1. Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога

 Київ, Україна.  Шановні пані, панове!  Якщо ви помітили, то чужинці вже давно розділяють і володарюють нами, українцями, й нашою країною. ...

суботу, січня 25, 2014

31. Що робити? Євромайдан Аналітичні матеріали політтехнолога

Шановні пані, панове!
Перш ніж визначити, що робити, треба визначити, що ми маємо, проти кого діємо. Найкраще тут підходять висновки зі статті “Психологічний портрет Яйцевінковича. Аналітичні матеріали політичного психолога”:

- досліджуваний суб’єкт категорично не схильний до співпраці в інтересах української більшості, тому схилити його до конструктивних дій українство може лише через примус або маніпуляції;

перейти до ПОСЛУГИ, КОНСУЛЬТАЦІЇ

- зрозуміло, що акції масового громадського протесту, навіть найвелелюдніші, не спроможні, як такі, у європейському розумінні, на нього вплинути;
- а ось якщо ці чи якісь інші акції рестимулюють у суб’єкта відчуття страху й прихованої ворожості до своїх близьких, виконавців; дії, що викличуть ці емоції до його кримінальних, ділових чи політичних контактів і зобов’язань як в Україні, так і за її межами, ось тоді суб’єкт почне діяти, діяти з помилками, й ці помилки будуть накопичуватися, що й потрібно активно використовувати;
Приклад: Євромайдан і його погром. Треба розуміти, що перед нами люди з мисленням азіатів на противагу нам, українцям, з мисленням європейців.
Помилка: в суто азійській орієнтації негайно придушити, погромити, зламати, замість конструктивних європейських підходів.
Зауваження: чомусь керівники опозиції цією помилкою з невідомих мені причин не скористалися.
- у будь-якому разі він сам добровільно не піде, і він це розуміє, й організована злочинна група, п’ята колона з організації державного перевороту, що прикривається за ним, розуміє, розуміють і ті, хто вирізають цю ракову пухлину зі здорового тіла українства. Тому будь-які дії, що навіть можуть видатися надмірними, обов’язково застосовуються. До чого позитивно ставиться все світове українство, міжнародна громадська думка, національне правосуддя.

Відповідно до цього формуємо пакет дій.

1. Називаємо речі своїми іменами, політкоректно, об’єднуємо українців.
Не влада, українська влада, а режим, окупаційний режим, не розгін Євромайдану, а погром, не чиновник, а функціонер, не прийняли антиукраїнський закон, а протягли, дії, які можуть видатися надмірними — гадаю, всі зрозуміли, що це означає. Це особливо важливо, коли інформацію про те, що в нас коїться, пробують донести до американців, чи європейців. 
Смішний випадок у кулуарах трапився під час візиту до України сенатора США Джона Маккейна. Як завжди, про Євромайдан, йому спробували пояснити все в категоріях “хохли-жиди-кацапи-урюки-чукчі”, використовували брудну московську лайку й марксистсько-ленінську термінологію.
Не доходить.
І тоді сенатор сам почав розпитувати у звичних інтернаціональних термінах глобалізації про те, хто контролює біржові активи, який етнічний відсоток і що у цій ситуації роблять:
- “білі українці”;
- “афроукраїнці”;
- “жовті українці китайського й російського походження”. 
Використання одних лише цих термінів дозволило кількома словами прояснити й повністю описати політичну ситуацію в Україні (аж самі “пояснювальники” прозріли ))), адже на використання цих термінів режимами постокупаційного простору покійного совка накладено табу. 
Така політкоректність об’єднує українство. 
Тут елементарна арифметика. 
За даними перепису 2001 року етнічні українці становлять 77,8 % населення. На останніх виборах Президента голоси розподілилися приблизно порівну (зробимо поправку на шахрайство). Отже, приблизно 27,8 % українців голосували за антиукраїнського кандидата.    
Це — так звані хохли. 
Як повернути їх до самоусвідомлення українства, я описую в статті “Як українцям застосувати принцип "Розділяй і володарюй" для політичної перемоги? Аналітичні матеріали політтехнолога”.

2. Судимо функціонерів режиму за принципом: “Ніхто не забутий, ніщо не забуте!”.
Міліціянт повідомляє, що 300 машин Автомайдану проїхало повз нього й не зупинилися — позов за брехню. Суддя приймає замовне рішення — до Вищої атестаційної комісії суддів. Подаємо позови проти найвищих функціонерів, стовпів режиму, таки як Клюклюєв, Льововочкін, Азіроф, Рибабак, і, звісно, Яйцевінкович. 
Судимося аж до Європейського суду з прав людини в Стразбурзі.
Кожного разу. 
По кожному епізоду.  
Адже у громадських організацій є достатнє фінансування для оплати роботи цілого штату юристів.

3. Відрубати голову потворі.
Десь у Києві працює організована злочинна група, де генерується всяка погань проти українства. Це вони вигадали й створили тітушок, антимайдан, призивати солдат не до ЗСУ, а у ВВ, нині руйнують з середини Євромайдан. Нам потрібні адреси, прізвища, фотографії тих, хто там працює. 
Потім розберемося, що з цими організмами робити.

