1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, травня 23, 2017

124. Навіщо Держдеп назвав війну АТО?

124. Навіщо Держдеп назвав війну АТО?

Весь світовий політикум, прокинувшись якось вранці, гучно заволав: "Алілуйя!", "Господи, Ти є!", "Ти почув мої молитви!", "Я увірував!". Хто воскурив ладан Богам, хто досить слушно згадав про Дідька, а хто з такої нагоди "взяв на душу" 0,7 л високоякісного шотландського односолодового віскі.
Що трапилося?
А все тому, що жовті московські неорасисти з дуру вляпалися об Україну, і на цей раз дуже серйозно!


Ще б пак — і ще на їхній пам'яті, за їх безпосередньою участю здійсниться те, про що вони мріяли в найсолодших снах — черговий і останній поділ останньої на Землі цитадельки зла! Раніше до цього якось руки не доходили, та й дрібні капості, які Ліліпутя утнув із Грузією та Чечнею були якось мало мотивуючими.

Після аншлюсу Криму Ангела Меркель хутко так метнулася в Китай і подарувала тамтешньому лідеру старовинну карту щось близько 1700 з чимось року.
З чого б це раптом?
Там великі території Сибіру і Далекого Сходу позначено китайськими. Це викликало фурор у тамошньому істеблішменті.

Ось тому Китай з Японією надмірно, і це явно було видно, непереконливо приховували своє щастя (така вже в них цивілізація), особливо, якщо згадати про Курили й Сахалін Японії, і про деякі території Кацапстану за Уралом, які на сучасних китайських мапах вже давно почали позначати китайськими. Дуже вже підозріла ситуація з газом і нафтою нагадує технотрилери Тома Кленсі "Червоний шторм піднімається" і "Ведмідь і Дракон".

Ліліпутя міг би красиво виконати аншлюс Білорусі: біснуватого бацьку придушила б його власна охорона, чи скористатися старими планами біснуватого фюрера з аншлюсу Австрії, і ось приймають ще один суб'єкт федерації. Уся різниця була б лише на шевронах окупантів: там чорна свастика, а там чорний орел з однією зайвою головою, символ власівців. Європа лише подякувала б. І можна сміливо ставити в один ряд: Сталін, Гітлер, Муссоліні, Пол Пот, Мао, Ліліпутя.

А якби він зайнявся Кавказом з Азією, то й взагалі нічого особливого не сталося б. Він би повністю реінкарнував покійний СРСР, за винятком неокупованих європейських країн, а реакція світу, як у випадку з Грузією, була б млявою. Мовляв Азія — природня сфера інтересів російських фундаменталістів. І нехай нікого не обманить словоблудіє на кшталт "євроазійський".

Ліліпутя так нездало провалив аншлюс України. Після окупації України він з якогось сміховинного приводу міг би без зупинки утнути аншлюс Молдови з Білоруссю.

І все!
СРСР відновлено (за винятком Прибалтики).

Проте у Ліліпуті не "чавунні яйця" військового, а мошонка кдбешника:
46. Психологічний портрет Ліліпуті. Аналітичні матеріали політичного психолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/03/blog-post_697.html

Вочевидь ФСБ знову традиційно перемогла ГРУ (і іже з ними) у підкилимних ігрищах. Свідченням тому є смерть (вбивство) очільника ГРУ в Ливані й траєкторії дня польотів гелікоптерів фельд'єгерського зв'язку з Кремля й назад — відбулася спроба перевороту, ті засіли в Кремлі, домовлялися через посередника. Таке не довіриш ані паперу, ані спецзв'язку.

Мілітаристська кліка справедливо дорікала Ліліпуті за суто фсбешне планування і виконання аншлюсу й нерішучість, що призвело до згаяного часу, втрачених можливостей і не лише стосовно України. Дорікати — це м'яко сказано. Проти Ліліпуті, загалом, було вчинено ще принаймні три замахи (спроб організувати переворот), які можна простежити через відкриті ЗМІ.


