1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

понеділок, жовтня 07, 2019

Віче 06.10.19 - якщо спротив українців неможливо відвернути, то його треба очолити #ж2

Якщо п`янку неможливо відвернути, то її треба очолити! Цю просту істину я засвоїв ще під час служби в армії. Саме таке враження справляє Віче 06.10.19 на Майдані Незалежності. Один з маркерів цього - хто виступали, а виступали там і Тягнибокок і лідер Нацжон.

Оратори говорили ротом про все, про що завгодно, але не про головне. Особливо добре виступив очільник Демсокири: вміє тримати публіку, спілкуватися й запалювати людей.

І застереження ведучого не піддаватися на провокації. Йа не пойняв. А чому це ми маємо не піддаватися на провокації? Ми маємо знати як далеко готовий зайти режим ЗЄіБєні


Чи не вважаєте ви, що режим цих двох нащадків  близькосхідних емігрантів готовий зайти значно далі Небесної Сотні? Значно далі, Небесної Тисячі? Небесного Мільйону?


Так Небесні Мільйони вони вже напрочуд  винахідливо пройшли в 1932-1933 роках. 


 А останні кілька сот років від часів повстання Їхньої Світлості Гетьмана Руси-України Богдана Хмельницького, вони мстиво й тріумфально з неабияким  ентузіазмом рухаються до Небесної України!


Ми уявлення не маємо на що вони спроможні.

А хто має?
Палестинці!
Раджу поспілкуватися при нагоді. Те, що вони вам розкажуть, буде для вас справжнім шоком! Гарантую!

А Кобзар пана Тараса Шевченка й досі дає про них вичерпне уявлення.

Українці є абсолютними чемпіонами світу з луплення голівкою об долівоньку...

Гуп
з луплення голівкою об долівоньку 
Гуп
з луплення голівкою об долівоньку... 

Від часу втрати державності Русько-Литовським князівством останні 500 років різномастні окупанти вправно передавали естафету один одному й професійно скеровували спротив русичів-українців у хибному напрямку, що дозволяло без особливих зусиль файно тримати останніх 500 років у рабстві.

Саме тому ми 500 років угноювали ґрунт своїми тілами адже билися між собою. Ми були колаборантами. Нас дурили й зневажали за це.
 

Дурять і зневажають нас за це й зараз.

Кожен з ораторів ротом казав щось на кшталт: "Наш Президенте! Не роби той, той і цей, а ми за це не будемо чіпати тебе!".

Піздно всралися!
Ось елементарна аналітика.

По-перше препіздент не наш. Воно близькосхідного походження.
По-друге зєлупонь із катастрофічною швидкістю вже здав і продовжує здавати українські інтереси й ні на що не зважає.
По-третє воно чуже нам, воно нас боїться і ненавидить - перегляньте "творчість" цього шаурмена.
По-четверте співачки ротом на кшталт Лоракак і Успєнскаяая, що підтримали Ліліпутю й виступали в окупованому Криму й були під санкціями СБУ вже в Києві.
По-п`яте Україна п`ять років не імпортувала електроенергію з РФ, а зараз почала, а це призводить до початку колапсу української енергосистеми й вугледобування, а очолює цей процес громадянин з екзотичними близькосхідним прізвищем, слуга народу Герусус з такою ж екзотичною зовнішністю, російськомовний соплемінник зелупенфюрера;
По-шосте формула Штайнмаєра, наші війська залишають стабілізований фронт, близькосхідний родич зелупіськи, російськомовний Шефірір волає про те, що в Україні забагато українського тощо.
По-сьоме Ізраїль продає свої БПЛА і деяку іншу техніку азіятам-росіянам, а не нам. 
По-восьме Нєтаньяхуху прилітав до нас, щоб підпісяти з презіком якісь дріб`язкові угоди про пенсіонерів? 

Ні!
Це вкрай слабенько й нездало залегендовано. Ой не той став нині Моссад, зовсім не той!

Можна припустити, що цей земляк грінпоца прилетів, щоб особисто орально в брудні вуха разумково відсталого вкласти те, чого не довіриш засобам комунікацій:
- сказати "Шма Есраел!";
- надати гарантії, що йому, владіміру ссаничу вже надали такі да громадянство, вручити паспорт на прізвище яник-2 і тут же забрати, адже такий компромат не можна зберігати в Україні;

- переконати, що сцикуна нізащо не видадуть білим українцям, які б злочини проти нас воно не утнуло;
- гарантувати повернення десятків мільйонів доларів цього дужедякуй, потенційно вже втрачених в Україні через його безцінні послуги;
- пообіцяти ще ну дууууже багато грошенят за активності зєльонкіна, й показати відкритий на нього рахунок у швейцарському банку зі вже дуууже кругленькою сумою;
- прояснити шляхи евакуації з України вофки, його сім'ї, наближених на кшталт Богданана й Шефірара (у Бєні свій шлях евакуації);
- розтлумачити, як вічливо послати нах... менше наближених зібєнутих, адже Болівар не винесе всіх;

- навчити конкретних дій, погоджених з Ліліпутею з аншлюсу України;
- коротше знову виконати роботу очільника резидентури;
- детально роз`яснити про те, що відповідно до релігійної догматики такі да Україна й українці мають бути остаточно фсьо, й дати гівнокомандувачу їхню державну нагороду авансом за ще не виконане це:

Хрестоматія іудеєзнавства. Навчальний посібник
https://zemlj.blogspot.com/2019/09/blog-post.html

Тому всі оратори ротом з Віче 06.10.19 мали сказати коротко й зрозуміло:

З'явилася при владі в Україні ж2 — в держави Україна з`явилися проблеми.
Зникне ж2 з влади в Україні — зникнуть проблеми й без чергової революції:

 
Чому українські революціонери тупі?
https://zemlj.blogspot.com/2019/10/blog-post_4.html

А ще коротше й зрозуміліше ось так:

ЗЄіБєня ПНХ, #ж2 go home - долучайтеся і поширюйте ці зрозумілі істини в Фейсбуці, Твіттері, на Інстаграм, на Українській правді, на форумах і блогах в Інтернеті і буде вам щастя! 

Слава Україні!

PS: Смачні епітети про гумораста взято звідси:
https://zemlj.blogspot.com/2019/07/2-go-home.html  


         

2 коментарі:

  1. Только теперь становится понятно, какие недавно были прекрасные времена, когда Украиной управляли выдающиеся лидеры украинских националистов Вальцман и Гройсман ...

    ВідповістиВидалити