1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

неділю, листопада 16, 2014

89. Тези політикам для обговорення виборів. Аналітичні матеріали політтехнолога

1. Чи є якийсь спосіб оцінити здоров'я української нації, її психологічний аспект, чи залишився в нас потенціал до виживання після 614-річної, з деякими перервами, окупації Руси-України? Таке питання було порушено в статті:
Як правильно поставити діагноз психологічному здоров'ю українській нації та визначити її потенціал до виживання за результатами демократичних виборів. Аналітичні матеріали політичного психолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/10/blog-post_15.html

Отже, беремо статистику виборів до ВРУ-2014 року й лічимо відповідно до запропонованої схеми: порівняння кількості голосів, які накопичувально наберуть партії вище рівня 2.0 і нижче 2.0, і свідчитиме про тенденції нації до виживання чи до невиживання та про потенціал виживання.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Рівень тону 3.5
Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ"                    33

Рівень тону 3.0
Політична партія "НАРОДНИЙ ФРОНТ"                               82
ПАРТІЯ "БЛОК ПОРОШЕНКА"                                           132
Всього                                                                                       247

Рівень тону 2.0–1.5
ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ПРАВИЙ СЕКТОР"                              1
Політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода"           6
Політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина" 19
Радикальна Партія Олега Ляшка                                                22

Рівень тону 1.1
ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ВСЕУКРАЇНСЬКЕ АГРАРНЕ ОБ’ЄДНАННЯ "ЗАСТУП"                                                            1
Політична партія "Опозиційний блок"                                        29
Партія Сергія Тігіпка "Сильна Україна"                                     1
Всього                                                                                            79

Отже, 247 вище 2.0, що є більш ніж утричі більше проти 79, які нижче 2.0.
Відповідь: потенціал до виживання є!

Є ще:
самовисуванці          96
вакантні місця         27
Всього                    125

Навіть якщо припустити розподіл серед них 50 на 50 чи гірший розподіл, тобто депутатів нижче 2.0 гіпотетично більше, однак позитивний загальний баланс є напрочуд переконливим! Крім того, не варто враховувати інших самовисуванців, які є насправді замаскованими регіонастами, що вкинули шалені гроші на підкуп, шахрайства й тітушок, щоб дорватися до влади.

2. Українці порівняно стримано поставилися до виборів, адже проголосувало на виборах до ВРУ 52.42%, а на виборах Президента України 60,29% виборців.

3. Українці й цього разу не взяли відповідповідальності за власну країну на виборах Президента України й до ВРУ й доручили керувати собою чужинцям.
Як таке могло статися?
Тому що всі вищезгадані політичні сили крім, мабуть, Політична партія "Об’єднання "САМОПОМІЧ", є виразниками інтересів чужинців, натуралізованих емігранів у першому, щонайбільше у другому поколінні, значна частина яких не відповідають щонайменше трьом вимогам, які пред'являються до європейських політиків:
- демонстративно не вживають державну мову не лише вдома, в сім'ї, не навчають нею дітей, не вживають її в офіційних виступах, документах;
- не послуговуються історично-культурним надбанням України;
- публічно заявляють, що вони, в різних аспектах нашого життя, не почуваються так, як почуваємося ми, українці.
Це стає зрозумілим з аналізу інформації про нові політичні фігури.

4. А відтак жоден член нової "української" влади не спроможний подолати тест "Арнольда Шварцнегера".
Арнольд Шварцнегер, австрієць, білий, натуралізований емігрант у США, що з жахливим акцентом розмовляв англійською, через що його ледь затвердили на головну роль у фільмі "Конан-варвар", став взірцевим американцем з бездоганною англійською, відданим патріотом США, губернатором, з англомовними дітьми й англомовною дружиною.

5. Чим це загрожує Україні?
Ці натуралізовані емігранти зацікавлені у збереженні стасус-кво, тобто власного бізнесу, влади, території впливу влади. Для них втрата АРК важка, проте не смертельна. Втрата південно-східної Слобожанщини як окупованої території ПІСУАР теж важкувата, проте дискусійна.
Це не їхнє, не рідне.
Що їм з того?

6. В Індії нині 2057 рік, 5775 рік нині в Ізраїлі, 7523 рік нині в Україні, проте ті громадяни, що прийшли нині до влади в Україні, не зацікавлені в поверненні прадавніх українських традицій, сплюндрованих окупантами. Це ж стосується назв місяців, дати початку Нового року (навесні), назв не області, райони як окупаційної адміністрації, а землі: Слобожанщина, Таврія, Сіверщина, Полісся, Наддніпрянщина, Гуляйполе тощо.