Усі невдалі.

Другий, це коли він геть перехарапуджений давав інтерв'ю уночі, щоб показати — я живий! 
Потім він зник на місяць, що я пов'язую з лікуванням зовнішності чи контузії внаслідок замаху. 

Ну, а останнє свідчення — це коли Рамзанчик привселюдно ні сіло ні впало почав божитися-хреститися який же це він надійний васал!

Я стверджую: азіати готували наступальну операцію дивовижної краси!

Удар з Півдня з окупованої території АРК. Відволікаючий удар ножем у спину із Заходу — з Придністров'я. Удар зі Сходу механізованими з'єднаннями з метою розгрому зібраних в одному місці сил АТО з розвитком на Київ-Одесу. Відволікаючий удар із Півночі — з Білорусі.

 

"І якщо хтось самостійно на карті розставить радянські армії вторгнення, механізовані й десантні корпуси, аеродроми, штаби й жуковських генералів, то змушений буде визнати навіть без свідоцтв Власова або Гарєєва: готувалася наступальна операція дивовижної краси".
Віктор Суворов. "День М" Коли почалася Друга світова війна?

Головне, що всі вищеописані групи військ РФ вже було підготовлено ще тоді (та й зараз вони теж у бойовій готовності й багаторазово посилюються).

Ліліпутя просрав "такую страну"! Натомість не просрав Держдеп. Там миттю викупили всі обставини ситуації.

Це саме Держеп таємними перемовинами з Ліліпутею в обмін на Сирію зупинив наступ орди азіатів, а не силовики з добровольцями й волонтерами (я жодною мірою не прагну применшити їхні заслуги). Саме тому, панове, сьогодні в нас з вами не "Новоросія", а лише ОРДЛО з Кримом.

Це саме Держдеп "заморозив" конфлікт.

Це саме Держдеп проінструктував Порошенкака, Турчиновава, Яценюкака (останній, будучи "посвяченим", нині почувається й діє зовсім не як "відрізаний шмат" від політики), як правильно поводитися, що говорити, не кіпішувати й не пороти гарячку. Повідомив плани на сьогодні, на завтра, на післязавтра та роль України в них.

Це саме Держдеп назвав війну з аншлюсом і окупацією "АТО", щоб не вступати у відкритий конфлікт з РФ. Тому в наших контрольованих ЗМІ ми скрізь чуємо термін "сепаратисти" замість "колаборанти", і "терористи" — замість "окупанти". Врахував досвід вторгнення азіатів у Грузію та аншлюсу Абхазії й Північної Осетії:
121. Наука антропологія і МЗС України
http://zemlj.blogspot.com/2017/04/121.html

Хоча Україна за відмову від атомної зброї "захищена" Будапештським меморандумом, який за змістом і силою дипломатичних формулювань більше нагадує мій улюблений 65-метровий рулон ужиткового паперу "Обухів" від національного виробника, Київського картонно-паперового комбінату, проте ним (меморандумом) міцно зв'язані американці з європейцями проти азіатів, що є великою рідкістю у практиці міжнародного права. Тому зараз цей меморандум спрацював саме в такому вигляді.

Це саме Держдепу вигідна невизначеність та затягування конфлікту з метою подальшого удушення РФ санкціями з дезінтеграцією й крахом РФ по типу краху СРСР.

І тепер вже не має особливого значення: чи Ліліпутя сам прийняв непоправне рішення до знищення самого себе трибуналом Гааги чи Нюрнбергу, полізши в Україну, чи його найближче коло до цього лукаво підштовхнуло, а він прийняв цю ідею за свою.

Це були "лови на живця", де в ролі живця ми з вами, панове, і Україна.

А тепер РФ "фсьо": кігтик двоголової птички-мутанта зав'яз, рибка потрапила на гачок, муха в павутинні. Досі ми тривалий час перебували на етапі ловів "не злякати": здача Донецького аеропорту, здача Дебальцевого, категоричний наказ не стріляти у відповідь, важке озброєння відведено від ОРДЛО, здибанки в Мінську з будь-якої нагоди й з усякою наволоччю, жодних активних дій у бік окупованого Криму. Проте недавно щось трапилося: повзучий наступ, блокування ОРДЛО, блокування ВКонтакті, Однокласників, Яндексу, погроза незаконному Придністров'ю про блокування, заборона транзиту вагонів з РФ, скасування потягів до РФ.

Ще факти.
Українські політики в США традиційно зустрічаються з нашою діаспорою. Сєня ж з нашою діаспорою зустрічатися не став. Натомість, начепивши шапочку на маківку, він притьмом помчав зустрічатися зі своєю діаспорою. Тамтешні одноплемінники його втішили, втерли сопельки, пообіцяли копійку грошей (можливо). То ж я не здивуюся, коли помічу блиск його окулярів серед струнких лав кандидатів у Президенти України. А ще через деякий час замість Сєні прем'єром призначили його одноплемінника, чиє прізвище й зовнішність ну просто волають про його походження значно більше, ніж мовчить прізвище й зовнішність друзяки Сені.

Навіщо цей гамбіт?
Це все тому, що ми з вами, панове, маємо нагоду вперше за багато сотень років спостерігати, як світовий релігійно-фінансовий клан одноплемінників втягують у русько-московитський конфлікт на нашому боці й на наших умовах, не питаючи їхнього на те бажання попри їхні прогнозовані колосальні збитки.

Як це, втягують?
Простий статистичний аналіз показує, що майже всі провідні так звані "українські політики" — обрізані. Так само обрізаними є всі 100% так званих "українських олігархів". Індекс інфільтрованості одноплемінників у політико-економічно-інформаційні структури національної держави Україна перевищує усі розумні межі, та на порядок перевищує аналогічний індекс у дикій, непередбачуваній та агресивній РФ.


Саме через цей індекс інфільтрованості, що зашкалює, в Україні нікому займатися порятунком постокупаційної, постгеноцидної української нації:
123. Мікстура для постгеноцидної нації
http://zemlj.blogspot.com/2017/05/123.html


Тому, відповідно до власних ортодоксальних уявлень, клан однозначно зробив вибір на користь підтримки країни, одноплемінники якої володіють нею на всі 100%.

І справді, навіщо допускати аншлюс активів країни, одноплемінники якої володіють нею на всі 100%? Щоб цими активами потім користалися дикі азіати? Так ми це вже бачили в Криму — як красиво ті все обіцяли і як ловко кинули на гроші так "упоїтєльно" лохуватих місцевих ватників з дбайливо промитими "мацгамі"!

Тому попри їхні прогнозовані колосальні збитки у короткотривалій перспективі від блокування й краху РФ через від'єднання від міжнародної платіжної системи SWIFT, від ембарго на купівлю нафти й газу з РФ, релігійно-фінансовий клан одноплемінників розраховує на фантастичний гешефт від краху й продажу РФ частинами у довготривалій перспективі.

Цікаво, що протягом останнього тисячоліття Руси-Україні доводиться весь час знищувати загрози зі Сходу. До того ж кожна наступна загроза востократ лихіша й лютіша за попередню: послідовно черкеси, половці, хозари, монголо-татари, московити, росіяни. Ми ледве приходимо до тями після півтисячоліття окупації, як із крахом РФ приходить нова загроза зі Сходу — КНР. І буде все, як у тому старому політичному анекдоті часів окупації про конфлікти на українсько-китайському кордоні!

Тому всій Диванній сотні раджу вмоститися гарненько перед зомбоскринькою, позаяк напад жовтих азіатів-росіян на білих українців ще триває, тому всі найцікавіші події ще попереду. "Алілуйя!". Не перемикайте!
Слава Україні!

2 коментарі: