1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

неділю, березня 05, 2017

120. Причина поразки Революції гідності

Україно! Україно!
Поглянь-но на себе —
В твоїй хаті сидить ворог —
Ще й сміється з тебе!
(Тарас Шевченко)

Шановні пані, панове!
Від часів Кобзаря й донині в Україні ніц нічого не змінилося — геть нічого, попри всі незалежності й революції.


«Революцію творять фанатики,
а користаються з неї негідники»

Справедливо для всіх революцій, крім, як завжди, наших, рідних, українських.
Чому?
Тому, що всіма «нормальними» революціями користаються негідники, що є кров від крові й плоть від плоті того народу, що творить революцію. В нас же ці негідники не те що іншої національності, а іншої раси! Ось вона - поразка Революції Гідності!
Це важливо.
Чому?

Тому що негідники, що є кров від крові й плоть від плоті того народу, що творить революцію, тягнуть накрадене додому, в сім’ю, на батьківщину, додому. Він сучий син — але він наш сучий син!
В нас же не так — ці негідники не українці, не те що іншої національності, а іншої раси, тягнуть украдену нашу країну до себе додому, простіше кажучи, прагнуть окупувати нас: «путінпамагі», «майдауни», «оголтєлиє бандьори»,
«укропітеки» «свідоміти», «адіннарот», «путінввєдівайска» тощо.
Це принципово.

Людям властиво самоорганізовуватися. Здорові сили гуртуються й розправляється з негідниками. Так само як імунна система людини розправляється з вірусами та шкідливими бактеріями. Людина гине, коли в неї СНІД.

Українці хворі на «політичний СНІД» — синдром набутого імунодефіциту до негідників і чужинців, що знищують і розривають Україну зсередини. Завжди можна точно визначити, коли людина чи українці почали хворіти на «політичний СНІД» — це XIV століття, Русько-Литовське князівство, початок занепаду Руси-України. Тепер зрозуміло в чому поразка Революції Гідності?

Одужання можливе, коли посеред народу розійдеться усталена думка про те, хто такі чужинці й негідники, чим вони відрізняються від нас, а ми від них. Починається процес виразної самоідентифікації, потім самоорганізація й революція. Усталеною думкою можна успішно маніпулювати, змінювати її, замовчувати, замінювати чимось іншим, що чудово видно на прикладі кисельовського Лайфн’юз.

Німець скаже: «Ви моголи».
«Моголи! моголи!»
Золотого Тамерлана
Онучата голі.
Німець скаже: «Ви слав’яне».
«Слав’яне! слав’яне!»
Славних прадідів великих
Правнуки погані!
(Тарас Шевченко)

Іншими словами Кобзар ще тоді сказав: московити-росіяни жовті азіати, русини-українці білі європейці!

Виникає логічне питання: чому, наприклад, Ідеологічна екзекутива ОУН не використала очевидний факт як стрижень визвольної пропаганди? Або чому жоден із шістдесятників не ставив це питання. Антибільшовицький блок народів? Український конгресовий комітет? Адже це були часи Мартіна-Лютера Кінга, часи боротьби з расизмом за расові права, велелюдних демонстрацій у США, антирасистських маршів. Чому українські партії влаштувати смолоскипну ходу вміють, а ось антирасистську ні? І чому нині жоден український ЗМІ не актуалізує цю тему? Чому навіть грантів на захист етнічних прав ніде не знайдеш?

Відповідь проста й очевидна, мов шашлик із коньяком: тому що економіка України взагалі, а провідні ЗМІ зокрема (й АП з цим погоджується), всі на 100% контролюються «жовтими українцями близькосхідного та російського походження»; «біла українська більшість» не володіє й не керує власною країною.
Так!
Говоріть саме так!
Віднині й надалі починайте послуговуватися саме такими політкоректними й правозахисними висловлюваннями: «Український уряд на чолі з Прем’єр-міністром нині сформовано переважно з жовтих українців близькосхідного та російського походження, що аж ніяк не відображають думки білої української більшості!».

«Чимало народних депутатів Верховної Ради України походять із жовтих росіян, яким недавно було надано українське громадянство».

«Захищаючи етнічні права людей, треба пам’ятати, що з-поміж нас, білих українців, європеїдів, мешкає і певна кількість жовтих, монголоїдів-росіян, що потребують особливого правозахисту, на який уряд і досі не виділив жодної копійки». (вищенаведені фрази скопійовано, перекладено й адаптовано з текстів правозахисних сайтів ЄС і США).

Давайте зараз згадаємо, чому в розгромленому й скапітульованому СРСР окупанти не розпалювали міжетнічної ворожнечі? Або як було розділено українців: західняки-східняки, заборона мови, зросійщення, вкрали нашу історію:


23. Кого слід вважати засновником української державності? До 2700-річчя Кия-царя
http://zemlj.blogspot.com/2014/01/23.html


депортації, геноцид за геноцидом, було все, а ось розпалювання окупантами міжетнічної ворожнечі не було.

Не було через одну, проте вкрай незручну обставину, адже окуповані народи, такі як білоруси, українці є слов’янами, а от окупанти — ні: самі ж російські генетики встановили, що понад 90% мешканців РФ мають «азійський ген». Тобто, на відміну від білих українців, належать до азіатів, монголоїдів, що в їхньому скрєпно-ортодоксальному середовищі є вкрай принизливо й ганебно.


Російські фундаменталісти мають настільки виразний комплекс неповноцінності, комплекс меншовартості, що котлету по-київськи у них в Держдумі перейменовано на котлету по-кримськи, а борщ український у них борщ донбаський. Усвідомлення власної російської жаліднюгості порівняно з українськістю для них настільки нестерпно, що все українське в РФ знищується: жодної української школи, жодного вишу, закрито єдину церкву УПЦ КП, ліквідовано українську бібліотеку, просто все українське замовчується, вони натужно роблять вигляд, ніби самої України й немає. Фрейд зверху розчулено споглядає на всю цю клініку, й приймає привітання колег, що його теорія виявилася правильною. 

Російські фундаменталісти нині дбайливо плекають ідеологію, котру можна описати як «жовтий азійський неорасизм». У пропаганді широко застосовують такі слова, як вузькоокий (косоглазий), чурка (урюк, хачик), хахол, чухонєц, піндоси (США — Піндостан).
Навіщо?
Це російські глумливі назви національностей японець, китаєць, чеченець, вірмен, українець, литовець, американець, щоб використовуючи принизливі назви, вивищитися хоча б у цьому. При цьому пропаганда подається так, що всі народи навколо ніби жовті, чорні, латинос, кольорові тощо, лише росіяни ніби білі, але прямо про це не говориться.
Парадоксально, але ватники в це вірять!
Проте, коли все це на пальцях пояснюється черговому ватнику, то його маячня на тему «нізабудімніпрастім» майже не змінюється, зате в душі рішучість та впевненість у  мозкопромивальній пропаганді дуже зменшуєься, він істерить, сумнівається, ось тоді  трильйони дерев’яних рублів, вкладених російскими фундаменталістами в поширення ідеології, яку можна описати як «жовтий азійський неорасизм» йдуть псу під хвіст, що нам і потрібно.   

Ці факти українські політики можуть, і повинні використати, щоб у своїй країні, на своїй землі, застосувати принцип «розділяй і володарюй», а та українська політична сила, партія, рух, що почне вишукано й шляхетно у правозахисний спосіб об’єднувати білих українців за етнічною ознакою, отримає «монополію» на об’єднання українців та височенні рейтинги на виборах. Альтернатива - поразка Революції Гідності.

Як політтехнолог додам: ще жодного разу, жодна українська політична сила, партія, рух, на жодних виборах, не застосувала надпотужний об'єднавчий  прийом правозахисту етнічних прав українців для перемоги!
Жодна й жодного разу!
А заодно задумайтеся: з чого б це? Зрозуміло, на що я натякаю?
Дарую!
Беріть!
Користуйтеся!
Уявляєте, який гевол та скавчання почнеться в усіх так званих «українських» ЗМІ?
Я вже мовчу про РФ.
Так отож!

Наступним кроком варто вдосконалити законодавство відповідно до цивілізованої практики.
Арнольд Шварценеггер лише тому не став Президентом США, що не народжений в Америці. А під час 2 СВ співробітником військово-морської розвідки США міг бути лише білий! американець у 4-му поколінні! У нас же Допа й Гепа, приїхавши з РФ, миттю отримали наше громадянство й ну давай рулити Харковом — тітушки, «Оплот», антиукраїнщина. Те ж саме й у ВРУ, КМУ, АП. Тому варто до посад виборних і держслужбовців допускати лише українців, або натуралізованих громадян у 4-му поколінні.

Простий статистичний аналіз показує, що всі так звані «українські олігархи» — обрізані.

То що, для того, щоб стати українським олігархом, мені треба пройти ритуал обрізання?
Чи що?
Але я не обрізаний.
І мої пра-, пра-, прадідусі теж не обрізані. І мої пра-, пра-, прабабусі теж не обрізані. І моя дружина не обрізана (ритуал жіночого обрізання — вирізання клітора). Жоден з моїх пращурів не проходив ритуалу врощування в тіло сторонніх предметів, збільшення довжини жіночої шиї обручами, деформування кісток черепа тощо. Я не хочу й не буду робити такого жахіття зі своїми дітьми.
Такого просто немає в нашій культурі й у наших одвічних традиціях.

До речі про обрізання.
Згідно із сучасним українським законодавством це кваліфікується як завдання близьким родичем — батьком, його близькому родичу — синові, у злочинній змові з близькою родичкою — матір’ю і третьою особою, тяжких, непоправних фізичних ушкоджень і моральних страждань, скориставшись безпорадним станом жертви, й без її згоди при досягненні повноліття на цю хірургічну операцію, проведену, до того ж, особою, що не має спеціалізованої медичної освіти й ліцензії на лікарську практику, операцію, не затверджену Міністерством охорони здоров'я України, яка відсутня в переліку показань до хірургічного втручання ВОЗ, в антисанітарних умовах за межами лікарського закладу, без дотримання стандартів знезараження, анастезії й післяопераційного супроводу пацієнта, з використанням нестерилізованих і несертифікованих медичних інструментів, з ризиком інфекційного зараження пацієнта та подальшої його смерті, з незахороненими у належний спосіб частинками людського тіла, з невстановленими наслідками для фізичного й психічного стану пацієнта, з приховуванням факту незаконної операції методом не занесення її обставин до медичної картки пацієнта, проведення незаконної операції незастрахованому пацієнту, інформацію про котрого не внесено у належний спосіб до районного РАЦСу, з ухиленням від оподаткування отриманої винагороди за операцію, до обставин котрої тисячоліттями несхвально ставиться традиційна консервативна біла українська релігійна християнська більшість. Тому, щойно ви почуєте десь, що якусь дитину обрізали — сміливо подавайте заяву про злочин!

Ми маємо право вимагати від тих, хто «понаїхали» не шокувати нас своїми звичками, а жити так, як живемо ми, асимілюватися.

Тому варто до великого бізнесу, посад виборних і держслужбовців допускати лише українців, або лише тих натуралізованих громадян у 4-му поколінні, що вже не мають ознак
ритуалу обрізання (ритуал жіночого обрізання — вирізання клітора), врощування в тіло сторонніх предметів, збільшення довжини жіночої шиї обручами, деформування кісток черепа тощо, та що припинили практикувати їх з покоління в покоління.

Ну і мова калинова обов’язково.
Тут добре про це написано: 

Досить апелювати до совісті, культури і свідомості — введіть штрафи
http://gazeta.ua/articles/life/_dosit-apelyuvati-do-sovisti-kulturi-i-svidomosti-vvedit-shtrafi/754780#comments

Чому мова важлива подивіться тут, це ЗСУ чи окупанти з колаборантами?:
https://www.facebook.com/esaukraine/videos/1013528625406412/

Ось тоді й відбувається давноочікуваний і найважливіший результат: ми відділяємо мух від котлет.
Чужинці й негідники — від’єднуються.
Українці та всі, хто з нами, об’єднуються за простою й зрозумілою ознакою відповідно до Конституції України та Декларації ООН про права людини. 
Це і є «Розділяй і володарюй» у виконанні нас, українців.
Слава Україні!


PS: 
- Українські партії! Влаштуйте антирасистську ходу!
- Ще жодного разу, жодна українська політична сила, партія, рух, на жодних виборах, не застосувала надпотужний об'єднавчий  прийом правозахисту етнічних прав українців для перемоги!
Жодна й жодного разу!
А заодно задумайтеся: з чого б це? Зрозуміло, на що я натякаю?
Дарую!
Беріть!
Користуйтеся!
 

- Народний депутате! Подай проект закону, щоб до великого бізнесу, посад виборних і держслужбовців допускати лише українців, або лише тих натуралізованих громадян у 4-му поколінні, що вже не мають ознак ритуалу обрізання (ритуал жіночого обрізання — вирізання клітора), врощування в тіло сторонніх предметів, збільшення довжини жіночої шиї обручами, деформування кісток черепа тощо, та що припинили практикувати їх з покоління в покоління
Сподіваюся всі зрозуміли в чому поразка Революції Гідності? 

1 коментар:

  1. Unknown5 серпня 2020 р. о 22:43
    Голодомори, політичні репресії, війни, геноцид і тотальний грабунок українців у всі часи організовували не росіяни, а жиди.
    ВІКІПЕДІЯ.
    Внаслідок природного тривалого співжиття племена змішувалися. Вчені довели, наприклад, що французький народ — наслідок змішання римлян, кельтів і германців; український — слов'янських і тюркських племен Київської Русі; завдяки змішанню слов'ян, угро-фінських племен, гунів, монголів і татар постав російський (московський) народ.

    теза потребує довндення

    ВідповістиВидалити