1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

середу, січня 29, 2020

Чому Й.Джугашвілі (поганяло Сталін) був лютим антисіоністом?

Тому, що він був гоєм. Якби він був кошерним, обрізаним, махровим, правовірним юдеєм, то ж2 давно б вже здійснила світову революцію й захопила паланету Земля.

А так вийшов пшик.
Судіть самі.


Полум'яний революціонер Лейба Бронштейн (поганяло Троцький) стверджував, що в концтаборах мають сидіти 100% чоловіків і жінок. А в покійному СРСР сиділо в концтаборах лише якихось 10%. Що мають бути сформовані трудові армії. А в покійному СРСР то НЕП, то колгоспи, то трудодні, то ще якісь буржуазні пережитки.

І так скрізь, куди не глянь.

Річ у тім, що базові основи, самі засади, на котрих побудовано марксизм сформульювала ж2: це К.Маркс і Ф.Енгельс. Вони настільки органічно вливаються в моцк цієї народності, що пересічна ж2 сприймає догмати марксизму як свій спосіб життя й мислення.

З ленінізмом почалася ревізія й хилитання сюди-туди.
Зі сталінізмом і геть гоївські збочення.

Приклад.
У важкі часи застою комуністу розлучитися не давала місцева парторганізація. Блюли мораль.
Тіпа навіщо?
Хочеш молоду дівчинку?
Розбещення?

Тоді особливо розумні витягували з шухляди роботу Ф.Єнгельса "Походження сім'ї, приватної власності і держави". Там чорним по білому було сказано, що зберігати шлюб без кохання, за для збереження квартири, чи можливості служити в ГСВГ, чи інших матеріальних благ є буржуазним пережитком. Ошелешена парткомісія, звинувачена особливо розумним комунякою в усіх можливих гріхах, аж до відлучення від КПСС, зазвичай зі скрипом, але погоджувалася як з класиком, так і з комунякою.

Чому?
Тому, що гої.
А ось правовірна ж2 вирішувала такі завданнячка інтуїтивно й без напруження.  

Приклад.
То яким тоді мав бути СРСР, якби його розбудовував полум'яний революціонер Лейба Бронштейн (поганяло Троцький), що сам був щира ж2?

Ось таким.

В концтаборах сидять 100% чоловіків і жінок з тих народів, котрим фатально не пощастило. З них сформовано трудові армії. Все (для них) суспільне. Кожен має зубну щітку з милом для гігієни, матрац для спання, одяг для роботи.

Вертухаї, холуї, розстрільні команди, карателі, катівні, персонал концтаборів і крематоріїв, газових камер, повії і донори внутрішніх органів для найвищого керівництва (котрим є ж2), а також всі місцеві керівники набрані з гойок і гоїв. То брудна робота. А ось наступні щабелі має право займати по праву марксизму й на всі 100% тільки й лише сама ж2. 

Якщо десь спалахує повстання, то ж2, правителі з наступних щабелів влади, наказують карателям із тих же самих гоїв негайно повісити половину місцевих мешканців. Якщо повстанці не здаються - карателі вішають другу половину. Згадайте телеграми В.Ульянова (погоняло Лєнін): "Вішати, вішати, вішати!" Повстанців й так масово труять газом (Тамбовське повстання). Газ застосували й орди Муравйова вже в Києві, після Крут.

Гоям кидають примітивні гасла. І вони їх хавають: Землю селянам! Фабрики робочим!
Їм змінюють спосіб мислення.

Приклад подачі інформації для зміни способу мислення: під Крутами на українців наступали більшовики.
Українець - національність.
Більшовик - член партії.
Це категорії, котрі не можна порівнювати. Це все одно, що порівняти прутень з пальцем.

Як тоді правильно написати, щоб позбутися облуди зі зміною способу мислення, котру вигадала лукава ж2?
Ось так правильно: під Крутами на білих українців, котрими керували білі українці, наступали жовті росіяни, котрими керувала більшовицька ж2.

Офіцери й генерали, що служили ще самозваному царю Ніколаю Кривавому, керують армією. Їхні сім'ї в заручниках. Усіх їх періодично розстрілюють і замінюють іншими.

Створено НКВД, аналог Гестапо. Для придушення опору окупованих і поневолених народів.
Створено зовнішню розвідку. Для поширення світової революції.
Створено внутрішню розвідку.
Що це за покруч?
Почитайте роботу: В.Суворов "Почему в Америке нет внешней разведки?"

Ж2 страшенно боїться помсти за свої скоєні злочини проти людства. Вона боїться за свою долю. Хоче ще пожити. Переживає. Злочини проти людства - це вам не жарт. От і створила внутрішню розвідку.

А почувається ж2 нівроку богообраною:
112. Яхве против Баала - хроника переворота 
http://zemlj.blogspot.com/2016/03/blog-post.html

З трудової армії формують бойову армію, якщо потрібно. А потрібно дуже. 

Другої світової війни як такої не було, адже вся планета Земля, крім США й Канади, охоплена світовою революцією. В авангарді армій йдуть китайці й індійці.
Їх багато.
Їх не шкода.

До США, на чолі з Ейнштейном, емігрували провідні атомні фізики юдейського походження. Як із розгромленого ордами азіатів Третього рейху, так і з СРСР. Вони вчасно зрозуміли, що комунізм-більшовизм у вигляді інтернаціонал-соціалізму це те ж саме, що й фашизм у вигляді націонал-соціалізму, лише вигляд збоку.  

Ось об'єднавчий більшовицький з'їзд народів планети Земля у Москві. До складу СРСР приймають чергові республіки: Аргентина, Британія, Японія, Алжир, Австралія тощо. Дорогих депутатів від республік зустрічає особисто сам Лейба Бронштейн (поганяло Троцький)!

Ось одному з них сподобалася симпатична гойка з обслуги, і він її привселюдно гвалтує. Його друзі всміхаються і підморгують один одному. Іншому депутату не подобається як гой-офіціант подає напої. Той стріляє офіціанту прямо в потилицю. На пістолеті вигравійовано: "Від Лейби такому-то". Тіло швидко виносять. Кров затирають. Гулянка в ресторані швидко відновлюється. В себе на місцях вони ще й не таке витворяли. Тому такі інциденти нікого не дивують і не шокують.  

Створена в США на чолі з Ейнштейном і в тому числі атомними фізиками юдейського походження міжконтинентальна балістична ракета з атомною боєголовкою стирає з лиця землі Москву разом з цим збіговищем злочинців осередку "Імперії Зла". Локальні атомні удари з авіаносців разом з умілими діями ЦРУ довершують нищівний розгром і безумовну капітуляцію СРСР. Планету Земля звільнено від придушуючої комуно-більшовицької чуми!

Якщо читач продерся до цього місця, він цілком слушно може зауважити: чи багато є підтверджень, що ж2 поводиться саме так, як вище описано?

Таких підтверджень море. 
Ось найсвіжіше. 
Це жесть.

Вона, ж2, бачите відчуває виключність перед іншими націями, в їхньому словнику є слово "гої". Ізраїльський рабин, глава ієшиви "Од Йосеф Гань" Іцхак Шапіро видав скандальну книгу "Закони царя", в якій досліджує право єврея на вбивство "гоїв" (не-євреїв). Зокрема, поставивши питання "Коли євреєві дозволяється вбивати гоїв?" автор відповідає, що робити це можна практично завжди, навіть якщо йдеться про зовсім маленьких дітей. Наприклад, на думку Шапіро, вбивати можна усіх, хто не виконує сім заповідей синів Ноаха (Ноя).

