1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

понеділок, квітня 15, 2019

145. ЗЕ як співучасник готовності збройних формувань азіатів до останньої спроби аншлюсу України й частини Європи

Перелічимо назви відомих на сьогодні збройних формувань РФ за нашим кордоном. Нам загрожує 8-ма армія Південного округу РФ, на Півночі — 20-та армія Західного округу РФ. Вони тримають у резерві 1-шу танкову армію, 49-ту й 58-му загальновійськові армії. Для забезпечення наступу готують 6-ту й 4-ту армії повітряно-космічних сил. Уздовж нашого кордону розташовано вісім ракетних бригад. Готуються чотири дивізії і п'ять бригад повітряно-десантних військ, п'ять бригад і один полк морської піхоти.

У Південному військовому окрузі розпочалося формування шести резервних так званих "казацкіх" дивізій. Чорноморський флот, Каспійську флотилію, яку можуть використовувати для військових дій в Азовському і Чорному морях. 22-й армійський корпус, що розміщений зараз у Криму й готовий проводити бойові дії на півдні України. 1-ий і 2-ий корпуси в ОРДЛО.

Перший удар ракетних комплексів, сконцентрованих вздовж кордону України, на Чорному й Азовському морях сукупно матиме 364 ракетні пуски. Тут не згадано спецназ ГРУ й ФСБ, прикордонники, приватні військові формування Вагнера, казакі тощо:

139. Чи смикнуться жовті росіяни проти білих українців?
https://zemlj.blogspot.com/2019/02/139.html

Викрите українською розвідкою стратегічне розгортання збройних формувань азіатів, перебуває в завершальній стадії до останньої спроби аншлюсу України й частини Європи.

Чому останньої? Тому, що на РФ чекає поразка, зміна влади в Кремлі й дезінтеграція по типу дезінтеграції СРСР.

Чому завершальна стадія? На це вказує свіжа інформація про формування так званих "казацкіх" дивізій. Раніше такого не було. Навіщо азіатам казакі?

Для розуміння цього факту варто звернутися до книги В.Суворова "День М". Автор показує як за стратегічними ешелоними, що приготувалися до окупації Європи й втілення плану так званої "світової революції" біснуватого першого вождя В.Ульянова, розгорталися каральні дивізії НКВС. Їхнім завданням було зрадянщення окупованих територій.

Особливо добре це видно на прикладі спроби зрадянщення окупованої Польщею Правобережної України. Коли німці погнали жовтих росіян назад в Азію, тамтешні в'язниці виявилися переповнені трупами білих українців зі слідами жахливих катувань: вагітним українкам росіяни вирізали дітей з лона, священникам УГКЦ росіяни вирізали зірки на тілі. Навіть гестапівці були шоковані азійськими звірствами чекістів.

Саме для таких функцій і потрібно формування шести резервних так званих "казацкіх" дивізій. Назва "казацкіє" виокремлює їх від регулярних військ, щоб не забруднити імідж останніх. Комплектування злочинцями й добровольцями з жовтих російських неорасистів і засудженими колишніми військовослужбовцями, вказує на їхні суто каральні, а не бойові функції. Друга їхня функція - загороджувальні загони. Такий спосіб комплектування каральних формувань "казаков" добре зарекомендував себе в ОРДЛО: їхня замогильна нелюдяність шокувала навіть чеченців. Ці виродки вкрай не надійні й швидко розбігаються, коли їх збирають до купи. Тому не виключено, що останню спробу аншлюсу азіати призначили саме на цей рік.


Як азіати збираються утнути останню спробу аншлюсу України й частини Європи?
Азіати збираються точно відтворити успішні дії американців і європейці в Іраку і Югославії. Для цього їм потрібні ракетні комплекси, сконцентровані вздовж кордону України, на Чорному й Азовському морях, що сукупно мають 364 ракетних пусків у першому ударі. При цьому траекторії польоту їхніх крилатих ракет прокладено з порушенням повітряного простору Білорусі, Польщі, Румунії, Молдови. Мета: облетіти й макимально уникнути ураження українськими засобами протиповітряної і протиракетної оборони. 

А характер модернізації бойової авіації саме засобами радіоелектронної боротьби однозначно вказує на напрям першого удару: наша протиповітряна оборона.

Сухопутна орда азіатів не складається лише з першого ешелону військ біля нашого кордону. Другий і наступні ешелони будуть вже на марші й почнуть переміщуватися з глибини російської території залізницею ген аж з Далекого Сходу ще до початку останньої спроби аншлюсу. Вони вже відпрацювали такі дії на навчаннях. При цьому там не вважають за потрібне модернізувати Т-64 засобами активного захисту.

Бліцкріг. Ось як можна описати заплановне. Тому й не модернізують Т-64. Заодно заплановано аншлюс Грузії й, можливо, ще дечого.

Чому бліцкріг? Вочевидь вважають серйозними наші недоліки в обороні:

138. Третя світова. Перебіг війни https://zemlj.blogspot.com/2018/12/138.html

Чи відсутність у нас нових винищувачів:

Токсичний L-15
https://aeroabc.blogspot.com/2019/04/l-15.html

Відсутні на ключових трасах блокпости надихають орду на спробу доїхати від Чернігіва до Києва за три години.

Проте характер стратегічного розгортання говорить про раніше призначну дату останньої спроби. Незалежно від того, чи буде в нас чинний Президент, чи ЗЕ, а остання спроба відбудеться. Роль ЗЕ тут зводиться до створення хаосу й дезорганізації армії. Тут треба розуміти, що ЗЕ, як і Кличкоко, сам нічого не вирішує. Вирішують за нього його єдиновірці за ним.


Після цього азіати викинуть цього імпортного близькосхідного й дуже обрізаного, як викинули колись Мєшкова. Чи М.Грушевського, якого в нас так дуже люблять. Подивіться як викидають місцевих на прикладі аншлюсу Криму.

Консолідація розпатраного росіянами й роз'єднаного НАТО зупинить цю останню спробу аншлюсу:

64. Третя світова війна. Початок і пророцтва
http://zemlj.blogspot.com/2014/08/64.html

А потім на РФ чекає поразка, зміна влади в Кремлі й дезінтеграція по типу дезінтеграції СРСР. І трапиться все це ще на нашій пам'яті, під час нашого життя.
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар