1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

понеділок, червня 21, 2021

Говноїди Кацапстану

 



    Шпигуни ГРУ й КДБ поважали своїх агентів набагато більше, ніж «говноїдів». Але мотиви поведінки численних друзів Радянського Союзу залишалися для радянських людей незбагненними. Кожен радянський громадянин без винятку мріяв опинитися за кордоном і готовий був виїхати куди завгодно, хоч в Монголію або Камбоджу. Будь-яка річ, зроблена за кордоном, цінувалася в СРСР набагато вище за вітчизняну незалежно від країни виготовлення, стану й фактичної якості, а прикметник «імпортний» означав «першокласний». І ось, опиняючись в закордонному відрядженні, радянський громадянин зустрічається з друзями Радянського Союзу, які насолоджуються всіма плодами цивілізації, від лез Gillette до хороших автомобілів, мають можливість купити в магазинах все, що душі завгодно, навіть банани, і тим не менше хвалять СРСР. Ні, для радянських шпигунів ці люди були повними нікчемами. Презирство до них не заважало ГРУ і КДБ використовувати цих людей при першій же можливості. Вони готові були працювати безкоштовно і ніхто в ГРУ або КДБ навіть і не думав про це: навіщо морочитися з вербуванням, якщо вони працювали на них і без того? ГРУ зазвичай використовувало «говноїдів» втемну - не розплющуючи їм очі на те, для чого їх використовує і яку вигоду отримує від їх послуг. Через таких людей зазвичай наводили довідки про їх сусідів, друзів, знайомих, колег тощо. Іноді кого-небудь з «говноїдів» просили організувати вечірку й запросити на неї, серед інших, конкретного знайомого, яким зацікавилося ГРУ, а потім дякували за допомогу і просили забути. 

з книжки Віктор Суворов, "Радянська військова розвідка".

Шановні пані, панове!

    Таких «говноїдів» у сучасній Україні повно. Варто такому лише роззявити рота, як ти розумієш: «говноїд» Кацапстану. Ну так вже Кацапстан йому подобається. «Говноїдів» азіяти використали в Криму і в ОРДЛО. Нині популяція їх так зменшилася на просто катастрофічну для азіятів кількість голів.

    То може ми в такій спосіб використаємо промивання мізків від "русскаґа міра"? Щоб швидко й безпомилково ідентифікувати такого собі «говноїда» Кацапстану. Тим більше що серед «говноїдів» Кацапстану суцільні нікчеми. І не вживайте термін "русскій мір", красивий термін, котрий жовті азіяти з любов'ю до себе й вигадали. А от ми, білі українці, їх не любимо й зневажаємо, тому й презирливо охристили "говноїди"!