1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

понеділок, листопада 26, 2018

137. Вибори під Керченським мостом

Шановні пані, панове!
Дозвольте всіх вас привітати! Нарешті наші спецслужби, полководці й політтехнологи сподобилися на щось суттєве й значиме. Таке, що весь світ може побачити, оцінити, зробити належні висновки, що спонукає застосувати адекватні дії. 



Українська армія й флот служать у понеділок, вівторок, середу, четвер, п'ятницю, часто в суботу. Неділя, зазвичай, вихідний. За перепрацювання грошей не сплачують. Це порушення. У п'ятницю велика п'янка з нагоди присвоєння чергового військового звання, підвищення, Дня народження, вливання-виливання з(в) колектив. Поєднання двох нагод як причини п'янки не допускається. Тому всі п'ятниці протягом року зайняті такими ось заходами "виховної роботи". І військовий колектив вважається спитим, вибачте, збитим, тобто згуртованим. З пояснювальної: "...під час запою в ніч з п'ятниці на понеділок..." (тяжкий спадок покійної окупаційної Червоної армії).
А тут перехід трьох кораблів розпочинається саме в неділю.

Навіщо?
Щоб створити відповідний пропагандистський ефект саме в понеділок. Щоб саме з початком нового робочого тижня світові ЗМІ зранку мали чергову сенсацію. І відповідний вплив. Це привід зібрати термінове засідання Радбезу ООН, заяви НАТО, інших країн тощо. Адже два бронекатери типу "Гюрза-М" вже було доправлено суходолом на трейлерах до Бердянська. Цього ж разу два однотипних бронекатери пішли морем.

Звідки наші дізналися, що події будуть відбуватися саме за таким сценарієм, адже до них під Керченським мостом вже успішно пройшли українські військові кораблі?
Дізналися від СБУ, чи ГУР, чи Зовнішньої розвідки. Чи ще з якогось джерела.

Про що саме наші дізналися?
Якою й про що, приблизно, була інформація?
Інформація була про те, як російським озброєним посудинам реагувати на наступне наближення українських військових кораблів до Керченського мосту. Причому джерело було саме в Прикордонній службі ФСБ. Це був якийсь наказ чи інструкція. Таємний звісно. Річ у тім, що під час першого проходження українських військових кораблів росіяни просто не знали, що їм з ними робити. Дуже схоже на посадку літака Матіаса Руста на Красній площі в Москві в 1987 році з подальшими оргвисновками. Вони плювати хотіли на норми міжнародного права.

А чому вони плювати хотіли на норми міжнародного права?
Тому, що вони не європейці, а азіати. Вихрещені, необрізані, але азіати. Я про це вже писав:


76. Дослідження: чому окупанти-росіяни поводяться, як монголо-татари?
Аналітичні матеріали політичного психолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/09/76.html

Для цього їхній відомий пропагандон Кісєльофф промиває моцк тамтешньому убогому виборцю ідеологією, яку можна описати як "жовтий московський неорасизм". Від цього московські фундаменталісти мають настільки виразний комплекс неповноцінності, комплекс меншовартості, що котлету по-київськи у них в Держдумі перейменовано на котлету по-кримськи, а борщ український у них борщ донбаський. Усвідомлення власної російської жаліднюгості порівняно з українськістю для них настільки нестерпно, що все українське в РФ знищується: жодної української школи, жодного вишу, закрито єдину церкву УПЦ КП, ліквідовано українську бібліотеку, просто все українське замовчується, вони натужно роблять вигляд, ніби самої України й немає. Фрейд зверху розчулено споглядає на всю цю клініку, й приймає привітання колег, що його теорія виявилася правильною. 

Їхній азійський менталітет впливає на їхній спосіб мислення й дії:
131. Врахування особливостей ведення бойових дій противником при плануванні розвитку озброєння і військової техніки Сухопутних військ
http://zemlj.blogspot.com/2018/07/131.html
 

Всі описані вище чинники було враховано очільниками білих українців під час організації й проведення цієї операції проти жовтих росіян. Діти тундри - що з них взяти!

Навіщо нашим ця операція?
Можна лише здогадуватися:
- азіати найближчим часом планували наступ і це є способом зірвати його, заручитися підтримкою американців і європейців;

- азіати найближчим часом планували теракти ФСБ і ГРУ проти Синода, що надає Україні Томос,
і це є способом зірвати їх, заручитися підтримкою американців і європейців; 
- ввести військовий стан, котрий давно вже було пора запровадити, проте це було невигідно з низки обставин;    
- вочевидь політтехнологи Пєті через соцопитування з'ясували, що проводити зараз вибори не можна, тому це чудова нагода вибори перенести.

Баба Юля приходить до АП і каже: "Петюнчику, а коли будуть вибори, га?" – "Га? Що? Вибори? Які вибори? Ааааа, вибори! Згадала баба як була дівкою! А виборів не буде – буде військовий стан!". А військовий стан можна продовжувати аж до нищівного розгрому й безумовної капітуляції РФ у холодній війні з подальшою її дезінтеграцією по типу розгрому й дезінтеграції СРСР.
Слава Україні!
 

       

2 коментарі:

  1. Бачте, з переносом виборів ви помилились. Пєтя вчинив благородно, не став користуватися перевагою для збереження влади.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А я б вчинив. Особливо коли маєш справу з нешляхетними такі да й азіятами. А втім поживемо - побачимо.

      Видалити