1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

понеділок, грудня 04, 2017

127. Український аспект тотальної гібридної війни РФ проти всіх

  Ідеологічна спадщина біснуватих фюрерів "світового пролетаріату" Ульянова (Лєніна) та Бронштейна (Троцького), що торочили про світове панування й іншу маячню,  не дає спокійно спати й біснуватому Ліліпуті. 


З усієї тієї маячні Ліліпутя засвоїв лише про світове панування. Тому дії РФ проти України є лише фрагментом надзвичайно складного й заплутаного плану прагнення Кацапстану до світової гегемонії.

План продумано до таких дрібниць і в той же час він настільки масштабний, що потрібно це описати й вказати на взаємозв’язки.

Наприклад, в Україні працюють немало фірм з РФ. Штат фірм інколи досягає кількох сотень співробітників. У той же час точно такі самі українські фірми чудово обходяться штатом в кількадесят колег. Це означає, що такий роздутий штат є лише прикриттям для нелегальних шпигунів з РФ, що прикриваються діяльністю таких фірм і ведуть свою підривну роботу.

Принагідно зверніть увагу на монастирі й церкви УПЦ МП. На самих монахів й охорону. На їхню військову виправку й поставу.

Варто також придивитися до однієї з таких фірм. У Львові десять охоронців ресторану "Старгородод" 2 грудня, напали на двох військовослубовців, бо ті попросили адміністрацію закладу припинити грати російську попсу.

Що 10 охоронців роблять в одному ресторані?

За які гроші їх утримують?

Здогадуєтеся, до чого я веду? Пояснюю: в Україні на цілком легальних засадах перебувають воєнізовані й легалізовані групи ворога. У великій кількості. Вони постійно тренуються. У них є схована зброя. У вирішальний момент вони готові завдати удару з середини України. Тероризм. Диверсії. Саботаж. І їх ніхто не арештовує. Білі українці їх не чіпають. Їх кришують.

Здогадуєтеся, до чого я веду?

Візьмемо операційні системи на основі Лінукс. У мові встановлення деяких з них можна вибрати українську й… русинську.

Так само українську й… русинську мови можна вибрати при реєстрації на одному з найбільших сайтів пошуку роботи США.

В норвезькому серіалі "Окупація" головний герой переховується в Польщі серед… українських сепаратистів.

Харківські видавництва перекладають солов’їною й видають книжки закордонних авторів, в яких Україну зображено вкрай спотворено. Видають дитячі книжки, де допускають підміну понять між Руссю й Росією.

Навіть екскурсія, куплена в екскурсійному бюро, проводиться нам з дружиною:

1. мовою чужинців:
2. про період окупації саме чужинцями.

Тобто хтось у США мав подбати про те, щоб вставити русинську мову в сайт працевлаштування. А хтось із програмістів мав подбати про те, щоб ця ж русинська мова була в меню Лінукса. Тому не в кожному Лінуксі ця мова є. А в норвезькому серіалі згадали про українських сепаратистів. І де? В Польщі!!!

Московські планувальники гібридної війни взяли кожну сторону життя українців, розбили її на найдрібніші частинки й тотально всобачили в кожну таку частинку в глобальному, всепланетному!!! масштабі щось своє, щось, що все українство:
 

руйнує
дискредитує
применшує
знецінює
робить несуттєвим
робить таким, з якими не варто рахуватися
оббріхує
підмінює поняття
показує підлими
показує унтерменшами
тощо.

Щось подібне, залежно від ситуації, так само зроблено з:

Каталонією
Брексітом
виборами в США, Франції, ФРН, Нідерландах
тощо.

Це лише верхівка айсбергу. 1/10 його частина. Інше заховано глибоко в надрах не  публічної політики, шантажу, підкупу й тероризму.

І все це робиться в глобальному, всепланетному масштабі – тотально з кожною країною, з кожним міждержавним об`єднанням! Венесуела з її зубожінням, руйнацією економіки, гіперінфляцією є кінцевим результатом перемоги гібридної війни Ліліпуті проти всіх.

