1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, серпня 22, 2020

Об'єднуйтеся і перемагайте

Об'єднуйтеся і перемагайте
На Заході є незчисленна кількість незалежних груп і товариств, що борються з поширенням тиранії і придушення, котрі загрожують Заходу.
Ці поодинокі голоси відносно неефективні лише тому, що кожен прагне діяти діяти самостійно.
Ворогом є орієнтований на утопію соціально-економічний планувальник*, чия зарозумілість руйнує культурні стандарти нації, підмінює їх неперевіреними й божевільними концепціями тоталітарного контролю над суспільством.
Захід було створено вільними людьми. Нині його розстворюють тиранією.


Сьогодні при більшості керівників урядів перебувають громадські чи економічні організації, котрі прагнуть встановити порочний і необґрунтований контроль над раніше вільним суспільством.
Коли політик заступає на посаду, йому тут же в рожевих тонах розписують чудові результати ті, хто не змогли б розумно розпорядитися гаманцем із дріб'язком чи опікуватися щеням навіть під страхом смерті.
Ці екстремісти-утопісти майже зруйнували західні університети, західну економіку й західну цивілізацію.
Кожен протестний громадський орган виступає проти якогось свого гнобителя.
Проте всі ці гнобителі разом узяті є, власне, сукупною мішенню.
Громадські групи мають зібратися разом і вибрати собі конкретну мішень, а потім докласти всіх сил, щоб виправити цю неправильність спільними зусиллями. Потім їм варто вибрати іншу мішень і впоратися з нею.
Буде виявлено, що противник добре об'єднаний, і що він використовує всю силу легковірних і некомпетентних урядів, щоб гнобити весь народ.
Те, що на Заході справи йдуть неправильно, - це не "знамення часу". Такий стан справ дбайливо сплановано.
Кожна протестна громадська група сьогодні відділена від інших настільки, що немає єдиного голосу громадськості, який закликає до відповідальності заблудлі установи.
На Заході справи перебувають у руках експериментаторів в галузі контролю над суспільством. Результат - безлад і катастрофи.
Західний уряд може існувати, як колись раніше, без утопістів в економіці й суспільних науках. 
Кожна протестна група так чи інакше прагне до припинення подальшого порочного експериментаторства й відновлення стабільної і мудрої політики уряду.
Поки в нас ще є щось, за що варто боротися, всі громадські об'єднання і групи мають об'єднатися, щоб покласти край тиранії і придушенню, котрі загрожують поглинути нас і назавжди зруйнувати суспільство, від якого ми залежимо.
Захід прийшов до величі під прапором свободи. Але всі свободи поступово блякнуть там, де громадськість не готова до дії.
Повстання - не рішення. Тільки тверде спільне консультування уряду групами, котрі захищають нашу культуру й нашу свободу, може послужити нам усім добру службу. LRH
*Сьогодні уряд - це група з особливими інтересами. Він значною мірою ігнорує те, чого насправді хоче більшість громадян. Це зазвичай призводить до такої дивної утопічної мішанини "власних інтересів", яка описана в Джорджа Орвелла в романі "1984". Число тих, хто будує плани створення утопії, приголомшило б вас. Пересічний громадянин сахається від утопії як від чуми. Необхідно звернутися до окремих членів суспільства з різних прошарків, щоб з'ясувати, чого вони хочуть насправді. Зазвичай це досить просто.  

Уряд і повстання
https://zemlj.blogspot.com/2020/08/blog-post_17.html#more

142. ЗЕ група з особливими інтересами
https://zemlj.blogspot.com/2019/04/142.html


2 коментарі:

  1. А хто і з ким повинен об'єднуватися? Під чиїм началом?
    Дивує позиція прихильників Порошенка. Єдина істинна і правильна партія - Європейська Солідарність. Всі повинні об'єднуватися під її началом. А всі решта партії - фекалії, зрадники. провокатори, вороги. Особлива ненависть до націоналістів. З таким підходом об'єднання неможливе.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Sasha22 серпня 2020 р. о 13:03
      А хто і з ким повинен об'єднуватися? Під чиїм началом?
      Дивує позиція прихильників Порошенка. Єдина істинна і правильна партія - Європейська Солідарність. Всі повинні об'єднуватися під її началом. А всі решта партії - фекалії, зрадники. провокатори, вороги. Особлива ненависть до націоналістів. З таким підходом об'єднання неможливе.

      Перечитайте відповідь у кінці статті: "Пересічний громадянин сахається від утопії як від чуми. Необхідно звернутися до окремих членів суспільства з різних прошарків, щоб з'ясувати, чого вони хочуть насправді. Зазвичай це досить просто."

      Опитайте українців. Не емігрантів. Не жовтих українців роспоходження. І вам воздасться!

      Видалити