1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

вівторок, жовтня 07, 2014

79. Розслідування: хто, коли й навіщо привів до влади Гітлера й Ліліпутю?

Віктор Суворов (Богдан Різун) у чудовій книзі "Криголам" довів, що Й.Джугашвілі дуже постарався привести до влади в Німеччині А.Шикльгрубера. Мета - знищення Німеччини й окупація Європи.
Методологія, факти, спосіб викладення - просто чудові! Раджу прочитати всім цю та інші роботи автора. 

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Ліліпутю привело до влади найближче коло Єльцина - БАБ, Борис Абрамович Березовський та інше його, не зрозуміло у який спосіб таке, що ніби якось саме по собі сформоване середовище. Мутні води тодішньої політики дозволяли ловити тоді хорошу рибу. Для цього досить погортати тодішню пресу.    
Сталін проштовхував Гітлера покладаючись на інтуїцію і власний тваринний інстинкт. 
Ліліпутю висувало середовище Єльцина, покладаючись на точне знання психології людини, її останніх відкриттів і світових досягнень, дбайливо збережений і переданий з покоління в покоління багатотисячолітній досвід політичних інтриг (ця фраза зовсім не означає, що я закидаю камінь в город українців).

Обох використали "в темну".
Від обох очікували, що ті створять передумови до руйнування їхніх країн та політичних блоків.
Обидва виправдали покладені надії.
Обидва належать до найнегативнішого психотипу "антисоціальна особистість".

Про Ліліпутю я вже писав у статті:
Психологічний портрет Ліліпуті. Аналітичні матеріали політичного психолога                        

http://zemlj.blogspot.com/2014/03/blog-post_697.html

Однією із засадничих психологічних рис антисоціальної особистості є спостереження:

"Там, де життя стало суворим й дедалі погіршується, навчений спостерігач, ретельно вивчивши ситуацію, виявить принаймні одну таку особистість за роботою".

Тобто така людина руйнує все, що потрапляє до сфери її впливу - сім'ю, фірму, країну тощо. Як не прямо, так опосередковано. Його навіть не вербонули - просто цій людині з дуже специфічними особистісними якостями тонко посприяли призначенню на посаду ТВО Президента РФ та й годі.

От Ліліпутя й привів РФ до такої ситуації, що далі буде - економічний крах по типу СРСР через штучне зниження світових цін на нафту, і політичний розгром по типу СРСР, дезінтеграція. 

Все зроблено витончено й красиво - комар носа не підточить, що це комбінація розвідки для подолання останньої "цитадельки зла" в світі.  Росія проблеми в суспільстві демонструє. Чудово!

Але, для того, щоб все так трапилося, треба було ще багато десятків років тому створити оперативну ситуацію й спецслужбам білої Америки і білої Європи перемогти спецслужби жовтої Азії. Цілком можливо, що для цього довелося навіть підставити Ліліпуті кількох талановитих розвідників Західного Світу, що працювали в цій консервативній східній країні, щоб збільшити його значимість в очах азіатів.  

Зверніть увагу: жорстка конфронтація США - СРСР, НАТО - Варшавський договір. І, не зважаючи на очевидну слабкість тодішньої (та й теперішньої) РФ, якась млява й безхребетна реакція на її неподобства в Середній Азії, Грузії, заморожене Придністров'я, Арктика, безпрецедентна активізація ФСБ по світу тощо в історичний період після розгрому СРСР. 

Якесь очікування, паузи, немотивована відсутність реакції - напевно, описана вище комбінація і є оптимальною у справі розгрому країни, божевільні вожді котрої володіють атомною зброю й спроможні наважитися знищити планету Земля. 

Вочевидь тому операцію зі знищення атомної країни має бути проведено так, як кохаються їжачки - дуже обережно!

Висновок: 
- вже не має особливого значення перебіг воєнної кампанії в південно-східній Слобожанщині й аншлюс АРК: РФ вже не відпустять просто так;
- розгром і дезінтеграцію СРСР-РФ було задумано й втілено ще за багато років тому;
- Ліліпутя ще не здогадується про свою роль у цьому й про гостинно розчинені для нього двері Гаагського трибуналу і Нюрнберг-2.
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар