1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

понеділок, грудня 08, 2014

92. Каяття білих українців перед жовтими росіянами

Шановні пані, панове! Якийсь з одіозних московських попів твердив щось там про якусь там  необхідність «покаятися» за щось там українцям перед росіянами.
За що? 

Я так і не второпав. А втім, це не має особливого значення, позаяк вони постійно мелють нісенітниці.

Але в українців ця тема викликає неабиякий спротив: ще б пак! Ми - білі й пухнасті!
Ми нічого не винні азіатам!

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Чи є це так насправді?

Ні!
Українці, на відміну від росіян, що є жовтими й не пухнастими, й справді є білими, проте аж ніяк не пухнастими. І перед цими азіатами нам і справді є в чому покаятися.

Скрізь, де ступала нога білої людини, відбувалися процеси, які історики м'яко так називають «колонізаторськими». На практиці це просто означало примусове насадження способу життя білої людини: культури білої людини, релігії білої людини, їжі білої людини тощо. Місцеві папуаси або були об'єктом колонізаційних процесів, або їх винищували.

Так було з індіанцями обох Америк, африканцями Африки, аборигенами Австралії, азіатами Азії. Основну методологію колонізації було створено й випробувано нами, білими людьми, русичами-українцями, в процесі колонізації азіатів-окупантів, що водночас замешкали на територіях на Схід від Руси-України.

І полягала ця методологія в застосуванні «вогняної води» й насадженні християнства. Не даремно ж величезна частина азіатів є мусульманами. Їм релігією заборонено пити алкоголь.

Це зараз вже встановлено, що понад 90% усіх росіян мають "азійський ген". Тобто належать до жовтої азійської раси,  монголоїдів. Носії "азійського гену" відомі вразливістю до такої хімічної сполуки, як С2Н5ОН. Це хімічна формула етилового спирту, алкоголю. При вживанні залежність розвивається майже миттєво.

Тому перші місіонери використовували той факт, що в християнстві неофітів пригощають «кров'ю Христа» - червоним вином. Ті миттю «присідають на стакан», їм втовкмачують догми християнства: не той..., не того..., й не так..., читають Біблію староболгарською мовою, і, готово!

Європейці цю технологію перейняли 1:1, назвали «ромом і християнством», і колонізація білими європейцями планети Земля почалася.

Тобто каяття білих українців перед жовтими росіянами полягає в наступному:

1. Панове, користуючись тим, що ми - білі люди, ми тупо споїли цю жовту расу, як тоді так і сьогодні ставлячись до них як до людей 2-го сорту, як до папуасів.

2. Це ми їх примусово з  мусульман на християн навернули. І зробили це через «агента впливу» «втемну».

І цим «агентом впливу», якого використали «втемну» виявився Пйотр 1 Кривавий. Ще б пак — його духівником був Феофан Прокопович, монах Києво-Печерської Лаври. Саме завдяки йому Московське князівство було ізольовано від мусульманського світу й силоміць вкинуте  до світу християнського.

(Для повноти картини тут треба зауважити, що все це було частиною спецоперації зі звільнення Руси-України від Московської окупації, яку мав завершити Його Ясновельможність Гетьман Іван Мазепа, проте вона, через прорахунки в політиці, не завершилася успішно.)

Під хрестом Московської православної церкви було розміщено півмісяць — щоб якось спробувати об”єднати християнство та іслам. Питання було однозначно вирішено на користь християнства (бо європейці ж християни). 

Ми насадили їм свою релігію – християнство, адже ще в XV столітті Московія була суто мусульманським улусом, де був сухий закон, жінки сиділи в гаремах (теремах), а п”ять разів на день усі москвичі молилися Аллаху:
- ”Ла ілляхі іль ілляху Мухаммадун расуллю Люіс Ллях”, тобто ”Нема Бога крім Аллаха, і Мухамед пророк його!”.

3. Забрали їхню рідну уйгурську мову – надали псевдослов”янсьий секонхенд на основі староболгарської (давно вже доведено, що шляхи розвитку української і російської різні, й вони не походять з одного джерела).

4. Надали частку своєї культури, історії, легенд, билин — істориками доведено, що глибше ХІ сторіччя історичні персонажі з тамтешніх легенд, билин не сягають.

5. Московську писемність створила професура Києво-Могилянської академії. Про що попросив самозванець, Пйотр 1 Кривавий. Причому в такий спосіб створили, що неможливо було грамотно писати московською мовою, не знаючи руської (української) мови, на що скаржився ще В.Бєлінський.

6. Колонізація зайшла настільки далеко, що вони вже вважають себе слов”янами, як і чорні африканці з Французького Алжиру, що говорять французькою й вважають себе вже французами.


Так, ми забрали в них все, що лише можна забрати в колонізованої народності, залишивши їх живими.

 Тепер, після 614-річної, з деякими перервами, окупації Руси-України, ми поступово оклигуємо. Вважаю, що всі ці століття ми "відпрацьовували карму", спокутували гріхи за наші колишні вищеописані, а також за інші "подвиги".

Ось один з наслідків цієї окупації:‭ нещодавно з'ясувалося, що ‬після президентських і парламентських виборів українці знову не взяли відповідальності за власну країну й вибрали керувати собою чужинців.‭ ‬Статистика показує,‭ ‬що на сьогодні‭ ‬100%‭ ‬чільних українських‭ ‬керманичів не є українцями,‭ ‬як не є українцями‭ ‬100%‭ ‬українських олігархів,‭ ‬як,‭ ‬у свою чергу,‭ ‬не є українцями‭ ‬100%‭ ‬власників провідних ЗМІ.

Тобто відбулася підміна понять. З усією очевидністю вся Україна побачила, що представники нової "української" влади, щоб проканати за своїх, типу вони теж українці, не гребують розмовляти нашою мовою, носити вишиванки, ходити вже не до УПЦ МП, а до УПЦ КП, казати "Христос воскрес!", а не "Хрістос васкрєсє!", хоча вони так і не стали частинкою нашого багатотисячолітнього етносу, гребують, мабуть. Чужинці сховалися за красивими, "нішевими" назвами псевдо-українських партій. Ось така ось нехитра брехня. Кидалово однако.

Чому чужинці, і до чого тут обман? А тому, що в нас у паспорті й досі немає графи національність і раса. Пересічний українець і досі не має доступу до інформації, що ж це за істота криється за тим чи іншим пересічним українським прізвищем, хто наповнює собою ті чи інші партії та рухи, що і є, власне, порушенням прав людини в Україні.

Вище я двома абзацами описав механізм того, як чужинці обманом прийшли до влади в Україні.

То що ж робити? Як стати господарями у власній країні?

Я вже писав аналітику для Революції гідності:

Що робити? Євромайдан Аналітичні матеріали політтехнолога
http://www.zemlj.blogspot.com/2014/01/31.html

Що робити-2. Євромайдан Аналітичні матеріали політтехнолога
http://www.zemlj.blogspot.com/2014/01/32-2.html

Євромайдан. Що робити-3. Аналітичні матеріали політтехнолога
http://www.zemlj.blogspot.com/2014/01/3_25.html

Дивовижно, можливо, хтось із керівництва Революції гідності й читав мою аналітику, чи розумних українців і так багато, проте все відбулося саме так, як у мене написано.

Мені також вдалося передбачити дату нападу азіатів:

Прогноз дати початку спроби окупації: приниження як діагноз аншлюсу
http://zemlj.blogspot.com/2014/08/62.html

То що ж робити саме в цій ситуації?

Той, хто дочитав це послання до цього місця сидить за компом, ноутом, смартфоном. Знайдіть, хто Ваш народний депутат:

http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/site2/p_deputat_list


Ви, як виборець, як громадянин України, маєте право звернутися до народного депутата з запитом, проханням, ініціативою. То ж скористайтеся цим правом. У контактних даних депутата скопіюйте його адресу електронної пошти (не обов'язково його), скопіюйте, заповніть і надішліть йому такого листа: 


Народному депутату України
пану (пані) ПІБ від ПІБ, вул. ХХХ, буд. №ХХ, кв. №ХХ
місто (село, району, області) індекс,
номер телефону, адреса Вашої електронної пошти,
адреса сайту (якщо є)

ЗАЯВА


    Відповідно до Конституції України, Закону України «Про статус народного депутата України», Закону України «Про звернення громадян» прошу:
- з метою усунення дискримінації громадян України за етнічною ознакою, відповідно до Декларації прав людини ООН, Європейської конвенції захисту прав людини, пропоную Вам виступити з законодавчою ініціативою, підготувати та подати на розгляд Верховною Радою України проект Закону України «Про повернення до паспорту громадян України графи «національність»»;
- поданий Вами на розгляд Верховною Радою України проект Закону України «Про повернення до паспорту громадян України графи «національність»» прошу надіслати мені на електронну пошту в порядку інформування.
    З повагою.
Число.місяць.рік                                                                             ПІБ

    Таку заяву можна надіслати електронною поштою, Укрпоштою, чи написати особисто в приймальні народного депутата.

    В коментарях до цієї статті напишіть, будь ласка, що з того вийшло та докладіть відповіді, яки Ви отримали.

І на завершення теми каяття пропоную запитання: хто з народів є найбільшими ворогами євреїв?
Правильна відповідь: русичі-українці.
Чому?
Завітайте якось, при нагоді, до найближчої синагоги — Вам там все популярно розкажуть.
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар