1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

середу, лютого 13, 2019

139. Чи смикнуться жовті росіяни проти білих українців?

Цілком імовірно, що смикнуться саме цього, 2019 року, раз 2018 року смикнутися не наважилися. Саме 2019 року збігаються низка ключових обставин. Це своєрідні маркери, що вказують на подальші важливі події. Це усвідомлюють в Держдепі, це погано усвідомлюють в Кацапстані.

Цього року вибори Президента України. А азіяти багато уваги приділяють саме датам. Дати для них сакральні й дуже скрєпні:


62. Прогноз дати початку спроби окупації: приниження як діагноз аншлюсу
http://zemlj.blogspot.com/2014/08/62.html

Цілком можливо, що це буде серпень. Чому саме серпень? Їм подобається серпень. У серпні:

- почалася Перша світова
- розгром японців на Халхин-Голі 1939
- підписано пакт Ріббентропа-Молотова 1939
- напад СРСР на Японію 1945
- збудовано Берлінську стіну 1961
- вторгнення СРСР в Чехословаччину 1968
- невдала спроба аншлюсу Грузії сакральне число 08.08.08
- невдала спроба аншлюсу України 2014, сакральна дата 24 серпня День Незалежності.

Десь за місяць до смику у них заплановано «увертюру»: створення хаосу методами терору. Це вибухи на небезпечних виробництвах, зіткнення потягів, підпали, компромати, скандали тощо. Значна кількість виконавців - жінки, а також підлітки.  Цілком можливо, що покажуть репортаж з місця події, де буде така собі вся заплакана панночка, ніби «свідок» події - це й буде сама терористка, що не встигла втекти. У неї виявиться добре прокачаний прес, явно не красуня, загрубілі долоні, характерний акцент і слово «парєбрік» у лексиконі.    

Вирок суду Нідерландів проти РФ за збитий над Донбасом Боїнг-777. Ймовірно друга половина року. Після вироку автоматично дуже серйозні санкції об'єднаної Європи проти азіятів. 

Збігає термін, що дають американці азіятам на допуск американських експертів до об'єктів хімічної зброї РФ. Азіяти прогнозовано їх туди не допустять. Після недопущення автоматично черговий пакет серйозних санкцій американців проти азіятів. 

Рокади. Білорусь будує прямі дуже широкі рокадні дороги до наших кордонів через власні заповідники. Рокадні означає засипані гравієм. Їх можна будувати швидко, багато й дешево. У заповідниках доріг не має бути взагалі. Зрозуміло, що їхнім призначенням є переміщення російських військ до наших кордонів.

Полонені моряки. Етаааа, орда не шибко моряка, орда шибко пєхотінца, однако. За порушення правил міжнародного використання проливів і поводження в міжнародних водах ще санкції й обмеження.

Держдура прийняла закон про ізоляцію тамтешнього сегменту інтернету від світового. Бо розуміють, що на них чекає тому й готуються.

Держдура прийняла закон про створення тамтешнього аналогу СВІФТу – програми для міжбанківського переказу грошей. Для превентивної ізоляції від світової банківської системи. Бо розуміють, що на них чекає тому й готуються.

Несподіване визнання США не законнобраного Президента Венесуели, а його суперника Президентом. Мета: припинити хаос, який влаштували росіяни й  збільшити видобуток нафти, щоб радикально зменшити її ціну на світовому ринку. Це сильно зменшить надходження до бюджету РФ. 

Цього ж стосується й виступ Трампапа проти Північного потоку-2. Все йде до ембарго європейців на купівлю нафти й газу в азіятів.

Але це дуже й дуже великі об'єми. На той випадок, якщо однак не буде вистачати, то можливе дивовижне зняття санкцій з Ірану, й закупівля нафти й газу в них для ЕС.

Корисні санкції вже призвели до зниження нафто-газо видобутку в самій РФ.

Нафто-газове ембарго з від'єднанням від СВІФТ – це катастрофа для економіки РФ. Дезінтеграція по типу дезінтеграції СРСР.

Жовті росіяни, через власний вкрай поганий психологічний стан

76. Дослідження: чому окупанти-росіяни поводяться, як монголо-татари?
Аналітичні матеріали політичного психолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/09/76.html

не розуміють, що це дуже не політкоректно безкарно гадити, погрожувати й вбивати білих людей. Їхні дії вже оцінено, прийнято рішення, рішення втілюються в життя, а невідворотне покарання дедалі ближче.  

А як саме жовті росіяни надіються смикнутися проти білих українців?
А ось так:

138. Третя світова. Перебіг війни
https://zemlj.blogspot.com/2018/12/138.html

А багато зусиль треба зробити, щоб їх зупинити?
Тактично: ні, не те щоб дуже: висадити в повітря скрєпу у вигляді свіжозбудованого мосту. Тоді задум спроби аншлюсу втрачає всю свою сатанинську красу.  

Стратегічно: дещо складніше.

Треба розуміти, що якісь "мутки" Трампмп-Ліліпутя, напевно є. Тому азіяти можуть смикнутися саме в період його каденції. Під його "захистом". Щоб досягти максимуму. Бо РФ вже починає тріщати по всіх швах через корисні санкції. І часу в них не так вже й багато до дезінтеграції по типу знищеного СРСР. 

Азіяти не дотримуються міжнародних правил, договорів, угод, тому американці вийшли з договору про ракети. Пам'ятаємо, що ракети ці з атомною боєголовкою.

Я не думаю, що ми одні в Всесвіті. Напевно, є ще сила-силена населених планет. З розумними мешканцями. Що дійшли до створення атомної зброї. З цих сили-силеної населених планет є частина, що знищила сама себе. Ці голі, мов ті більярдні кулі й радіоактивні планети, літають собі по своїх орбітах німим свідченням всепланетної невдачі в спробі привести до тями тамтешніх 
«азіятів».  

Ми з дружиною сходили в кіно. Дивилися «Крути». Цього в нашій історії більше не повториться.
Слава Україні!

2 коментарі:

  1. Ми з дружиною сходили в кіно. Дивилися «Крути». Цього в нашій історії більше не повториться.
    Слава Україні!
    =====================
    Дай Боже!
    Допоможи спасти УКРАЇНУ!

    ВідповістиВидалити