й достроковими виборами до Верховної Ради України 2019 року завершилася політична фаза прихованого державного перевороту. Економічну фазу було виконано вже давно, адже всі так звані “українські олігархи” це вони. Зверніть увагу як елегантно й без крові вони утнули аншлюс України й повне усунення українців від влади в Україні. Ґлюпіх хохлофф взяли “без шуму й пилу”:

Послання 25% порохоботів 75% ЗЄіБєнів #ж2

Порівняйте, як нездало й криваво азіяти-росіяни намагалися утнути аншлюс України збройним шляхом.

Задумайтеся над тим, як нам розпочати національно-визвольну боротьбу в таких умовах за звільнення як від зовнішньої, так і від внутрішньої окупації. Впливовий бізнесовий американський журнал The Wall Street Journal у статті "Розуміння єврейського президента України" пише: "Після того, як Володимир Зеленський виграв на президентських виборах України, отримавши більшу кількість голосів за Порошенка в квітні цього року, його країна стала єдиною, крім Ізраїлю, де і президент, і прем'єр-міністр — євреї". 

Видатні українці близькосхідного походження: Кравчук, Тимошенко, Гройсман, Рабінович, Коломойський, Пінчук, Фірташ, Зеленський, Мендель, Аваков, Кличко, Герега, Яценюк, Герус і багато-багато інших. Видатні українці близькосхідного походження вельми  цікаво поводяться під час офіційних візитів у США: тут же притьом біжать до своєї діаспори. До нашої ж діаспори вони інколи навідуються лише після офіційного прийому. Видатні українці близькосхідного походження повністю контролюють українську владу, політику, економіку, банківську сферу, інформаційний простір, силові відомства. Це дає підстави говорити про внутрішню окупацію ними України. 

Саме завдяки корупційному перерозподілу видатними українцями близькосхідного походження активів і фінансових потоків України взагалі, а українців зокрема, Міжнародний валютний фонд визнав українську націю найбіднішою в 2018 році. 

Їхні топ-менеджери вже зрозуміли, до чого йдеться. Почали шукати собі теплі містечка за кордоном: посольства, ООН, євроструктури. Чимало середніх і крупних бізнесів, що пережили бандитів Яйцевнковича, тепер не можуть домовитися з новою владою. Вони в шоці від їхнього здирництва. 

У самого Зеленського ще недавно язик не повертався сказати: "Слава Україні!". Проте, вочевидь, кагал такі да вказав йому на гевол, від якого може бути (й скоро буде) ой вей! 

Або: "Дефолт ще ніколи нікому не зашкодив, те, що стосується країни так сто відсотків", - сказав видатний українець близькосхідного походження Коломойський, котрий хоче повернути собі націоналізований Приватбанк і не хоче повертати борги. 

Описані вище факти дають змогу зробити висновок про сформовану систему рабства в Україні, що відповідає всім ознакам рабства. Загальна декларація прав людини ООН. Стаття 4. Ніхто не повинен бути в рабстві або у підневільному стані; рабство і работоргівля забороняються в усіх їх видах.

Тому Європейський суд із захисту прав людини в місті Стразбурзі надав нам, неприбутковій громадській організації Міжнародний аналітичний центр права таку відповідь:
"Дорогий сер, хочемо підтвердити отримання Вашої кореспонденції від 29 квітня 2019 року з проханням до Європейського суду із захисту прав людини відповідно до правила 39 Регламенту Суду скасувати інавгурацію новообраного Президента й подолати ситуацію, яку Ви кваліфікуєте як "поневолення". 2 травня 2019 року, після розгляду справи, Суд вирішив, що Ваш запит виходить за межі Правила 39 Регламенту Суду":

Іншими словами Євросуд погодився з нашими вимогами, проте порадив переглянути й уточнити доказову базу. 

А ось тепер, зважаючи на вищеописане, подивимося як видатні українці оцінюють активності цих емігрантів на нашій землі: 






А ось тепер, зважаючи на вищеописане, подивимося як пересічні українці оцінюють активності цих емігрантів на нашій землі: вони голосують ногами. На день Незалежності й Покрову нас вийшло сотні тисяч! А Афакофф сцикливо вказав на кілька десятків тисяч. Отже, вже можна говорити про їхній сформований режим і відчуття, що вони зайві на нашому святі життя. 

Продовжимо.
Звільнено для обміну полоненими терориста “ДНР” Цемаха, що є  цінним свідком у справі про збитий у 2014 році над Донеччиною Боїнг.

Громадянин України близькосхідного походження, іудей-ашкеназі Президент України російськомовний Зеленський ініціював, а громадянин України близькосхідного походженя, голова Адміністрації президента іудей-кайфені російськомовний Богдан оформив звільнення колишнього начальника Генерального штабу Збройних сил України українця пана Віктора Муженка з лав ЗСУ. Звільнення генерала армії мотивовано “проведенням організаційних заходів”.

І це в умовах війни! 
В умовах окупації!
Бойового генерала! 
Якому вірить армія і українці!

Режим вже відчув себе режимом, що він чужий нам. Режим захищається й відчайдушно хоче залишитися при владі. По чому це видно? 
По Віче. 

Два віче на Майдані. На обох надрив патріотизму. Гімни співають. Герої виступають. А про головних винуватців як заціпило. Ні пари з вуст. Лише через слово "наш президент". Тобто обидва "Віче" українців вони ж організували й очолили. Ще й наших законодавців думок залучають. Забужко й інших. Найкраще такі явища сприймати особисто. Коли стоїш, дивишся і слухаєш. На морозі. Швидше розумієш. Це дає змогу зробити низку висновків.