4. ВВ — внутрішні війська.
ВВ — це дешевий аналог “Беркуту”. 
Саме “завдяки” бійцям ВВ, що підтримували “Беркут”, протестувальникам не вдалося в перший раз зайти до Київради.
Треба розуміти їхні функції — їх покликано воювати з власним народом. Так само, як і ВР - внутрішню розвідку розвідувати про свій народ. Ці два антинародних покруча властиві лише режиму РФ.
А це вже підготовка окупаційного режиму до громадянської війни.
Залучаємо комітети солдатських матерів, афганців для протидії й індивідуальної роботи з кожним бійцем ВВ, щоб нейтралізувати загрозу. 

5. Хакери.
Виглядає на те, що окупаційний режим вистежує й нейтралізує саме соціально активних українців і їх лідерів. У будь якій країні, де є соціально активні люди, що виступають проти режиму, і ці виступи тривають десятиліттями й перемоги нема — вони вироджуються. 
Білорусь — класичний приклад. 
Про це я вже писав у статті “Про активних сябрів, шляхетну УПА, практичну ІРА й басків” у частині про сябрів.
Хто ще не здогадався, тому нагадую — ми вже мешкаємо в тоталітарній країні.
Тому бережіть людей. 
Варто перейти до дій не явних, де виконавців не буде видно і їх важко вистежити.
Класичний приклад: хакери.
У наші часи інформаційних технологій вони спроможні витягти з компів режиму інформацію-бомбу, позбавити закордонних активів Яйцевінковича з синками, можливо, зіграти ключову роль в ініціюванні подій, які я опишу нижче. 
Хакерам треба допомогти. Треба заохотити все українство застосовувати додаток “ТОР” до браузера. Це маскує дії хакерів серед маси таких користувачів. Про елементи комп’ютерної безпеки я вже писав у “Меморандум мисливцю за комуністичними злочинцями-антиукраїнцями”. 

6. Спам-розсилка.
Світ загалом має правильне уявлення про Євромайдан.
Постокупаційний простір покійного совка має викривлене уявлення про Євромайдан через зумисну брехню режимів. Тому орієнтована саме на них регулярна спам-розсилка дозволить прорвати інформаційну блокаду й отримати підтримку від додаткових десятків мільйонів наших прихильників.
Це, до речі, робота для хакерів.

7. Закінчуйте почате.
Коли папуаси, що потрапили до Верховної Ради, протягли “Закон про мови”, я думав, наші їх потовчуть, мов макогін мак на кутю. 
Такі гучні заяви, така пристрасть! 
І що? 
Панове!
Давайте контролювати, щоб розпочаті нами проекти успішно працювали й давали прогнозовані результати.

8. Активи.
Шановні керівники грантожерських організацій!
Готуйтеся, що постокупаційний режим перекриє вам фінансування законом, змавпованим з кацапстанського про “іноземних агентів”. 
Там усе буде майже слово в слово. Подайте, будь ласка, пропозиції вашим грантодавцям про ваші погляди на нові умови фінансування й роботи за таких обставин, або йдіть на біржу праці. 

9. Вибори 2015 року.
Чи будуть вибори 2015 року?
Ні. 
Не будуть. 
У звичайному розумінні. 
Гопника, якщо він до них доживе, ще ніхто не покарав за три (три!!!) тотальних шахрайства на виборах президента й парламенту. Як не висувай українство об’єднаного кандидата, результат буде 100% прогнозованим — шахрайство четверте.
Позбудьтеся цих ілюзій.
  
Все вищеописане є тактичними успіхами, що не вирішують проблему. Реальний результат можна й варто отримати від нижчеописаного.

ЧЧВ (человек человеку волк рос.), людина людині вовк — приказка, поширена серед жовтих українців російського походження.
Між Яйцевінковичем і синками з одного боку, й вошами з гнидами (їх чомусь у нас називають олігархами) й організованою злочинністю з іншого, встановилася сяка-така нестійка рівновага. 
Ми вас вже не чіпаємо, а ми вас ще не чіпаємо. І порушити рівновагу досить легко. 
Чому?
Тому що всі вони перебувають у домінуючому емоційному стані прихованої ворожості, пильно й з недовірою стежачи за діями іншого. Виявивши щось схоже на те, що протилежна сторона порушила перемир’я, вони негайно завдадуть удару у відповідь. Про це я вже писав у статті “Психологічний портрет Яйцевінковича. Аналітичні матеріали політичного психолога”. 
Коротше, почнеться ЧЧВ, в якій з великою ймовірністю буде знешкоджено переважна більшість вищеописаних фігурантів, а в нас з’явиться можливість вийти із ситуації з чистими руками. 
Та й в народі поширена думка, що “його приб’ють свої ж”. 
Можливо, це вже рівень опозиційних партій і депутатів, адже потрібні люди, добре обізнані з ситуацією й зі вкрай специфічним способом мислення.
“Провокація — мати революції” - цитата від пана Дмитра Корчинського. Лише тепер я розумію, що він найкращий євромайданівець з усіх нас разом узятих! 
Цілком можливо, що ключову роль в ініціюванні ЧЧВ матимуть хакери.

За п’ять хвилин до півночі - стільки "часу" лишилося до початку українцями дій, які можуть видатися надмірними, оскільки 99,999 мирних, не насильницьких засобів захисту державного суверенітету й конституційного ладу від постокупаційного режиму за оцінками МАЦП, Міжнародного аналітичного центру права, вже використано. 
Нині йде активний пошук того 0,001 способу. 
Коли його буде знайдено, застосовано, й він не принесе бажаного результату, починаються цілком прогнозовані події, що були ще за 200 років передбачені пророком, автором "Кобзаря", паном Тарасом Шевченком.
Слава Україні!

Немає коментарів:

Дописати коментар