Саме тому Ліліпутя, не зважаючи на санкції, так впевнений у собі. В його руках нитки світового павутиння. Він цілком справедливо (для себе, ботоксного) впевнений, що ще  трішечки зусиль – і весь цивілізований світ зруйновано: адже Великобританію вдалося викинути з ЄС, у США Президентом Трамп, в РФ успішно працюють потужні інформаційні війська, домінування в Інтернеті, хакери, тотальне шпигунство. При цьому багато білих американців з європейцями (а якщо чесно, то й білих українців), вірять у пропаганду жовтих азіатів-росіян!

Чому вони їм вірять? Вірять вони тому, що цивілізації Старого й Нового світів побудовано на взаємній довірі, повазі, очікуванні, що кожен громадянин сумлінно докладає конструктивних зусиль і не руйнує суспільство. "Здесь особенно тебя не проверяют, здесь во всем тебе как другу доверяют!". Вилли Токарєв. (Тут особливо тебе не перевіряють, тут в усьому тобі як другу довіряють. Віллі Токарєв).

Азійську ж цивілізацію побудовано на діаметрально протилежних засадах: тотальна недовіра, брехня, обман, підлість, крадіжки, взаємоприниження. Тому росіянин, що опинився в ЄС і США, почувається так, ніби він вирвався з гнилої клоаки на свободу. "Тупі! Ну тупі!" – називає росіянин американців з європейцями. У них він краде, бреше, порушує – і все це йому безкарно!

Найкраще ситуацію передає бородатий анекдот. Москвич розповідає, як він грав у Києві в покер: "Ета-а-а-а, здалі карти, аткрилі, а украінєц гаваріт: "Ройял флеш!". Я єму: "Пакажи!". А он мінє: "Шляхетним панам вірять на слово!". Ета-а-а, тут русскаму карта шибко й папьорла, однако!".

 "Чим нам гірше – тим нам краще!". Так у РФ коментують санкції. Цю фразу висміюють. А даремно. Вона говорить про те, як далеко Ліліпутя готовий зайти. 


46. Психологічний портрет Ліліпуті. Аналітичні матеріали політичного психолога

http://zemlj.blogspot.com/2014/03/blog-post_697.html


Чимало дій, до котрих у Ліліпуті чи то руки не доходили, чи гроші закінчилися й не було зроблено, а тепер виконано, й виконано успішно.

Це й часткове імпортозаміщення.

Це й створення закритого суто російського Інтернету без зовнішніх серверів і трафіка.

Це й створення закритої внутрішньо-російської системи міжбанківських платежів. На той випадок коли РФ почнуть від`єднувати від СВІФТ.

Це й спроба розбудовувати газотранспортну систему, щоб пом`якшити удар від ембарго на закупівлю російських енергоносіїв.

Війна в Сирії показала всю нездалість росіян як вояків. Нездалу російську техніку, логістику, ППО, авіаносні сили. Теж саме показала й спроба аншлюсу української землі. Тому основні операції РФ не будуть явного мілітарного характеру, лише Інтернет, пропаганда, тероризм.

Проте на війну в Європі Ліліпутя цілком спроможний зважитися:

"переможну", якщо буде впевнений в такій

"програшну", щоб утримати в Європі "свого" військово-політичного керівника, який ще не закінчив руйнування євроатлантичних структур з середини.

Висновки:

1. протидіяти гібридній агресій варто не лише в Україні, а й за її межами
2. чим більше очей за цим пильнує тим краще
3. оборону варто поєднувати з контрударом – виявивши область негативного впливу РФ, варто локалізувати її вплив і тут же завдати удару у відповідь
4. від оборони варто перейти до наступу

          

2 коментарі:

  1. А хто виконає п 1 і 4? ОПЗЖ? Проросійсько - проєвропейські ЗЕлені слуги? Безхребетна і корумпована "ЄС"? Чи може Захід за нас все зробить?
    Чи може все-таки слід привести до влади націоналістів?

    ВідповістиВидалити