Висновки:

Вони принаймні тричі спробували створити їхню державу коштом аншлюсу етнічних українських земель;
Вони вчетверте, тепер успішно, взяли владу в Україні з середини;
Вони у різний спосіб виморювали й продовжують виморювати від нас наші етнічні землі, щоб ми не заважали їм жити;
Вони віднедавна повністю контролюють українську владу, політику, економіку, банківську сферу, інформаційний простір, силові відомства;
Вони тотально віднімають зароблене нами, масова корупція в Україні - це про них, тому МВФ визнав українців найбіднішими в Європі;
Вони, режим ЗЄіБєні, діють на знищення України взагалі, а українців зокрема; 
Вони за для досягнення мети колаборують з окупантами, нині це росіяни;
Вони бояться нас з вами, панове-українці, а не окупантів азіятів-росіян;
Міжнародний суд ООН кваліфікує такі дії цих емігрантів як злочини проти людства, геноцид;
Зрозуміло, що відплатні акції українців, які можуть видатися надмірними, що можуть мати характер помсти чужинцям за їхні злочини, потенційно можуть вибухнути від будь якої наступної антиукраїнської акції режиму ЗЄіБєні. І це лише питання часу:
Гайдамаки-2
https://zemlj.blogspot.com/2019/07/2.html#more

Ми, неприбуткова громадська організація Міжнародний аналітичний центр права — один із претендентів на звання "Праведники народів світу в Україні". Адже ми вважаємо своїм правозахисним обов'язком попередити громадян України близькосхідного походження й рекомендувати їм негайно залишити нашу землю в бік Землі Обітованої. Адже автобусів, часу й літаків на всіх може не вистачити. 

"Болівар не вивезе двох!" 

Замовляйте чартер для негайної евакуації тут:

Чому? 
   
Причина в тому, що новоспечений Президент, громадянин України близькосхідного походження іудей-ашкеназі російськомовний пан Зеленський і прем’єр-міністр України, громадянин України близькосхідного походження іудей-ашкеназі російськомовний пан Гройсман уже довели українців до готовності до рішучих дій. Це показав парад ветеранів на День Незалежності. Нас вийшло 300.000, а не 30.000, як сцикливо вказували ЗМІ підконтрольні їм. 

Ці двоє за найкоротший час встигли налаштувати проти близькосхідних цілий європейський народ. 
І це не палестинці! 
І це рекордний час, якщо порівнювати з Януковичем!

Янукович розбудив Україну.
Зеленський не дасть їй заснути.

Ніколи ще, як показує історія, взаємодія русинів-українців і цієї суєтливої, екзотичної народності близькосхідного походження, не була конструктивною. 

Так ще в 1939 році основоположник психоаналізу Зигмунд Фрейд опублікував свою роботу «Мойсей і монотеїзм», згідно з якою Мойсей був адептом релігії фараона Єгипту Ехнатона, а іудаїзм - результатом синкретизму атонизма і традиційної релігії древніх євреїв.

Спілкування — це універсальний розчинник усіх проблем. 
Ми не претендуємо на виключну правильність суджень і фактів, що тут виклали. 
Ми запрошуємо всіх до дискусій і співпраці. 
Нині ми обмежені в силах і ресурсах. Тому будемо вдячні всім грантодавцям за наші профінансовані зусилля над подальшою роботою над темою.  


16 коментарів:

  1. Про ж2 другої думки у мене й не було і завжди вважав, що від ж2 нічого хорошого не слід очікувати.

    ВідповістиВидалити
  2. Чому автор відсутній у Фейсбуці?

    ВідповістиВидалити
  3. Так де ті чорні колони пробудження а не патякання в інтернеті?

    ВідповістиВидалити
  4. dvornik_patriot
    dvornik_patriot відповів(ла) на Ваш коментар до статті
    запам'ятайте - 2!

    Контент розміщений криво,тексти накладуються на картинки. Подача матеріалу претензійна та викладена по хамськи ,що робить його не цікавим для тих хто думає а не лишень улюлюкає. Потрібні факти а не емоції. До речі. Образливе прізвисько -ж2 розкриває сутність дописувача. Дрібна спроба образити сильніщого себе. Не шляхетно. Такі ресурси мало кому цікаві. Хіба що для шпани - 16 років. Не наш рівень.

    ВідповістиВидалити
  5. Немає вже майже 2000 років ніякого іудаїзму, є сатанинська секта книжників. Християни нічого спільного не мали з сектою книжників.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонімно5 жовтня 2020 р. о 21:11
      Немає вже майже 2000 років ніякого іудаїзму, є сатанинська секта книжників. Християни нічого спільного не мали з сектою книжників.

      Ви так вважаєте?

      Видалити
    2. Так є в наявній реальності.

      Видалити
  6. Шевченко такого не писав про українців.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонімно5 жовтня 2020 р. о 21:18
      Шевченко такого не писав про українців.

      Писав. Написане актуальне й нині!

      Видалити
    2. Немає такого в повному зібрані творів. Брехня ніколи не буває актуальною.

      Видалити
  7. Анонімно8 жовтня 2020 р. о 22:13
    Немає такого в повному зібрані творів. Брехня ніколи не буває актуальною.

    дякую, я видалив

    ВідповістиВидалити