1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 11, 2020

Іран збив Боїнг-737 МАУ, бо вважає, що в Україні 73% ж2

Шановні пані, панове!
Іран збив Боїнг-737 МАУ, бо вважає, що в Україні 73% ж2 - це брехня!
Це неправда!
І я її спростовую!
Статистикою. Переписом населення. Та чим завгодно.
Так, в Україні є тільки 73% зєібєнутих.
Так.
Це правда святая. Але тільки не ж2!


То ж як Іран збив Боїнг-737 МАУ? 
Ну, розмови про те, що ні сіло, ні впало, а літак раптом пролетів над якоюсь секретною базою розраховані саме на 73% зєібєнутих, а не воєнних експертів. Для цього екіпажу наперед доводять всі наземні заборонені зони, щоб туди не залітати. Сотні разів сотні літаків тим же маршрутом, що й український Боїнг-737 МАУ злітали-сідали й ніхто їх не обстрілював. 
Це ще одна брехня й маніпуляції.
   
Вочевидь, склалася ситуація, як під час знищення Ил-18 з Кацапстану сирійською зенітною ракетою С-200. Тоді F-16 Ж2стану сховалися за Ил-18 у його радолокаційній тіні. 
Справа була вночі. 
Можливо, в повітряному просторі Ірану перебував (-ли) літак (безпілотник) СТЕЛС наприклад F-35 Ж2стану, що готувався знищити іранські атомні об'єкти. Зенітно-ракетний комплекс "Тор" зумів його побачити й готувався до запуску ракет. F-35 Ж2стану сховався за Боїнг-737 МАУ в його радолокаційній тіні.

Але іранці вважають, що в Україні 73% ж2, тому й збили Боїнг-737 МАУ. Якби це був літак Саудівської Аравії, чи Єгипту, то вони б завагалися.
А тут не вагалися!
Гуяри!
Невірні!
Та їх там більше, ніж в самому Ж2стані!

Ця версія може бути відмінною від офіційної іранської. Але який же іранський військовий зізнається, що збулася їхня заповітна мрія! Вони бачать і можуть збити СТЕЛС невірних гуярів!!! 
І ризикнули!
І спробували збити!
І ніякий то не був збій у засобах родіозв'язку, позаяк іранські засоби радіоелектронної боротьби працювали всі і на повну потужність. Адже саме українська "Кольчуга" виявила Ж2станський F-35 у повітрі тому, що цей винищувач ну просто не може не посилати бодай тоненький, але струмочок даних на базу. Й видала команду на знищення застарілому кацапстанському зенітно-ракетному комплексу "Тор". А він геть нездало цю команду виконав... 

Саме такою була реконструйована послідовність катастрофічних подій тієї ночі. 

Виникає закономірне питання: чому Іран вважає, що в Україні 73% ж2?
Тому, що там правильно прочитали американську пресу й грамотно її застосовували для масової пропаганди. Так впливовий бізнесовий американський журнал The Wall Street Journal у статті "Розуміння єврейського президента України" пише: "Після того, як Володимир Зеленський виграв на президентських виборах України, отримавши більшу кількість голосів за Порошенка в квітні цього року, його країна стала єдиною, крім Ізраїлю, де і президент, і прем'єр-міністр — євреї".

Саме тому в руці не здригнувся пістолет. А ще зверніть увагу як Іран спілкується з Україною: ніби її немає, через США, через Канаду, через Францію тощо, та геть відкидає власну провину й зачищає місце злочину! А ще поведінка ЗЄіБєні, тобто де воно було, на чиїх літаках й куди це м'ясне тіло літало й навіщо, і чому організм на посаді міністра оборони був у цей час (вдумайтеся лишень!!!) в Кацапстані у тещі, та всіх політорганів України - язик ф сраку до консультацій з тим, хто оплачує держзраду ж2, з Ліліпутею:
46. Психологічний портрет Ліліпуті. Аналітичні матеріали політичного психолога
http://zemlj.blogspot.com/2014/03/blog-post_697.html

Національній державі Україна шкодять іноземні кримінальні  й дуже ошерні керманичі неукраїнського походження, що узурпували владу в Україні:
Спростування, що ж2 не здає інтереси України
https://zemlj.blogspot.com/2019/12/2.html?m=1


Як прямо - продав українські інтереси Кацапстану? Так отримай кеш і розпишися - пригоди шістки Бєні ЗЄ в Омані. 
Так і опосередковано через репутаційні втрати - збитий з усією ісламською праведністю Боїнг-737 МАУ. 

Тому коли ми позбудемося корости організованої злочинності цих емігрантів, то жити стане краще, жити стане веселіше!
Однозначно!
Шма Есраел!
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар