1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

14. Проблеми зомбування росіян. Аналітичні матеріали політтехнологій

Проблемами промиванням розуму натовпу завжди переймалися вожді усіх часів і народів. Політична пропаганда є основою самого існування колишньої колонії Руси-України, сучасної Російської Федерації. У цій аналітиці детально описано аспекти організації політагітпромпропаганди по-московськи.
Розкриваються етапи зомбування й програмування пересічних росіян, а також наводиться спосіб вступити в контакт із зомбованою людиною, щоб вирвати її свідомість з-під зомбуючого впливу і досягти згоди хоча б з вузького й суто специфічного кола питань.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Аналітичні матеріали політтехнологій пригодяться як професійним українським політтехнологам, керівникам українських партій та рухів, телеканалів, періодичних видань, вищому керівництву української держави (проукраїнського Президента і його команди), міжнародним дипломатичним службам, так і широкому колу небайдужих українських читачів, що власними свідомими поглядами й зусиллями рухають Україну до свободи.

План.

1. Вступ. Народжене в підлості "Государство Российское".
2. Комплекс меншовартості.
3. Хайль Гітлер!
4. Брехливий і ще брехливіший.
5. Держиморда.
6. Ти чиїх холоп будеш?
7. Выпьем за любовь! Зааа-лююю-бооовь! Пусть звенит хрустальная слеза!
8. Підеш на ліво..., підеш на право..., підеш прямо... 
9. Обличчя ненависті.
10. В Радянському Союзі сексу нема!
11. Тотальна війна.
12. Москва, звонят колокола!
13. Мой номер 245, на телогреечке печать, мне часто снится за колючкой...
14. Этааа, йа же русскайя чэловэка, однако! Слюшай, дараґой, да, нэт, а?
15. Україна - не Росія.
16. “...этих казлов, шо мешают нам жить...” .
17. Вирвати жало у гада.
18. Український буржуазний нацьйоналіст.


1. Вступ. Народжене в підлості "Государство Российское".  
 Повністю зрозуміти витоки й мотиви московського політагітпрому неможливо без розуміння історичних причин появи на політичній мапі світу такої країни і її назви - Росія. 
 Зустрічайте історію про крадіжку української історії.          
 Мотиви до крадіжки української історії з’явилися відколи князь Московії Петро 1 перебував у Європі. Сучасні російські історики туманно й плутано пояснюють чому і як він там опинився (а московські князі традиційно ніколи не їздили за кордон), що він там буцімто інкогніто й слухняно вчився будувати кораблі в Нідерландах. Насправді Петро 1 відбував покарання за те, що він, жовтий азіят-сарацин посмів замахнутися на рівність з білими європейськими монархами. Невідомо, як він "откинулся", очевидно зека викупили за шалені гроші, але саме після відбуття покарання за відсутність знатного родоводу, гідного європейських монархій, він і заходився після відсидки “прорубувати вікно в Європу”. 
 Це був комплекс заходів. 
 Під хрестом Московської православної церкви був півмісяць — щоб якось спробувати об’єднати християнство та іслам. Питання було однозначно вирішено на користь християнства (бо європейці християни). Згодом питання перенесення Патріархату з Києва (Русь) до Москви (Московії) було вирішено у суто московський спосіб — уповноважену делегацію з Константинополя зачинили й морили голодом і холодом, і, слабкі плоттю, вони дали дозвіл на це перенесення. Нині це має релігійний конфлікт — канонічний Патріархат у Москві, Владика Вселенський Константинопольський відмовився визнати канонічною УПЦ(КП), (Українську Православну Церкву Київського Патріархату). РПЦ та її псевдоцерковне утворення на території України РПЦ(МП) вимагають (!) від антиукраїнського уряду України припинити реєстрацію УПЦ(КП), а храми передати РПЦ. Вже є заява першого українського священика УПЦ(КП) про самоспалення, якщо таке відбудеться.
 Петро 1 з мусульманських халатів, чалмів і ятаганів перевдягнув московський аул у європейський одяг, благо Київ був близько й далеко їхати по останні модні європейські колекції було не потрібно, навчив їх пити вранці каву (по-європейськи), курити, а жінок випустив з гаремів (теремів).
 Але як йому піднятися по роду до славних європейських монархій? Можна, якщо одружиться на європейській принцесі. Але він був в очах європейців тим же сарацином, і такий шлюб був немислимим, навіть за шалені гроші. Коло замкнулося. Безвихідь.

76. Дослідження: чому окупанти-росіяни поводяться, як монголо-татари? 
Аналітичні матеріали політичного психолога 

http://zemlj.blogspot.com/2014/09/76.html

 І знову було винайдено безпрецедентне, суто московське рішення — "гусарик" Петро 1 вкрав історію Руси-України!!! 
 З 1713 року він наказав писати, що Московія відтоді не Московія, а Росія (через поголовну неграмотність тодішніх московських писарів назву країни “Русь” написали неправильно, тому й вийшла назва “Росія”, замість “Русь”). А сам він "з понтом" має шляхетне походження від руських князів, і, отже, є рівним європейським монархам. Наказ включав заборону вживати назву Московія — тільки Росія, книжки спалювалися, документи переписувалися. 
 Саме в 1713 році й було народжено в підлості "Государство Российское". 
 Саме з 1713 року Московське князівство перестало називатися Московським князівством і стало називатися Російською імперією (тому що наша з вами Русь-Україна, браття українці, в давнину була імперією).
 Саме тому не було ніякого підписання Переяславського пакту між Україною і Росією у 1648 році. У ті часи ці країни називалися Князівство Руське і Князівство Московське. 
 Саме тому "Київ мати міст руських" а не "русских"! Простіше кажучи цей вислів означає "Київ - метрополія".
 Через поголовну безграмотність згодом виник ще один історичний казус - за європейським зразком стали називати народ московитів великоросами, а русичів-русинів-українців малоросами. У тому розумінні, що ті великі, величаві, значні, а ті маленькі, жаліднюгі, вторинні. Тут все переплутано з точністю до навпаки. 
 Великою Грецією називали грецькі колонії, а Малою Грецією — власне, саму Грецію-метрополію. Великою Британією називали колонії Британії, а сама Британія — це острови, це метрополія. Тому Британія з усіх сил намагається закрити домен .gb також і для того, щоб не нариватися на плату по позовах народів, які британці жорстоко колонізували і відхреститися від цієї частини своєї історії. 
 Із суто дикунською обмеженістю тепер вже самозванець Петро 1 (та його наступники) наказав скуповувати, красти, спалювати в Європі карти, де Русь зображена Руссю, а Московія Московією, щоб стерти історичну пам’ять. Натомість ці карти замінювалися фальшивками, де замість двох країн Русі й Московії було зображено одну — Росія. Європейські письменники за гроші фабрикували замовні книжки, де стверджувалося, що  Московія це Росія. Це досягло таких масштабів, що пізніше навіть великий Вольтер не гребував брати гонорари за написану брехню від самозваної цариці Катерини. 
 Зрозуміло, що освічених європейців це не могло обманути.
 З плином часу наступні, тепер вже не московські, а російські (бо помінялася назва) самозванці-царі й самозванки-царівни (бо формально незалежності Московському князівству ще жоден Князь Київський не давав, і в архівах жодного подібного документу нема) зі шкіри геть пнулися, щоб довести так звану вищість "велікарусскаґа насєлєнія" і нижчість всіх інших й активно переписували й фальшували історію.
 Більшовики у 1917 р дещо змінили формулювання брехні - "Русь є колискою трьох братніх народів".
 У сучасній РФ цьому аспекту пропаганди привладний режим дав зелене світло по-справжньому широкомасштабних фальсифікацій і перекручень. 

Приклад брехні: в історичних фільмах, мультфільмах, коміксах, книгах тощо зображено давніх московських князів і тогочасний місцевий люд за типом світловолосих блондинів угро-фінів, християн.
Правда: в той історичний період Москва була суто ісламською країною, з обрізаним і непитущим чоловічим населенням, на Красній площі завивав муєдзин і рядами навколішки п’ять разів на день молилися Аллаху правовірні москвичі, а Москвою правили хани.  
 Позірно, виконана робота створює враження ніби московити стали такі да, з азіятів європейцями.
 Тепер, гадаю, всім стало зрозуміло, з якими труднощами зіткнулися наступники самозванця Петра 1 в галузі пропаганди при встановленні контактів з Європою, коли усвідомили з яким контингентом їм доводиться працювати - якщо переконати своїх азіятів і мусульман в тому, що вони є білими людьми, ну, майже білими, ще якось можна, то переконати європейців - це навряд. Цим і пояснюються поразки й невдачі подальших пропагандистських кампаній.  
 Крім цього аспекту пропаганди після безумовної капітуляції СРСР до проблем московських функціонерів додався ще один головний біль - як вберегти від розвалу той територіальний обрубок, що залишився і який так само стрімко плине до розвалу.

2. Комплекс меншовартості.
 “Російський демократ закінчується там, де починається українське питання” - Симон Петлюра.
 Росіяни завжди і скрізь відчувають комплекс меншовартості що до українців з цілком зрозумілих вищеописаних причин. Як це так? Вони нині мають велику територію, атомну зброю, сяк-так можуть ще проканати з понтом вони обрубок "вєлікой дєржави". А виявляється вони звичайні мешканці колоній, околиці імперії, яких Русь-Україна, тобто наші з Вами, шановний читачу, пращури, колонізували, дали свою релігію, іншу мову й культуру, навіть історію! Ми забрали в них все, що лишень можна забрати в народу не знищуючи його фізично. 
 Та ще й залишили їм на згадку шматочок крайньої плоті - їх перестали обрізати. 
 Є від чого казитися, як на їх думку!
 Офіційна російська історія на сьогодні найбільш брехлива й заплутана й замовчана в світі в усі її часи й що до всіх періодів історії. 

3. Хайль Гітлер!
 Як і 50 років тому так аж до скорого краху "імперії зла": 
- основою основ, 
- альфа і омегою, 
- червоною ниткою, 
- найважливішим з важливого, 
- найкращим з найгіршого, 
- першим з головного, 
- позачергово з першочергового,
- основа й уток, 
- найсуттєвішим з усіх дурниць, 
які регулярно видає на гора недолугий московський політагітпром з метою вкрай невдячною -  зомбувати й закодувати пересічного росіянина, щоб зробити його слухняним і 100% керованим інструментом привладного режиму, є використання теми, ідеї й слова "нацизм" та їм подібних і з ним асоційованих. 

Це такі слова та ідеї як:
- нацизм
- фашизм
- гітлеризм
- пропаганда доктора Гебельса
- гітлерюгенд
- фашистські запроданці (посіпаки, прислужники, українські буржуазні націоналісти, зрадники, наймити тощо) 
- Адольф Гітлер
- Геринг
- тотальний
- Рібентроп
- Люфтвафе
- Вермахт
- СС
- СД
- фюрер
- Курська дуга
- безумовна капітуляція
- Третій Рейх
- тощо.
 Однозначно негативний контекст цих слів і ідей використовується для очорнення й "опусканя" теми, яку треба очорнити й "опустити", і в той же час для поправлення підупалого морального духу, використовуються фрази тіпа: "Этааа, мы выиграли войну, однако!".  

Приклад: політичні перегони між В.Ющенко і В.Януковичем.
Брехня з асоціюванням: у Донецькій і Дніпропетровській областях на біг-бордах було розміщено фотомонтаж обличчя В.Ющенко в уніформі офіцера СС.
Пропагандистська ціль: зменшити високий рейтинг В.Ющенко, у спрощено-примітивній формі показати за кого треба голосувати, а за кого ні.
Правда: наймані московські політтехнологи маніпулюють свідомістю зомбованих, натуралізованих в Україні росіян.

Приклад: початок війни між націонал-соціалістичною Німеччиною й ітернаціонал-соціалістичною Росією разом з окупованими нею країнами.
Брехня: фашисти віроломно напали на комуністів.
Правда: Й.Джугашвілі роками готував окупацію Європи згідно ще більшовицького плану "світової революції" (той же пакт Рібентропа-Молотова) й сам готувався напасти першим, тому А.Шикльгрубер змушений був напасти превентивно, на два тижні раніше, про що чудово розповідає в своїй книзі "День М" В.Суворов.   

Приклад: чий внесок у перемогу в 2СВ є вирішальним Союзників чи СРСР?
Брехня: саме радянський народ зупинив Гітлера під Москвою, і виніс на собі весь тягар 2СВ.
Правда: і націонал-соціалісти й інтернаціонал-соціалісти мали контакти й прагнули отримати допомогу США для перемоги у війні. Проте явний антисіонізм німців (і явний, але на той час прихований антисіонізм росіян) схилив єврейських банкірів Нью-Йорку надати допомогу Й.Джугашвілі, щоб першим розгромити Третій Рейх (щоб через 50 років другим розгромити СРСР). Це вилилося у ленд-ліз - поставки США до СРСР протягом війни танків, літаків, тушонки, стратегічної сировини тощо на 160.000.000.000$ у цінах 2008 р. Тільки і лише ця допомога дозволила розгромного 1942 р. зупинити наступ Вермахту і відвернути поразку СРСР й евакуацію не лише підприємств а й функціонерів Москви за Урал, та припинити сепаратні переговори з німцями про безумовну капітуляцію і розділ території СРСР.   

Приклад: у 1943 р німецькими військами у Вінниці, Биківні, Бабиному Яру знайдено групові поховання з десятками тисяч розстріляних і закатованих українців.
Брехня з асоціонуванням: Совінформбюро СРСР звинуватило у геноциді Гестапо й СС.
Правда: убиті українці є справою рук карателів з НКВС.

4. Брехливий і ще брехливіший.
 Як правило скрізь і завжди застосовується брехня повна, без усіляких тонкощів, вивертів, інтелекту, яку адаптують залежно від ситуації яка виникла для досягнення тих чи інших пропагандистських цілей. Це робиться тому, що контингент, з якими доводиться працювати московським політтехнологам, просто не сприймає брехні складної, тонкої іронії, шляхетного гонору чи витонченої інтриги.

Приклад: катастрофа російського Ту-154 під Донецьком.  
Ситуативно: це пов’язано з Україною. 
Адаптована брехня: винні українські авіадиспетчери. 
Ступінь брехні: 100%.  
Пропагандистська ціль: дискредитація України, її керівництва, створення антагонізму до всього українського. 
Правда: помилка пілота росіянина.

5. Держиморда. 
 Пропаганда характеризується абсолютною безапеляційністю тверджень. Адже розраховано цей інформаційний продукт виключно на місцевого споживача, що відрізняється спитістю, тупістю, малою спроможністю до аналітичного мислення, апатичністю. Тому в розум такому суб’єкту закласти брехню можна тільки й тоді, коли закладку чітко сформульовано зумисно примітивними й категоричними твердженнями, вона коротка, не містить "води", має тривожний емоційний контекст. 

6. Ти чиїх холоп будеш?
 Колишні зневажені холопи Руси-України, вони зневажають всіх і вся. 

Приклад: космічний політ першого українського космонавта Л.Каденюка.
Ситуативно: це пов’язано з Україною. 
Зневага: цей ботанік, поки всі серйозно працювали, займався, бачите, квіточками. 
Пропагандистська ціль: дискредитація України, українства, глумління над всім українським. 
Правда: Л.Каденюк, згідно міжнародної програми, виконав важливі досліди з рослинами, що можуть регенерувати повітря під час тривалих космічних місій до інших планет. 

Приклад: виступи коміка М.Задорнова, що один з небагатьох має ліцензію на критику вищого кремлівського керівництва.
Зневага: американці тупі, вони й гадки не мають, що бензин можна розводити, смажити шашлик на дні сухого басейну, а п’яним за кермом від величезної кількості випитого можна бути на стільки, що поліцейський вимірювач показує "смертельна доза". 
Правда: це маніпуляція московського політагітпрому зомбованими росіянами, щоб "опустити" американців в очах росіян, тіпа РФ теж з понтом "супердержава" (США на сьогодні є найпотужнішою і найрозвиненішою країною планети).

Приклад: вузькоокий (косоокий), чурка (урюк, хачик), хахол, чухонец, пиндосы (США - Пиндостан).
Правда: це російські глумливі назви національностей японець, китаєць, чеченець, вірмен, українець, литовець, американець, щоб використовуючи принизливі назви вивищитися хоча б у цьому.

7. Выпьем за любовь! Зааа-лююю-бооовь! Пусть звенит хрустальная слеза!

Приклад: Анекдот. Щоб уникнути непорозумінь за кордоном з упізнаванням особи за фотографією в паспорті, МЗС РФ радить російським громадянам для отримання закордонного паспорту здавати фотографії обличчя вже в дуже п’яному стані.  
 Алкоголь. 
 Це першооснова, підґрунтя пропагандистських технологій Москви. 
 Чому?
 Щоб привести багатонаціональне й дуже різношерстне населення до якогось спільного знаменника їх усіх посилено споюють. Майже всі росіяни - це люди з "азійським геном" які елементарно спиваються. Горілки в Росії багато, вона досить хорошої якості за порівняно помірну ціну. Росіяни тому не є наркоманами лише тому, що вони є алкоголіками. Традиції пиття тут усіляко культивуються й підтримуються на всіх рівнях суспільства. З хронічно отруєним алкоголем мозком порівняно простіше працювати ніж зі здоровою, тверезою людиною. 
 На відміну від України, де основу політпропаганди становить бажання тієї чи іншої політичної сили отримати згодом перемогу на виборах, в РФ давно вже нема виборів як таких - там перемагає той хто їм треба. Тому після гучного краху Радянського Союзу до проблем московського привладного режиму додався ще один головний біль - як зупинити від розвалу той територіальний залишок, що залишився і який так само стрімко йде до краху. Можна сказати, щоб керувати спитими людьми треба мати саме таку технологію. А можна сказати, що в міру споювання населення технологія стала саме такою. На тверезих і розумних людях подібні "дешеві понти" просто не працюють. Тому привладний режим РФ зацікавлений в спитості і крайній тупості самих росіян. 

  Також завдяки тотальній спитості зомбовані й запрограмовані люди, чиновники, місцеві ЗМІ стали тотально керованими.

Приклад: вранці провідні російські телеканали оголошують, що на місці злочину мешканцями міста затримано співробітників ФСБ, що закладали вибухівку під будинок, що всі ці вибухи справа рук ФСБ з метою створення образу ворога й збільшення популярності тодішнього привладного керівника Путіна, який виступить в ролі переможного захисника і рятівника суспільства, транслюються викривальні репортажі.
Керованість: увечері всі російські ЗМІ (всі 100% без виключення) "нічтоже сум’яшися" спокійно повідомили, що то просто проводилися навчання на предмет перевірки пильності місцевого населення.
8. Підеш на ліво..., підеш на право..., підеш прямо... 

  Пропаганда має векторну спрямованість залежно від політичної ситуації.

Приклади:
- Чечня
- Грузія
- ПРО в Європі
- Україна
- олігархи (для місцевого вжитку)

9. Обличчя ненависті.

  Є багато форм, способів і методів помістити в розум людини інформацію у спотвореному вигляді. Приміром, замовчування, теж є непоганим способом виховати наступне покоління совгромадян під час СРСР. Проте сучасному росіянину просто недоступні вищі матерії абстракцій. В масі своїй він перебуває в надто поганому стані. Йому треба все розжувати та покласти до рота. А привладний режим на додачу до всього ще й боїться, що якщо про щось забути й не сказати, то місцевий люмпен може ще й не так як треба все зрозуміти. Ну не розуміє алкоголік по-хорошому, розуміє лише по-поганому. 

Приклад: перекручування інформації в СРСР і РФ про УНР, Директорію тощо.
Негатив: про українські визвольні змагання 1920 рр.
Правда: пропагандистська ціль - це дискредитація України, всього українського, створення антагонізму до українців як до недолугих зрадників.    

10. В Радянському Союзі сексу нема!

  Як це не дивно, але секс-скандали в РФ по типу скандалів у цивілізованому світі (коханки, стриптизерши, М.Левінська) неможливі в принципі. Пояснюється це дикою мовою - матюками, де є брутальні назви для статевих органів і збочень. Відповідно, так вони живуть і діють. Азіяти взагалі не мають жінку за людину. 
 Саме тому у першому статуті комсомольців - ВЛКСМ було записано: ''...комсомолка зобов’язана віддатися комсомольцю на першу його вимогу...''. І від цього виникла проблема безпритульних дітей про яку так часто згадують у мозкопромивальних совдепівських фільмах не пояснюючи, проте, причини появи цієї проблеми - вони були позашлюбними, їх позбувалися "залетілі" комсомолки.  
 Саме тому параноїдальний садист Й.Джугашвілі віддав наказ "...сломить надменную гордость немецкой женщіни..." і було групове згвалтування понад 2.000.000. німкеньок, а, враховуючи, що чисельність радянської армії наприкінці 2св складала понад 10 млн можна лише собі уявити, наскільки велика частина сучасних ветеранів замішана у згвалтуваннях, і чому цих "зламників волохатих сейфів" так зневажають кримінальні злочинці. 
 Алкоголь і кримінал геть нівелювали норми суспільної моралі, а в традиціях азійського суспільства цілком нормально мати кількох жінок. Тому для них це норма життя і якогось особливого негативного відгуку з метою використання в пропаганді не викликають. 

Приклад: компрометуючий відеосюжет по телебаченню про одного з політиків в стилі "мужчина в бані з дівчатками". 
Наслідки: протилежні очікуваним - во мужик дає, він ще щось може, а що тут такого!??!! 

11. Тотальна війна.

  Все російське суспільство наскрізь пронизане антагоністичною пропагандою до інших країн і народів: телебачення, музика, кіно, література, газети, останнім часом інтернет. Зі знищенням СРСР давно минули ті часи, коли московське телебачення називало якийсь народ "братнім" чи "дружнім". Якщо його подивитися, то складається враження, що РФ оточено вкрай недоброзичливими країнами і блоками і в РФ нема друзів. Постійно формується уявлення про вороже оточення. В ліпшому випадку ставлення нейтральне. 

