1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

34. Євромайдан. Що робити-3. Аналітичні матеріали політтехнолога

Як я й писав у статті “Євромайдан. Що робити-2. Аналітичні матеріали політтехнолога”, Євромайдан розширюється не лише по Києву, а по всій Україні. Це похвально. Отже, процес розвивається у правильному напрямку.

На наступному етапі важливо дуже уважно добирати слова. 

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

Це буде важливо після перемоги, в процесі легітимізації.

Це не просто важливо. 
Це дуже важливо. 

Не називайте це революцією. Це не вигідно не лише з багатьох суто юридичних і політичних причин. Революціонери відкидають чинну владу, не визнають державні інституції, а, отже, винні відповідно до чинного Кримінального кодексу України. Це, власне, ще й не відповідає суті процесу. 

Як тоді точно назвати те, що відбувається?

На сьогодні є одне, й дуже точне, визначення: відбувається захист Конституції України. 

Чому?

Тому що Яйцевінкович її узурпував і порушив.

Адже це саме він зробив злодійську революцію, коли з другої спроби, через чисельні шахрайства захопив владу. Він зробив те, до чого до нього не прагнув жоден з президентів - зосередив незаконним шляхом у руках величезну владу й повноваження. І лише тепер стало зрозумілим навіщо це йому — забезпечити безперешкодну здачу Україну в окупацію.

З першою частиною поставленої задачі — дорватися до влади й узурпувати її — він впорався поганенько — з другої спроби, шалена перевитрата грошей, згаяний час, бруд. 

З другою частиною — аншлюс РФ України за типом аншлюсу фашистською Німеччиною Австрії й зовсім кепсько — подивіться, що зараз робиться.

І стоїть за всім цим Ліліпутін.

Ухвалення Кабінетом Міністрів України 21 листопада 2013 р. Розпорядження № 905-р про призупинення євроінтеграції є й справді ревізією Конституції України й наплюванням на повноваження Верховної Ради України й виключні повноваження українського народу. В мережі детально про це написано. 

Остаточно він цим підтвердив факт узурпації влади, коли тривалий час грався з ЄС й заходився здавати країну Кацапстану. Своїми діями він вкрай зневажив європейців. 

Навіщо? 

За цим явно видно писки азіатів. Ну не можуть вони утриматися від глумлінь. Не можуть. Така вже паскудна порода: 

-вони скасували 20-ту річницю святкування Дня відновлення державності України
-зупинили повернення нас до Європи
-зробили найбіднішими серед європейців
-зробили небоєздатною українську армію
-збільшили кількість репресивного апарату більшою, ніж армії, чим створили умови, щоб воювати з українцями руками українців
-втягнули країну в початок громадянської війни
-у Києві трудяться над знищенням української державності чимало колишніх співробітників далеко за пенсійного віку колишніх спецслужб покійного совка.

Тому обов’язково зробимо примітку для пам’яті на майбутнє: подібний потяг до знущання їх і погубить.

Зауважу, що ми й досі користуємося термінологією, яку нам нав'язала пропагандивна машина регіонастів. Порівняйте:

-Під мудрим керівництвом Яйцевінковича проведено мирні ініціативи...
-Зека геть!
-Справедливе рішення президента...
-Яйцевінкович підарешт!

Міжнародні спостерігачі губляться в оцінках: так хто ж правий?

Тому не розгін Євромайдану, а погром.
Не революціонери, чи опозиція. Кому опозиція? Ми і є українці, ми і є народ. Правильно - захисники Конституції.
Не правоохоронці, а "нащадки SS-НКВД", "каральні загони", "зондеркоманда Беркут" тощо.
Не президент, а узурпатор Конституції, ініціатор державного перевороту.
Не в країні заворушення, а народ зупинив спробу узурпувати Конституцію України, вийшов на захист власних конституційних прав. 
Не вступити до ЄС, а повернутися до Європи. Хто не розуміє цього — вивчайте історію.
Не незаконне захоплення приміщень обласних державних адміністрацій, а відновлення конституційної влади, влади народу. 
Не приміщення ОДА захищено від опозиціонерів, а захисники Конституції тримають в облозі режим узурпаторів.
Не коктейль Молотова. Скільки можна повторювати цей словотвір з часів окупації України минулого століття, що виник під час 2СВ, а пляшка з запалювальною сумішшю.   
Не вживайте слова, що часто можна почути на Євромайдані, коли в суперечці переходять на особистості: “дістали вже ці папуаси”, або “хохли-жиди-кацапи-чурбаки-чукчі-вузькоокі-мавпи-нігери” тощо. Вживайте політкоректну лексику, вживання якої буде вимагатися від політичних партій, громадян, з поверненням України до євроструктур: “афроукраїнці”, “корінне біле українське населення”, “жовті українці російського походження” тощо. 
Не влада, а режим.

