1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

пʼятницю, березня 20, 2020

Перша в світі антиюдейська революція #ж2



Шановні пані, панове! 


Україна може увійти в історію як такі да перша в світі країна, де відбулася антиюдейська революція. Принаймні всі обставини для цього запопадливо створила сама ж2 своїми ж невтомними зусиллями.

Лехайм!


Ось лише кілька аргументів на користь цього твердження:

Хто, коли й навіщо заходився виселяти татар з Криму?
https://zemlj.blogspot.com/2019/12/blog-post.html

Спростування, що ж2 не здає інтереси України
https://zemlj.blogspot.com/2019/12/2.html?m=1

Як #ж2 облаштовує Україну?
https://zemlj.blogspot.com/2019/06/blog-post.html

Організована злочинна група (стаття 255. ККУ Створення злочинної організації) ЗЄіБєні під чуйним керівництвом самого Бєні дбайливо готує собі ой вей не лише відкритою зрадою гоїв-українців, а й таким масштабом пограбування українців взагалі, а України зокрема, що наші онуки будуть сплачувати їм вигадані борги, якщо їх не зупинити. 

Питання лише в тому:

1) яких масштабів набуде національно-визвольна боротьба білих українців?

Гайдамаки-2
https://zemlj.blogspot.com/2019/07/2.html#more

2) і коли спалахне? 

Задля справедливості варто зауважити, що Гайдамаччина і є першою українською антиюдейською революцією, котору спровокувала сама ж2. 

Хрестоматія іудеєзнавства. Навчальний посібник

https://zemlj.blogspot.com/2019/09/blog-post.html 

Те, що насувається, буде за ліком революцією другою.

А ще варто зауважити, що всі українські революції і є, власне, антикримінальними.

Ми, Міжнародний аналітичний центр права, вже намагалися зупинити розвиток такого негативного сценарію в Україні, що потенційно, може призвести до спалаху насильства, й не допустити організовану злочинну групу ЗЄіБєні до виборів:
https://zemlj.blogspot.com/p/the-registrar-european-court-of-human.html

Проте Європейський суд із захисту прав людини в місті Страсбург порадив нам Правило 39 застосовувати в іншому контексті. 

Та мафія, яку створила ж2 за суто національно-релігійною ознакою, і цей факт дає назву майбутній революції, вже створює не лише суто кримінальні наслідки. Повністю усунуто українців, як джерело влади в Україні, від контролю за своєю країною: вся вертикаль влади опинилася в руках чужинецької організованої злочинності. А також економіка, банківська сфера, ЗМІ, МВС, МЗС, ЗСУ, НГУ, коротше все безконтрольно контролюють не найкращі представники цієї екзотичної близькосхідної народності.

Вони створюють підґрунтя для роботи Міжнародного суду ООН в місті Гаага: адже ті злочини, котрі нині організовує організоване злочинне угрупування ЗЄіБєні проти України й проти українців, вже класифікують як злочини проти людства. 
Азохен вей!

3 коментарі:

  1. Неймовірно... Не знала, що в Україні таки є люди, які це усвідомлюють... І намагаються протидіяти у єврейському Європейському суді...

    ВідповістиВидалити