1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

середу, квітня 16, 2014

48. Проблеми зомбування росіян-2. Аналітичні матеріали політтехнологій

Повернемося орієнтовно на тисячу років назад. У той час панував феодальний лад. Структура суспільства мала вигляд піраміди. Метою верхівки було утримування в покорі основу піраміди й одержання вигоди від її експлуатації.
  • Щоб контролювати життя, потрібно контролювати думки, емоції й зусилля людей.
  • Для контролю над зусиллями є апарат чиновників, армія, поліція.
    Контролювати емоції можна через культуру.
    Контролем за думкою завжди займалася релігія.
    Думка головує над емоціями й зусиллями, а церква панує в державному устрої.
    Це ніби три г

    перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

    рані піраміди, що символізують державу.
    Церква успішно придушувала вільнодумство за допомогою вогнищ інквізиції й стримувала розвиток науки та мистецтв (М. Коперник,
    Г. Галілей). І такий устрій панував у суспільстві близько тисячі років.

    Потім король Британії відмовився від панування католицької церкви у своїй державі й очолив свої церкви.
    Це послабило контроль церкви над думкою, й у Британії стрімко почала розвиватися наука, що дало поштовх бурхливому розвиткові промисловості.
    Промислова революція Британії привела до виникнення впливового шару капіталістів, які обмежили абсолютну владу монархії. Разом з тим, зростаючій промисловості потрібні були нові ринки збуту, й Британія стала найбільшою колоніальною державою.
    Успіхи науки стали настільки очевидними для інших країн, що церква не могла утримувати розвиток думки під контролем. Важко залишатися авторитетом для думки, коли з іншого боку пара приводить в рух верстати й пароплави. Електричні сигнали несуть повідомлення й починають виконувати роботу за людей.
    В Європі починається епоха прогресу й з розвитком науки і промислового виробництва виникають капіталісти, які захоплюють владу шляхом буржуазних революцій.
    У новому світі правлячим класам також потрібен контроль за думками, релігія втратила свій авторитет, відтак наука вийшла на перше місце, тому логічно було б створити такий напрям науки, який контролюватиме думку в суспільстві. Так розпочалося фінансування й розвиток «науки» психіатрії. Вона виникла не з вивчення законів природи, а з огляду на те, що була потрібна як засіб контролю над населенням. Звідси походять й основні постулати цієї «науки» – людина це «тварина».
    Люди, що не бунтують, не рвуться вгору зі своїми думками, людина – домашня худоба, яка їсть, спить і працює на фабриці, або в полі – ось головне завдання для нової «науки». Психіатрія бурхливо розвивалася в таких країнах, як Британія, Німеччина, Росія, де структура суспільства залишалася схожою на піраміду, та в Америці, де все ще існувало рабство.
    Розглянемо докладніше розвиток суспільства і психіатрії в Росії, що в 18-19 ст. була могутньою імперією з кріпосним ладом.
    Релігія була частиною держави, що всіляко підтримувалося. Священик був присутній на всіх похоронах, коли люди відчувають сильне горе, він дає надію своїми словами, що втрата не безповоротна, а в майбутньому, на небі, ви зустрінетеся. Священик є «захисником», і, коли він читає недільні проповіді, він домагається підпорядкування селян чинній владі, адже лише одна його присутність активує в селянах відчуття втрати й горя, а в такому стані аналітичні здібності відключені, й людина сприймає буквально все сказане, як керівництво до дії.
    Зростання імперії, промислові революції західних країн, вимагають розвитку науки й промисловості, тож позиції релігії слабшають, церква втрачає контроль над частиною населення, й тоді починаються селянські бунти. Згадайте, сам О. Суворов їздив втихомирювати селянське повстання О. Пугачова.
    На допомогу церкві почалося фінансування нової «науки» психіатрії, для утримання контролю над населенням. У 1796 році в Харкові відкрито перший будинок для божевільних, відомий як «Сабурова дача», де утримували людей не сповна розуму державним коштом.
    До цього божевільні перебували під опікою монастирів і вважалися «блаженними». Монастирі мали свої землі й своїх кріпаків і самостійно утримували божевільних. Навіщо брати на себе клопіт утримувати божевільних? Відповідь проста - психіатрам потрібен «робочий матеріал» для вивчення розумових розладів людини, адже, якщо щось стало поштовхом людини до божевілля, то, можливо, це саме, застосоване меншою мірою, приведе до зниження аналітичних здібностей й дозволить створити «людину-тварину», яка не буде спроможна бунтувати.
    Чим займаються психіатри? Здебільшого вони каталогізують різні психічні розлади й заносять дані про пацієнтів до карток, дізнаються про умови побуту, перенесені життєві потрясіння й захворювання. Для того щоб вилікувати людину, потрібно описати її оптимальний розумовий стан й використовувати те, що сприяє досягненню цього стану. Психіатри ж описують те, що приводить до божевілля й відпрацьовують способи приведення людей у «втихомирений стан», стан людини - «рослини», «овоча».
    У кожній державі є секретні служби, зокрема Таємна канцелярія в Росії. Там обробляють отримані від психіатрів дані, систематизують і вводять зміни у внутрішню політику держави. Зміни, необхідні для утримання населення в покорі - у стані, коли аналітичні здібності відключені в нижчих шарах суспільства.
    Надмірне вживання алкоголю, наприклад, призводить до «білої гарячки» - це різновид божевілля. У менших дозах алкоголь знижує аналітичні здібності, робить людину безвольною, залежною, відтак алкоголь треба використовувати як засіб контролю, що й було зроблено. Звідси виникають укорінені алкогольні традиції росіян, формуються такі традиції на територіях окупованих народів.
    Недоїдання (зокрема пости), важка фізична праця, фізичні покарання, страх, малограмотність, неправдиві дані, такі як «вся влада від Бога», «страждання - це спокута» - засоби того самого арсеналу. Що цікаво: преса не використовувалася, як інструмент придушення, адже була недоступною для нижчих верств та обслуговувала аристократію, тож газети були повні позитивної інформації, цікаві й не поширювали погані новини й чутки.
    Психіатрія швидко й успішно розвивалася в головних центрах - Харкові й Петербурзі, тому питання з непокорою нижчих верств успішно вирішувалося.
    Але тут "на сцену вийшла" інша частина населення, на яку засоби придушення були направлені меншою мірою.
    На початку 19 ст. Російська імперія окупувала Річ Посполиту, сучасну Польщу. Велику кількість єврейського населення Речі Посполитої було примусово виселено в російські губернії.
    Євреям заборонили володіти землею й, щоб вижити, вони вкладали кошти в освіту своїх дітей - звідси так багато з'явилося талановитої інтелігенції (науковців, юристів, лікарів, діячів культури) єврейського походження. Євреї також вкладають кошти в нерухомість, дрібне підприємництво й промисловість, в яких вони швидко досягають успіху. Наприклад, у Києві до кінця 19 ст. понад 60% ділових активів було в руках єврейського населення.
    Такий стан речей веде до зростання загрози існування монархії в Росії, адже за допомогою православної церкви нема можливості впливати на умонастрої єврейської частини населення, що набувала дедалі більшого капіталу. Для захисту своїх інтересів їм знадобиться влада, яка вся зосереджена в руках монарха.
    І тут на допомогу царизму приходить психіатрія. Кращим рішенням проблеми з невдоволенням нижчих верств російського суспільства й зростаючою загрозою владі від єврейської спільноти стало розпалювання міжнаціональної ворожнечі, коли у всіх бідах пригноблених верств звинувачують євреїв.
    Для того щоб виховані на християнській братерській любові й терпінні християни почали єврейські погроми, психіатрам довелося почати розробляти расову теорію. Відокремивши одну частину населення від іншої за расовою ознакою, можна почати пропагувати расову ненависть. Роботи російського вченого Йосипа Деникера лягли в основу расової теорії й згодом використовувалися творцями німецької расової доктрини.
    Єврейське населення для захисту від погромів створювало загони самооборони, які могли дати збройну відсіч нападникам, адже поліція намагалася не втручатися в погроми, а найчастіше провокувала їх. На захист єврейського населення стали і прогресивно налаштовані студенти.
    Якщо селяни й робітники сліпо вірять в те, що в їхніх бідах винні євреї, то самі євреї, маючи розвинені аналітичні здібності, бачать, що за організацією погромів стоїть царська влада. І тому вони втягнулися в революційну боротьбу проти царизму.
    У Росії наростав революційний рух.
    До початку 20 ст. в світі було три потужні імперії: Британська, Німецька та Російська.
    Британська імперія володіла великою кількістю колоній по всій земній кулі й успішно справлялася з їх управлінням.
    Німеччина не мала стільки колоній, але мала перевагу в технічному розвитку і в новому озброєнні.
    Росія мала величезну єдину територію.
    Німеччині для успішного розвитку потрібні були нові колонії, як забезпечення ринків збуту й джерел сировини.
    Росія просто намагалася утримати свої території та впоратися з революційним рухом у країні.
    Загрозою для Британської імперії були претензії Німеччини. Але в разі спрямування агресії Німеччини не на завоювання нових колоній, а на війну в Європі, та в разі розгрому Німеччини коаліцією європейських держав, а також виснаження Росії в цій війні з подальшим її ослабленням і розпадом, Британія залишилася б єдиною великою імперією на Землі.
    Так що, як не дивно, Перша світова війна була вигідною Британській імперії.
    У той же час із Лондона почалася підготовка революції в Росії. Погляньте на ілюстрацію про поширення більшовицької газети «Іскра». Про те, що група іноземних революціонерів друкує й поширює підривну літературу в столиці наймогутнішої імперії, навряд чи буде не відомо спецслужбам, які добре обізнані, хто такі революціонери та які методи їх роботи, адже британські спецслужби успішно протистояли національно-визвольним рухам у своїх колоніях.
    Так що на підготовку революції в Росії британські спецслужби могли прямо й безпосередньо впливати спільно зі спецслужбами інших країн, зацікавлених у краху Росії.
    Нагадаємо, що остання на той час була найбільшим у світі постачальником нафти, попит на яку починав бурхливо рости й, особливо, у США, де швидко розвивалися залізниці й автомобільний транспорт, а пан Рокфеллер став найбагатшою людиною, торгуючи нафтою. Російські революціонери навіть спокійно та відкрито проводять 5-й з'їзд РСДРП у Лондоні після того, як уряд Данії відмовив їм у проведенні з'їзду в Копенгагені. Революція в Росії буде віхою руху Британії до світового панування.
    Щоб революція не поширилася на інші країни, більшовикам підсунули непопулярну марксистську теорію комунізму, засновану на повній відмові від приватної власності та підтримку тільки незначної (менше 10%) кількості населення, найбідніших пролетарів.
    Упродовж Першої світової війни німецькі солдати не мали достатньої мотивації для самовідданої боротьби й героїзму. Ідея великого капіталу розширити свої колонії не надихає їх. Це яскраво описано в романі Еріх Марія Ремарка «На західному фронті без змін». І Німеччина врешті-решт потерпить поразку в ній, переставши бути імперією.
    У Росії, з огляду на погіршення економічного стану через війну, назрівала революція – і в лютому 1917 року царизм повалено буржуазною революцією, а більшовики залишилися ні з чим. Британії й Німеччині не вигідне створення потужної ліберально-буржуазної держави.
    І за сприяння цих країн заслано В. Леніна з товаришами, які організували переворот і скинули демократично налаштований уряд. Це міф, що була Велика Жовтнева революція. В. Ленін називав цю подію «жовтневий переворот», який зробили заслані з-за кордону керівники, постраждало при цьому всього 6 осіб. Офіційно він називався «Перший день світової революції». Владу більшовикам вдалося утримувати завдяки популістським таким гаслам, як «земля - селянам», «фабрики - робітникам», «влада рад», «кінець війні, всі люди брати». Зміцнившись, вони перебрали й землю, й фабрики, й владу в свої руки.
    За марксистською теорією пролетарська революція, перемігши в одній країні, має перекинутися відразу ж і на інші країни, адже робітники побачать, що владу можна захопити, й самі повстануть по всьому світу проти своїх гнобителів. Але хоча російські революціонери й намагаються допомогти іноземним революціонерам, посилаючи своїх радників їм на допомогу, друкуючи й поширюючи літературу про організацію збройних повстань, і навіть фінансуючи їх, їм не вдається розпалити пожежу світової революції, тому в середині 20-х років вони лишають ці спроби. Причина в тому, що в основу їх поглядів покладено непопулярну комуністичну ідеологію (тими хто скерував їх для здійснення революції, в розрахунку на те, що через непопулярність їхніх ідей, країна просто розвалитися на дрібні уламки). Так що комуністичні ідеї насаджуються тільки збройним шляхом, і несподівана жорстокість більшовиків до свого народу дозволяє об'єднати залишки, після Брестського миру, частин імперії в одну країну.
    Але комуністична ідеологія не дозволяє ефективно управляти економікою, тому В. Леніну доводиться частково відмовитися від неї й ввести нову економічну політику (НЕП), яка допускає приватну власність у соціалістичній країні. Фактично розпочався шлях, по якому йде сучасний комуністичний Китай. Майбутнє СРСР могло виявитися зовсім не таким, як його пережили ми.
    Хочеться відзначити роль російської інтелігенції в побудові соціалістичного ладу.
    Після революції у буржуазії забрали приватну власність. У той час, коли селяни могли якось ще працювати на своїй землі, робітники могли найнятися на виконання якоїсь роботи, інтелігенція ж залишилася ні з чим. Єдиним замовником їхніх послуг залишилися жорстокі більшовики, й ті, хто не зумів вчасно виїхати за кордон, щоб уникнути голодної смерті, пішли влаштовуватися на радянську службу.
    Замовлення на їхні послуги було просте - оспівувати новий більшовицький режим і через культуру агітувати населення за радянську владу. Так що в побудові першої в світі соціалістичної країни російська інтелігенція відігравала теж ключову роль.
    На світовій сцені в 20-і роки залишається єдина могутня імперія - Британська. У союзі зі США вона може здійснювати контроль над усім світом.
    Нову світову піраміду побудовано. Вимагається новий засіб контролю над більшою частиною населення Землі, щоб утримувати його в підпорядкуванні. І найбагатша людина світу - Рокфеллер - починає фінансувати нову психіатричну розробку - євгеніку. У 20-і роки він виділяє гроші навіть психіатрам Німеччини та СРСР, адже тепер ці країни не несуть загрози світовому порядку, з метою якнайшвидше взяти під контроль населення планети під виглядом «поліпшення раси людини».
    Приведемо приклад з роботи радянського вченого-євгеніка А. Серебровського: «Вирішення питання щодо організації добору в людському суспільстві безсумнівно можливим буде лише при соціалізмі, після остаточного руйнування сім'ї, переходу до соціалістичного виховання та відділення любові від дітонародження...
    ... При свідомому ставленні до справи дітонародження може й має бути відокремлене від любові вже тому, що любов є абсолютно приватною справою люблячих, дітонародження ж є, а при соціалізмі тим більше повинно з'явитися, справою громадською. Діти потрібні для підтримки й розвитку суспільства, діти потрібні здорові, здібні, активні, й суспільство в праві порушувати питання про якість продукції і в цій сфері».
    «Ми вважаємо, що вирішенням питання про організацію добору в людини буде поширення отримання зачаття від штучного осіменіння, а зовсім не обов'язково від «коханого чоловіка».
    «...При властивій чоловікам величезній спермоутворюючій діяльності... від одного видатного й цінного виробника можна буде отримати до 1000 й навіть 10000 дітей. За таких умов селекція людини піде вперед гігантськими кроками. Деякі жінки і цілі комуни будуть тоді пишатися не «своїми» дітьми, а своїми успіхами й досягненнями в цій дивовижній сфері, в галузі створення нових форм людини». «Соціалізм, руйнуючи приватно-капіталістичні відносини в господарстві, зруйнує й сучасну сім'ю..., можливо, буде складніше зруйнувати сором'язливе ставлення жінки до штучного осіменіння, й тоді всі необхідні передумови до організації селекції людини будуть дані..., позитивна частина виховання... буде полягати лише у впровадженні ідеї про те, що для зачаття дитини має бути використана сперма не просто «коханої людини», але що на виконання селекційного плану сперма ця має бути отримана від певного рекомендованого джерела. Навпаки, необхідно буде переконати, що зрив цього складного, на багато поколінь розрахованого плану, є вчинком антигромадським, негуманним, аморальним, не гідним члена соціалістичного суспільства».
    «Необхідними передумовами для цього є достатньо розвинене виховання й досить глибокий і широкий процес руйнування сучасної сім'ї. Але в нашій країні ми, безсумнівно, стоїмо на шляху до цього».
    Варто зауважити, що після жовтневого перевороту в Росії інститут шлюбу почали вважати буржуазним забобоном, і в комсомольському середовищі вважалося не по-товариському відмовити комсомольцю в сексі, як у природній потребі. Так що завдяки вільному сексу комсомол стає популярним серед молоді. У 30-ті роки виникла велика проблема безпритульності, й СРСР повернувся до традиційних поглядів на сім'ю.

    І тут "на сцену виходить" одне з найважливіших відкриттів в історії людства.
    «Знають прекрасно пристрій мозку тільки двоє: Бог і Бєхтєрєв», - виголосив колись німецький професор Ф. Копш. І не тільки це знав В. Бєхтєрєв. У своїх дослідженнях він дійшов висновку, що свідомість людини є особливим видом енергії, що існує не в мозку, а навколо нього, і, як будь-який вид енергії, вона не зникає після смерті, а продовжує своє існування.
    Фактично, він відкрив духовну безсмертну природу людської істоти, про що раніше говорили тільки релігії. Яка ж роль мозку? Мозок виконує роль приймача, що одержує сигнал від свідомості й передає його тілу.
    В. Бєхтєрєв умів застосовувати гіпноз і розробив методики лікування алкоголізму масовими сеансами гіпнозу. У своїй роботі «Навіювання та його роль у суспільному житті» В. Бєхтєрєв зазначив, що навіювання - це тиск, який чинять люди один на одного словами, інтонацією, мімікою, своїми вчинками. «Навіювання - це враження, справлене на психіку», що потрапляє в мозок повз свідомий контроль розуму.
    В. Бєхтєрєв вивчив історію середньовіччя й випадки масових навіювань у Росії й зазначив, що сугестивність, крім лікувальних цілей, має зворотній бік, беручи участь в організації масового психічного божевілля, засліплення натовпу, населення сіл і міст, а деколи, й цілих народів. Для успіху навіювання необхідна явна віра слухача в авторитет гіпнотизера - це ключ від чорного ходу розуму, коли його слова будуть сприйматися, як рішення власного розуму. Будь-яке навчання - навіювання ідей і уявлень про світ. Будь-яка мова - навіювання, дієве чи зникле даремно, залежно від таланту речника й готовності довіряти, нездатності перевірити, лінощів, або упокоренні слухачів. Навіть просте повідомлення відомостей - навіювання, що чіпко западає в архів знань і світорозуміння чи не сприймається, відкидається, заперечується.
    Для практичних розробок своєї теорії після революції В. Бєхтєрєв ставив досліди з навіювання на дресованих собаках із лабораторії В. Дурова. Собаки спокійно виконували уявні команди. Далі В. Бехтерєв експериментував на дітях. Наступним кроком стало поєднання розробок про навіювання, «психології натовпу» з останніми досягненнями інженерної думки. В. Бєхтєрєв почав працювати з Бернардом Кажінскім, автором «Біологічного радіозв'язку» й групою інженерів державного експериментального інституту. Новітнє радіообладнання для розробок постачалося з Німеччини.
    Мета робіт - навчитися передавати навіювання через радіомережу. Виявлено комплексні радіосигнали певного ритму, що викликають у слухачів легкий гіпнотичний стан, який підвищує ступінь сугестивності.
    Цей метод використовувався у схожий спосіб при демонстрації звукового кіно.
    Природно, що ця робота тривала під контролем спецслужб і, завершивши свої розробки зі створення «ідеологічної зброї», В. Бєхтєрєва вбили. Отруїли, щоб учений не зміг розголосити таємницю нової «надзброї» й виступити проти її масового застосування.
    Це був кінець 1927 року.
    А 1928 рік по праву можна вважати переломним в історії радіо, що позначив початок нового періоду в розвитку масового радіомовлення. І тепер ми знаємо чому. Рада праці та оборони більшовицького режиму прийняла рішення покласти організацію та управління всією справою радіомовлення на Народний комісаріат пошти й телеграфів, передавши йому функції ліквідованого акціонерного товариства «Радіопередач». Наркомпочтель створив Московський радіомовний центр (МРЦ). Однією з перших радіофікацією охоплено Україну.
    Вас не дивувало, чому раніше в кожній радянській сім'ї стояла радіоточка? Сигнали точного часу біп біп-біп-біп-біп-біііп приводили найбільш навіюваних у легкий гіпнотичний стан, і після цього проводилося навіювання - «Відбувся черговий пленум ЦК КПРС... весь радянський народ, як один підтримав... » тощо. А гімн СРСР, під який прокидалася вся країна о 6:00?
    Отже, відкриття й розробки більшовицького психіатра В. Бєхтєрєва привели до зміни ходу історії 20-го ст., виникнення такого явища, як «культ особи», початку Другої світової війни, десяткам мільйонів людських жертв, першою з яких став він сам, так само як його мозок став першим експонатом, створеного ним музею мозку.
    До кінця 20-х років минулого століття ніхто не міг конкурувати на світовій арені з англо-американським союзом. І раптом СРСР і Німеччина "повстали з руїн" і знову стали світовими державами за 10 років, зробивши надзвичайний економічний стрибок і створивши найпотужніші в світі армії.
    Що ж відбувається? Отримавши в розпорядження зброю, що впливає на свідомість людей, Й. Сталін бачить, що з її допомогою він зможе швидко об'єднати країну під ідеями комунізму й досягти мети, якої не зміг досягти сам В. Ленін, - провести світову революцію.
    Оскільки самі по собі ідеї комунізму не можуть зацікавити інші народи, він змінив тактику на міжнародній арені, просуваючи ідею «звільнення», адже саме віона завжди підіймала на боротьбу із завойовниками більшу частину народів. Для втілення цієї ідеї необхідно, щоб інші народи хтось завоював спочатку. І тут в нагоді стає зростаюча популярність в Німеччині А. Гітлера. У Німеччину організовано витік даних про розробки В. Бєхтєрева, за допомогою яких А. Гітлер підкорив німецький народ.
    Й. Сталін приводить його до перемоги на демократичних виборах, заборонивши німецьким комуністам вступити в коаліцію з іншими партіями і спільно протистояти А. Гітлеру (про це докладніше можна прочитати в книгах Віктора Суворова).
