1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

неділю, листопада 01, 2015

108. Детектор брехні для Президента

"Людині в душу не залізеш, не дізнаєшся, про що вона думає". Це поширене твердження є брехнею. Залізеш, дізнаєшся: є способи й методи.

Приклад: та хоча б той же класичний "детектор брехні".
Людство стрімко котиться до створення суспільства, де будуть контролюватися душі, думки, помисли громадян. Проте після півтисячоліття окупації нині українців цікавить напрям розвитку відновленої української державності.

ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Нині основним питанням українського політикума є: чи правильні дії Президента України пана П. Порошенкоко? Зрозуміло, що можна взяти точку зору азіатів, американців, європейців. Я ж візьму українську.

Факт: Президент, сам будучи олігархом, пересварився майже з усіма своїми колишніми друзями, теж олігархами. Тому давайте уважніше придивимося до цього явища й дамо йому суто українське тлумачення. Отже, говорячи політкоректною мовою, як-не-як, а до Європи повертаємося, визначення слова олігархи це – "мільярдери-крадії, натуралізовані не білі українці".

За визначенням, їхні інтереси протилежні як українській державі загалом, так і українцям зокрема. 

Якось, далекого 1992 року я, старший лейтенант, льотчик-винищувач, після краху СРСР повернувся із Закавказзя служити додому, в Україну. У полку багато моїх однокашників по Чернігівському вищому авіаційному училищу льотчиків, переважно азіати-росіяни та хохли. Інтернаціонаціонал-соціалістична нацполітика нині покійної КПРС полягала в заміщенні й витісненні українців куди завгодно з України. 

Я зробив прогноз на майбутнє всьому льотному складу полку про Збройні сили України, про переклад українською статутів, документів, українську символіку, необхідність протидії РФ, мову тощо. А одного чудового дня я почав спілкуватися з усіма виключно солов'їною... Того ж дня я втратив усіх своїх "друзів".

"Льоня, да ти проста рухавєц!" - заявив однокашник з чудовим гетьманським прізвищем, що нині "трудиться" альфонсом десь у Швейцарських Альпах. "Снімі ето!" - заявив інший шовініст на мою гордість, страшенно дефіцитну тоді кокарду з тризубом Святого Володимира, який виїхав до РФ. "Я – комуніст, а мой атєц настоящій комуніст", – заявив ще один, котрий нині обіймає високу посаду в ВПС України. Азіати з хохлами на мене й з кулаками кидалися, й на зброю кивали.

Що я, що Президент, відстоюючи власні групові інтереси і переконання, розгубили всіх своїх друзів. Це закономірно.

Критерій: "По ділам їхнім судіть їх!" Біблія.

Президенту закидають, що він не заарештував, відпустив декого за кордон. Так простіше ж домовитися. От найрозумніші й утекли. 


51. Психологічний портрет Порошенкоко. Аналітичні матеріали політичного психолога http://zemlj.blogspot.com/2014/05/blog-post_18.html

Фінасовані РФ "мільярдери-крадії, натуралізовані не білі українці" виконують завдання Ліліпуті зруйнувати країну з середини. Почалася відкрита фаза їх знищення.

Повільні реформи? Президент зв'язаний зумисно перекрученим чинним українським законодавством, неофіційними домовленостями та й просто по-людськи стосунками з олігархами. До того ж, враховуючи сумний досвід "папєрєднікафф", він намагається бути повністю в правовому полі України. 

Факт: одною з промовистих проблем нинішньої української постокупаційної економіки й політики є те, що "мільярдери-крадії, натуралізовані не білі українці", майже на 100% "такі да". Схоже, що Президент отримав згоду від найголовніших "такі да" світу цього на знищення не лояльних місцевих "такі да". Згода полягає в тому, що його не будуть звинувачувати в "антитакіда" погромах.

Навряд чи цю статтю прочитають бодай кілька президентів чи принаймні прем'єр-міністрів. Зазвичай її прочитають люди, рівень володіння котрих починається від масштабів невеликої приватної фірми й закінчується АК-47. Професійним аналітикам зауважу, що відхилення від вищеописаної лінії розвитку можливе в будь-який момент у будь-який бік.

Чому? Тому, що за часів Яйцевінковича ФСБ безперешкодно збирала компромат на всіх більш-менш значимих українців і громадян України.



Інколи здається, що одні "мільярдери-крадії, натуралізовані не білі українці", що при владі, рекетують інших, які теж є "мільярдери-крадії, натуралізовані не білі українці", але вже не при владі.

Президент знаходить підримку й спільну мову та пристойною англійською вільно спілкується із сильними світу цього. Його прем'єр-міністр не менш пристойною спілкується з тіньовими "такі да" світу цього. Обидва мають твердий намір залишити по-собі ім'я в аналах історії України й світу (на відміну від недолугих "папєрєднікафф"). При таких розкладах, говорячи політкоректною мовою, "корінній українській християнській білій більшості" тут і поткнутися нікуди.
А втім, поживемо – побачимо!

Немає коментарів:

Дописати коментар