1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

9. Меморандум мисливцю за комуністичними злочинцями-антиукраїнцями 

Шановні пані, панове!

Паралельно з Центром Сімона Візенталя, що займається пошуком фашистських злочинців:






в Україні розпочато пошук комуністичних злочинців-антиукраїнців:



Представляємо Вам низку порад, що можуть бути корисними під час пошуку.

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ


Які правові заcади нашої діяльності?

Основою, прецедентом у нашій роботі, є Постанова Апеляційного суду міста Києва від 13 січня 2010 року щодо кримінальної справи No 1­33/2010, порушеної Службою безпеки України за фактом вчинення геноциду в Україні в 1932­1933 роках за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 442 КК України, що постановив:
Закрити кримінальну справу, порушену за фактом вчинення геноциду в Україні в 1932­ 1933 роках відносно Сталіна (Джугашвілі) Йосипа Віссаріоновича, Молотова (Скрябіна)
В’ячеслава Михайловича, Кагановича Лазаря Мойсейовича, Постишева Павла Петровича, Косіора Станіслава Вікентійовича, Чубаря Власа Яковича і Хатаєвича Менделя Марковича, у зв'язку з їх смертю, які за висновком органу досудового слідства ­ Головного слідчого управління Служби безпеки України ­ з метою придушення національно­визвольного руху в Україні та недопущення побудови та утвердження незалежної української держави, шляхом створення життєвих умов, розрахованих на фізичне винищення частини українців спланованим ними Голодомором 1932­1933 років, умисно організували геноцид частини української національної групи, внаслідок чого було знищено 3 млн 941 тис. осіб, тобто безпосередньо вчинили злочин, передбачений ч. 1 ст. 442 Кримінального кодексу України:

http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/9470003

Отже, у них є подєльнікі й помічники. І решта висновків у справі.
Також суд Литви покарав колаборанта, що працював на російських окупантів з НКВД, за депортації співвітчизників:
http://www.rosbalt.ru/exussr/2013/01/14/1081186.html
Так кого ж ми шукаємо?

Безумовно, причетних до організації Голодомору, до придушення Руху Опору, до операції Вісла, до окупації України, до розправ з дисидентами тощо. 

Хто вбив пана Івасюка?

Пана Стуса?

Ми шукаємо як серед українців­колаборантів, так і серед азіатів ­окупантів (тих же росіян), так і серед європейців ­окупантів (поляків, наприклад). Усіх, хто причетний до антиукраїнської діяльності, відповідно до нашого чинного законодавства, навіть після 24 серпня 1991 року, Дня відновлення української державності (так правильно має називатися це свято).
Докази провини комуністичного злочинця­ антиукраїнця є основою пошукової роботи.

Де їх узяти? Де вони можуть бути?

В архівах, безперечно.

В архівах СБУ, МВС, МОУ, ГРУ, військкоматів, архівах діяльності КПРС, КПУ. Якщо Ви там працюєте, чи працює дружина (чоловік, діти, родичі, друзі, знайомі, теща та ін.), то до них можна отримати цілком легальний, прямий і швидкий доступ. Також інформація є в ЖЕКах (які пільги й з чого б це?), навіть у приватній структурі, що розподіляє гуманітарку, де є графа (як правило), за що людині дають гуманітарну
допомогу. 

А прізвища, для ідентифікації за адресою чи телефоном, можна шукати в базі:
http://www.nomer.org/allukraina/

А взагалі, чим швидше Україна позбудеться цього постокупаційного режимчику, тим більше наша робота спроститься. Оскільки цим займеться, у повному розумінні цього слова, українська держава. Люстрації, до речі, у нас так і не зробили. А потрібно!

Як скоро це станеться, так і виявиться, що така інформація потрібна була ще вчора. Тому нині й збираємо ці докази по крихтах.

Які особливості сучасного Кримінального кодексу України?

Спочатку подається до прокуратури заява про злочин, що супроводжується доказами. Проводиться попереднє розслідування й встановлюється факт чи не факт злочину,
й відкривається, чи ні, кримінальна справа. Правозахисники Харківської правозахисної групи й Української Гельсинської Спілки попереджають: режимчик буде закривати справи за терміном давності, хоча злочини проти людства не мають терміну давності, за відсутністю складу злочину, бозна за чим ще.

Якщо у Вас під боком вештається сякий­такий комуністичний злочинець-антиукраїнець, то що Ви маєте робити?

Якщо архівних доказів бракує, то потрібні особисті зізнання комуністичних злочинців ­антиукраїнців, записані на диктофон, взяті у вигляді інтерв’ю, чи просто зняті на відеокамеру мобільного телефону під час, наприклад, п’янки. Завірені покази, принаймні, кількох свідків, що чули, як комуністичний злочинець­ антиукраїнець вихваляється про свої звірства.
https://www.youtube.com/watch?v=o2­0trffCxY

Завірені покази тих, ще живих свідків, що бачили момент злочину. Фонд Візенталя тому й не потикається в Україну в пошуках фашистських злочинців, оскільки знає всі тонкощі й нюанси нашого законодавства. Їм ліпше працювати в США, чи, приміром, у тій же ФРН.
http://www.bbc.co.uk/ukrainian/news/2011/01/110113_nazi_world_oh.shtml

Наприклад, фактично єдиним доказом на останньому сфабрикованому процесі проти пана Івана Дем’янюка стало сфальшоване покійним КГБ іменне посвідчення учасника
вишколу охоронців фашистських концтаборів:
http://tyzhden.ua/Politics/45793

Якщо ж узяти розсекречені архіви СБУ, то там чимало фотокопій документів, підписаних власноручно убивцями зондеркоманд «Стрибків», карателів з НКВД, м’ясників
СМЕРШу тощо. Та їхні прізвища. Дехто з цих комуністичних злочинців ­антиукраїців живі здорові, п’ють горілку ще й досі.
Інформаційно­довідковий зал СБУ відкрито за адресою: м. Київ, вул. Ірининська, 2.
Тел.: 044­255­82­24 sbu.if@i.ua
http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article?art_id=80407&cat_id=98058

Або трофеї Руху Опору:
http://avr.org.ua/index.php/viewDoc/11580/

Чому важливо в місці, де мешкає підозрюваний комуністичний злочинець ­антиукраїнець, сформувати правозахисну групу?

Тому, що треба готуватися до тривалого правозахисного процесу, де юрист, що буде готувати документи й вести справу, свідки, ініціативна група, мають мешкати там же.
Уявляєте, як це їздити по найменшу дрібницю з Києва?

Де взяти гривні на цю діяльність?

Ми їх беремо з власних кишень.

Що робити, якщо погрожують?

Це перший успіх. Навіть не відомо, коли це станеться. Комунізм як організація, як злочинна група, як тенденція, магнітом всотує в себе специфічний психологічний тип людей,
що схильні діяти потайки. Такі вже вони. Ворожості не висловлюють. Ніж у спину, брехня, отрута, облуда, вночі – їхній фірмовий стиль. Тому «Не лізь в герої, поки не покличуть!». Відійдіть. Передайте справи іншому.

Що робити, коли телефонують, та ще й погрожують?

А коли телефонують на мобільний з погрозами – треба записати телефонну розмову. Цього не зробити в iPhone, тому потрібно змінити телефон. Технічна можливість є, наприклад,
в Андроїді чи Віндовс Мобайл. Програма автоматично записує геть усі телефонні вхідні й вихідні розмови підряд. Виділивши конкретний запис, викладіть записану розмову для всіх десь на форумі чи в соціальній мережі. Можливо, хтось впізнає голос, спосіб висловлюватися, акцент тощо.

Здається, що через Вашу активну пошукову діяльність в Інтернеті, хакери залізли в комп’ютер, всобачили трояна й шпигуна?

Злазьте зі зламаних квартирок. Переходьте на Лінукс. Тим більше, що він українізований, безплатний, і там вже є всі необхідні для роботи програми, і він не потребує  антивірусника, позаяк такого поняття як вірус для нього, 
просто нема в природі:

http://uk.wikipedia.org/wiki/Linux_Mint

Тому не зберігайте нічого важливого на комп’ютері, а зберігайте в Інтернеті:

https://www.dropbox.com/

Що забезпечить повну свободу пошукових дій в Інтернеті?

http://uk.wikipedia.org/wiki/FreeBSD

http://uk.wikipedia.org/wiki/Tor

http://www.dw.de/darknet­%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B0­
%D1%81%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0­%D1%96%D0%BD
%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82%D1%83/a­16974398?maca=ukr­
newsletter_ukr_politik­5269­html­newsletter

Якщо поблизу ніде не вештається жодного комуністичного злочинця ­антиукраїнця, і в майбутньому теж не передбачається, Ви мешкаєте в іншій країні, в якій ніколи нічого не відбувається, то як Ви зможете допомогти?

Надайте посильну допомогу тоді, коли до Вас звернуться.
Надати інформацію, чи пошуком, наприклад:

http://osvita.mediasapiens.ua/material/13370

Чи ще чим ­небудь.

Якщо Ви дочитали до цього місця й на думку вже спала якась блискуча ідея, то виконайте її зараз, негайно!

А взагалі ця діяльність допоможе Вам у Вашому житті зробити справжній ЧИН!

Слава Україні!

2 коментарі:

  1. "Паралельно з Центром Сімона Візенталя" ??
    Мабуть, не "паралельно", а "незалежно". І ніяким чином не пов'язано, бо до мутної контори Візенталя є багато дорікань.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Згоден.
      Проте цей прийом називається "позиціонування".
      Змушений застосовувати, щоб привернути увагу.

      Видалити