"Коли ми вбиваємо гоя, який порушив заповідь, на це немає жодної заборони", — пише автор, але далі підкреслює, що вбивство у цьому випадку можливо тільки після відповідної судової постанови. Також, наголосив Шапіро, не-єврея можна убити, якщо він убив єврея. Рабин пише: коли не-єврейські діти виростуть, вони не зможуть укріпити єврейський народ. З цих міркувань, дозволяється вбивати дітей не-єврейських лідерів, щоб посилити тиск на батьків. Свої висновки Шапіро підкріплює цитатами з Танаха і Талмуда.
Більше читайте тут: https://tsn.ua/svit/izrayilskii-rabin-vidav-posibnik-z-ubivstva-ne-yevreyiv.html

Цей опус не викликав заперечень цензури.
Від писанини не відхрестилося тамтешнє духовенство.
Місцеві політики й так звані "правозахисники" навіть не подумали критикувати цю огидну мазанину.
Про яку Декларацію про права людини ООН тут мова?
Де тут Євроконвенція про права людей?
Міжнародний Суд ООН однозначно кваліфікує такі дії як:
- злочини проти людства;
- расизм.

Продовжимо. Ось ще одне підтвердження чому Й.Джугашвілі (поганяло Сталін) був лютим антисіоністом.

Одним із зафіксованим фактів, коли ж2 спробувала створити їхню країну на нашій етнічній землі, є їхнє звернення до фюрера інтернаціонал-соціалістів Й.Джугашвілі (поганяло Сталін) з проханням створити їм країну з окупованої частини України, в Криму.
Ще до 2СВ.
Фюрер інтернаціонал-соціалістів подумав і відмовив (фюрер націонал-соціалістів планував там розбудувати мережу санаторіїв).

Проте в окупаційній Кримській Автономній Соціалістичній Радянській Республіці (РСФРР) однак було сформовано два ж2 національних райони – Фрайдорфський (1931) і Лариндорфський (1935).
Таки сформовано.
Про всяк випадок.
На майбутнє.

Співставимо негайне виселення татар з Криму ще до закінчення 2СВ й низку Холокостів українців у вигляді Голодоморів

Лише тепер це зрозуміло.
Лише тепер взаємозв'язок тих злочинів, які вчинила ж2 проти українців і татар стає зрозумілим.
Лише тепер можна реконструювати послідовність подій.

Так нагально татар виселили з Криму не тому, що вони буцім то більше співпрацювали з німецькими окупантами ніж з російськими окупантами.
Це нагла брехня, котру ж2 сама ж і поширює!

Висновок: так нагально татар виселили з Криму тому, що ж2 розчищала місце сама собі коштом аншлюсу Криму.

Геноцидами ж2 ефективно розчищала собі життєвий простір.
"Lebensraum". Від українців і татар. Для створення їхньої держави коштом земель інших народів. Таємно готували чергову спробу.

За геноцид ж2 вже була раз засуджена українським судом:
https://mfa.gov.ua/ua/press-center/news/66381-genocid-v-ukrajini-v-1932-1933-rokah-postanova-apelyacijnogo-sudu

Тож буде засуджена й вдруге, коли суддя Міжнародного Суду ООН у справі про те, як хвацько ж2 утнула геноциди татар і українців, погодиться з таким висновком. І буде повна міжнародна ізоляція ж2стану. Й цілком заслужений за кілька тисяч років капєц.

Тому малозрозумілою є співпраця нинішніх очільників татар з лютим антиукраїнським (і лютим антитатарським) режимом внутрішньої окупації України-Руси ЗЄіБєні. Режим ЗЄіБєні принципово забуває татар при формуванні списків на обмін з окупантами-азіятами.

Навіщо виселили татар і заселили саме росіянами?
Росіяни значно поступливіші на відміну від татар й українців.

Так чому ж ж2 не переселилася до Криму?
Тому, що по 2СВ було створено їхню державу коштом палестинців.

Чому це так важливо для них?
Тому важливо, щоб ж2 вижила. Як показує уважне вивчення історії їхньої діяльності, їхні вожді мислять категоріями тисячоліть.
“Нізабудімніпрастім” це про них.
На відміну від українців і татар, котрих ж2 тріумфально й ефектно "множить на нуль":
Хрестоматія ж2знавства. Навчальний посібник #ж2
https://zemlj.blogspot.com/2019/09/blog-post.html

Й.Джугашвілі (поганяло Сталін) прямо вбивав, підписував розстрільні списки, і дискримінував юдеїв. Чи є цьому підтвердження? Підтверджень повно. Візьміть хоча б горезвісну 5-ту графу.

Порівняємо перепис населення покійного СРСР євреїв:
1926 рік  2.672.499    
1939 рік  3.028.538    
1959 рік  2.266.334

Зрозуміло, що статистику спотворено. Цифри брешуть.

Факти.

Вони становили лише 6,5% населення окупованої України в 1926 році. Але цифри, засновані на копітких дослідженнях в архівах Служби безпеки України, говорять про те, що на керівних постах в ГПУ УРСР в 1929-1931 роках їх було 38%, а в період Голодомору 1932-1933 років вони становили 66,6% серед усіх керівників каральних органів окупованої України. Коли в 1936-му присвоювалися нові звання у військовому відомстві держбезпеки окупантів, то серед верхівки НКВС УРСР з 79 осіб їх було рівно 60 (ті ж 66,6%). Є архівний документ — наказ НКВС СРСР від 8 січня 1936-го, де йдеться про присвоєння спецзвань капітанів ГБ (що відповідали загальновійськовому полковнику) співробітникам НКВС України. Серед 34 офіцерів - 25 вони.

А потім була велика чистка. Чекістів, і не лише їх, масово розстрілювали. Оголошували ворогами народу. Нагадую, що сім'ю ворога народу тоді засилали на Сибір. І не всі звідти поверталися. Загинуло сотні тисяч. У масштабах покійного СРСР це - Холокост. 

Як і А.Шикельгрубер (поганяло Гітлер), як і Й.Джугашвілі (поганяло Сталін), вчинили злочини проти людства. Вони обидва знищили мільйони іудеїв.
Це - злочини проти людства.
Це - Холокост! 

Проте незважаючи на Холокост, марксизм-ленінізм живий!
Він розвивається!
Діалектичний матеріалізм у дії!

Ситуація в Україні після виборів Президента України й дострокових виборів до Верховної Ради України 2019 року
https://zemlj.blogspot.com/2019/08/2019.html

Нині Україна - це міні-СРСР так, як його уявляв полум'яний революціонер Лейба Бронштейн (поганяло Троцький): тепер ж2 повністю оволоділа в Україні владою, економікою, інформаційним простором; гої українці горбатяться на них; саме тому МВФ визнав українців у  2018 році найбіднішою нацією Європи; на виборах ж2 кинула їм геть примітивні гасла на кшталт: Землю селянам! Фабрики робочим!, і вони їх схавали; ЗМІ, котрі 100% контролює ж2 змінюють українцям спосіб мислення; зондеркоманди убивають українців, що можуть очолити національно-визвольний рух пана В.Чорновола, пана С.Білого.

Тому в Україні 73% зєібєнутих.

Те ж саме відбувається в РФ. Навіщо там ФСБ привселюдно компрометує й знищує ГРУ? В ГРУ ж2 відсутня, адже не люблять вони в армії служити. А ось у ФСБ її аж зашкалює. Ж2 знищує останній в Кацапстані осередок організованого опору. Тому наступник Ліліпуті буде наглухо відбитим:
46. Психологічний портрет Ліліпуті. Аналітичні матеріали політичного психолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/03/blog-post_697.html

Він без коливань застосує атомну зброю. Адже він уже не буде гоєм!      

Висновок: Й.Джугашвілі (поганяло Сталін) був лютим антисіоністом тому, що він був гоєм, тому він не розумів марксизму, ленінізму, марксизму-ленінізму разом взятих, а його сталінізм це просто збочення, саме через Й.Джугашвілі (поганяло Сталін), що захопив владу в СРСР й організував для ж2 Голокост, ж2 так і не змогла здійснити світову революцію й планета Земля не зазнала жахіть комунізму-більшовизму у виконанні інтернаціонал-соціалістів.

Слава Україні!



Немає коментарів:

Дописати коментар