1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, травня 20, 2014

52. Аналіз президентської кампанії. Аналітичні матеріали політичного психолога

Шановні пані, панове!

Антиукраїнська істерія азіатів, аншлюс Криму на тлі нинішніх дострокових виборів Президента України, обставини навколо цієї події, відкрили низку вражаючих, сенсаційних явищ про які, проте, ані пари з вуст провідних теле-, радіоканалів, газет.

Чому?

Тому, що "...на всіх язиках всі мовчать, бо благодєнствують..." (пан Тарас Шевченко).



1. Вперше в Україні ці вибори однозначно й очевидно дали скандальну відповідь на питання: хто в Україні справжній господар.


І цей господар: національно-релігійна група "такі да".


перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

2. Політтехнологи "такі да" показали себе на голову вищими затрапєзних московських політтехнологів-штрейкбрехерів, що відбирають хліб у чесних вітчизняних українських політтехнологів. 


3. Вперше в Україні продемонстровано небувалу, просто нечувану, згоду й координацію між двома представниками однієї національно-релігійної групи "такі да" Тимошенкоко й Порошенкоко з метою приведення останнього до влади.

Треба добре розуміти, що кандидатуру Порошенкоко було узгоджено з вождьками азіатів, і лише після цього об’єднана пропагандивна машина національно-релігійної групи "такі да" запрацювала на повну потужність. 


4. Вперше в Україні використано геніальну тезу "Вибори в один тур", підкріплену вкрай млявою бездіяльністю й майже потуранням російським окупантам, ПІСУАРУ (вибачте, це сантехнічна термінологія минулої кризи), Лугандону (нацюцюрна термінологія сучасної кризи), терористам, щоб створити відповідний психологічний тиск на виборців.


5. З усією очевидністю блискуче спрацювала служба соціологічних опитувань "такі да", яка в потрібний момент дала зрозуміти замовникам, що час просувати Порошенкака вже після того, як трійця (Тягнибокк, Кличкоко, Яценюкк) ошелешено кліпала очима на Євромайдані. Коротше, йому вчасно дали команду "Фас!" і дали бабло.


6. Із сенсаційною узгодженістю дій усі провідні ЗМІ, що, власне, перебувають у руках "такі да", було скоординовано й використано їхніми власниками класичні способи промивання мозку, які детально описані тут: 
"Проблеми зомбування росіян-2. Аналітичні матеріали політтехнологій" 
Охочі можуть звернути увагу на одноманітність та однобокість та геть однаковість висвітлення новин цими ЗМІ.

Тому МАЦП (Міжнародний аналітичний центр права) вказує власникам ЗМІ національно-релігійної групи "такі да" про неприйнятність ситуації. Сьогодення вказує на крайню потужність інформаційної зброї. Наслідком такого промивання може бути критичний стан української державності, що неминуче призведе до відплатних акцій корінного народу - білої української консервативної християнської більшості.

МАЦП просить власників ЗМІ національно-релігійної групи "такі да" подбати про власну безпеку, а краще - привести редакційну політику до міжнародних стандартів та високих вимог українського патріотизму.
  
7. 100% заангажованість провідних ЗМІ дозволила нівелювати появу нових українських провідників, котрих породив Євромайдан. Крім Ярошаша, там є багато блискучих особистостей, прізвища яких вони замовчують, а тому ми їх не знаємо.

8. З усією очевидністю вся Україна побачила, що представники національно-релігійної групи "такі да", щоб проканати за своїх, типу вони теж українці, не гребують розмовляти нашою мовою, носити вишиванки, хоча вони так і не стали частинкою нашого етносу, гребують. 

9. 100% провідного українського політикуму чужинці, зокрема представники національно-релігійної групи "такі да" Кличкоко й Порошенкоко на наших з Вами, панове, очах, ділять між собою крісло мера Києва й Президента України: кому балотуватися, а хто поступиться.

10. Будь-яка нормальна країна розірвала б дипломатичні стосунки з країною-окупантом, вислала б посла цієї країни, розірвала б усі контакти, проте національно-релігійна група "такі да", що нині керує Україною, навіть не вважає за потрібне, наприклад, викинути з України "Сбербанк России" разом з усім російським бізнесом, "Русскоє радіо", закрити інформаційний простір, наглухо перекрити кордони тощо. Їм плювати на українські інтереси, у них є свої.

11. Присутність біля керівництва української держави національно-релігійної групи "такі да" означає втрати явні (АРК), проте ще більшою потенційною загрозою можуть бути втрати неявні, від таємних (від нас, українців) домовленостей.

12. Низку неявних втрат вже видно нині: представник національно-релігійної групи "такі да" Порошенкоко вже встиг заявити, що вступ до НАТО не наразі, хоча в НАТО сказали однозначно, що все залежить від політичної волі українців (а не "такі да"). Порошенкоко оголосив, що "...буде добиватися від РФ повернення Криму виключно політичними методами...", хоча у цьому випадку будь-яка нормальна країна негайно задіяла б комплекс політико-економічних заходів, спрямованих на повну міжнародну ізоляцію Кацапстану, тут же оголосила б про таку програму розвитку Збройних сил, що зорієнтована на збройне звільнення окупованої території: виробництво оперативно-тактичних ракет "Сапсан", транспортно-десантний флот, ППО, нові винищувачі тощо.

13. Кожному українцю вже стало зрозуміло, що АРК ми повернемо вже разом з левовою частиною території РФ (внаслідок знищення цієї останньої "цитадельки зла"), проте національно-релігійна група "такі да" воліють не напружуватися з цього питання і не говорити про це через таємні домовленості з РФ. 
Вони не є, на жаль, патріотами нашої країни.
Вони є палкими патріотами іншої країни.
За наше у них душа не болить.
Для них це - чудовий гешефт і хороший гендель.
Для нас це - зрада й хороша нагода лінчувати зрадників.
МАЦП звертає увагу на небезпечну тотожність ситуації нинішньої і Визвольних Змагань 1917-1923 років. Нагадуємо, що для нас діяльність національно-релігійної групи "такі да" біля керівництва українською державою у ті часи закінчилася повторною окупацією.

14. Анекдот від Євромайдану:
Якщо раніше про вході до Адміністрації Президента чи до КМДА було модно говорити "Слава Україні!", то відтепер "Такі да слава Україні!".

15. Вперше в Україні й світі доконаним фактом настільки очевидно й безкомпромісно було показано те, що ми, українці, не керуємо власною країною, що на наш погляд, є порушенням етнічних прав корінного народу - білої української консервативної християнської більшості.

Висновок: 
- МАЦП застерігає про повну неприйнятність ситуації;  
- від сьогодні в Україні проявилися всі основні ознаки системи апартеїду; 
- МАЦП попереджає всіх правозахисників, що історичний досвід ясно показує, що в такій ситуації і при таких розкладах в Україні неминуче стає можливим, як з того, так і з іншого боку, спалах расизму.
- антиукраїнізм у своїх крайніх, печерних, зоологічних  формах, його активування, може бути ознакою критичності ситуації в Україні.

PS: Прикро, проте складається враження, що марно тут розпинатися з усім цим. МАЦП нагадує: історія так нічому й не навчила недолугих як азіатів, так і "такі да".  

Немає коментарів:

Дописати коментар