1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

четвер, травня 16, 2019

149. Чи будуть погроми, спричинені ЗЄіБєнєю?

Чи будуть погроми, спричинені ЗЄіБєнєю?

Цілком можливо, що будуть!

Справді, ЗЄ піде, не прийшовши. Таке маю відчуття.


Ми, неприбуткова громадська організація "Міжнародний аналітичний центр права" SAM SFPY5, NCAGE UA18324774219, DUNS 498564332, є одним із претендентів на звання "Праведники народів світу в Україні". Готові взяти грант під цю тему:
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B8_%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%96%D0%B2_%D1%81%D0%B2%D1%96%D1%82%D1%83_%D0%B2_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96

Чому? 

Тому, що ми вже нині застерігаємо громадян України такі да походження: негайно їдьте з України. Рятуйте життя своє і своїх родичів. Своє майно, активи, набуту власність. Потім вже може бути піздно.

Чому піздно?

Тому, що ситуація нині починає нагадувати ситуацію як під час спроби відновлення державності Князівства Руського Їхнєю Ясновельможністю, Гетьманом Богданом Хмельницьким. Тоді на наших окупованих ляхами землях повсталі русини винищили велику кількість такі да. За всю ту біль, горе і знущання, які завдали такі да русинам-українцям колаборацією з окупантами-ляхами.

Саме цей період такі да й досі вважають одним з найтрагічніших у своїй історії. Не активності пана Адольфа Шикельгрубера (Гітлера) з його концтаборами й газовими камерами, що були збудовані й тривалий час функціонували на повну потужність як на німецькій, так і на польській територіях.

Ні!
А хмельниччину й коліївщину!
Саме так записано в їхньому Інституті національної пам'яті!

Відбувається те, що кошерний і дуже обрізаний такі да ЗЄ з російською допомогою рветься до крісла Президента України:
147. Чому Порошенкоко програв вибори 2019?
https://zemlj.blogspot.com/2019/04/146-2019.html

Хто його виборці?

Ось, як приклад, один з типових: правозахисник багато й безуспішно судився за свої права. Потім у нього померла дружина. Втрата, образи, й тривале статеве утримання призвели до затьмарення його свідомості: він раптом став за ЗЄ. В армії таку хворобу називають спермотоксикозом. От лохторат такого штибу за ЗЄню й проголосував.

Треба розуміти, що за хирлявою фігурою ЗЄні маячить згорблена спина релійного фаната Бєні. А Бєня вважав і продовжує вважати себе представником богообраної нації.

Задамо собі питання: чи справді такі да є богообраною нацією?

Такі да є. Як, наприклад, деякі народи Африки, котрі вважають, що вони походять прямо від богів. Такі да не вважають, що вони походять від богів. Такі да вважають, що їх обрав бог для виконання певної місії.

Як це відбулося у конкретно їхньому випадку?

Один із другорядних богів, а саме Яхве, нишпорив колись дуже давно по Близькому Сходу і Єгипту в пошуці одному йому відомих  артефактів. Йому потрібні були помічники й виконавці. Такі да він пообіцяв взамін, що сприятиме розмноженню їх по світу.
Самі розмножилися.
Збрехав, що забезпечить територіями 
такі да від Червоного моря до річки Євфрат. Тоді під чуйним керівництвом Яхве такі да заходилися організовувати низку геноцидів проти інших народів на території Землі Обітованої:   
 
"... і знищиш всі народи, які Господь, Бог твій, дає тобі, не змилосердиться око твоє над ними і не служи богам їх, бо то пастка для тебе ...

І буде Господь, Бог твій, тих людей перед тобою народи ці мало-помалу; Ти не можеш знищити їх скоро, щоб [земля не став той Край спустошеним і] не помножила над тобою польова звірина; І дасть їх Господь, Бог твій, і приведе їх в велике сум'яття, так що вони загинуть; І віддасть їхніх царів у руку твою, а ти вигубиш їхнє ім'я з-під неба, не встоїть ніхто перед тобою, аж поки ти не вигубиш їх...".
Второзаконня, глава 7

"І впав Аврам на обличчя своє. А Бог до нього промовляв, говорячи: Я - Я ось із тобою, і станеш ти батьком багатьох народів, і не буде вже називатися Аврамом, але буде ім'я твоє: Авраам, бо вчинив Я тебе батьком багатьох народів і дуже-дуже розплоджу тебе, і вчиню тобі народи, і царі з тебе. І Свого заповіта поміж Мною та між тобою, і поміж потомством твоїм по тобі в їхніх поколіннях, покоління на вічний заповіт, що буду Я Богом для тебе й для нащадків твоїх по тобі і дам тобі і нащадкам твоїм після тебе землю, по якій ти мандруєш, всю землю Краю, на вічне володіння, і буду їм Богом".

Буття, глава 17


А потім покинув їх, адже знайшов артефакт, чи артефакти, що шукав, серед трофеїв після облоги й знищення міста Ієрихон. Після того від нього ні слуху ні духу. Після його зникнення Ковчег Заповіту нікому стало налаштовувати, тому він перестав функціонувати нормально й, зрештою, перегорів. 

Іншими словами принеси-подай, гарматне м'ясо на побігеньках у бога - це коротке й вичерпне пояснення того, як нам правильно розуміти їхній термін так звані ''богообрані''.
 
Докладно з цим можна ознайомитися тут, читаєш як детектив:
112. Яхве против Баала - хроника переворота
http://zemlj.blogspot.com/2016/03/blog-post.html

Якщо вивчити вищевикладене, то цілком можливо, що Бєня через ЗЄню хоче раз і назавжди вирішити українське питання. Для цього руками жовтих росіян утнути аншлюс України (як Гітлер утнув аншлюс Австрії), й геноцид білих українців. Всього-то зробити, що призначити Міністром оборони Апаршинаина:

145. ЗЕ як співучасник готовності збройних формувань азіатів до останньої спроби аншлюсу України й частини Європи
https://zemlj.blogspot.com/2019/04/145.html

Азіяти з їхніми антисіоністськими й українофобськими чорносотенцями є сумновідомими натхненниками й активними виконавцями погромів. Саме від цього ми й застерігаємо всіх такі да України! 

Справді, ЗЄ піде, не прийшовши. Таке маю відчуття.

Ми, неприбуткова громадська організація "Міжнародний аналітичний центр права" SAM SFPY5, NCAGE UA18324774219, DUNS 498564332, є одним із претендентів на звання "Праведники народів світу в Україні".
Готові взяти грант під цю тему.
Слава Україні!

3 коментарі:

  1. Мені здається,що автор чи автори, цієї маячні несповна розуму і міце їм з таким світоглядом в будинку для ДУШЕВНОХВОРИХ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Стаття маніпулятивна, починаеться з того що всім треба втікати, щоб ніхто не чинив опору. От і розмірковую

      Видалити