7. Вони тримають на керівних посадах свої друзів, "родичів", бізнес-партнерів, однодумців, що мають дивний спосіб мислення: приміром, генералітет АТО, за його власним зізнанням, навіть думки не припускав (на відміну від нас, українців), що азіати посміють напасти на суверенну територію України.
Це призвело до катастрофи під Ілловайськом.

8. Вони вважають, що досить лише ізолювати зону АТО, і нехай армію забезпечують волонтери, а оборонні заходи по всій Україні й перш за все авіація з ППО просто зайві. Для них проведені окупантами гігантські навчання повітряно-десантних військ в купі з появою "Іскандерів" біля наших кордонів - аж ніяк не зв'язані події. 
Розумієте, чим це може закінчитися?

9. Вони мають дивний спосіб мислення, уявляєте: Дуайт Ейзенхауер домовляється з гітлерівцями про коридор для відступу військ Союзників в Арденах під час закінчення 2СВ? А вище українське керівництво домовляється з путінцями про коридор для відступу сил АТО в Іловайську!!!
Пам'ятаєте, чим це закінчилося?

10. Через Ощадбанк РФ, приватні банки, підприємства, фірми й фірмочки, йдуть широким потоком гроші для створення в Україні так званого "русскаґа міра" як системи "промивання мозку", для підтримки ПІСУАРА, ватників. І вони вважають це нормальним!
Ні економічні, ні дипломатичні стосунки з окупантом не розривають.

11. Більше того!
Представники нової "української" влади помічені у вкрай шанобливому з граничним політесом ставленні до чужинців. Вони використовують повні назви "Російська Федерація", "Збройні сили Російської Федерації", "Всєвєлікоє войско донскоє". У них, бачите, язик не повертається сказати, як всі ми говоримо: Кацапстан, бандформування, окупанти, мамоно-уйлюлюкі, упоцки, папуаси, чи застосувати короткі, проте влучні епітети фронтовиків (самі ж азіати на офіційному рівні особливо не стримуються у висловлюваннях щодо нас, українців).
Жодного!
Я повторюся, жодного з них не помічено у привселюдному виконанні мегапопулярної української народної пісні всіх часів і народів, платинового диску "Ліліпутя х...о! Ла-ла-ла-ла-ла-ла!!!".
Вони використовують також пестливі самоназви на кшталт "русакі" (ха!, хто з нас русак!), "імперці" (вони що, не вчили історію Русі, ще раз ха!), вигадані пропагандивним відділом ФСБ, щоб спробувати запустити їх у вжиток й витіснити дошкульні українські епітети.
Розглядають варіант повної здачі України?
Думають, що СРСР ще воскресне з мертвих?
Як би кого з азіатів не образити?
Прямо як в отому народному висловлюванні: "Береженого Бог береже!" - сказала монашка, вдягаючи на свічку презерватив!

12. Наслідком того, що українці й цього разу не взяли відповідповідальності за власну країну, є те, що й досі всі 100% так званих "олігархів" є на 100% не українці. За мізерним вимушеним виключенням їх не видно й не чутно у справі боротьби з сепаратизмом й окупацією України.
Розумієте, до чого я веду?

13. Наслідком того, що українці й цього разу не взяли відповідповідальності за власну країну є те, що й досі всі 100% власників провідних ЗМІ є на 100% не українці. Щоб ви не думали, а до цього переліку відносяться "Громадське телебачення" й "Українська правда" також.
Це і є одним з найстрашніших наслідків діяльності постокупаційного режиму - Холокост українців продовжується у вигляді етноциду, коли з нації формують хахлів лукаві власники мас-медія, що мають дивовижну здібність, а такі да добре почуватися при будь-якому окупаційному режимі. Із сенсаційною узгодженістю дії усіх провідних ЗМІ під час виборів було скоординовано й використано їхніми власниками класичні способи промивання мозку, які детально описані тут:

Проблеми промивання мозку українцям. Аналітичні матеріали політтехнолога
http://www.zemlj.blogspot.com/2014/01/11.html

Охочі можуть звернути увагу на одноманітність, однобокість та геть однаковість висвітлення новин цими ЗМІ.

14. Відбулася підміна понять. З усією очевидністю вся Україна побачила, що представники нової "української" влади, щоб проканати за своїх, типу вони теж українці, не гребують розмовляти нашою мовою, носити вишиванки, ходити вже не до УПЦ МП, а до УПЦ КП, казати "Христос воскрес!", а не "Хрістос васкрєсє!", хоча вони так і не стали частинкою нашого багатотисячолітнього етносу, гребують, мабуть. Чужинці сховалися за красивими, "нішевими" назвами псевдо-українських партій. Ось така ось нехитра брехня. Кидалово однако.
Чому чужинці, і до чого тут обман?
А тому, що в нас у паспорті й досі немає графи національність і раса. Пересічний українець і досі не має доступу до інформації, що ж це за істота криється за тим чи іншим пересічним українським прізвищем, хто наповнює собою ті чи інші партії та рухи, що і є, власне, порушенням прав людини в Україні.
Вище я в п. 14 двома абзацами описав механізм того, як чужинці обманом прийшли до влади в Україні.

ВИСНОВКИ:
- Корінних мешканців України, білу українську християнську більшість, дискриміновано на їхній суверенній території.
 
- Порушено Декларацію захисту прав людини ООН, Стаття 1
Всі люди народжуються вільними і рівними у своїй гідності та правах. Вони наділені розумом і совістю й повинні діяти у відношенні один до одного в дусі братерства.

- Стаття 2
Кожна людина повинна мати всі права і всі свободи, проголошені цією Декларацією, незалежно від раси, кольору шкіри...

- Якщо країною з корінними білими християнськими мешканцями керують на 100% чужинці, якщо 100% чужинців захопили й керують економікою країни й, на додаток, ті ж 100% чужинців контролюють усі провідні ЗМІ, то як це кваліфікувати з погляду правозахисту? Підкажіть, будь ласка, бо я ніяк не доберу.

- Стаття 4
Ніхто не повинен бути в рабстві або у підневільному стані; рабство і работоргівля забороняються в усіх їх видах.

- Стаття 5
Ніхто не повинен зазнавати тортур, або жорстокого, нелюдського, або такого, що принижує його гідність, поводження і покарання.

- Стаття 21
1. Кожна людина має право брати участь в  управлінні своєю країною безпосередньо або через вільно обраних представників...

- Нині з усією очевидністю постала необхідність у створенні всеукраїнського інформаційного ресурсу. Про щось подібне я вже згадував у статті:

Форум тільки для українців
http://www.zemlj.blogspot.com/2014/01/18.html

- Історія показує, а "Велесова книга" пана Ілара Хоругвина підтверджує, що варто чужинцям почати заправляти в Русі-Україні, як чекай біди! Це означає втрати явні (АРК, південно-східна Слобожанщина), проте ще більшою потенційною загрозою можуть бути втрати неявні, від таємних (від нас, українців) домовленостей.

Упослідження досягнень Помаранчевої революції, невиконання вимог Революції Гідності забезпечено багато в чому чужинськими ЗМІ (помітьте, що тоді, що сьогодні, а власники цих ЗМІ одні й ті ж самі) - ляпають про що завгодно, лише не про те, що потрібно. Азіати наочно продемонстрували крайню потужність інформаційної зброї. Наслідком недолугих спроб промивати мозок українцям, нездало керувати від нашого імені, здавати українські інтереси, може бути критичний стан української державності, що неминуче призведе до відплатних акцій корінного народу - білої української консервативної християнської більшості.

Одіозні падєльнікі попереднього режиму зуміли втекти і я тепер вже не знаю, чи вдасться втекти функціонерам режиму нинішнього і як буде називатися майбутня революція.

Сподіваюся, тоді вже українці візьмуть повну 100% відповідповідальність за власну країну на виборах Президента України й до ВРУ на всі 100% всіх аспектів українського життя.
Слава Україні!

2 коментарі:

  1. Orest Kuzmin · Лучший комментатор · УЗПИ

    Підказую: якщо Вас гнітить така ситуація,зберіть однодумців, створіть громадський рух, висуньте достойного лідера, і - дійте! Бо ніякий правозахист вас не захистить, хіба що забалакє болючу тему на ток-шоу та в ЗМІ. Це довго і небезпечно, скажете Ви? Тоді беріть за приклад тих "чужинців", які, як Ви кажете, все захопили і керують. Вони йшли до цього століттями. А "Мы хотим сегодня, мы хотим сейчас!" http://glavnoe.ua/articles/a9593?fb_comment_id=fbc_753663058014527_754133361300830_754133361300830#f24f13626

    ВідповістиВидалити