1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, листопада 18, 2014

90. Запит на отримання публічної інформації до Президента України, Голові ВРУ, Прем'єр-міністру України, МОУ, Голові СБУ, Голові МЗС, Голові МВС

ФОРМА
ДЛЯ ПОДАННЯ ЗАПИТУ НА ОТРИМАННЯ ПУБЛІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ
Запитувач   Леонід Васильович Підчибій______________________
(прізвище, ім’я, по батькові — для фізичних осіб, найменування організації,
____________________________________________________
прізвище, ім’я, по батькові представника організації — для юридичних
________________________________________________
осіб та об’єднань громадян, що не мають статусу юридичної особи,
вул. Ентузіастів, буд. 23, кв. 117, Київ, 02154   
pidchybii@ukr.net____________________
поштова адреса або електронна адреса, контактний телефон)
ЗАПИТ НА ОТРИМАННЯ ПУБЛІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

Прошу відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації" надати відповіді в межах компетенції кожного органу державної влади України на такі питання:
- які заходи вжито відповідальними особами СБУ для зупинки діяльності веб-сайтів колабоантів
ДНР і ЛНР, що хостяться в Європі й США?
- чому їх й досі не закрито?
(дивіться нижче електронний лист, який я пересилаю)
 

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

(загальний опис інформації або вид, назва, реквізити чи зміст документа)
Запитувану інформацію прошу надати у визначений законом строк (необхідне зазначити):
на поштову адресу ______________
(поштовий індекс, область, район, населений пункт, вулиця,
____________________________________________________________________
будинок, корпус, квартира)
на електронну адресу  pidchybii@ukr.net  _____________
телефаксом __________________________________________________________
за телефоном_________________________________________________________
__1.11.2014 року  _______
Леонід Підчибій, правозахисник http://zemlj.blogspot.com/     (дата)       (підпис)
--- Повідомлення, що пересилається ---
Від кого: "SEO-fight Блоґ: оптимізація та розкрутка сайтів, інтернет-маркетинг" <noreply+feedproxy@google.com>
Дата: 13 листопада 2014, 02:19:15

SEO-fight Блог: Інтернет маркетинг, пошукова оптимізація сайтів



Posted: 12 Nov 2014 07:40 AM PST
Із серії невероватно ВИ НЕ ПОВІРИТЕ, але це факт:

1. Офіційний сайт проросійського терористичного "правітєльства і народного совєта днр" розміщений у ненависній "гейропі", проти якої так палко виступають із зброєю в руках получлєнци, клоуно-казакі, московитські кадрові війська та інша терористична нечисть.

2. Офіційний сайт терористичної ЛНР, знаходиться на серверах американської компанії. І нічого, СБУ не турбує, впевнений, що навіть жодних звернень від офіційної Української влади ні одному з хостерів терористів (нагадаю, що вони визнані терористичними організаціями ОФІЦІЙНО) не надходило.



 




Л.ПІДЧИБІЮ

Шановний пане Підчибій!

На Ваш запит від 13 листопада 2014 року стосовно вжиття заходів Службою безпеки України для припинення роботи веб-сайтів ДНР та ЛНР повідомляємо, що Президент України та Адміністрація Президента України не є розпорядниками запитуваної Вами інформації.
Відповідно до пункту 3 статті 22 Закону України "Про доступ до публічної інформації" Ваш запит надіслано належному розпоряднику інформації — Службі безпеки України.
Дякуємо за Ваш запит.

З повагою

Керівник Головного департаменту
забезпечення доступу до публічної інформації
         Адміністрації Президента України                                     О.Кошелєв


ПІДЧИБІЮ Л. В.
За результатами опрацювання Вашого запиту, що надійшов до Секретаріату Кабінету Міністрів електронною поштою, в межах компетенції повідомляємо.
Згідно із Законом України “Про Кабінет Міністрів України” та відповідно до пункту другого § 1 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів від 18.07.2007 р. № 950 (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 09.11.2011 р. № 1156), Кабінет Міністрів є колегіальним органом, який здійснює виконавчу владу безпосередньо та через міністерства, інші центральні органи виконавчої влади.
Відповідно до Закону України “Про Службу безпеки України” Служба безпеки України є державним правоохоронним органом спеціального призначення, який забезпечує державну безпеку України.
До завдань Служби безпеки України входить попередження, виявлення та припинення, зокрема, тероризму.
Також зазначаємо, що Положенням про Адміністрацію служби спеціального зв ’язку та захисту інформації України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів від 03.09.2014 р. № 411, визначено, що Адміністрація Держспецзв’ язку є спеціально уповноваженим центральним органом виконавчої влади з питань, зокрема, захисту інформації.
Разом з тим, згідно з підпунктом 2 пункту 1 постанови Кабінету Міністрів від 25.05.2011 р. № 583 “Питання виконання Закону України “Про доступ до публічної інформації” в Секретаріаті Кабінету Міністрів України, центральних та місцевих органах виконавчої влади” Секретаріат Кабінету Міністрів не є розпорядником інформації за запитами стосовно інформації інших державних органів України, а також щодо інформації, яка може бути отримана шляхом узагальнення, аналітичної обробки даних або яка потребує створення в інший спосіб.
            Ураховуючи викладене, Ваш запит відповідно до частини третьої статті 22 Закону України “Про доступ до публічної інформації” листом від 19.11.2014 р. за № 15773/0/2-14 надіслано до Служби безпеки України та Адміністрації служби спеціального зв’язку та захисту інформації для розгляду та інформування Вас в установленому порядку.
Департамент інформації та комунікацій з громадськістю
Секретаріату Кабінету Міністрів України

 



За результатами опрацювання Вашого запиту від 05.12.2014, що надійшов до Секретаріату Кабінету Міністрів електронною поштою, в межах компетенції повідомляємо.
Законом України “Про Кабінет Міністрів України” та пунктом другим § 1 Регламенту Кабінету Міністрів України, затвердженим постановою Кабінету Міністрів від 18.07.2007 № 950 (у редакції постанови Кабінету Міністрів від 09.11.2011 № 1156), визначено, що Кабінет Міністрів є колегіальним органом, який здійснює виконавчу владу безпосередньо та через міністерства, інші центральні органи виконавчої влади.
Згідно із статтею 19 Конституції України органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Відповідно до Закону України Про Службу безпеки України ” Служба безпеки України є державним правоохоронним органом спеціального призначення, який забезпечує державну безпеку України.
До завдань Служби безпеки України входить попередження, виявлення та припинення, зокрема, терроризму, злочинів протии основ національної безпеки.
Згідно із підпунктом 2 пункту 1 постанови Кабінету Міністрів
від 25.05.2011 № 583 “Питання виконання Закону України “Про доступ до публічної інформації” в Секретаріаті Кабінету Міністрів України, центральних та місцевих органах виконавчої влади” Секретаріат Кабінету Міністрів не є розпорядником інформації за запитами стосовно інформації інших державних органів України, а також щодо інформації, яка може бути отримана шляхом узагальнення, аналітичної обробки даних або яка потребує створення в інший спосіб.
Ураховуючи викладене, Ваш запит було опрацьовано в Секретаріаті Кабінету Міністрів і відповідно до частини третьої статті 22 Закону України “Про доступ до публічної інформації” листом від 11.12.2014 № 17170/0/2-14 надіслано до Служби безпеки України для надання Вам інформації в установленому порядку.
Департамент інформації та комунікацій з громадськістю

Секретаріату Кабінету Міністрів України




1 коментар: