1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, грудня 29, 2020

Труна для патріота

 

Шановні пані, панове!

Зрозуміло, що чим більше доказів написаному, ти більше довіри. І ми, Міжнародний аналітичний центр права, такі докази поступово накопичуємо. Причому з відкритих джерел інформації. 
Ось ці докази:

В Киеве поймали израильтян, которые перевозили оружие

Цікаво, що на фото зафіксовано італійський пістолет Beretta Model 1934 року. Пістолети Beretta малого калібру є улюбленою зброєю убивць "Моссаду": менший шум, слабкий відбій, точний постріл у голову жертви. 

У нас вони почуваються нівроку: викрали ліванця й переправили до Ж2стану:

До чого вищенаписане?
Ось до чого. 
Ще недавно ми писали:

У разі невдачі пропаганди пацифікації, невдачі Нацжон Аваковаова, і розгалуженої організації, котра покликана повести за собою українців на манівці у разі виникнення нового Майдану, і провалу головного завдання близькосхідних голіафів в Україні не допустити об'єднання українців, того білого українця, котрого ця екзотична ж2 бодай трішки запідозрить в тому, що він спроможний об'єднати українство, буде безжально вбито. Як було вбито пана В'ячеслава Чорновола котрий потенційно міг завадити Кучмімі, провіднику й лобісту (через родинні зв'язки) близькосхідних інтересів в Україні стати презіком.  

Саме для цього в Україні оперує потужний аналітичний центр, що рекомендував і створив усе вищеописане. Походженням із екзотичного Ж2стану. Таким центрам, зазвичай, придають групу терористів для вбивств українців, сіяння розбрату, й політтехнологічних провокацій проти українства:

Контрпропаганда річниці режиму ЗЄ #ж2

Цікаво, що вбивці зі СВР, ФСБ, ГРУ Кацапстану вбивають наших талановитих контррозвідників, добровольців, командирів.
І всі вони вже тут.
А ось вбивці з екзотичного Ж2стану мають зовсім іншу мету: вони вже готові вбивати очільників, провідників, лідерів білих українців. 
Без наших керівників українці просто натовп.
Бидло.
Упосліджені.
Раби.
Гої-унтерменші.
Ми, Міжнародний аналітичний центр права, попереджаємо про терористів. 
Слава Україні! 


1 коментар:


  1. Бандерівець
    31 Грудня
    11:07
    0.00
    Міжнародний аналітичний центр права. Хто його створив? Хто його фінансує? Які держави? Всі міжнародні структури повинні створюватися на основі міждержавних договорів і фінансуватися державами-засновниками. А до міжнародних структур, створених світовими олігархами типу Сороса чи транснаціональними корпораціями, довіри немає. Для них Україна - це європейське Сомалі, з якого слід отримати максимальну вигоду.
    Плач за загиблим Вячеславом Чорноволом (мертві не становлять небезпеки,але чудова можливість попіаритися!) і люта ненависть до сучасних українських націоналістів (небезпечні для теперішньої влади і режиму Путіна) - повторює заїжджений московський фейк про "Нацжоны Авакова", ну і в цілому зневага до українців. Відчувається душок граноїда - соросятка!
    Дизлайк автору!
    https://enigma.club/articles/truna-dlya-patriota#scrollTo=33088

    ВідповістиВидалити