1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, жовтня 25, 2014

84. Пророцтва про Україну: Україна залишиться єдиною, а Росію чекає жорстока розплата, – екстрасенс

Максим Гордєєв: Путін давно вже мертвий
Відомий український екстрасенс-медіум Максим Гордєєв, який брав участь у двох сезонах "Битви екстрасенсів", розповів представникам ЗМІ, що чекає Україну. За його словами,  Росію чекає жорстока розплата за агресію.


"Карма – це така штука, яка дуже сильно б’є. Те, що буде далі відбуватися з Росією, це те, що вже зроблено з Україною, яка її годувала і підтримувала, кармічно повернеться. Всі, хто допустив це, брав участь в подібному, всі будуть покарані. Вищий суд існує, і душі тих людей, які допустили таку ситуацію з Україною, будуть горіти в пеклі", – переконаний екстрасенс Максим Гордєєв.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

“Все, що Путін зробив, йому просто так з рук не зійде. Він буде дуже сильно мучитися. Все почнеться з хвороб, і просто так цей світ він не покине. Ненависть великої кількості людей рано чи пізно його накриє. Він вважає, що правитиме вічно. Гітлер теж так думав … Те, що з ним буде відбуватися, буде жахливим результатом. Він вже мучиться і розплачується за гріхи. Я вам більше скажу: він вже помер! Це пов’язано з його особою, і справа не в пластичних операціях, він вже тоді помер. Все сильно змінилося десь посередині його правління. Починав він зовсім іншою людиною », – додав Максим Гордєєв.

Екстрасенс запевнив, що Крим повернеться Україні, а всі інші міста й території залишаться українськими. «Не буде ніколи інших держав на українській території. Україна завжди була єдина і такою залишиться», – сказав він.

Екстрасенс запевнив, що Крим повернеться Україні, а всі інші міста й території залишаться українськими. «Не буде ніколи інших держав на українській території. Україна завжди була єдина і такою залишиться», – сказав він.

джерело:  http://www.volianarodu.org.ua/uk/Gromadyanske-suspilstvo/Ukrajina-zalyshytsya-yedynoiu-a-Rosiiu-chekaye-zhorstoka-rozplata-ekstrasens

85. Що було, що буде, чим серце заспокоїться? Прогноз і програма до весни 2017 року

http://zemlj.blogspot.com/2014/10/85-2017.html

83. У 2026 році Україна стане однією з найсильніших держав світу, - пророцтво монаха Германа Будзінського

http://zemlj.blogspot.com/2014/10/83-2026.html

64. Третя світова війна. Початок і пророцтва

http://zemlj.blogspot.com/2014/08/64.html

Немає коментарів:

Дописати коментар