1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

неділю, жовтня 18, 2020

Ж2 мафія і її групи прикриття



Шановні пані, панове!


В світі є чисельні мафії, котрі організовані суто за національною ознакою:

італійська

російська

чеченська

колумбійська

мексиканська тощо.


Ма́фія (італ. mafia) — таємнича недержавна злочинна організація  здебільшого бандитська організація, яка шляхом залякування, рекету й терору втручається в політичне  життя країни, намагаючись  впливати на прийняття вигідних  для себе політичних та  економічних рішень. ВІКІ



У прихованому вигляді діяльність ж2 мафії можна побачити в Великобританії. Там у Лондоні є місто Сіті, де рух фінансів нічим не обмежено. Самим же великобританцям забронено володіти зброєю. 


І лише в Україні негативні наслідки діяльності ж2 мафії видно неозброєним оком. Недавно я лікувався з приводу короновірусу, київська міська клінічна лікарня №3, вул. Петра Запорожця 26, хірургічний корпус, 5-й поверх, сортувальне відділення. Сюди звозять з усього Києва й сортують: тебе в інфекційне, ти серцево-судинний, а ти вже наш, короновірусний!

У Києві вже увімкнули опалення, а тут ще ні.

Місцеві ватники, а їх у столиці як гівна, починають пускати слину перед тим, як їх привозять сюди по швидкій: вони очікують окремих апартаментів із затемненим склом, апаратів ШВЛ, а їх кидають у койку на коридорі, щоб отримати живлення киснем треба ще постаратися, а щодоби перед харями ватників бадьоро так вивозять свіженького трупака! 


Це справжня юдоль горя, болі і скорботи.


У вати розрив шаблону!

Вата скавчить: 

''Зєлєнскій абісчал! Зєлєнський гаваріл...''.


Змучені лікарі пояснюють, що за півроку можна ж було підготувати лікарні? Проте всі гроші на лікування білих українців розікрала ж2 ЗЄ.


В 1932-33 ж2 забрала в нас хліб. Голодомор.

В 2020-21 ж2 забрала в нас ліки. Лікомор.


Ж2 тотально захопила владу в Україні і застосовує цю владу як засіб прикриття від нас, українців:


Хрестоматія іудеєзнавства. Навчальний посібник 

https://zemlj.blogspot.com/2019/09/blog-post.html 


Проте найцікавішою групою прикриття злочинів ж2 є... правозахисні групи. Вони звинувачують в антисіонізмі з приводу й без:

https://www.unian.ua/society/pid-ofisom-prezidenta-vivisili-antisemitskiy-plakat-oyegu-novini-ukrajini-amp-11181269.html


Серед українців стрімко наростає втома від кримінальних активностей і тотальної зради представників цієї екзотичної близькосхідної народності, що дорвалася до влади в Україні.

Тому, щоб подолати коросту цих гарячих близькосхідних хльопцефф варто дотримуватися кількох правил:

1. Називайте речі своїми іменами. Ж2 мафія. Не говоріть про політичні аспекти, а зразу про кримінал.

2. Не пишіть плакати так, як на фото на початку статті. Вживайте наприклад:

Ж2ПНХ.

Саме по собі ж2 нічого не означає, а кому треба той розуміє.

3. Пишіть синоніми: гарячі близькосхідні хлопці, шаурма близькосхідна, каци й срулики, глибокообрізані і кришталево кошерні, хасидствующі приживали, наші друзі з сінагоги тощо.

4. Відстежуйте зв"язки так званих громадських активістів з ж2 мафією. 

Слава Україні!



Немає коментарів:

Дописати коментар