1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, серпня 05, 2014

62. Прогноз дати початку спроби окупації: приниження як діагноз аншлюсу

Аналіз виконано за матеріалами відкритої преси. Я - підполковник служби в резерві, льотчик-винищувач. Закінчив ЧВВАУЛ і КВГІ. Таку довжелезну й малозрозумілу назву потрібно розшифрувати.
1. Прогноз дати події. 
Ця подія — це ймовірна спроба аншлюсу якоїсь території України країною РФ. І цей прогноз — до 24 серпня 2014 року. Так,  так! Саме до Дня Відновлення Державності України.

141. Вова — аватар Коломойши, Юля — аватар Ліліпуті



2. До чого тут приниження як діагноз? 

А ось до чого: Ліліпутя і є тим організатором всіх цих убивств, лугандону й інших неподобств на землях Руси-України, і саме його психологічний стан і є визначальним при виборі ним способу дії. 

Психологічний стан Ліліпуті поганий.
Дуже поганий.
   
Одне з визначень безумства: “постійне, непереборне бажання руйнувати”. Всім своїм життям, своєю кар’єрою, Ліліпутя однозначно вказує всьому світу свій діагноз. Про це я вже писав у статті: 

Психологічний портрет Ліліпуті. Аналітичні матеріали політичного психолога                        
http://zemlj.blogspot.com/2014/03/blog-post_697.html

Тому бажання Ліліпуті в особі жовтих азіатів-росіян принижувати людей іншої раси - білих укранців-європейців і є тим лакмусовим ппапірцем, що дозволяє прогнозувати його поведінку й бути ефективним при виборі способу захисту від нього.

Я вже якось писав, що це бажання принижувати призведе його до краху.

Приклади:

- Ліліпутя посмів публічно зазіхнути на післявоєнні кордони в Європі. Це і є приниження європейців (і американців) азіатами.

Ліліпутя стоїть за тим, що Яйцевінкович тягнув-тягнув до останнього, щоб плюнути у вічі всьому ЄС й не підписати в останню мить угоду про асоціацію з ЄС. 

Це і є приниження європейців (і американців) азіатами. 

- Яйцевінкович скасував святкування 20-річчя Дня Відновлення Державності України.  

Це і є приниження європейців (і американців) азіатами. І стоїть за цим Ліліпутя. 

- Бажання принижувати стало просто якоюсь заразною пошестю в самій РФ. Російські окупанти, захопивши в полон цивільних мешканців Слобожанщини, чи наших солдат, у першу чергу намагаються їх принизити.

А спробу аншлюсу Грузії азіати назвали "Примушення до миру" ("Принуждение к миру" рос.)!

Наближається 24 серпня 2014 року. День чергової річнці. І Ліліпутя зробить все, щоб добитися чергового приниження - щоб цього святкування не відбулося. 

Щоб не було параду на Хрещатику, урочистого концерту в палаці Україна, виступу Президента України. Тому йому кортить зробити спробу аншлюсу до цієї дати. А це робить його прогнозованим і вразливим. 

Як же Україна захищається? 

Українська держава має оперативну ініціативу на ТВД й тактичні успіхи перед потенційним стратегічним розгромом своєї армії.

Чому? 

Має бути:
- розгорнута операція з прикриття північного й східного кордонів й прикриття самої АТО, щоб захиститися від раптового удару, й розгромити окупантів, коли вони порушать кордони української держави  
-збільшено кількість Збройних сил України 
-проведено мобілізацію, щоб досягти вирішальної 3-, 5-, а то й 10-разової переваги над ворогом в живій силі й техніці 
-проведено інженерне облаштування північного, східного, морського й кордону з Придністров'ям захисними спорудами, протитанковими ровами тощо 
-оголошено про нову програму розвитку ЗСУ
-оголошено про відновлення програми випуску оперативно-тактичної ракети "Сапсан" 
-дії мають бути дуже швидкими, рішучими тощо.

Про це я вже писав в: Аналіз низки окремих аспектів АТО та її авіаційної компоненти
http://zemlj.blogspot.com/2014/06/blog-post_29.html

Нічого цього нема.

Не зроблено головного: не закрито кордон від постачання зброєю й поповнення живою силою лугандону. 
Це все одно, що штурмувати фортецю лише з одного боку, а з іншого боку до фортеці безперешкодно підвозять зброю, боєприпаси, їжу, забирають поранених тощо. Це може тривати вічно. 

Тільки й читаєш в пресі, що через неконтрольовану ділянку кордону пройшов караван з духами. 
Везли "Град". 

То пройшов ще один караван з духами. 
Цього разу везли "Бук М-1" тощо.

У першу чергу треба перекрити канали постачання духів через кордон. 
У першу чергу! 
У нас весь цей час дірка в кордоні!

І почали ж було закривати кордон. А потім ніби якась невидима рука дала команду: відставити закривати кордон, залишаємо дірку для духів, починаємо чавити лугандон.

А ми могли б АТО закінчили ще місяць тому! 

А так українська армія не має оптимальних ешелонованих бойових порядків для відбиття спроби аншлюсу російськими окупантами. Сили АТО відносно компактно зібрано на лінії Луганськ-Донецьк. Решата ділянок кордону прикрито відносно слабо й конфігураційно не оптимально, адже ми надто слабо оснащені військовою технкою, тому добре захистися зможемо лише масовим відмобілізуванням. 

Нічого цього нема.  

Війна вже йде. Ліліпутя її провадить приховано в силу своєї КДБешної сутності. Через деякий час він може дати команду почати війну відкрито.  

Вважаю, що це не просто некомпетентність керівництва ЗСУ, а свідома зрада, адже Порошенкоко добре тямить на цукерках і ні бельмеса не петрає в стратегії та оперативному мистецтві. А можливо, все значно глибше...

Це не просто зіткнення Заходу і Сходу. 
Це продовження з 1240 року найкривавішого міжрасового конфлікту планети між білою Європою й жовтою Азією відтоді, як далекі пращури сучасних росіян приїхали під стіни Києва на верблюдах і низькорослих арабських скакунах, патякаючи собі рідною уйгурською мовою.

Я стверджую: азіати готують наступальну операцію дивовижної краси! 

Завдається удар з Півдня з окупованої території АРК. Відволікаючий ножем в спину з Заходу - з Придністров'я.
Завдається удар зі Сходу механізованими з'єднаннями з метою розгрому зібраних в одному місці сил АТО з розвитком на Київ-Одесу. Відволікаючий удар нависає з Півночі - з Білорусі.

"І якщо хтось самостійно на карті розставить радянські армії вторгнення, механізовані й десантні корпуси, аеродроми, штаби й жуковських генералів, то змушений буде визнати навіть без свідоцтв Власова або Гарєєва: готувалася наступальна операція дивовижної краси."
Віктор Суворов. "День М" Коли почалася Друга світова війна?
Слава Україні! 

2 коментарі:

  1. Президент США, королева Великобританії, Папа Римський, президенти Польщі й Білорусі, а також лідери ще низки країн привітали президента Петра Порошенка з Днем Незалежності України.
    Водночас, про привітання президента сусідньої Росії Володимира Путіна станом на 17 годину нічого не відомо.

    http://www.pravda.com.ua/news/2014/08/24/7035687/

    Як на мене - дуже симптоматично!

    ВідповістиВидалити
  2. Мій прогноз виявився правильним:

    Вторгнення російських військ почалося не з Новоазовська 27 серпня, а з Саур-Могили та Амвросіївки 24 серпня.
    Про це заявив радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко в ефірі "5 каналу".

    ВідповістиВидалити