1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, грудня 21, 2021

Спроба аншлюсу як прояв третьої сторони в агресії Кацапстану


 

Спроба аншлюсу як прояв третьої сторони в агресії Кацапстану

Шановні пані, панове!

Всі ці війни із аншлюсом територій Придністров`я, Північна Осетія, Крим, ОРДЛО, якось не в`яжуться з КДБшною природою Ліліпуті:

46. Психологічний портрет Ліліпуті. Аналітичні матеріали політичного психолога

http://zemlj.blogspot.com/2014/03/blog-post_697.html

Все життя воно звикло до прихованих дій. А тут раптом його вплив на планування бойових дій стає просто відчутним: зелені чоловічки без розпізнавальних ознак, «їх там немає» тощо.

Ми, неприбуткова громадська організація Міжнародний аналітичний центр права вважаємо, що така метаморфоза Ліліпуті з КДБшної молі до генералісимуса, вождя всіх часів і народів, трапилася суто через вплив третьої сторони. І Ліліпутя цьому впливу піддався. Його розвели як кошенят, дешевими понтами.

Дешеві понти: збирач земель покійного СРСР.

Третя сторона: різномасні псевдофілософи на кшталт Дугінана. Це явна третя сторона. І є ще одна. Не явна. Прихована. В середині цієї третьої.

Різномасні псевдофілософи на кшталт Дугінана формують провідну мозкопромивальну ідеологію Кацапстану, котру можна описати як «жовтий московський неорасизм». Де сам жовтий расизм жовтих азіятів-росіян виступає як один із інструментів війни проти білих європейців-українців. 

Вперше це відзначив професор, пан Філіп Карбер, президент Potomac Foundation, в минулому радник прем'єр-міністра Великої Британії Маргарет Тетчер, радник Генерального секретаря НАТО Манфреда Уорнера, радник Міністра оборони та начальника Генерального штабу США під час візиту в Україну:

Близькосхідна й азійська пропаганда в Україні

http://zemlj.blogspot.com/2019/11/blog-post_24.html?m=1

Ці псевдофілософи увірували, що люди з прізвищем на –ін мають велике покликання: Темучін, Ленін, Сталін, Єльцін, Повєткін, …Ліліпутя. Так боксер, татарин Повєткін, був, задля містичного посилення, розмальований рунами… і його побив боксер юдей Кличко.

Так і Ліліпутя ломонувся збирати землі покійника СРСР, воювати в Сирії, проводити операції в Африці, Латинській Америці, наркотрафік, втручатися у вибори в цивілізованих країнах, хакерські атаки, убивства на кшталт Литвиненка тощо.

Його переконали в ефективності імпортозаміщення, в самодостатності економіки РФ. Тамтешні рукосракі умільці вже створили свою операційну систему для комп`ютерів, смартфонів та аналог SWIFT. Тому погроза відключити РФ від SWIFT це все одно, що полякати панночку прутнем)).

А ось прихована третя сторона в середині цієї третьої сторони так не думає. 

Її мета: дезінтеграція Кацапстану по типу по типу нищівного розгрому й безумовної капітуляції з дезінтеграцією покійного СРСР у Холодній війні.

Саме тому всі попередні витівки Ліліпуті в пісочниці йому якось пропустили повз вуха. А ось спробу аншлюсу України ні.

І хоча Ліліпутя вбив своїх найталановитіших генералів разом з очільником ГРУ після спроби держперевороту: 

124. Навіщо Держдеп назвав війну АТО?

http://zemlj.blogspot.com/2017/05/124.html#more

якісь убогі мацгі там мали ще в місцевому Генштабі лишитися. 

Вони мали попередити про ризики смикнутися до аншлюсу України. А ось тут і проявила себе ця прихована третя сторона в середині цієї третьої сторони: лукаві підштовхнули Ліліпутю. 

І все. Фініта ля комедія.  

Курс на дезінтеграцію Кацапстану по типу по типу нищівного розгрому й безумовної капітуляції з дезінтеграцією покійного СРСР у Холодній війні підтверджено й продовжено.

Слава Україні!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар