1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, серпня 25, 2018

132. Прогноз вибори Порошенкоко 2019

Прогноз вибори Порошенкоко 2019: майбутні вибори обіцяють бути найчеснішими за всю новітню українську історію. Я не вважаю, що вибори мають пройти в звичному для всіх форматі. Інакше Порошенкоко ризикує їх програти. Я прогнозую три варіанти виборів:

1. Хохляцький;
2. Прибалтійський;
3. Євростандарт.


1. Хохляцький. Буде все як завжди: брудно, договорняки, підкупи, нікого й нічого нового. Це найбільш імовірний варіант. Виборчий процес давно вже почався. Політтехнолог Пєті Гринівів заходився розчищати електоральне поле: змішав з лайном, вибачте, зі сміттям, Садовогого, дозволив льотчиці Наді зайти на посадку, а Саакашвілілі люб'язно примусив скористатися безвізом. І це ще не все. Треба щось зробити з Гриценкомом, Бойкоком зі Зрадоблоку і такою ж самою Тимошенкоко, а також з усілякими митцями й слугами народу. Особливо з Юлею. З нею всім було ой як не просто:

50. Психологічний портрет Тимошенкоко. Аналітичні матеріали політичного психолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/05/blog-post.html

Яйцевінкович і досі так і не втямив, що з Юлею в буцегарні гроші на демократизацію Неньки цивілізовані країни давали значно охочіше, ніж з Юлею на свободі.

Річ у тім, що Тимошенкоко репрезентує в Неньці гроші одного скандальновідомого релігійно-фінансового клану. Його європейського відламу. А Пєтя американського. Просто погугліть і з'ясуйте який фонд керує його фабрикою. У цих наших обрізаних ''друзів'' свої ''понятія'', ''тьйоркі'' і ''стрєлкі'' всепланетного масштабу. Тому договрняк між Юлею й Пєтєю обкашляють і підпишуть не в Києві, і навіть і не в Неньці, і тим більше не в Кацапстані, а далеко за її межами.

2. Прибалтійський. Найбільш оптимальний з відновленням української державності. Доцільно провести його разом з переписом населення. І справді: у 1931 році українців, окупованих СРСР, було 81 мільйон - це на кілька мільйонів більше, ніж росіян. За шість років зникло 55 мільйонів українців:

https://www.volynnews.com/news/society/u-1931-rotsi-ukrayintsiv-bulo-81-milyon-bilshe-nizh-rosiian/

З тих, хто вижив, понад половини зробили хохлами. Цілі області стали вимореними й знелюдніли. На кістках білих українців, у "звільнених" від нас селах і хатах, нагло оселилися жовті росіяни. Які тут можуть бути вибори?
Що, нині жовті українці російського походження й хохли, скрєпні ватники упороті, проголосують за наші цінності: державність, деокупацію від них же, азіятів, за Неньку? Етаааа, шибко фантазера однако!

Тому в Прибалтиці, де ці мишебратья теж пробували змінити демографічну ситуацію, врахували всі обставини й зробили красиво і демократично: є громадяни з правом вибирати, а є негромадяни (негри скорочено), що права голосу не мають:

https://uainfo.org/blognews/1462341455-latviya-u-chomu-riznitsya-mizh-pasportom-gromadyanina-i-pasportom.html

3. Євростандарт. Найкращий і найбажаніший для Пєті й усіх його папєрєдніков.
Чому?
Тому, що прогноз вибори Порошенкоко 2019 й перевибори вирішують одну-єдину проблему: як зберегти примножені статки й джерела прибутків так, щоб їх потім ніхто не відняв і тебе не посадили?

Ну, якщо ти правиш довічно, то хто ж їх у тебе забере?
Що я маю на увазі?

Формально, точні норми міжнародного права вимагають від будь-якого свіжоспеченого Президента України негайної й рішучої заяви: метою мого правління є ніщо інше як відновлення історичної справедливості, після майже 500 років окупації й бездержавності, повернення на престолі в Києві законного Володаря, Великого Князя Всієї Руси такого-то й такого-то! А Пєтя при ньому президентом чи премʼєром пожиттєво.

Інша справа, що жоден зі свіжоспечених такого не заявив, тільки й лише з метою захисту власних, шкурних інтересів, а не через природну тупість.

Чи піде на це Порошенкоко? Його виступ на параді 24 серпня й згадка про 100-річчя УНР: ''Зі сторіччям відродження української державності!'' говорить, що навряд.
Пєтя доріс до ЄС, та не доріс до Київської Русі:

51. Психологічний портрет Порошенкоко. Аналітичні матеріали політичного психолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/05/blog-post_18.html

Зберегти.
Прикро.
Адже поляки обґрунтовують свої претензії на наші землі саме тим, що вони міжнародних угод не порушували, а позаяк Україна не визнала себе спадкоємницею Київської Руси, отже ця земелька польська! Прочитайте відповідь МЗС України:





Повернути.
Та це ще не все!
Наше покоління є свідком нищівного розгрому в холодній війні й безумовної капітуляції СРСР. З одночасним звільненням окупованих країн.

Прогноз вибори Порошенкоко 2019: ми скоро знову станемо свідками нищівного розгрому в холодній війні й безумовної капітуляції РФ. З одночасним звільненням окупованих ще в сиву давнину країн:

64. Третя світова війна. Початок і пророцтва
http://zemlj.blogspot.com/2014/08/64.html

А для того, щоб претендувати на території хоча б по Урал (а ліпше по Далекий Схід включно), нам потрібно заявити: ми є Київська Русь!
Московія є нашою колонією й одним з васальних князівств, що платила данину Руси!
Це наша земля!
Не шведська, не фінська, не литовська, не татарська й не турецька. Україна є правонаступницею Київської Руси з усіма міжнародними й правовими наслідками!

Це рівнозначно Томосу:
а) визнання історичної автокефалії;
б) визнання історичної території.

Ось, як доказ, карта багатосотрічної давнини:


Чи піде на це Пєтя? Ще недавно він казав: ''Крєстос васкрєсє!'', а нині вже ''Христос воскрес!'', ''Товариші офіцери'', а тепер ''Слава Україні!''. Він, його спічрайтери швидко прогресують.

Історія повторюється.
Часом смішно й незбагненно.

Якщо Пєтя вибере цей варіант, то до влади разом з ним прийде той скандально відомий фінансово-релігійний клан, злодійкуватих гендлярів котрого за шахрайства при торгівлі сіллю, особисто покарали тут, у Києві,  Володар, Їхня Величність, Великий Князь Всієї Руси Володимир Великий ще понад 1000 років тому.

Прогноз вибори Порошенкоко 2019: обрізаний президент чи прем'єр з обрізаними ж придворними такі да правлять від імені білих українців і корчать із себе  слов'ян?
Що, теж смішно?
Я вас умоляю!
Але де-факто це вже є.
Правда, вже не смішно?
А втім поживемо - побачимо.
Слава Україні!

 


2 коментарі:

  1. Вектор этих выборов должен быть направлен в одну сторону - в сторону Украинского Народа, который успешно уничтожается обрезанной командой ! Все кто предлагают вектор с отклонением хотя бы на градус - это враги, которые подлежат уничтожению !!! Время договорняков прошло! Украина для народа Украины, а не для олигархов и их кланов ! Народ, ВСТАВАй !!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Друже! Ти до кого звертаєшся? До нашого народу? Чи до ненатуралізованих емігрантів?

      Видалити