Приклад: антиамериканські дії Венесуели і її підтримка привладним режимом РФ.
Правда: привладний режим РФ після краху СРСР прагне створити враження, що вони ще залишаються сякою-такою, а "супердержавою", що їх суперник США, зовсім забуваючи, що США відносно далеко, а справжня наддержава Китай з її прагненнями повернути собі весь Сибір і Далекий Схід, загарбання яких Росією в основному завершилося після Другої Опійної війни, близько. 

  ФСБ створює спецгрупи "тролів" для форумних боїв. Про це мало говорять, але як трофеї з переможеної Німеччини комуністи вивозили до СРСР не лише станки з сучасною бойовою технікою й меблями, а й розробки фашистських психіатрів у галузі тотального промивання мозку. З часом до цього додалися цікаві форми роботи агітаторів з Північної Кореї та маоїстського Китаю. 
 Результат - майже 100% керований всеросійський інформаційний простір і майже 100% зомбовані й запрограмовані споживачі інформаційного продукту.    

12. Москва, звонят колокола!

  Одна з вимог - показувати Москву як пуп землі й об’єкт бажань у позитивному розумінні. Всі герої фільмів, книжок тощо їдуть "пакарять Маскву". Москва позиціонується як головний керуючий і стабілізуючий чинник по відношенню до окраїн. Є просто немислимим, якщо почнеться пропаганда якогось іншого центру тяжіння, не має значення це культурний, релігійний чи ще якійсь. 
 В цьому й полягає слабкість системи - варто такому центру (у вигляді географічному, віртуальному, духовному, культурному тощо) з’явитися й почати "розкручуватися", як крах "цитадельки зла" стає близьким і неминучим й вона робить відчайдушні кроки по самозбереженню.

Приклад: поява нового лідера Г.Грабового.
Аспект центру тяжіння: духовний.
Самозбереження привладного режиму: арешт духовного лідера.
Правда: загроза передчасної дезинтеграції РФ.

13. Мой номер 245, на телогреечке печать, мне часто снится за колючкой...

Приклад: Анекдот. РФ - затюкана, забута Богом окраїна колишніх колоній Руси-України. Автохтонні росіяни. Мать і хахаль матері обговорюють майбутнє свого сина: 
- Школу закінчить. 
- Так, закінчить. 
- В армію піде. 
- Так, піде. 
- А як з армії, то в колгоспі красти буде. 
- Так, буде. 
- Відсидить свою двушку-трьошку. 
- Так, відсидить.
- Жениться...
 Кримінал є другим за своєю значимістю чинником політагітпрому в РФ. 
 Першим є алкоголь.
 Алкоголь дозволяє привести біомасу до спільного знаменника на біохімічному рівні й утворити чудове підґрунтя для зомбування й кодування на рівні поведінкових реакцій.
 Кримінал дозволяє привести біомасу до спільного знаменника на поведінковому рівні й утворити чудове підґрунтя для закладання директивних вказівок, щоб в цілому протягом початкового періоду життя людини завершити зомбування й кодування. 
 Росіянин, що не відсидів - не мужчина. 
 Це прямо й опосередковано культивується в суспільстві. Страх опинитися на зоні після зайвої чесності і принциповості на волі спонукає будь-кого бути як всі й не висовуватися. Влада спаяна з організованою злочинністю, а організована злочинність з владою. Відбувається повне ссучування населення. Зеків в зонах б’ють. Там повна беззаконність і безпрєдєл. Алкоголь і в’язниця перебувають дуже близько один від одного. Знімаються серіали, пишуться кримінальні романи й зона перестає бути для росіянина чимось небажаним. Навпаки. Він отримує порцію романтики й школу життя, якою колись була їхня армія.
 Все суспільство наскрізь пронизано уркаганськими "понятіями", "тйоркамі", "стрєлкамі". Тут є ще й хабарництво. Ми пам’ятаємо, що, у російському суспільстві, не зважаючи на колонізаційні впливи Руси-України, залишилися традиційні для східних народів цінності. Одна з них - бакшиш, хабар. 
 Все це розмиває моральні цінності суспільства. Робить людину з народження без вини винуватою. З покоління в покоління передається злодійський спосіб мислення і готовність до неминучого покарання. 
 В голову від лона матері закладаються хибні цілі й прагнення. 
 Яка тут може бути свобода? 
 Звідки тут демократія?
 Навіть тому самому коханню вже нема місця в цій системі цінностей директивно впроваждених в голову зомбованого росіянина.  

Приклад: кримінальні серіали "Бригада", "Некст", "Крот".
Правда: формування прийнятності порушення закону, готовність сидіти у в’язниці, красти, вбивати, це весело, круто, я хочу бути в бригаді, я хочу бути злодієм в законі.

Приклад: відеосюжет про бійки під час футбольного матчу у м. Жуковський під Москвою, де складається враження, що картинка не кольорова, а чорно-біла від того, що геть усі кілька сот підлітків одягні виключно в чорне. 
Правда: чорний - колір злочинних авторитетів на зоні на відміну від синього - кольору "мужиків", яких тероризують авторитети і які виконують всю роботу, і це говорить про масове впровадження у свідомість і в щоденне життя молодих людей злочинних "понятій" і традицій. 

Приклад: російська міліція перейменовується на "поліція", вводиться "ви маєте право на один телефонний дзвінок", "все сказане вами...".
Правда: чисельні вже готові голівудські доробки в галузі масової пропаганди вдало використовуються московськими політтехнологами для контролю над власними злочинцями і російським населенням. 

14. Этааа, йа же русскайя чэловэка, однако! Слюшай, дарагой, да, нэт, а?

  Як вже вказувалося вище росіяни - це в основному вихрещені й необрізані мусульмани. Незважаючи на те, що Русь-Україна, впродовж колонізації Московії забрала в цього народу все що тільки можна забрати - мову, звичаї, релігію, історію і нав’язала все своє, у російському суспільстві залишилися традиційні для східних народів сімейні цінності де чоловік головний в сім’ї, а дружина слухається чоловіка. Тому, на відміну від феміністичних тенденцій Заходу, пропаганда була й залишається виключно 100% чоловікоорієнтованою. 

15. Україна - не Росія. 

  Скандальний провал на одних з виборів до ВРУ російських політтехнологів, що не вважають за можливе ходити в черевиках дешевших за 500$, їхнє гучне з матюками й погрозами й копняками вигнання з України місцевими замовниками-антиукраїнцями, показало повну недієздатність в умовах України апробованих на росіянах політтехнологій. Сталося це, на наше з вами щастя тому, що українці, на відміну від росіян, перебувають у значно кращому стані, менше спиті, дуже освічені, не роз’єднані безнадійними російськими пустошами. 
 І ще одне - українки. 
 Після кількох воєн, Голодомору, геноциду, Чорнобиля, що спричинили масові убивства чоловіків-українців, в Україні жінок значно більше ніж чоловіків. Українкам не впариш те дешеве фуфло, що втюхують московські політтехнологи. Заміжні українки рівноправні з чоловіками (на відміну від азійських російських сімей) і частіше за все керують ними, що сильно впливає на результати волевиявлення.    

16. “...этих казлов, шо мешают нам жить...” 

  З промови перед виборцями проффесора, раніше тричі не засудженого  

  Віднедавна московська пропаганда в Україні змінила трафаретні внутрішньоросійські методи на суто європейські підходи. Одним з них є пропозиції українцям за московські гроші розміщувати на форумах пости, що роблять РФ привабливішою в очах українців. Використаний політагітпромом прийом називається “позиціонування”. Це коли щось порівнюється з уже відомим і від цього порівняння відразу стає зрозумілим яке воно. 

Приклад: СРСР, більшовики у 1917 р дещо змінили формулювання брехні часів Російської імперії - "Русь є колискою трьох братніх народів". Брехня: росіяни “піднімаються” до рівня нас з білорусами, ніби вони такі ж слов’яни (ха!), ніби ми їх зовсім не колонізували (ще раз ха!), і не Орда (ха! на закінченя)! 

Приклад: на моніторах київського метрополітену картинка — цей день в історії - створено британський гурт “The Beatles” і російський “Машина времени”. 
Брехня: росіяни поспіхом працюють над тим, щоб штучно підняти уявлення про себе в очах українців до високого європейського рівня.

  А ось який вигляд має те саме повідомлення після відспівування україножерів: на моніторах київського метрополітену картинка — цей день в історії - створено монгольський гурт “Ысцыкхуль кырдык” і московський “Машина времени”. Тут, власне, російське займає належне їм місце і має вигляд в очах українців як азійське, як наша колишня колонія Русі (що відповідає історичним фактам, проте над цим ще треба попрацювати).

Стався перелом і, росіяни, крізь скрегіт зубів, змушені були визнати, що внутрішньоросійські способи зомбування і програмування людей у нас не діють. 

17. Вирвати жало у гада.

  Тут треба зрозуміти, що, на відміну від цивілізованого Заходу, де політтехнологічні впливи можуть бути, на перший погляд, майже не помітними, і тривати роками й десятиліттями (як, наприклад, серіали і фільми про злочинців-поліцію, де закладаються основи "правильної поведінки" і тих і інших), у російському суспільстві саме життя вкрай жорстко структурується, якщо це необхідно то з кров’ю спрямовується і не дивлячись ні на що підтримується у такому специфічному руслі, що воно видає покоління за поколіннями вже зомбованих і закодованих людей з найменшими зусиллями і капіталовкладеннями привладного режиму. 

  Саме походження росіян цьому дуже сприяє. 
 Історично на наших теренах "кацапи" (перша історично зафіксована а архівах самоназва), з’явилися ще на початку нашої ери. Вони втікали з Сибіру звідки їх гнали китайці. Кацапи спричинили "велике переселення народів" - досить, приміром, подивитися на мапі де були волзькі булгари і білі хорвати і де вони мешкають тепер. Колишні сусіди китайців, як на перший погляд етнопсихолога, сучасні росіяни зберегли чимало спільних з ними азійських рис - ксенофобію, крайню закритість суспільства від чужинських впливів, бажання триматися гурту, готовність слухатися одного лідера, "азійський ген", власники якого елементарно спиваються, що є чудовим середовищем для застосування сучасних московських політтехнологій.  

  Сильно промитий мозок мають антиукраїнці, громадяни України російського походження, мешканці Слобожанщини. Вони роблять все, щоб там не лишилося бодай чогось українського. 
 Цікаво поспостерігати за поведінкою зомбованих, коли туди приїздить Пан Щирий Українець. Очі стають круглими, вони тикають пальцями, не вірять, що українці ще живуть на світі, дико матюкаються, зляться, звуки української мови викликають у них шаленство. Ще через деякий час, коло ти пригостиш їх чарочкою, стають твоїми ліпшими друзяками (по чарці) й починають дружно лаяти якихось місцевих впливових осіб. Ще через деякий час згодні виконати за помірну платню нескладні доручення. Через деякий час спілкування на загально-зрозумілі теми (а вони чудово розуміють українську), вони стають майже ручними.   
 Тому найкращим способом почати контакт з зомбованим і закодованим антиукраїнцем росіянином - це обговорити загально-зрозумілі теми. Це може бути таке як: спорт, погода, гроші, жінки, хвороби, житло, робота тощо. До цього моменту він вас геть не сприймає. Після - він вас може нарешті побачити, усвідомити що ви існуєте, що ви не привид, і почне з вами спілкуватися. 

  А найкращою протиотрутою проти московського політагітпрому в її суспільно-політичних, акцентованих що до України аспектах є правда. 
 ПРАВДА, тільки ПРАВДА й нічого крім ПРАВДИ. 

  В цих аналітичних матеріалах йдеться про відверту брехню російського політагітпрому. 
 Не про дискредитацію директивно впроваджених алко-кримінальних систем цінностей. 
 Ось тому розмову з зомбованим росіянином потрібно дуже точно вести тільки й лише про (і не відхилятися) очевидні й доведені факти антиукраїнської брехні:
-хто брехав
-навіщо брехав?
-хіба це справедливо - брехати?
-мотиви брехні
-хто цю брехню організував?
-кому це вигідно - брехати?
-хто нас хоче посварити брехнею?
-чи підтримує співрозмовник цю брехню?
-як співрозмовник ставиться до того, що брехня систематична?
-тощо.
 Основні труднощі - як правду донести до зомбованого й закодованого розуму. 
 Саме тому для натуралізованих російських емігрантів, що орудують на Слобожанщині, так страшні наші, українські ЗМІ, що намагаються подавати інформацію згідно міжнародних стандартів - безстороннє, безоцінково й беземоційно.  

18. Український буржуазний нацьйоналіст.


 Росіяни, що отримали українське громадянство і мешкають у нас стурбовані тим, що коїться у них на Батьківщині. Серед них трапляються цілком адекватні й мислячі люди, які усвідомлюють, що відбувається і яким дуже прикро за сучасний стан українсько-російських відносин. Емоційні епітети автора стосуються саме росіян з промитим мозком. Саме ці закодовані й зомбовані істоти творили геноцид в Чечні, служать в російському Чорноморському флоті в нашому Севастополі й ходять серед нас по всій Україні, що становить для нас серйозну соціальну небезпеку, загрозу як особисту, так і національну, а ще й досі нічим (і ніким) не закриті московські ЗМІ продовжують свою руйнівну діяльність на українських теренах.
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар