1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

пʼятницю, квітня 03, 2020

Як організувати геноцидик під носом у ЄС, НАТО, ООН, ОБСЄ, США?

Вступ















Всесоюзна контора по торгівлі з іноземцями «Торгзін», також в українській літературі зустрічається під назвою «торгсин», (рос. Торгсин) — спеціалізована державна установа покійного СССР, що був розгромлений у холодній війні в 1991 році, яка займалася золотовалютними спекулятивними операціями протягом 1931–1936 років.



Динаміка операцій «Торгзіну» під час геноциду українців.
В голодний 1933 рік в Україні кількість одиниць системи торгзіну неухильно зростала: у січні діяло 74, у липні — 249, а в серпні — 256 магазинів. На жовтень 1933 в Україні діяло 263 магазина «Торгзіну», кожен з яких мав мережу приймоних пунктів, лавок, відділень. Найбільше — в Київській області (58 магазинів), найменше — в Донецькій (11 магазинів).

Керівник «Торгзіну» Артур Сташевський покладав на агентів «Торгзіну» конкретні завдання: вилучення у голодуючого населення золота, валюти, інших цінностей. Часто-густо села, де бодай одна родина мала значні збереження золота, буквально викуповували своє життя у комуністів:

Голодомор 1932-33 в окупованій Україні був не тільки найбільшим в історії геноцидом, а й наймасштабнішим і найефективнішим грабунком людей. ...Де жертви самі дістають зі схованок і несуть завойовникам свої родові скарби. Лиш би відстрочити голодну смерть. А, може, й вижити. Зізнаємося, що і авторам статті ця думка явилася не відразу. Просто один з них у телефонній розмові з матір’ю запитав, - а як вона і родина тоді врятувалися. З’ясувалося, - тільки завдяки 7 масивним золотим виробам рідкісної цінності і проби (999), які ще за царату подарував дід – дворянин Кириченко, капітан корабля далекосхідного флоту. Здавши цю пам’ять про батька (і неабиякий капітал!) у лавку торгзіну, бабуся врятувала родину і багатьох мешканців села Монастирище Ічнянського району Чернігівської області. Решта села вимерло.

В 1933 році громадянська золотодобувна промисловість (тобто не ГУЛАГ), там, де не використовувалася праця ув'язнених, добули 50,5 тонн чистого золота, «Торгзін» — 45. При цьому капіталовкладення в золотодобувну промисловість були незрівнянно вищі, ніж, капіталовкладення в організацію торгівлі «Торгзін».

У 1933 році «Торгзін» по валютній виручці займав перше місце, випереджаючи експорт лісу, експорт зерна і експорт нафти. У 1934-35 рр. він був на другому місці, поступаючись тільки експорту нафти.
ВІКІ: https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A2%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B7%D1%96%D0%BD

Навіщо такий довгий вступ?

А ось навіщо:
Карантин.
Українці сидять удома.
Гроші не заробляють.
Їсти нічого.
Українців виганяють з орендованих квартир.

А тут!
О диво!
О допомога!
Шма Есраел!

Під час карантину дозволено функціонувати ломбардам!
А чому?
А тому, що спікер ВРУ Розумкофф переписав на дружину мережу ломбардів:
https://enigma.ua/articles/spiker-vr-razumkov-perepisav-na-druzhinu-merezhu-lombardiv

...Де жертви самі дістають зі схованок і несуть завойовникам свої родові скарби. Лиш би відстрочити голодну смерть. А, може, й вижити. 

Правда такі да кошерний гешефт?

До речі, ось прізвища керівників правління «Торгзін»:

Шкляр Мойсей Ізрайлевич (1931–1932)
Сташевський Артур Карлович (1932–1934)
Левінсон Михайло (Меєр) Абрамович (1934–1936) 

Поцікавтеся прізвищами власників інших мереж ломбардів. Думається, вони є родичами через кілька поколінь вищезгаданих співучасників організаторів Голодомору в окупованій азіятами Україні.

В Україні потужні швацькі підприємства. А маски закуповують за кордоном. 

Академія наук і дві українські фірми ще в січні розробили тести на коронавірус, але Україна їх майже не використовує. Пояснюємо чому:
https://enigma.ua/articles/zelenskiy-ne-nadav-vchenim-koshti-na-vigotovlennya-testiv-na-koronavirusale-ne-zabuv-popiaritsya-na-tsomu-u-video

Лєхайм!

І таких прикладів море.

Десь у Ж2стані є зала, де представлена особливо заслужена ж2. 
Щось середнє між Інститутом нацпам'яті й залом слави спецслужб.  
Де описано їхній подвиг, котрий вшановує ж2.
Зала таємна, лише для високопоставлених функціонерів.
Для них вони герої. 
Для цивілізованого людства - там лише мала частина шанованих громадських і релігійних діячів, а так суцільні зрадники, шпигуни, терористи, вбивці, обманщики, шахраї, доносчики, лицеміри, крадії, отруювачі, підбурювачі, брехуни, маніпулятори, псевдовожді, організатори геноцидів народностей і народів. 
І так по всій планеті.
За кілька тисяч років.
О!
Цей екзотичний близькосхідний народець вміє берегти пам'ять про своїх. Не те, що у ґлюпіх хохлофф безпаметних, у котрих навіть керівник Інституту національної пам'яті є представником екзотичного близькосхідного народця. 
Не всі їхні злочини можна показати цивілізованому людству.
Бо обурення буде таким, що цивілізоване людство миттю зітре Ж2стан на порох і без арабів.

НГО Міжнародний аналітичний центр права вважає, що писки організованої злочинної групи ЗЄіБєні та всього їхнього кагалу за те, що вони накоїли в Україні, вже є в залі слави Ж2стану ще при їхньому нікчемному житті.

Ну, а окремі мармизи з вищезгаданих, вже повішено в залах слави ГРУ-СВР-ФСБ.
  
Проте ніщо не триває вічно:

Перша в світі антиюдейська революція #ж2
https://zemlj.blogspot.com/2020/03/blog-post.html

- Бєня, ві такі да бістро-бістро бєгай если ой вей?
- ЗЄня, поц! Йа тєбє із гавна прєзіком нєдостграни. Ґлюпіє 73% гоєфф рапотают на мінє. Здєсь фсьо майо! Зачем мінє бєгай?
- Азохен вей, Бєня! Вєдь прідьотся скоро бістро-бістро бєгай, как ф прошлий раз... 

Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар