1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

середу, квітня 17, 2019

146. Як Пороху перемогти ЗЕ?

«Соціалізм є сінематограф плюс електрифікація всієї країни.»
В.Ульянов, біснуватий вождь, убивця, що пачками підписував розстрільні листи, ще тоді зрозумів важливість промивання мозку. Роботу його вірних і не вірних послідовників ми можемо зараз спостерігати в драматичному фіналі виборів Президента України 2019 року.  

Інсайдерська інформація: поліції й пенсіонерам МВС вказано голосувати в першому турі за Ю, а в другому за ЗЕ.


В публікації за 25 серпня 2018 року я писав:

132. Прогноз вибори Порошенкоко 2019
http://zemlj.blogspot.com/2018/08/132-2019.html

...Я не вважаю, що вибори мають пройти в звичному для всіх форматі. Інакше Порошенкоко ризикує їх програти...
...2. Прибалтійський. Найбільш оптимальний з відновленням української державності. Доцільно провести його разом з переписом населення. І справді: у 1931 році українців, окупованих СРСР, було 81 мільйон - це на кілька мільйонів більше, ніж росіян. За шість років зникло 55 мільйонів українців:

https://www.volynnews.com/news/society/u-1931-rotsi-ukrayintsiv-bulo-81-milyon-bilshe-nizh-rosiian/

З тих, хто вижив, понад половини зробили хохлами. Цілі області стали вимореними й знелюдніли. На кістках білих українців, у "звільнених" від нас селах і хатах, нагло оселилися жовті росіяни. Які тут можуть бути вибори?
Що, нині жовті українці російського походження й хохли, скрєпні ватники упороті, проголосують за наші цінності: державність, деокупацію від них же, азіятів, за Неньку? Етаааа, шибко фантазера однако!

Тому в Прибалтиці, де ці мишебратья теж пробували змінити демографічну ситуацію, врахували всі обставини й зробили красиво і демократично: є громадяни з правом вибирати, а є негромадяни (негри скорочено), що права голосу не мають:

https://uainfo.org/blognews/1462341455-latviya-u-chomu-riznitsya-mizh-pasportom-gromadyanina-i-pasportom.html

Виборче законодавство змінено не було. Тому  нинішня ситуація повністю підтверджує мої прогнози. В тій же Німеччині кожен восьмий не є етнічним німцем. Це емігранти. Вони мають німецький паспорт, проте не мають права голосу. 

У нас же не натуралізовані емігранти мають і український паспорт і право голосу. Що й призвело до нинішньої ситуації: жовті українці російського походження в купі з хохлами об'єдналися навколо факту їхньої культури й самоідентифікації проти української культури й самоідентифікації.

Тобто відбувся поділ на українців і не українців: розділяй і керуй! Тобто вони виступають проти нас, корінних мешканців нашої країни. За цю спецоперацію явно хтось із ФСБ отримав генерала.  Нагадую: всі провідні ЗМІ в Україні перебувають у власності такі да.

Точно такий самй сценарій втілено під час аншлюсу Криму.
Точно такий самй сценарій втілено під час окупації ОРЛДО.


І лише зараз тамошня вата в "радной говєні" в Криму й ОРЛДО виє, скавчить, строчить чолобитні сцарю й повільно прозріває.

У виступі перед днем тиші Пороху варто застосувати метод розділяй і керуй.
Інсайдерська інформація: українці почали переводити гривневі депозити в доларові. Згадати цей та інші факти, яких зараз можна чимало накопати з економічного аналізу. Згадати Бєню, дефолт, Кацапстан. Нехай спічрайтери напишуть ще кілька порад від Пороха як прояв уваги й турботи Президента про громадян. На котрих чекають дуже люті часи часи.

Паралельно ватро транслювати відеоролики, де вкрай збентежений громадянин кидається купувати долари: потім таке почнеться! Щоб усім стало зрозуміло, що саме ЗЕ організує люті часи. І бігборди по всій Україні: я вам ничего не должен! ЗЕ.


Навіщо говорити саме так? Виступ саме такими словами авторитетного Пороха, що завжди висловлюється виважено й стримано, справить шокуюче враження. Навіть на багатьох ватників з убогими мацкамі.

А перед показаним і розказаним фактом настання неминучої катастрофи людям властиво правильно переоціювати реальність. Робити правильні висновки й дії.


Схоже, що висловлювання про те, що українці об'єднуються лише перед розстрілом, такі да правильне.

Один відомий актор якось хотів піти від дружини до коханки. Вже майже вирішив... Проте дружина сказала йому: як будеш виходити на вулицю, обов'язково вдягни шарф, щоб ти не застудився ! Не зважаючи ні на що, дружина думала й дбала про чоловіка! І він залишився з дружиною!


А потім Пороху варто сказати так:
Пауза.
Бережіть себе! Бережи Вас Бог! (Багато людей, власне, почуваються самотніми. Про них ніхто не дбає. І ця фраза переводить Пороха в їхні захисники. А це так важливо почуватися захищеним! Але українцям ніхто й ніколи досі не говорив такого.).
Пауза.
Зробіть правильний вибір!
Слава Україні!  

   

3 коментарі:

  1. Кожний громадянин виннен державі послугу, а особливо президент, за безпечне місце проживання, можливість заробітків та безплатний вишкіл. Президент Кеннеді казав що ми повинні питати державу як її прислужитись а не питати чим держава може нам прислужитись.

    ВідповістиВидалити