    Крім того, через німецьких психіатрів насаджено нову ідеологію фашистської Німеччини - расизм, перевага нордичної раси. Й. Сталін закладав Гітлеру ту саму пастку, яку підклали російським більшовикам британські спецслужби, впровадивши їм непопулярну комуністичну ідеологію. Теорію расової переваги німецької нації підтримає не більше 5% світового населення й завойовані народи будуть завжди прагнути до звільнення від нацизму. Ось дані В. Авдєєва про нордичний світогляд: «Один із провідних фахівців Німеччини в галузі біохімічного аналізу расових ознак Отто Рехе в своїх роботах сумлінно посилався на праці радянських вчених Б. Вишневського, А. Мелкіх, В. Рубашкіна. Будучи членом НСДРП, він, проте, як сумлінний учений, не вважав за потрібне приховувати, що в основі методики обчислення чистокровних арійців у Третьому Рейху лежали «Праці постійної комісії з дослідження груп крові» з Харкова, журнал «Лікарська справа», «Новий біохімічний расовий покажчик» та інші досягнення більшовицьких учених.
    Німецькі фахівці в галузі дерматогліфіки, тобто методики визначення рас і національностей за відбитками пальців, також базувалися на роботах радянських дослідників П. Семеновського й М. Волоцького. Розробники концепції расової гігієни в Німеччині активно друкували Н. Кольцова, Ю. Філіпченко, Б. Словцова. У німецьких расових психологів у великій пошані був В. Бєхтєрєв, у генетиків - Н. Тимофєєв-Ресовський та А. Серебровський. Відомий сучасний англомовний письменник
    Роберт Н. Проктор у своїй книзі «Расова гігієна» (1988), посилаючись на архівні документи, наводить такі цікаві факти. Н. Тимофєєв-Ресовський був посланий до Німеччини в рамках урядової угоди з СРСР і став директором Інституту генетики при Інституті Кайзера Вільгельма в Берліні, пізніше читав лекції на курсах підвищення кваліфікації офіцерів СС, а в 1938 році на відкритих зборах партійної еліти, присвячених поточним питанням расової політики, виступав з доповіддю відразу ж після начальника расової департаменту НСДРП Вальтера Гросса, але перед головним ідеологом Третього Рейху Альфредом Розенбергом. Коментарі, як кажуть, зайві».
    Отже, Й. Сталін встановив дружні стосунки з Німеччиною й допоміг їй в розробці новітніх видів озброєння, забезпечив сировиною й продовольством.
    Мета - дозволити А. Гітлеру розв'язати війну в Європі, дати йому завоювати Європу і Британію й вдарити в спину, принісши «визволення» народам Європи та комуністичну ідеологію. При цьому будуть окуповані вся Європа й Британія та, автоматично, їхні колонії, що складало понад половини світу. Залишиться розібратися тільки зі США, а інші країни не зможуть чинити гідного опору «визволителям».
    Наслідком розробок і відкриттів В. Бєхтєрева стало таке явище, як культ особи.
    Зверніть увагу, що воно існувало тільки в країнах, які були сателітами СРСР - в Німеччині, Китаї, Кореї, В'єтнамі, Румунії, на Кубі й куди експортувалася технологія масових навіювань за допомогою радіо й звукового кіно - згадайте кінохроніки на початку кожного кіносеансу в СРСР.
    Як же Й. Сталін почав втілювати свої плани всередині країни?
    В його руках опинилося зброя, здатна навіювати безвольну частину населення. Потім ці люди розносили вплив у своє оточення, докладніше про ефект посилення натовпом навіюваних ідей можна прочитати в роботах В. Бєхтєрєва. Що ж робити з людьми, які не піддаються навіюванню й мають свою незалежну точку зору? Треба зазначити, що більшість вольових людей сама прийшла в режим й підтримувала його як свій, а інакодумці, вольові люди, виявлялися через мережу інформаторів НКВС і почалися розстрільні процеси.
    За інакомислення людей відправляли в ГУЛАГ, а найстійкіших оголошували «ворогами народу» й розстрілювали. І СРСР став першим у новітній історії рабовласницьким режимом, де мільйони безправних рабів-ув'язнених працювали на безтолкових будовах соціалізму. У цей час у СРСР виник новий тип людини - «радянська людина», характерний тим, що легко піддається пропаганді, в усьому підтримує більшовиків і режим, легко підпорядковується їхнім командам, затишно почувається в колективі тому, що не треба нести особистої відповідальності, теж, у своєму роді, «моральне рабство».
    При його вихованні використовувалося два принципи: покарання - концтабір за відхилення в думках і, з іншого боку, спонукання до самозабутнього праці та відданості партії через пропаганду героїзму в ім'я Батьківщини й вождя - А. Папанов, О. Стаханов, В. Чкалов. Культура працювала над створенням фільмів, музики, літератури, що пропагує ентузіазм у роботі з побудови інтернаціонал-соціалізму й звеличення образу Вождя (німецькою Фюрер).
    Вас не дивувало, чому в СРСР в 30-ті роки було так багато процесів над шпигунами?
    Є відповідь на це питання. Старі більшовики готували революцію за кордоном СРСР і, природньо, в них були контакти зі спецслужбами цих країн. Крім того, навіювання засновано на довірі та авторитеті, а авторитетом у них був мертвий В. Ленін, а не живий Й. Сталін. Так що, готуючись до майбутнього завоювання світу, Й. Сталін зачищав свій тил від потенційної загрози інакомислення. Вас дивує, що шпигунів було тисячі? Так давайте подивимося скільки мав своїх шпигунів сам СРСР.
    Для контролю над «звільненими» країнами знадобиться апарат управління для кожної країни. Це мають бути місцеві жителі. І СРСР, через роботу Комінтерну, підтримує й спонсорує комуністичні партії в десятках країн світу. Також члени Комінтерну проводять підривну й розвідувальну діяльність у своїх країнах. Скільки їх? Тільки на з'їзди Комінтерну в Москву приїжджають сотні представників. А якщо врахувати всіх, хто з ними пов'язаний, отримаємо тисячі або десятки тисяч інтернаціонал-соціалістичних шпигунів по всьому світу.
    Чому ж відповідь інших країн не може бути адекватною?
    Отже, починаючи з 1928 року, Й. Сталін прибрав «чужинські» наміри зі свідомості «радянських людей» і скерував їхні згуртовані зусилля на індустріалізацію та колективізацію режиму.
    Зверніть увагу на зміну головних показників СРСР, починаючи з цього року.

    У сільському господарстві в 1928 році переважали господарства селян-одноосібників. З погляду теоретиків інтернаціонал-соціалізму вони представляли із себе загрозу формуванню комуністичної ідеології своїми дрібновласницького інтересами. Українські селяни, наприклад, продовжували масову збройну боротьбу проти окупаційного режиму аж до 30-х років.
    Й. Сталін, готуючи світову революцію, не міг залишати в тилу таку загрозу. Тому Україну радіофікували першою. І на черзі стояла колективізація селянського господарства. Й. Сталін дав вказівку розібратися з українським селянством. Одним з головних реалізаторів цих вказівок був М. Каганович, єврей за національністю. А треба відзначити, що відразу після революції й падіння царизму в Україні не було стабільної влади, й в атмосфері беззаконня росіянами, що мешкали в українських містах, було скоєно погроми єврейського населення. Від 100 до 200 тисяч євреїв було вбито. Це був фінал розпалюваної багато років царською владою міжнаціональної й міжрасової ворожнечі. Багато євреїв в цей час покинули Україну та емігрували в США.
    Враховуючи цей факт, можна припустити, що М. Каганович не відчував моральних страждань, виконуючи вказівки Й. Сталіна. В українських селах було конфісковано зерно та інші продукти й українців змусили на голодну смерть.
    Мільйони українців загинули в селах. Хочеться відзначити, що не Й. Сталін забирав у селян їжу, а такі самі прості «радянські люди», як і селяни, але вже оброблені радянською пропагандою за допомогою розробок психіатра В. Бехтєрєва. Такі самі прості «радянські люди» не давали можливості селянам виїхати із сіл в не голодуючі області й такі самі люди жили в містах і, безсумнівно, знали, який жах відбувається в селі, але піддані навіюванню, вони не вийшли на страйки і в жодний інший спосіб не допомогли своїм помираючим жахливою голодною смертю родичам. Страхітливий факт масового психіатричного впливу на населення. Не випадково саме в 1932 році перед початком Голодомору в Харкові відкрито Всеукраїнську психоневрологічну академію.
    Інтарнаціонал-соціалістична психіатрія мала повну підтримку режиму для свого розвитку. Цей розвиток мав як лікувальну спрямованість (згадайте опис психіатричної клініки у М. Булгакова в романі «Майстер і Маргарита»), так і мав сильну руйнівну дію (наприклад, інсулінові шоки, які знаменували подальшу фармакологізацію психічного здоров'я). Частина робіт залучалася для застосування у внутрішніх клініках, а інша частина засуджувалася як така, що має антирадянську спрямованість, її творців розстрілювали, але самі ці роботи цілком могли бути використані для їх впровадження в стан ворога, в капіталістичні країни. Адже широке поширення психіатрії готує ґрунт для комуністичної ідеології. Психіатрія має погляд на людину, як на продукт матеріального всесвіту, що не має душі, що не має внутрішніх моральних принципів, а є результатом впливу середовища. Так що психіатрія - це ідеальний союзник для комуністів у їх прагненні зруйнувати підвалини капіталістичного світу (можливо тому на Нюрнберзькому процесі СРСР не вимагав ширшого розслідування злочинів націонал-соціалістичнихих психіатрів і багато з них спокійно продовжили свою роботу в Німеччині й США). Можна відстежити, що ті розробки інтернаціонал-соціалістичної психіатрії, які визнавалися «шкідницькими», через деякий час виникали на Заході.
    Отже, організувавши колективізацію та індустріалізацію всієї країни, створивши найпотужнішу у світі армію, зачистивши військові, наукові та культурні круги від інакодумців, Й. Сталін був готовий до реалізації свого плану по «звільненню» Європи, після того, як його товариш, А. Гітлер захопить її.

    Отже, перед головним військовим виступом в Європі, Й. Сталін провів репетицію реформованої армії на Халхін-Голі в 1939 році, результати якої його абсолютно не влаштували. Виявляється, фізіологічний страх смерті вимикає «чарівність» психіатричного навіювання й бійці не готові вмирати за ідеї комунізму. Для вирішення проблеми на Халхін-Гол вилетів Г. Жуков і досяг переконливих перемог. Його нововведення засекречені донині. У чому ж вони полягають? Оскільки інтернаціонал-соціалістичне психіатричне навіювання не працює під час смертельної загрози, значить, треба дати гірший варіант - неминучу, ганебну смерть для тих, хто не виконує накази. І в Червоній армії виникли загороджувальні загони й показові масові розстріли боягузів перед строєм, а сім'ї боягузів і дезертирів позбавлено пенсій. Так що вибір іти в бій давав шанс на виживання, якщо не самому бійцеві, то хоча б його родині.
    А в наступному військовому конфлікті - війні з Фінляндією в 1940 році - випробувано ще один засіб - алкоголь. Наркомівські 100 грамів горілки зменшували відчуття страху й людина залишалася навіюваною й контрольованою. Військова стратегія для ведення наступної війни була успішно відпрацьована.
    Чому ж події Другої світової війни розвивалися не за планом Й. Сталіна, й А. Гітлер, порушивши пакт Молотова-Рібентропа напав на СРСР, замість Британії?
    Тут успішно спрацювала британська військова розвідка, була проведена операція в стилі Джеймса Бонда, що є чистим блефом. І в результаті друга особа в рейху Р. Гесс прилетів у Британію на переговори про ненапад на Британію. І Британія зберегла нейтралітет, не відкривши другого фронту проти А. Гітлера, в обмін на обіцянки про збереження за Британською імперією всіх її колоній.
    Такого шалено ризикованого плану Й. Сталін не зміг передбачити. Якби А. Гітлер не піддався на цей прийом британців, то зараз би ми жили в єдиному світовому комуністичному концтаборі й події роману Дж. Оруела «1984» були б нашою реальністю.
    Ще однією, істотною обставиною, що змусила А. Гітлера напасти на СРСР була, за версією Віктора Суворова, помилка Й. Сталіна в тому, що він, окупувавши Бессарабію, виявився занадто близько до румунських родовищ нафти, які в той час були єдиним джерелом нафти для армії націонал-соціалістів. Інтернаціонал-соціалісти могли захопити їх всього за кілька днів і тоді б німецька техніка просто зупинилася б без пального.
    У чому ж причини провального початку війни на радянсько-фашистському фронті?
    Вони не встигли на кілька днів напасти першими.
    Хоча війська комуністів і були висунуті на кордон з Німеччиною, вони не змогли дати гідної відсічі фашистам. Тільки прикордонні війська стояли на смерть, інша частина армії вимушено відступала й здавалася в полон. Прикордонники - це частини НКВС і туди набирали людей, що свідомо підтримують радянську владу, так само як і комісари в армії і фашисти навіть в полон їх не брали, а розстрілювали відразу.
    Оскільки не був відданий наказ про переведення військ у бойову готовність перед початком війни (інтернаціонал-соціалісти запізнилися на кілька днів), загорожувальних загонів НКВС не було позаду військ і вони безвольно відступали. Постачання горілкою налагоджено не було й протверезіння від психіатричного навіювання відбувалося миттєво, солдати СРСР масово здавалися в полон.
    Ще однією причиною невдач Червоної Армії було те, що перед війною найбільш рішучі, здатні самостійно думати й не погоджуватися з керівництвом командири були репресовані, і в керівництві стояли люди, здатні виконувати лише чужі накази і не здатні брати всі рішення на себе. В обстановці, коли були зруйновані командні лінії зв'язку, такі командири та їх частини приходили в замішання. Тільки пізніше, коли на командні пости знову висунулися люди, здатні на самостійні, розумні, вольові рішення, Червона армія стала спроможна оборонятися. Ну й звичайно, загорожувальні загони грали свою роль. Також невиправдана жорстокість фашистів до військовополонених і до окупованого населення, призвели до того, що вояки інтернаціонал-соціалістів набули особистої переконаності в необхідності боротьби з фашизмом. Ця жорстокість була викликана через застосування кокаїну в націонал-соціалістичних військах, який використовувався психіатрами з тією самою метою, що й горілка в інтернаціонал-соціалістів - прибрати страх смерті й залишити солдатів під навіюванням їх пропаганди. Пізніше кокаїн замінили амфетамінами.
    Фашисти (як і комуністи), за володіння радіоприймачами, загрожували розстрілом. Фашисти знали, як контролювати «радянський народ», адже використовували ту саму технологію В. Бєхтєрєва.
    До 1944 року Й. Сталін не міг добитися від В. Черчіля, який мав таємні домовленості з А. Гітлером, відкриття другого фронту, а коли його відкрили, то виявилося, що це був фронт проти СРСР, а не проти Німеччини.
    В. Черчіль боявся що, якщо він не введе війська в Західну Європу, то вся вона просто виявиться окупована комуністами. З цієї причини Г. Жуков і гнав війська в кінці війни вперед, незважаючи на невиправдані жертви - треба було відхопити якомога більше території Європи. Скидання американцями атомних бомб на Японію наприкінці війни було так само спрямовано проти комуністів. А точніше проти «радянського народу», адже страх перед атомним бомбардуванням послаблював вплив психіатричного навіювання на розуми «радянських громадян». Й ефекту було досягнуто, сугестивність «радянських людей» зменшилася й таких темпів зростання економіки, як в 30-ті роки режим вже не зміг досягти ніколи й економічно програв капіталізму. Як засіб, що підвищує сугестивність народу, почав широко використовуватися випробуваний в ході війни алкоголь. Тільки М. Горбачов зупинив споювання «радянського народу» і, як результат, - психіатричний вплив ослаб, і країна стала на шлях демократизації.
    Повоєнний світ став двополюсним.
    Як же тепер контролюється «радянський народ»? Застосовувати репресії проти народу-переможця стає неможливо, режим стає ліберальним і, для усунення інакомислячих, поряд з концтаборами використовуються психіатричні установи - це не покарання, а «лікування». Для залякування використовують образи закордонних ворогів-імперіалістів, що розв'язують гонитву озброєння.
    У новому атомному столітті одне лише психіатричне масове навіювання через радіоточки стало не таким ефективним і крім того, для управління сучасною технікою та озброєнням потрібні високоосвічені люди. І в хід вступає новий метод контролю над людьми - через освіту. Радянська освіта почала набувати енциклопедичного характеру. Що це дає? Людина повинна вивчити багато даних, більша частина яких їй ніколи не знадобиться та які вона не може застосувати в житті жодним способом. І людина стає наслідком своїх знань. Вона позбавляється здатності діяти за своєю волі. З цієї причини, наприклад, трієчники досягають у бізнесі часто більшого, ніж відмінники. І, щоб виконати якусь роботу, така людина очікує чиїхось наказів або вказівок, тобто стає контрольованою, не самодостатньою. Режим отримує високоосвічених виконавців чужої волі.
    При цьому показники інтернаціонал-соціалістичного блоку безперервно зростають. У чому ж його перевага?
    В якої зі сторін привабливіші ідеї для всього світу? СРСР успішно користується не комуністичною ідеологією, а сталінської ідеєю «звільнення» народів і простягає руку допомоги народам, які страждають від політичного чи економічного гніту більш розвинених капіталістичних країн.
    Протиставляються цьому ідеї «демократії» й «американської мрії». Але в самій Америці справжньою демократією й не пахне, там все ще присутній расизм - утиск кольорового населення, відсутність свободи слова, готуються психіатричні плани зробити на Алясці свій ГУЛАГ. І після того, як Америка зазнала низку поразок на міжнародній арені, таких як поразка у В'єтнамі, втрата Куби, американські ідеологи змушені поміняти основну ідеологію. Не забуваємо й про розкладницький вплив підтримуваної комуністами психіатрії - сексуальна революції, поширення таких наркотиків, як ЛСД.
    Америка, щоб перемогти у війні за думку, змінила свою головну ідею на ідею пропаганди й захисту Свободи. Їм доводиться відповідати цьому - зрівняти в правах чорних, почати захищати свободу слова у всьому світі. Тільки після цього розширення комуністичного впливу в світі почало падати. Настають роки застою й новий комуністичний лідер змушений почати перебудову, тим самим визнавши, перемогу ідей свободи в світі.
    Поточний стан речей.
    Світове панування знову встановлено й найбільший капітал знаходиться на вершині піраміди. Політичний устрій інших країн не має особливого значення, адже майже всі вони фінансово залежні. Головною ідеєю нового світу замість розрекламованої свободи стає поклоніння грошовим знакам. Новими святими й героями в цьому світі стають успішні фінансисти і бізнесмени.
    Сенс життя тепер - заробити більше грошей. Поряд зі старими застосовуються новітні види контролю над основою нової світової піраміди, засоби масової інформації відіграють провідну роль, поряд з цим йде пропаганда наркотиків, сексуальної розбещеності, аморальності, рівень освіти падає. За контроль над думками повністю відповідає психіатрія. Якщо раніше, коли людина приходила до священика з проблемою, вирішенням було читання молитов, то тепер з проблемами допомагає впоратися психіатр або психолог. Як? Прописавши людині психіатричний препарат. Більше проблем? Не біда, пропишемо більше препаратів. Фармкомпанії та психіатри багатіють від великої кількості наших проблем, а засоби масової інформації, постійно підкидаючи нам погані новини, викликають дедалі більше й більше занепокоєння, через які й виникають нервові розлади та проблеми. Щороку виникають усе нові й нові епідемії, загрозливі всьому людству, й все більше грошей заробляється фарміндустрією. Про всі інші методи контролю над населенням легко знайти інформацію в Інтернеті, адже там залишається ще якась свобода інформації.
    Для того щоб відібрати в населення планети свободи, отримані під час боротьби за ідейну перевагу двох протилежних ідеологій, винайдено нового ворога - тероризм, який може перебувати скрізь, погрожувати всім і кожному, під підозрою виявляється кожен мешканець Землі. Щоб захистити нас від цієї загрози (а загроза є, для переконливості довелося організувати кілька страхітливих терактів), уряди змушені будуть поставити все населення під контроль і, звичайно, для нашого ж блага, обмежити нас у правах.
    Нині психіатрія досягла своєї мети і створила засіб, що дозволяє з нормальної людини отримати «людину-тварину». Це метадон. При його вживанні людина позбавляється здатності вільно мислити й відчувати емоції. Вона здатна лише робити зусилля. Від нього виникає залежність, яку перемогти майже не можливо. Чим більше людей ставали наркозалежними, тим більше їх потім можна перевести на метадон. Поки він видається безкоштовно коштом міжнародних організацій. Пізніше, коли існування без нього стане неможливим, за нього доведеться платити. Створено засіб, що перетворює основу світової піраміди в моноліт, де більшість людей втратять свою індивідуальність.
    Чи є рішення для ситуації, що склалася?
    Як не дивно, але рішення є, й воно просте.
    Глобальне поширення психіатрії почалося з Росії, з моменту початку застосування до народів психіатричного навіювання, за допомогою технічних засобів, розроблених В. Бєхтєрєвим. Зміцнення психіатрії в західних країнах відбувалося при прихованій підтримці комуністів з метою розкладання капіталістичного ладу.
    Росія змогла чинити такий вплив на світ. Якщо подивитися уважніше на території, займані зараз Росією й Україною, то виявиться, що багато найталановитіших людей, які вплинули на хід світової історії, розвиток науки, культури, спорту, або народилися тут, або жили.
    Русь завжди вважалася центром духовності. У чому ж секрет?
    Близько 10 тисяч років тому людство почало своє розселення по планеті з території Уралу. Перша культурна цивілізація - Трипільська - виникла на території сучасної України близько 7 тисяч років тому. Ця культура поклала початок заснуванню великих міст, виникла перша писемність, на цій території було винайдено колесо і приручено першого коня. Можна сказати, що всі наступні західні цивілізації, а також індійська, починаються звідси. Це їхня прабатьківщина. Є безперервний ланцюжок передачі генів, є генетична пам'ять людства. І ця пам'ять підказує людині, що звідси йдуть його коріння. З цієї землі почалася його історія. Це знання допомагає розкритися його здібностям. Згадайте казки Київської Руси про богатирів - силу їм давала Земля Руська. В епосі інших країн про це не йдеться.
    Згадаймо відкриття В. Бєхтєрєва - ключем до навіювання є авторитет і довіра. Впала довіра до релігії через науку - й світ змінився. Капітуляція СРСР відбулася не через перебудову (Китай, наприклад, перебудувався й дуже успішний), а через грошову реформу Є. Гайдара. Вона підірвала основу - довіру до грошей, а значить довіру до уряду.
    Підірвавши довіру й похитнувши авторитет тих структур, які стоять за контролем над думками на планеті Земля, можна буде досить швидко звільнити населення від шкідливого й руйнівного впливу. І тоді в світі стане можливою нова ера прогресу і гуманізму.
    Спецслужби покійного СРСР помилково вважали, що плани на зразок плану А. Даллеса (перший директор ЦРУ, в основі плану - руйнування СРСР) направлені тільки проти ворогів Західного світу, насправді подібні плани спрямовані проти населення всієї планети. Просто подивіться, в якому стані перебуває середній американець.
    Покласти край цим планам нам під силу. Ця робота вже триває. Ви можете до неї приєднатися.
    Слово за вами, панове...
  • Джерело: http://www.forum.vosvoboda.info/viewtopic.php?t=15388&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=&sid=
    e4280e1398fba0e48b95d3d91cbd453f

Немає коментарів:

Дописати коментар