1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, листопада 11, 2023

ЗЄ: як утнути зрадоньку лютую якщо ти препіздентеня?

 ЗЄ: як утнути  зрадоньку лютую якщо ти препіздентеня?



Шановні пані, панове!
Ми, Міжнародний аналітичний центр права давно вже маємо

#ж2 Аналітичні матеріали по організованій злочинній групі (ОЗГ) ЗЄіБєні

Цього разу ми шукаємо бодай один, проте зазобетонний, твердий, неспростований, підписаний власноручно доказ зрадоньки лютої ЗЄ і його найближчихІ такий доказ ми знайшли. Його всі бачать, чують, проте не усвідомлюють, що це і є доказ.

Історична довідка. 

На міжнародній конференції Союзників 1943 року в Касабланці Президент США Теодор Рузвельт, несподівано для всіх, висунув вимогу "безумовної капітуляції" націонал-соціалістичного ІІІ Рейху. З подачі шпигунів серед його найближчих від інтернаціонал-соціалістичного СРСР. Це геніально придумав Іосіф Джугашвілі (Сталін). Негативний наслідок такої провокації: 2 Світова війна затяглася ще на 2 роки. А перемовини між американцями США, європейцями Великобританія, азіатами СРСР і ІІІ Рейхом тривали впродовж усієї війни.

«Велика Трійка» і трагедія на Волині: за лаштунками геополітики» Павло Правий про "безумовну капітуляцію" у цій своїй книжці чудово все описав.

Сьогодення.

Після чисельних перемовин між білими українцями й жовтими московитами та різними посередниками препіздентеня ЗЄ, несподівано для всіх заявило, що "будь-які перемовини з Кацапстаном будуть можливими тільки після повного звільнення всіх  територій". З подачі шпигунів з його найближчих. Це геніально придумав Владімір Ліліпутін (Ху@ло).

46. Психологічний портрет Путіна. Аналітичні матеріали політичного психолога

 Негативний наслідок такої провокації:  3 Світова війна затягнеться ще на 2 роки. 

Оцінили красу гри?

Всі все бачать, проте мало хто усвідомлює!

Першим це оцінив єдинокровний соплемінник ЗЄ Арєстовічвіч.

Арістовічєзнавство. Хрестоматія

І, під сміховинним приводом, розумний, начитаний, ерудований, не обтяжений комплексом відданості Арєстовічвіч, про що свідчать три його шлюби,  вчасно втік від соплемінників, щоб його, бува, не лінчували заодно з ними.

Майбутнє.

Кацапстан навіть расизм використовує як спосіб ведення бойових дій. А перемовини використає для тиску, шантажу, щоб відтягнути власний кирдик. Нам перемовини потрібні прискорити деокупацію меншою кров'ю.

Висновок: військові і патріоти сказали "А", пора сказати "Б".

Слава Україні!