Про те, як правильно вживати слова, я вже писав у статті "Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога".

Протягом своєї семитисячолітньої історії ми завжди страждаємо від одного й того ж: вважаємо, що ворог такий же шляхетний, справедливий, чесний, як і ми самі. 
Це не так.
Насправді ворог лютий, підступний, безчесний, він нас боїться й зневажає. 

Скільки разів було, коли русини-українці йшли на перемовини з ворогом, а той їх убивав? Або: складіть зброю, видайте провідників, ми підемо. Склали, видали, ворог убив усіх.

Проте найважливіше — дії проти узурпатора Конституції. 

До Києва ДАІ не пропускає машини з дровами й шинами для Євромайдану. Побитим дітям шиють по 15 років. Поранених євромайданівців забирають з лікарень до СІЗО. Якщо цього Яйцевінковичу видасться замало, то до Києва буде введено танки, артилерію, застосовано авіацію, надзвичайний стан, від’єднано електро-, газо-, водопостачання, конфісковано особистий автотранспорт. 

Почнуться масові арешти, створення концтаборів, почнуть знаходити понівечені трупи й братські могили на зразок Бабиного яру чи Биківні. Викрадення дружин, дітей, батьків, родичів, знайомих, і шантаж заподіяти їм смерть. Конфіскація їхнього майна, бізнесу. Показові глумління під час масових судилищ. 

Усе це я бачив, коли, на жаль, служив у російській окупаційній армії в Грузії. Події в Україні росіяни штовхають саме за грузинським сценарієм.

І завершать азіати весь цей погром традиційною пропагандистською істерією з перекрученням фактів, наглою брехнею тощо. До речі, щоб мати уявлення про цю пропагандистську істерію, подивіться телебачення азіатів, те, як вони висвітлюють події на Євромайдані. 

Це буде тоді, коли до джерела всіх антиукраїнських дій, узурпатора Конституції, ініціатора державного перевороту, особи, винної в злочинах проти України і українців, зрадника Яйцевінковича не буде застосовано дій, що можуть видатися надмірними. 

Це і є головною, на сьогодні, задачею Євромайдану.

Доки ця істота буде спроможна їсти, пити, дрочити, обдрипувати золотий унітаз, дивитися, читати, писати, матюкатися, ерекцію при вигляді жінки (чоловіка, дитини, тварини, фетішу — ми цього не знаємо достеменно), наказувати, думати, відчувати — доти нам буде постійна загроза загибелі. 

За єдиним виключенням, усі українські повстання закінчилися поразкою. 

Виключення: повстання Його Світлості Гетьмана України Богдана Хмельницького, який єдиний додумався діяти проти вождів окупантів: отруєно кримського хана Іслам-Гірея, раптово помирає польський князь Вишневецький, четверо руських бійців невидимого фронту мало не вбили круля Яна Казимира. Про це я вже писав у "Євромайдан: нєту у вас мєтодов протів Віті Яйцевінковича! Аналітичні матеріали політтехнолога".

Я дивуюся євромайданівцям. Їм точно відомо, де зараз суб’єкт нашої уваги: в АП, веде перемовини з трійцею. То навіщо мужньо й героїчно стояти проти зондеркоманди Беркут? Штурм АП й питання вирішено... вибори нового президента!

У будь-якому разі треба діяти проти нього особисто. Підійде будь-який спосіб, що здатний особисто на нього вплинути. 

Той, хто сумнівається у вищеописаному, нехай візьме шкільний підручник з історії України й ще раз уважно його перегляне.

Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар