1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

середу, травня 28, 2014

53. Коли лугандонів викинуть з України й АТО закінчиться?

Значно раніше, ніж можна подумати. Остаточно лугандонів викинуть з України восени, коли з дерев і кущів спаде листя, й російським окупантам ніде буде ховатися.

Остаточно АТО закінчиться взимку, позаяк на снігу добре видно сліди й убивць-росіян легко відстежити. Частина з них втече назад у Кацапстан. Зрадники з місцевих спробують відсидітися.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ


Злапають 90% з них. 

Переважну більшість здадуть їхні ж "падєльнікі". 

Особливо ефективними для виявлення убивць-росіян буде горілка й невеликі суми в гривнях сплачені місцевому люмпену. Суди, втім як і завжди, покажуть всю підлість і ницість азіатів.  

Я вже якось писав про правильність вживання слів і термінів у цій статті: 
Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога
http://www.zemlj.blogspot.com/2011/08/blog-post.html

Напишу ще раз.  

Дослухайтеся до словотвору: “на німецько-радянському фронті”. Нічого не відчуваєте? Слух не ріже? З якоїсь дивної причини вживається поєднання назви національності й політичної системи. Це все одно, що сказати: “на фашистсько-російському фронті”. Говоріть правильно: “на німецько-російському фронті”.

Тому не вживайте терміни "терористи", ДНР, ополчення тощо які масово вживають контрольвані "такі да" ЗМІ в Україні зрозуміло з якою метою. Вони не відповідають суті. Приклад цього наведено абзацом вижче.

Говоріть прямо: росіяни, російські окупанти, азіати. 

Є ще одна причина не називати азіатів так, як вони себе хочуть називати: Навіщо американці всьому дають свої назви? Аналітичні матеріали політтехнолога

http://zemlj.blogspot.com/2014/02/blog-post.html

Щоб було зрозуміліше читайте анекдот.

Приходить пан до проктолога зі своїм простатитом через плече. Той ставить його в позу
"суліко", масажує простату й показує пацієнту фокус:
- робимо масаж і я показую праву руку, а масаж продовжується, тепер продовжую масаж і показую ліву руку, а масаж продовжується!

Ну як?

Доходить?

Коли ми чуємо по ЗМІ, що український кордон перетнули 4 КАМАЗи з "терористами", один БТР і один паливозаправник з гарматою на причепі, то розуміємо, що це ніякі не "терористи", а санкцонована Ліліпутею окупація України. Чи невже серед моїх читачів є настільки наївні, що вважають, що БТРи й гармати в авторитарному Кацапстані можна купити в магазині, а російські прикордонники їх не пропускали, а вони самі прорвалися? 

Чи збитий український Ан-26 з гуманітаркою новітньою російською ракетою ПЗРК "Верба" яку випадково десь знайшли, чи може її видали з військових складів Кацапстану? 

Чи чому спійманих військовослужбовців ЗС РФ біля українських військових частин ЗМІ, теле- радіоканали, що контрольовані "такі да", називають так лагідно "розвідниками", замість назвати шпигунами?

ЗМІ, теле- радіоканали, що контрольовані "такі да", переконують українців, що це масаж простати, тобто бандити й терористи, а насправді це збройна агресія азіатів, окупація, російські окупаційні війська, і ЗМІ "такі да" підіграють азіатам. 

Висновки:

-всі ЗМІ, що контрольовані "такі да", брешуть, з метою інформаційного забезпечення 
окупації України азіатами
-всі "такі да" зрадники, що шестерять на Ліліпутю з метою окупації України
-оскільки Порошенкоко є "такі да", то варто чекати найгіршого - прямої зради українських інтересів з усіма наслідками.
А нині готуйтеся до суду над комуняками й до упослідження Ліліпуті!

1 коментар: